omorfonios Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Φίλε βάλε custom να δεις πραγματικά γιατί τα iphone είναι έτη φωτός πίσω. εκεί θα καταλήξω μάλλον σε custom rom απλα πρεπει να βρω καπια στα8ερη και να μην γραφει ο knox... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 εκεί θα καταλήξω μάλλον σε custom rom απλα πρεπει να βρω καπια στα8ερη και να μην γραφει ο knox... αυτο που λες δεν υπαρχει απλα!!!custom rom = knox0*1!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Παιδια με το δαχτυλικο αποτυπομα τρωει ποιο πολυ μπαταρια αν το εχεις να ξεκλειδωνει με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Τι τηλέφωνο είναι φίλε μου; ποιας χώρας εννοώ;; Γερμανία αλλά αγορά εδώ Ελλάδα από Σκρουτζομάγαζο Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Κοροιδο ειμαι εγώ που δεν πήρα s6 με knox 0x0 με σημαδακι στα 470 και πήρα με knox 0x1 σαν σφραγισμένο με εξτρα γνήσια θήκη στα 440;αφού ρε φίλε θα το έκανα ρουτ την ίδια μέρα. Σε σχέση με εμένα που πήρα s6 χωρίς σημαδακι και με θηκη και knox0x0 ναι. Γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Δεν έχουν όλα τα κινητά χωρίς root σημαδακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Γερμανία αλλά αγορά εδώ Ελλάδα από Σκρουτζομάγαζο Και εγώ τα ίδια.. Απλά εμένα ιταλικό και περιμένω και εγώ το 2ο Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Αυτο με το knox και την εγγυηση τουλαχιστον Ηρακλειο Κρητης που μενω εγω δεν ισχυει, και το s2 και το s4 το ειχα παει στο service με knox 0x1 και με καλυψε η εγγυηση και τις 2 φορες κανονικα... τωρα ειμαι με xtrestolite v2.2 και unikernel v6 και το κινητο παει σφαιρα δεν lagαρει ΠΟΥΘΕΝΑ, μιλατε εσεις για lag και knox για κανενα χρονο ακομα που θα αποφασισει η samsung να το φτιαξει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Σε σχέση με εμένα που πήρα s6 χωρίς σημαδακι και με θηκη και knox0x0 ναι. Γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Δεν έχουν όλα τα κινητά χωρίς root σημαδακια. Φίλε εγώ θα κάνω ρουτ το τηλέφωνο έτσι και αλλιώς όπως και αρκετοί άλλοι γιαυτό δεν το αγοράζω καινούριο τώρα το ποίος είναι κοροιδο ξέρει ο καθένας για τον εαυτό του αλλά αφού το λες εσύ έτσι θα είναι η λογική σου λέει και ας είναι και τετραγωνη ότι έπρεπε να πάρω με knox 0x0 για να μην είμαι κοροιδο. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο με το knox και την εγγυηση τουλαχιστον Ηρακλειο Κρητης που μενω εγω δεν ισχυει, και το s2 και το s4 το ειχα παει στο service με knox 0x1 και με καλυψε η εγγυηση και τις 2 φορες κανονικα... τωρα ειμαι με xtrestolite v2.2 και unikernel v6 και το κινητο παει σφαιρα δεν lagαρει ΠΟΥΘΕΝΑ, μιλατε εσεις για lag και knox για κανενα χρονο ακομα που θα αποφασισει η samsung να το φτιαξει ... Κοροιδο και εσύ σαν και εμένα ενώ αυτοί που δίνουν 760 και σε ένα μήνα το πουλανε 450 είναι μάγκες,αλλά το πουλάνε με knox 0x0,που να ξέρουν ομως από custom rom,kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Η μπαταρια σε μένα πάντως με το τελευταίο update πολύ χειρότερη σε σχέση με πριν με καμιά διαφορά στη χρήση. Δε βγάζουμε άκρη Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 βασικά ύπαρξη κάποια custom rom που θα υποστηρίζει και θα δουλεύουνε κανονικά τα services του gear vr?? για όσους δεν ξέρουνε είναι ένα virtual reality headset πάντως εγώ λέω να το αφήσω με την rom τις nordic country τελευταία 5.1.1 το lag στο stock browser μειώθηκε μόλις αφαίρεσα το ιστορικό.... παραμένει όμως το lag όταν αλλάζετε theme... με το stock theme δουλεύει μια χαρά...! απλά χρειάζεται τουλάχιστον 4 φορες την ημερα restart για να καθαρίζει η μνήμη... κάτι άλλο που παράτησα όταν πέρασα την rom είναι πως στα αρχεία ύπαρξη ένας φάκελος με ονομασία βαΐδου το διαγράφω και εμφανίζεται ξανά... τι ακριβώς σαβούρα είναι αυτή?? εγώ δεν κατέβαζα tpt... το ίδιο υπήρχε και στο ελληνική rom όταν το πήρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Η μπαταρια σε μένα πάντως με το τελευταίο update πολύ χειρότερη σε σχέση με πριν με καμιά διαφορά στη χρήση. Δε βγάζουμε άκρη το εκανες hard reset μετα το update? ποσους κυκλους φορτισεις το εκανες μετα το update? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Καλησπέρα, από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος του κινητού. Πριν είχα lg g3. Όλα οκ μέχρι στιγμής, το πήρα 559 από το πιο φτηνό μαγαζί του bestprice, πρέπει να ναι ισπανικό. Πέρασα και την 5.1.1. Το μόνο που με παραξένεψε λίγο, όχι ότι με καίει, είναι που στις μετρήσει με antutu kai quadrant βγάζει πολύ χαμηλά. 44000 και 14000 αντίστοιχα. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Καλησπέρα, από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος του κινητού. Πριν είχα lg g3. Όλα οκ μέχρι στιγμής, το πήρα 559 από το πιο φτηνό μαγαζί του bestprice, πρέπει να ναι ισπανικό. Πέρασα και την 5.1.1. Το μόνο που με παραξένεψε λίγο, όχι ότι με καίει, είναι που στις μετρήσει με antutu kai quadrant βγάζει πολύ χαμηλά. 44000 και 14000 αντίστοιχα. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; :p μηπως εχει εξοικονομιση ενεργειας ? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Καλησπέρα, από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος του κινητού. Πριν είχα lg g3. Όλα οκ μέχρι στιγμής, το πήρα 559 από το πιο φτηνό μαγαζί του bestprice, πρέπει να ναι ισπανικό. Πέρασα και την 5.1.1. Το μόνο που με παραξένεψε λίγο, όχι ότι με καίει, είναι που στις μετρήσει με antutu kai quadrant βγάζει πολύ χαμηλά. 44000 και 14000 αντίστοιχα. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; :p φιλε μηπως τα τρεχεις ενω ειναι πολυ ζεστο!!!antutu 68000 quadrant 36000!!lκανε ενα reboot αστο να κρυώσει και ξανα τρεξε το!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Όλα οκ, μετά από μια επανεκκίνηση έστρωσε. :D Quadrant 36000 και στο καπάκι antutu 64000, αν το αφήσω να κρυώσει θα δείξει και παραπάνω. Ακόμα είναινωρίς αλλά μου κάνει εντύπωση που του έχω κάνει αρκετά εντατική χρήση, έκανα αναβάθμιση λογισμικου, περασα καμιά 50αρια εφαρμογές, πήρα κάποιες κλήσεις και ακόμα μπαταρία 74%, στο g3 έπεφτε γρήγορα, εδώ βλέπω να κρατάει περισσότερο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Μονο οταν ειναι παγωμενο σου βγαζει καλο σκορ..Και δεν χρειαζεται απανωτα test. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Αυτο με το knox και την εγγυηση τουλαχιστον Ηρακλειο Κρητης που μενω εγω δεν ισχυει, και το s2 και το s4 το ειχα παει στο service με knox 0x1 και με καλυψε η εγγυηση και τις 2 φορες κανονικα... τωρα ειμαι με xtrestolite v2.2 και unikernel v6 και το κινητο παει σφαιρα δεν lagαρει ΠΟΥΘΕΝΑ, μιλατε εσεις για lag και knox για κανενα χρονο ακομα που θα αποφασισει η samsung να το φτιαξει ... Το θέμα συντοπίτη είναι πως,το s2 σίγουρα δεν θα έγραφε ο Knox γιατί πολύ απλά δεν είχε... Επίσης στο s4,ανάλογα την ημερομηνία πού έβγαλε το πρόβλημα. Δεν υπήρχε,τουλάχιστον στην αρχή....και μετά από update κάποια στιγμή,υπήρχε...το έβαλαν και σε αυτό... Πάμε τώρα στο θέμα μου. Φίλος πού έχει blue topaz,το κινητό ξαφνικά κλείνει η οθόνη,δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα,χωρίς όμως να δουλεύει η οθόνη. Σήμερα το βάλαμε στην πρίζα και δεν άναβε η φόρτιση. Επίσης,αναβάθμιση δε μπορεί να γίνει καθώς έχει μοτίβο και κατά δεύτερον δεν ανάβει και η οθόνη. Εντύπωσή μου έκανε οτι τα buttons άρχισαν σε μία φάση να αναβοσβήνουν σαν τρελά... Δεν ακούγεται λοιπόν σήμερα κανένας ήχος,το λαμπάκι της φόρτισης δεν ανάβει,μονό απλά ζεσταίνεται... Service λοιπόν ετσι? Μιλάμε για αγορά 27 Ιουλίου. Doa φαντάζομαι τέλος.λογικό. Να επικοινωνήσουμε με smartec???η με το κατάστημά αγοράς? Στο εδώ service της samsung δεν θα ήθελα να το πάω...οπότε τι προτείνετε? Από την smartec στέλνουν courier? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 μπορεις να το στειλεις με courier στην smartec (με εξοδα δικα σου) περιγραφοντας το προβλημα...και θα στο επιστεψουν (με χρεωση δικη τους)..... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Παιδια ερωτηση σχετικα με case. Εχω αγορασει την αυθεντικη της samsung (hard case) και εχω την απορια αν τελικα μπορει να δημιουργησει ξεβαμα στο bezel αφου ειναι σκληρο στις γωνιες Εχετε καποια γνωμη επι του θεματος η εχετε να προτεινετε καποιο αλλο case πιο soft? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Εγώ την φοράω και είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Τελικά μου ήρθε μια αναβάθμιση και εμένα αλλά δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να έχει αλλάξει στην συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Τελικά μου ήρθε μια αναβάθμιση και εμένα αλλά δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να έχει αλλάξει στην συσκευή Από ποια χώρα φίλε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Από ποια χώρα φίλε;; Ιταλία είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ιταλία είναι Και εγώ Ιταλία branded της TIM αλλά ακόμα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Και εγώ Ιταλία branded της TIM αλλά ακόμα τίποτα Είμαι διακοπές, πάω σε ένα μαγαζί να πάρω καφέ, ζητάω το WiFi και την ώρα που μπαίνω αρχίζει αναβάθμιση, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να φύγω μέχρι να τελειώσει. Όμως τι άλλαξε ξέρει κανένας? ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts