sonakiasfun Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Γερμανικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Κ σ'ελληνικο απο public ηρθε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Και σε Ελληνικό από Κοτσόβολο έχει έρθει. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Και σε Ελληνικό από Κοτσόβολο έχει έρθει. Ανεβαστε καμια φωτογραφια με τα καινουργεια εικονιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται τα edge και active να εχουν καλυτερα benchmarks απ'οτι το κανονικο S6, απο τη στιγμη που εχουν τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα. Επισης, γιατι το edge κοστιζει 80 ευρω παραπανω; Λογω γωνιων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Επισης, γιατι το edge κοστιζει 80 ευρω παραπανω; Λογω γωνιων; Προφανώς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται τα edge και active να εχουν καλυτερα benchmarks απ'οτι το κανονικο S6, απο τη στιγμη που εχουν τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα. Επισης, γιατι το edge κοστιζει 80 ευρω παραπανω; Λογω γωνιων; Η κατασκευή της οθόνης του Edge έχει σίγουρα μεγαλύτερο κόστος. Είναι αυτό τόσο μεγάλο ώστε να δικαιολογεί τα χρήματα της διαφοράς? Προφανώς και όχι, αλλά το καλόγουστο πάντα πληρώνεται παραπάνω. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Εχω το edge με firmware 5.1.1 . Λετε εδω πως σας ηρθε καινουριο με τα εικονίδια το edge+ . Η έκδοση το firmware μενει ιδια και απλα σας ηρθε μια μικρή αναβάθμιση; sorry που γραφω εδω απλα ειδα που το αναφέρατε για καινουριο update Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Να ρωτήσω κάτι άλλο γιατι βλέπω μόνο με τα firmwares ασχολείστε, η συσκευή έχει thermometer sensor ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 γιατί στον crome έχει ως αρχική σελίδα το vodafone.gr ενώ είναι αγορασμένο από media;είμαι σε 5.0.2 και έχει έρθει ενημέρωση αξίζει ή να μείνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 γιατί στον crome έχει ως αρχική σελίδα το vodafone.gr ενώ είναι αγορασμένο από media;είμαι σε 5.0.2 και έχει έρθει ενημέρωση αξίζει ή να μείνω; Γιατι 99% εχεις vodafone sim μεσα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ξαφνικά η πανάκριβη ναυαρχίδα μου με το εξαιρετικά ραφιναρισμενο "λογισμικό" της Samsung δε μπορεί να βρει σωστά την τοποθεσία μου και με δείχνει κάπου στην Ταϊλάνδη. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Μόνο αν βάλω GPS με βρίσκει σωστά. Είναι καινούργιο bug αυτο στην νεότερη έκδοση; Το έχει κανένας άλλος; Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 γιατί στον crome έχει ως αρχική σελίδα το vodafone.gr ενώ είναι αγορασμένο από media;είμαι σε 5.0.2 και έχει έρθει ενημέρωση αξίζει ή να μείνω; Είχα cosmote. Μόλις έβαλα vodafone sim μου άλλαξε η αρχική σελίδα, και πήγα και την άλλαξα ξανά εγώ. Πέρασε όλες τις ενημερώσεις. Όχι απλά αξίζει, αλλά διορθώνει κάθε προβληματάκι της 5.0.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) Μια διαφορά στην μπαταρία με την καινούργια έκδοση την είδα αλλά δεν είδα καμιά διαφορά στην ταχύτητα . Edited September 6, 2015 by tsamers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 καλησπερα παιδια χθες το απογευμα μου εβγαλε το κινητο ενημερωση λογισμικου 275 mb την εκανα στης πληροφοριες ελεγε πως περιεχει αλλαγες στε γραφικα στοιχεια και στο λογισμικο android για καλυτερη χρηση της συσκευης την εκανα και ξαφνικα η η χρηση ραμ βελτιωθεικε κατα πολυ απο 75 εως 80+% που δουλευε στο 58 εως 68. εκανε καποιος αλλος αυτην την ενημερωση? εχω εκδοση 5.1.1 Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Εννοείς την G920FXXU2COH2? (Ελληνικό unbranded) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 καλησπερα παιδια χθες το απογευμα μου εβγαλε το κινητο ενημερωση λογισμικου 275 mb την εκανα στης πληροφοριες ελεγε πως περιεχει αλλαγες στε γραφικα στοιχεια και στο λογισμικο android για καλυτερη χρηση της συσκευης την εκανα και ξαφνικα η η χρηση ραμ βελτιωθεικε κατα πολυ απο 75 εως 80+% που δουλευε στο 58 εως 68. εκανε καποιος αλλος αυτην την ενημερωση? εχω εκδοση 5.1.1 Φίλε μου από ποια χώρα είναι το κινητό σου? Και το update είναι το τελευταίο? Σε τι λήγει το firm? COH? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 ναι G920FXXU2COH2 5.1.1 την οποια την ειχε κανει ενημερωση πριν 10 μερες απο 5.0.1 που ειχα αρχικα οταν το αγορα.αλλα χθες το απογευμα μου εβγαλε μια ενημερωση αλλη λογισμικου και ειδα διαφορα στην μνημη ραμ και ρωταω ξερει κανεις τη ενημερωση ειναι αυτη βγεικε σε καποιον αλλο και αν ναι ειδε την ιδια αλλαγη που ειδα εγω??? υγ ειναι απο βιετναμ και ναι ληγει σε coh2 Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Αλλαγή στα γραφικά των εικονιδίων είδες τώρα ή πριν 10 μέρες που πήρες το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Αλλαγή στα γραφικά των εικονιδίων είδες τώρα ή πριν 10 μέρες που πήρες το update? το κινητο αγοραστεικε πριν περιπου 2 βδομαδες απο την samsung και εκανε ενημερωση λογισμικου απο 5.0.1 σε 5.1.1 συν καποιες αλλες ενημερωσεις ... δεν υπηρχε αλλη ενημερωση κ χθες το απογευμα μου εβγαλε update ξανα για μια ενημερωση λογισμικου 275mb και στης πληροφοριες ελεγε αλλαγη σε γραφικα στοιχεια και και τροποποιησεις λογισμικου για βελτιωση αποδοσης της συσκευης. αυτα τα 2 αναφερε στο τελος πριν πατησω εγκατασταση στις πληροφοριες. την εκανα στα γραφικα δεν ειδα καποια αλλαγη ειδα ομως στην ραμ μειωση 10 εως 15%. Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 το κινητο αγοραστεικε πριν περιπου 2 βδομαδες απο την samsung και εκανε ενημερωση λογισμικου απο 5.0.1 σε 5.1.1 συν καποιες αλλες ενημερωσεις ... δεν υπηρχε αλλη ενημερωση κ χθες το απογευμα μου εβγαλε update ξανα για μια ενημερωση λογισμικου 275mb και στης πληροφοριες ελεγε αλλαγη σε γραφικα στοιχεια και και τροποποιησεις λογισμικου για βελτιωση αποδοσης της συσκευης. αυτα τα 2 αναφερε στο τελος πριν πατησω εγκατασταση στις πληροφοριες. την εκανα στα γραφικα δεν ειδα καποια αλλαγη ειδα ομως στην ραμ μειωση 10 εως 15%. Άρα είναι ελληνικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Guys το lag σε apps οπως το fb, instagram είναι θέμα λογισμικού ή θέμα του developer? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Guys το lag σε apps οπως το fb, instagram είναι θέμα λογισμικού ή θέμα του developer? Είναι θέμα εφαρμογής και μόνο. Άλλοτε είναι smooth κι άλλοτε έχει λαγκ και άθλιο stuttering. Τώρα να είναι θέμα μνήμης ram δεν νομίζω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Άρα είναι ελληνικό? Ναι Ελληνικο ειναι και εχει κατασκευαστει απο το εργοστασιο του βιετναμ για την samsung Hellas... παρολα αυτα εμενα αλλο ειναι το ερωτημα μου. αν εγινε σε καποιον αλλο αυτη η ενημερωση και τι "βελτιωσε στο λογισμικο" Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) failed to recognize software update mode. Το βγαζει συνεχεια ακομα και μετα απο wipe cache. Τι κανω ρε παιδες? Αυτο γινεται στο Update.. υπαρχει καποιος τροπος να το περασω με το 0din? εχει κατεβει το .tmp αρχειο απο σαμσουνγκ... Μπορω με οντιν να βαλω αυτο η πρεπει μονο sammobile? Edited September 7, 2015 by Madness Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts