Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες καλημερα...να ρωτησω επειδη ειμαι ψιλοαρχαριος...ποιο xposed πρεπει να περασω ακριβως στο κιν μου?? κ πως?? φυσικα ειναι ρουταρισμενο το κιν...

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδες καλησμερα. ΜΕ την τελευταια αναβαθμιση το κινητο ειναι οκ ή εχουμε κανα θεμα? Το ξανα πηρα για τη γυναικα και δεν ειχα παρακολουθησει το θεμα κανα διμηνο-τριμηνο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα, τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία του κινητού μου, δε μου βγάζει πλέον 1 ημέρα χρήσης.

Το χρησιμοποιώ με την ίδια συχνότητα όπως πριν και ελαττώνεται υπερβολικά γρήγορα. Eκανα factory reset και πάλι τα ίδια.

Στο battery usage εντοπίζω μεγάλη κατανάλωση από το snapchat, ακόμα κι αν αυτό δε το χρησιμοποιώ.

Στο snapchat, έχω ενεργοποιήσει το travel mode.

Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει. Έχω εγγύηση και σκέφτομαι να το πάω μηπως μου αλλάξοθν τη μπαταρία, αλλα φοβάμαι οτι απλά θα μου

κάνουν hard reset πάλι.

Έχετε παρατηρήσει εσείς κάποια διαφορά στην κατανάλωση; Μήπως είναι κάποιο bug Της τελευταίας ενημέρωσης;

Εκδοση android: 6.0.1, rom δεν έχω πειράξει.

Για μένα πέτα το snap γιατί όντως έχει θέμα..

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το bug με την αυτοματη - μειωση φωτεινοτητας σε σκοτεινο χωρο εχει λυθει?

Από ότι βλέπω με της γυναίκας όχι. Τραγικό να πέφτει τόσο το βράδυ και σ κλειστούς χώρους. Αν δεν το βάλεις με το χέρι δεν παλεύεται

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα, τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία του κινητού μου, δε μου βγάζει πλέον 1 ημέρα χρήσης.

Το χρησιμοποιώ με την ίδια συχνότητα όπως πριν και ελαττώνεται υπερβολικά γρήγορα. Eκανα factory reset και πάλι τα ίδια.

Στο battery usage εντοπίζω μεγάλη κατανάλωση από το snapchat, ακόμα κι αν αυτό δε το χρησιμοποιώ.

Στο snapchat, έχω ενεργοποιήσει το travel mode.

Δε ξέρω τι μπορεί να φταίει. Έχω εγγύηση και σκέφτομαι να το πάω μηπως μου αλλάξοθν τη μπαταρία, αλλα φοβάμαι οτι απλά θα μου

κάνουν hard reset πάλι.

Έχετε παρατηρήσει εσείς κάποια διαφορά στην κατανάλωση; Μήπως είναι κάποιο bug Της τελευταίας ενημέρωσης;

Εκδοση android: 6.0.1, rom δεν έχω πειράξει.

Έχω παρατηρήσει και εγώ τεράστια διαφορά στην κατανάλωση μετά την τελευταία αναβάθμιση που μου ήρθε περίπου τέλη Αυγούστου. Μεγάλη κατανάλωση παρατηρώ επίσης όταν δε χρησιμοποιώ το τηλέφωνο. Για παράδειγμα παρατηρείται μείωση 20-25% σε 7-8 ώρες με κλειστή οθόνη!!! Το διάστημα αυτό βέβαια έχω το wifi ανοιχτό, ωστόσο αυτή η τεράστια μείωση στην μπαταρία δεν παρατηρούνταν πριν την τελευταία αναβάθμιση.

Στη χρήση μπατατρίας το "Λειτουργικό σύστημα Android" έχει συνήθως τη μεγαλύτερη κατανάλωση με την "Αδράνεια Συσκευής" και το "Σε αναμονή" να ακολουθούν.

παιδια μια βοηθεια σε φιλαρακι,ποσο κοστιζει hη οθονη μονο,η παει ολο μαζι,εχει αφη κνονικα,και λειτουργει αψογα,το εξωτερικο τζαμι εχει ραγισει....

Καποια ιδεα? με screen protect θα φαινεται?? Με πμ,καποιο οικονομικο καταστημα για αλλαγη...???

android or ios or wm......who cares.....???

παιδια μια βοηθεια σε φιλαρακι,ποσο κοστιζει hη οθονη μονο,η παει ολο μαζι,εχει αφη κνονικα,και λειτουργει αψογα,το εξωτερικο τζαμι εχει ραγισει....

Καποια ιδεα? με screen protect θα φαινεται?? Με πμ,καποιο οικονομικο καταστημα για αλλαγη...???

Σε μια γνωστή που της συνέβη στο note 5 η αλλαγή οθόνης ήταν 280 .Εκτος αν πάρεις μια από eBay και κανείς δουλειά μόνος σου

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Σημερα στο s6 edge της γυναικας μου παρατηρησα μια αρκετα μαυρη τελεια στην οθονη πανω σχεδον απο το home button. Πηρα τηλεφωνο σμαρτεκ και μου ειπανε οτι εχουν ελλειψη οθονων και δεν ξερουνε ποτε θα φερουνε. Οποτε υπαρχει παλι ελλειψη. Αυτο για οποιους σκεφτονται να επισκεφθουν το σερβις

(το πόσταρα αρχικά στο galaxy s6 κι έπειτα είδα πως υπάρχει ξεχωριστό νήμα για το edge)

Καλησπέρα.

Εχω εδώ και σχεδόν ένα χρόνο το s6 edge. Από την αρχή λειτουργούσε μια χαρά μέχρι τέλη Αυγούστου.

Το πρόβλημα συνέπεσε με το πέρασμα της αναβάθμισης που μου έβγαλε και πέρασα, τότε.(ή απλά είναι σύμπτωση, δεν ξέρω...)

Κατά τη διάρκεια των κλήσεων λοιπόν, ξαφνικά και περιοδικά ακούγεται ο συνομιλητής παραμορφωμένα. Το ίδιο ακούει και αυτός εμένα. Έπειτα ακούγεται ένα δυνατός θόρυβος (κάτι σαν κρρρρρρρ) έντονος που καθιστά αδύνατη την συνομιλία. Αυτό μπορεί να το κάνει από το πρώτο λεπτο και κάθε τρεις και λίγο ή να μην το κάνει καθόλου για 10 λεπτά...

Ο θόρυβος και η παραμόρφωση της φωνής επανέρχεται μόλις κανω οποιαδήποτε ενέργεια αφορά τη φωνή: πχ ανοίξω και κλείσω τη μεγάφωνο σε ανοιχτή ακρόαση. Αν δεν κάνω τίποτα μπορεί να κρατήσει λίγα δευτερόλεπτα ή μερικά λεπτά(!)..... Πάντως, το να έχω μια φυσιολογική επικοινωνία είναι όπως αντιλαμβάνεστε, ανέφικτο.

Το πήγα στην smartec στο Χαϊδάρι. Εξήγησα το πρόβλημα και μου ζήτησαν να περιμένω "μία ωρίτσα να το δουν". Σε μιάμιση ώρα μου έφεραν το κινητό με την ένδειξη "έγινε αλλαγή πλακέτας"!!! Μου είπαν πως ο τεχνικός τους είχε εντοπίσει τη βλάβη και άλλαξε όλη την πλακέτα...κι εγώ χάρηκα για την ουσιαστική και άμεση ανταπόκριση του service τους! Φυσιολογικά δηλαδή οποιοδήποτε πρόβλημα θα είχε εξαφανιστεί (....) εφόσον άλλαξε επι της ουσίας όλο το κινητό. Με την πρώτη κλήση που έκανα δυστυχώς συνειδητοποίησα πως υπήρχε ακόμη ακριβώς το ίδιο πρόβλημα....πράγμα που με κάνει να υποπτεύομαι πως δεν αλλάχθηκε καμιά πλακέτα....παρά μόνο κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να δικαιολογήσουν στην samsung κάποια επιπλέον πλακέτα/κινητό. Τους το επέστρεψα σε δυό μέρες (την Τετάρτη που πέρασε) και τους εξήγησα πως παραμένει το πρόβλημα. Με έστειλαν και άλλαξα κάρτα στην wind. Τίποτα! Τα ίδια. Υπόψιν πως την κάρτα αυτή την έχω κουμπώσει τόσες μέρες στο παλιό μου galaxy s2 και παίζει απροβλημάτιστα. Ζήτησαν να το κρατήσουν για έλεγχο και το πήρα σήμερα εφόσον μεσολάβησε και το ΣΚ...και μου το ανέβαλαν την Πέμπτη και την Παρασκευή "γιατί δεν βρίσκουν να έχει κάποιο πρόβλημα". Επέμεινα πως θα πρέπει να κάνουν κλήσεις και να περιμένουν ενδεχομένως κάποια ώρα μέχρι να αρχίσει να το εμφανίζει. Δεν νομίζω να συγκινήθηκαν. Τέλος πάντων. Εχω αρχίσει και το ψάχνω μόνος και να παλεύω μπας και εντοπίσω κάπου το πρόβλημα και με σώσω από την όλη ταλαιπωρία.

Εχω την εντύπωση πως όταν το βάζω σε 2G αντι για 4G το πρόβλημα μειώνεται αισθητά... όχι όμως και να εξαφανίζεται. >Επίσης βρήκα κάποια ξένα φόρουμς να αναφέρουν θέματα με θορύβους λόγω HD ήχου (και κάτι για ηχο σε LTE) αλλά δεν μπόρεσα να πολυκαταλάβω λόγω των λίγων αγγλικών μου. Εξάλου δεν βρήκα να υπάρχει ρύθμιση για απενεργοποίηση του "ΗD sound on LTE" που γράφουν.

Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει με καμιά ιδέα? Απελπίστηκα.... Κρίμα τόσα λεφτά που είχα δώσει και κρίμα και την εταιρία τελικά που εμπιστευόμουν τόσα χρόνια.... :/

Φίλε μου καταρχάς έκανες επαναφορά και επανεγκατασταση λογισμικού ? Ειδικά αν πιστεύεις ότι δε σου άλλαξαν πλακέτα έπρεπε να κάνεις αφού πριν δούλευε σωστά. Δεύτερον αν ακούς αυτό το παράσιτο ίσως φταίει το ακουστικό το οποίο δεν ξέρω αν πηγαίνει με την πλακέτα γιατί ποτέ δεν ήταν ενσωματωμένο.. Εγώ θα ζητούσα αντικατάσταση του εξαρτηματος αν πάει ξεχωριστά λοιπόν.

3ον υπάρχει HD κλήση γενικά αλλά δεν ξέρω εδώ που είναι.

επαναφορά και επανεγκατάστση λογισμικού, τρεις φορες εκανα εγω και δυο (φανταζομαι...) αυτοί! :/ Πλέον έχω κουραστεί να ξανασετάρω το τηλέφωνο από την αρχή!!! Με καταλαβαίνεις φαντάζομαι. Απογοήτευση....

Ο θόρυβος και η παραμόρφωση της φωνής παρουσιάζεται είτε μιλαω στο ακουστικο του, είτε σε ανοιχτή ακρόαση, είτε σε ακουστικά hands free είτε έχω το τηλέφωνο στο BT του αυτοκινήτου. Αρα λογικα δεν είναι κάποιο από αυτά τα εξαρτήματα.

Δεν ξερω καν αν αφορά ο ηχος HD στο πρόβλημά μου. Υποθέσεις κάνω. Δεν τα ξερω και καλά. Απλα εψαχνα μηπως απενεργοποιείται με κάποιο τρόπο. Μόνο και μόνο επειδή διάβασα σε ξενα φόρουμς να παραπονιούνται για θορύβους λόγω αυτής της ρύθμισης και σκέφτηκα μήπως....

επαναφορά και επανεγκατάστση λογισμικού, τρεις φορες εκανα εγω και δυο (φανταζομαι...) αυτοί! :/ Πλέον έχω κουραστεί να ξανασετάρω το τηλέφωνο από την αρχή!!! Με καταλαβαίνεις φαντάζομαι. Απογοήτευση....

Ο θόρυβος και η παραμόρφωση της φωνής παρουσιάζεται είτε μιλαω στο ακουστικο του, είτε σε ανοιχτή ακρόαση, είτε σε ακουστικά hands free είτε έχω το τηλέφωνο στο BT του αυτοκινήτου. Αρα λογικα δεν είναι κάποιο από αυτά τα εξαρτήματα.

Δεν ξερω καν αν αφορά ο ηχος HD στο πρόβλημά μου. Υποθέσεις κάνω. Δεν τα ξερω και καλά. Απλα εψαχνα μηπως απενεργοποιείται με κάποιο τρόπο. Μόνο και μόνο επειδή διάβασα σε ξενα φόρουμς να παραπονιούνται για θορύβους λόγω αυτής της ρύθμισης και σκέφτηκα μήπως....

τι να σου πω, ξανα πηγαινε στο σερβις και πες τους τα κλασσικα, οτι δεν εισαι κανας παρανοικος να τη βρισκεις να τρεχεις σερβις, οτι στο κανει ξανα οτι σε αλλη συσκευη δεν εχεις θεμα κτλ κτλ

• 3 weeks later...

Καλημέρα. Τελικά τι έγινε με τον θόρυβο; βρέθηκε λύση ;

Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.

να υποθεσω οτι το feature ΑΟD παρολο που υπαρχει σαν apk στο XDA δε προκειται να δουλεψει σε εμας οτι κ να κανουμε..

http://forum.xda-developers.com/s7-edge/how-to/aod-update-1-4-02-s7-t3480321

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

να υποθεσω οτι το feature ΑΟD παρολο που υπαρχει σαν apk στο XDA δε προκειται να δουλεψει σε εμας οτι κ να κανουμε..

http://forum.xda-developers.com/s7-edge/how-to/aod-update-1-4-02-s7-t3480321

Γινεται εγκατασταση,εμφανίζεται στις ρυθμισεις αλλα οταν το πατας σου λεει οτι διακοπηκε.ισως να το παρουμε επισημα μαζι με την nougat

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Γινεται εγκατασταση,εμφανίζεται στις ρυθμισεις αλλα οταν το πατας σου λεει οτι διακοπηκε.ισως να το παρουμε επισημα μαζι με την nougat

ακριβως η εφαρμογη "σκαει" οταν πας στην οθονη και το επιλεγεις...κριμα

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

ακριβως η εφαρμογη "σκαει" οταν πας στην οθονη και το επιλεγεις...κριμα

Στο xda διαβασα οτι χρειαζεται ενας κερνελ που να το υποστηριζει.αν υπαρχει τετοιος custom kernel θα χρειαστει ρουτ για να περαστεί οποτε για την ωρα δεν το δοκιμαζω

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Στο xda διαβασα οτι χρειαζεται ενας κερνελ που να το υποστηριζει.αν υπαρχει τετοιος custom kernel θα χρειαστει ρουτ για να περαστεί οποτε για την ωρα δεν το δοκιμαζω

πρεπει να εχει γινει module στο Xposed αλλα θελει root και δε θελω να μπω στη διαδικασία

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Εχω να ασχοληθω με ρουτ απο τοτε που ειχα το s4,αλλα δεν την παλευω αλλο με τη μπαταρια.η μονη λυση που σκεφτομαι ειναι καποιος custom kernel.καποιος που εχει κανει ρουτ τελευταια,πρεπει να φλασαρω καποια συγκεκριμενη recovery η απο chainfire?υπαρχει καποιο προβλημα αν γινει ρουτ?καπου διαβασα στο xda οτι υπαρχει wakelock προβλημα μετα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Εχω να ασχοληθω με ρουτ απο τοτε που ειχα το s4,αλλα δεν την παλευω αλλο με τη μπαταρια.η μονη λυση που σκεφτομαι ειναι καποιος custom kernel.καποιος που εχει κανει ρουτ τελευταια,πρεπει να φλασαρω καποια συγκεκριμενη recovery η απο chainfire?υπαρχει καποιο προβλημα αν γινει ρουτ?καπου διαβασα στο xda οτι υπαρχει wakelock προβλημα μετα

Πέρσι που είχα το s6 root παρόλο το deap sleep fix που είχαν οι custom kernel η μπαταρία ήταν χειρότερα από stock,επίσης τα τελευταία 2 χρόνια μετά εποχής g2 και note 3 δεν έχω δει καμιά custom rom να είναι καλύτερη από την stock.

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστω για την απαντηση.οποτε δεν υπαρχει ελπιδα για την μπαταρια του.

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Καλησπερα παιδια ηθελα λιγη βοηθεια. Ενας φιλος μου πηρε s6 edge plus απο αμερικη unlocked αλλα δεν εχει εληηνικα γινεται να του περασω? Κ αν ναι πως?

Εχω το S6 Edge και μου βγάζει εδώ και καμιά εβδομάδα διαφημίσεις στη συσκευή. Προσοχή, όχι μέσα στον explorer. Μολις ανοίγω Wi-Fi ή δεδομένα, ξεκινάει τα δικά του. Το οποίο δεν με αφήνει, μέχρι να κλείσει η διαφήμιση να κάνω οτιδήποτε άλλο. Ακόμα και όταν γράφω sms, μου εξαφανίζει το πληκτρολόγιο και τρέχει, μάλλον από πίσω (χωρίς να φαίνεται κάτι στην οθόνη), η διαφήμιση. Ή όταν βλέπω βιντεάκι στο youtube πατάει Pause μόνο του και δεν ξαναξεκινάει αν δεν ολοκληρωθεί η διαφήμιση (που είτε βγαίνει μπορστά είτε τρέχει στο παρασκήνιο). Είναι πολύ εκευριστικό γιατί ό,τι και να κάνω κολλάει μέχρι να τελειώσει η διαφήμιση. Εχω δοκιμάσει εφαρμογές που κόβουν τις διαφημίσεις, αλλά μάλλον αφορούν όσες εμφανίζονται στον explorer και όχι γενικά στη συσκευή.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω; Pleaeaease!!! :help::help::help::wacko::wacko:

Αρχικα δοκιμασε να βαλεις ενα antivirus.Αν δεν βρει καποιον ιο και συνεχισει το προβλημα θα πρεπει να κανεις επαναφορα του κινητου στις εργοστασιακες ρυθμισεις.θα χασεις εφαρμογες και δεδομενα οποτε κρατα ενα backup πρωτα.αν ολα αυτα δεν βοηθησουν μας ξαναρωτας

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)