Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες καλημέρα.. Όταν έχω ανοικτή την κάμερα και χτυπήσω λίγο το τηλέφωνο πάνω από την κάμερα στην πλάτη του κινητού ακούω έναν ήχο σαν να όπλιζει μια κανονική κάμερα πριν αποτυπωσει στιγμιότυπο.. Κάτι παίζει σίγουρα με την κάμερα.. Ακούει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο;;;

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες καλημέρα.. Όταν έχω ανοικτή την κάμερα και χτυπήσω λίγο το τηλέφωνο πάνω από την κάμερα στην πλάτη του κινητού ακούω έναν ήχο σαν να όπλιζει μια κανονική κάμερα πριν αποτυπωσει στιγμιότυπο.. Κάτι παίζει σίγουρα με την κάμερα.. Ακούει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο;;;

το κανει και σε εμενα ειναι ετσι απο την πρώτη στιγμή δεν ειναι καποιο θεμα αθου η καμερα δουλευει μια χαρα!! και ακομα οταν το κουνάω λίγο το τηλεφωνο ακουω εναν ηχω απο την καμερα σαν να κουνιέται ενα πραμα!!!

το κανει και σε εμενα ειναι ετσι απο την πρώτη στιγμή δεν ειναι καποιο θεμα αθου η καμερα δουλευει μια χαρα!! και ακομα οταν το κουνάω λίγο το τηλεφωνο ακουω εναν ηχω απο την καμερα σαν να κουνιέται ενα πραμα!!!

Ναι φίλε μου και εγώ ακριβώς τα ίδια.. Η κάμερα δουλεύει όντως μια χαρά

.. Σκέφτεσαι να το πας καθόλου σέρβις;; εγώ το σκέφτομαι

.. Η να το αφήσωως έχει;;;

Ναι φίλε μου και εγώ ακριβώς τα ίδια.. Η κάμερα δουλεύει όντως μια χαρά

.. Σκέφτεσαι να το πας καθόλου σέρβις;; εγώ το σκέφτομαι

.. Η να το αφήσωως έχει;;;

οχι δεν σκεφτομαι καθολου να το παω αφου το εχουν αναφερει και αλλα παιδια οτι ακούγεται οταν το κουνας απο την καμερα ενας θόρυβος και μαλλον ολα ετσι ειναι!!και το αλλο ειναι οτι δεν το πηγα οταν το ειχα με knox 0*0 τωρα που ειναι 0*1 και να το παω ξερεις εε!!!:lol::lol:

οχι δεν σκεφτομαι καθολου να το παω αφου το εχουν αναφερει και αλλα παιδια οτι ακούγεται οταν το κουνας απο την καμερα ενας θόρυβος και μαλλον ολα ετσι ειναι!!και το αλλο ειναι οτι δεν το πηγα οταν το ειχα με knox 0*0 τωρα που ειναι 0*1 και να το παω ξερεις εε!!!:lol::lol:

Οκ φίλος.. Σωστός.. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. Αναμένω την 3η 5.1.1 από ιταλικό WIN.. ΑΝΤΕ να έρθει...

Να ρωτήσω ρε παιδιά... Υπάρχει ρύθμιση για on screen navigation buttons? Σκέφτομαι να το πάρω αλλά είμαι πολύ κατά των capacitive buttons.
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Απο προχθες το πρωι εχει βγει η αναβαθμιση για το s6 και s6 edge OMN ITALY.Εχω OMN ITALY s6 edge και την εκανα αμεσως την αναβαθμιση απλα θελει με smart switch απο pc δεν μπορει να την κανεις την αναβαθμιση με OTA (wi fi).Eνταξει η συσκευη πλεον πεταει στην κυριολεξια επισης η μπαταρια μου φαινεται οτι βελτιωθηκε παρα πολυ.

Είδες βελτίωση στο RAM management?

παιδια μια βοηθεια εχω τρελαθει... με το που εβαλα την 5.1.1 μερικες φορες με το που κλεινω μια κληση που μιλουσα το κινητο εχει μπει αθορυβο(χωρις δονηση) .

ειναι πολυ σπαστικο και δεν βρισκω λυση...το κανει κ σε αλλους εδω; εχετε λυση;;

τελικα εκανα επαναφορα εργοστασιακων και σταματησε να το κανει...

Vodafone Ελληνικό, μόλις ήρθε το τελευταίο update. Όλα οκ, δε βλέπω κάποια διαφορά σε απόδοση, αισθητικά οκ, έχει διάφορες αλλαγές.
Google Pixel 5

Ουσιαστικά για να γίνει disable μια εφαρμογή όταν δεν είσαι root (για να την κάνεις freeze) πρέπει πρώτα να απεγκατασταθούν τα updates που της έχουν γίνει, και μετά την κάνει disable

Αυτο μπορεις να το κανεις και χερατα ομως. Δε κανει κατι το φοβερο το app. Πιο πολυ με κομπινα μου φαινεται

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειναι προβλημα καποιας παρτιδας. Εμενα δεν εχει ευτυχως τετοιο προβλημα. Αντιθετα της κοπελας μου το χρυσο το εκανε! Θελει service γιατι μετα απο λιγο κανει και νερα και δεν μπορεις να βγαλεις φωτο

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Μήπως είναι το OIS?

Και πρέπει να ακούγεται αυτό;;;

Απο τη στιγμή που εχει κινουμενα εν μερη εξαρτηματα λογικο ειναι να κανει ενα μικρο τικ τακ. Γενικως οσες συσκευες εχουν ois το εχουν αυτο

είμαι κάτοχος iphone 5 είδα το s6 και μου άρεσε πολύ είναι πανέμορφο πανάλαφρο αλλα διαβάζοντας είδα ότι έχει αρκετά προβλήματα που δεν έχω με το 5 εκτος από την μπαταρια που θέλει φόρτιση τουλάχιστον μια φορα την ημερα.Καποια γνώμη;

Vodafone Ελληνικό, μόλις ήρθε το τελευταίο update. Όλα οκ, δε βλέπω κάποια διαφορά σε απόδοση, αισθητικά οκ, έχει διάφορες αλλαγές.

Κι εγώ vodafone ελληνικό έχω. Είναι ρουτ στην 5.0.2

1) Γίνεται αναβάθμιση χωρίς να πειραχτεί το ρουτ ή θέλει πάλι ρουτάρισμα;

2)Αυτά που έχεις μέσα μένουν όπως είναι;

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

είμαι κάτοχος iphone 5 είδα το s6 και μου άρεσε πολύ είναι πανέμορφο πανάλαφρο αλλα διαβάζοντας είδα ότι έχει αρκετά προβλήματα που δεν έχω με το 5 εκτος από την μπαταρια που θέλει φόρτιση τουλάχιστον μια φορα την ημερα.Καποια γνώμη;

Τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Αν θέλεις να μεταβείς σε Android το S6 αποτελεί σήμερα μία από τις καλύερες υλοποιήσεις του...

Φίλε μου πια είναι τα αρκετα προβλήματα που διαβάζεις??το τηλέφωνο είναι άψογο σε όλα εκτός από multitasking! !!!!και η μπαταρια θα σου βγάζει άνετα μια μέρα;)

κρατα το iphone 5 φιλε μου...! είναι άψογο και εγώ αυτό χρησιμοποιώ, το s6 το έβαλα στο ράφι... άχρηστα κινητά βγάζει η samsung... μονο ιστορία ξέρει να μοιράζει στον κόσμο... αν θες πραγματικά μια αξιόλογη συσκευή χωρίς προβλήματα πήγαινε σε nexus...! στο τέλος του μηνα θα ανακοινωθούνε τα καινούρια...!! :)

Φίλε μου πια είναι τα αρκετα προβλήματα που διαβάζεις??το τηλέφωνο είναι άψογο σε όλα εκτός από multitasking! !!!!και η μπαταρια θα σου βγάζει άνετα μια μέρα;)

Το λαγκ,η διαχείριση της μνήμης ,το multitaskin το δακτυλικό αποτύπωμα

Φίλε μου εγώ έφυγα από iphone5 S. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που έχω Galaxy. Ένα είναι σίγουρο σε apple δεν ξαναγυρνάω με τίποτα. Απέσυρα και το iPad. Το iPhone χωρίς jailbreak είναι απλά ένα τηλέφωνο για τα βασικά. Αν είναι να περιμένω πότε Κινέζος hacker θα βγάλει jailbreak συγνώμη δεν έχω υπομονή. Όσο για το Galaxy s6 και στα προβλήματα που αναφέρονται εγώ δεν έχω δει τίποτα να με κάνει να μετανιώσω για την επιλογή μου. Δεν ξέρω αν θέλεις να περάσεις άλλες rom η root στο κινητό σου, οι περισσότεροι χρήστες εδώ η περνάνε άλλες rom η κάνουν root που δίνουν άλλες δυνατότητες στο κινητό που κατά την γνώμη μου δεν είναι πάντα απροβληματιστες. Αν εσύ δεν έχεις σκοπό να κάνεις κάτι τέτοιο το κινητό είναι άψογο. Απλά βρες ένα site και συγκρίνε τα χαρακτηριστικά και των δυο και πιστεύω θα δεις διάφορα ακόμα και με το iPhone 6

Λαγκ,διαχείριση μνήμης & multitasking είναι το ένα και το αυτό προβλημα, όχι 3 διαφορετικα.

Για το αποτύπωμα δεν νομίζω να έχει ακούστει κατι.

Επίσης, με τις τελευταίες 5.1.1 δεν έχει λυθεί το θεμα??

Προφανώς και ασυγχώρητη η Samsung για το θέμα με τη ram.

Έλαβα και εγώ την τελευταία αναβάθμιση.

Ορατή η αλλαγή στα εικονίδια αλλά προς το παρόν δεν βλέπω κάτι άλλο. Θα φανεί στην συνέχεια.

Και κατι αλλο. Η εφαρμογη για το Samsung gear ok το καταλαβαίνω αλλά τα υποχρεωτικά Word και PowerPoint που δεν διαγραφοναι αλλα απλώς απενεργοποιούνται γιατί. .?

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)