CHRISTOSTZANID Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Έχω το ίδιο firmware και το multitasking είναι μια χαρά για μένα,εως και 5 καρτέλες δεν ξαναφορτονει. Δεν κλείνω καμία καρτέλα, πάντα τις αφήνω ανοιχτές !! Αλλά μάταια..:lol: Δοκιμασα 15 εφαρμογες ανοιχτες και δεν μου ξαναφορτωσε καμια τις κρατησε ανοιχτες ολες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Οι θήκες flip από το απλό S6 ταιριαζουν στο edge; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Παντως δεν μπορεις να τα πιασεις πουθενα τα κινητα , πριν απο s6 edge ειχα το iphone 6 16 gb το οποιο ειχε απιστευτο lag στο twitter (scrolling down) ,αντιθετως στο edge τρεχει απιστευτα γρηγορα. Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Οι θήκες flip από το απλό S6 ταιριαζουν στο edge; Το κινητό μπαίνει κανονικά μέσα αλλά δεν είναι απολύτως σωστή η θήκη σαν μέγεθος. Επίσης αν έχεις την S-view για το απλό S6 και την κουμπώσεις στο S6 edge, κλείνοντας το πορτάκι δεν σβήνει η οθόνη, και το ενεργό παράθυρο δεν λειτουργεί και δεν δείχνει καμία ένδειξη Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Μου ήρθε firmware update. XEU Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Μου ήρθε firmware update. XEU XEU ειναι το region του καθε κινητου η κανω λαθος ;; πως θα βρω το δικο μου ;; Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Μου ήρθε firmware update. XEU Αρχείο 78.55MB Firmware ending COI9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Αρχείο 78.55MB Firmware ending COI9 Δεν βλέπω καθόλου λαγκ πλέον στο σκρολινγκ στις ρυθμίσεις. Γενικά βλέπω ελάχιστα καλύτερη συμπεριφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 μεσω kies την περασατε πεδες ;; Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 μεσω kies την περασατε πεδες ;; ΟΤΑ. Έκανα αναζήτηση και μου την έβγαλε. Έχω United Kingdom/ Ireland XEU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) ΟΤΑ. Έκανα αναζήτηση και μου την έβγαλε. Έχω United Kingdom/ Ireland XEU over the air σημαινει οτι απλα εκανες αναζητηση στο about device και software update ? τωρα πρωτο googlara το ota συγχωρεστε με :D Edited October 7, 2015 by stam911 Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ναι σωστά, έτσι βλέπεις για ενημερώσεις από την συσκευή. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Βγήκε update για την Edge screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Αλλαζει κατι??ιδιο το βλεπω. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Μόλις έκανα το update για την XEU και άνοιξα το PhoneInfo να δω αν άλλαξε κάτι και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα. Μήπως ξέρει κανείς τι εννοεί με αυτό; [ATTACH]64241[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Και σε εμενα τα ιδια κανει. Οπως επισης κρασαρει η "εξειπνη διαχειρηση". ΕΙναι τα καλα του Android+samsung Αυτα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Μετα απο λιγο ψαξιμο το βρηκα και το δικο μου NEE που αν δεν κανω λαθος ειναι sweden. Edited October 8, 2015 by stam911 Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Για πείτε εντυπώσεις όσοι την περνάτε για να δούμε οταν θα το βγάλω απο το συρτάρι και την κούτα του,αν αξίζει η αναβάθμιση η όχι,διοτι εως 20 ημέρες πριν που χρησιμοποιούσα την συσκευή ήταν όλα αψογα και δεν θέλω να ρισκάρω το παραμικρό προς το χειρότερο.:p Ένας λόγος παραπάνω αν δεν αξίζει για να μην κάνω hard reset και ξανά στήσιμο και ξανά να μεταφέρω απο PC πράγματα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Για πείτε εντυπώσεις όσοι την περνάτε για να δούμε οταν θα το βγάλω απο το συρτάρι και την κούτα του,αν αξίζει η αναβάθμιση η όχι,διοτι εως 20 ημέρες πριν που χρησιμοποιούσα την συσκευή ήταν όλα αψογα και δεν θέλω να ρισκάρω το παραμικρό προς το χειρότερο.:p Ένας λόγος παραπάνω αν δεν αξίζει για να μην κάνω hard reset και ξανά στήσιμο και ξανά να μεταφέρω απο PC πράγματα. Θεωρω πως το τελευταιο update ειναι οτι πιο σταθερο εχω δοκιμασει , κανενα προβλημα πουθενα , μπαταρια λιγο καλυτερη ...... Αξιζει η διαδικασια και με το παραπανω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Την περασα κι εγω στο δικο μου (το οποιο το εχω στο συρταρι για λιγο καιρο ενεκα iPhone 6s plus) και δεν ειδα κατι κακο. Το σκρολ στα settings ειναι πλεον τελειο και παντα. Μπαταρια και Multitasking δε γνωριζω! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Την περασα κι εγω στο δικο μου (το οποιο το εχω στο συρταρι για λιγο καιρο ενεκα iPhone 6s plus) και δεν ειδα κατι κακο. Το σκρολ στα settings ειναι πλεον τελειο και παντα. Μπαταρια και Multitasking δε γνωριζω! Ok οταν περάσει μια εβδομάδα περιμένω πιο αναλυτικό feedback ;) Θεωρω πως το τελευταιο update ειναι οτι πιο σταθερο εχω δοκιμασει , κανενα προβλημα πουθενα , μπαταρια λιγο καλυτερη ...... Αξιζει η διαδικασια και με το παραπανω...... Ωραία,σε καλό δρόμο λοιπόν συνεχίζουμε. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Και σε εμενα τα ιδια κανει. Οπως επισης κρασαρει η "εξειπνη διαχειρηση". ΕΙναι τα καλα του Android+samsung Αυτα... Εμένα δεν το κάνει αυτό. Μια χαρά η έξυπνη διαχείριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Εμένα δεν το κάνει αυτό. Μια χαρά η έξυπνη διαχείριση. Καλησπερα.Εκανες hard reset η την περασες με OTA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 παιδια η αναβαθμισει ειναι η επισημη η οχι...για να ξερω να περιμενω ...διοτι το εχω αγορασει απο Γερμανια το κινητο θα μου ερθει ειδοποιησει??? ουτε σε μενα εχει ερθει κατι ακομα . Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcgodxxx Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Καλησπέρα στη παρεα...πήρα και εγώ το κινητο..αλλά έχω ένα θεμα..στον dialer όταν πάω να γράψω ένα τηλ έχω λαγκ να το πω...καθυστερεί πολύ από το πάτημα του κουμπιού μέχρι να εμφανίσει τον αριθμο...υπάρχει καμία ρύθμιση λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts