Jump to content

elenip1983

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by elenip1983

  1. Κι εσύ S6 Edge έχεις; Δεν μπορω να δεχτω οτι παιζει ως ρύθμιση αυτο! Για να μου το λεει, ομως, η Samsung λογικα θα ισχυει. Αλλα το θεωρω απαραδεκτο! Εκτος αν επεσα σε ασχετο υπαλληλο εξυπηρέτησης.. Γιατι το τηλεφωνο γενικα ειναι σουπερ, για μένα. :-(
  2. Εχετε προσεξει οτι οταν το κινητο ειναι στο αθορυβο και καλει καποιος, μολις ολοκληρωθει η κληση ξαναγινεται δυνατο μόνο του; Η Samsung μου ειπε οτι αυτη ειναι εργοστασιακη ρυθμιση, δεν αλλαζει!!! Αν θελω, λεει, να το εχω πολυ χαμηλωμενο, αφου δεν μπορει να διατηρηθει αθορυβο...!!! Τι κουλο ειναι αυτο; Δηλαδη, αθορυβο για την πρωτη κληση (ακομα και αναπαντητη). Μετα, αν θες, πρεπει να το ξαναχαμηλωσεις.... Ενταξει, με εστειλε..
  3. Εχω το S6 Edge και μου βγάζει εδώ και καμιά εβδομάδα διαφημίσεις στη συσκευή. Προσοχή, όχι μέσα στον explorer. Μολις ανοίγω Wi-Fi ή δεδομένα, ξεκινάει τα δικά του. Το οποίο δεν με αφήνει, μέχρι να κλείσει η διαφήμιση να κάνω οτιδήποτε άλλο. Ακόμα και όταν γράφω sms, μου εξαφανίζει το πληκτρολόγιο και τρέχει, μάλλον από πίσω (χωρίς να φαίνεται κάτι στην οθόνη), η διαφήμιση. Ή όταν βλέπω βιντεάκι στο youtube πατάει Pause μόνο του και δεν ξαναξεκινάει αν δεν ολοκληρωθεί η διαφήμιση (που είτε βγαίνει μπορστά είτε τρέχει στο παρασκήνιο). Είναι πολύ εκευριστικό γιατί ό,τι και να κάνω κολλάει μέχρι να τελειώσει η διαφήμιση. Εχω δοκιμάσει εφαρμογές που κόβουν τις διαφημίσεις, αλλά μάλλον αφορούν όσες εμφανίζονται στον explorer και όχι γενικά στη συσκευή. Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω; Pleaeaease!!! :help::help::help::wacko::wacko:
×
×
  • Create New...