Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eχω παρατηρηασει η μπαταρια σε stand by απο το πρωι μεχρι το μεσημερι περιπου μπορει να πεσει και 10%.Ειμαι καινουργιος κατοχος αλλα με κανει εντυπωση.Ειναι φυσιολογικο αυτο?

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εντελώς stand by δεν ειναι φυσιολογικό. Με λιγο σκαλισμα ναι. Προφανος εχεις κάποιες εφαρμογές που τρεχουν βαλτε το gsam και δες

Ωραια θα το βαλω και θα το παρακουλουθησω

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Ευχαριστω!βασικα ειμαι μεταξυ του s6 edge και του s6.εχει μεγαλες διαφορες το ενα απο το αλλο εκτος απο την τιμη;

παγια απαντηση μου στο διλλημα S6 ή S6 Edge:

πας σε ενα καταστημα που τα εχει διπλα διπλα, κι αμα το Edge δεν σου φαινεται τοσο πιο ομορφο ωστε να δωσεις τα παραπανω λεφτα,

τοτε επιλεγεις το S6.

Οι λειτουργιες Edge και η ελαχιστα καλυτερη μπαταρια δεν ειναι λογος για να δωσεις 70 ευρω παραπανω.

Η ομορφια ειναι. (ειναι κι υποκειμενικη ομως)

παγια απαντηση μου στο διλλημα S6 ή S6 Edge:

πας σε ενα καταστημα που τα εχει διπλα διπλα, κι αμα το Edge δεν σου φαινεται τοσο πιο ομορφο ωστε να δωσεις τα παραπανω λεφτα,

τοτε επιλεγεις το S6.

Οι λειτουργιες Edge και η ελαχιστα καλυτερη μπαταρια δεν ειναι λογος για να δωσεις 70 ευρω παραπανω.

Η ομορφια ειναι. (ειναι κι υποκειμενικη ομως)

Αυτο με την γραμμη (εςωτερικα) στο κεντρο της οθονης,το εχει ακουσει κανεις;ενας πωλητης μου ειπε οτι 9 στα 10 edge το εχουν!

Μικρό update 18MB περίπου για XEU firmware, μου ήρθε πριν λίγο. Δεν ξέρω αν έχει κάτι το σημαντικό ίσως να είναι απλή ενημέρωση ασφαλείας.

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο με την γραμμη (εςωτερικα) στο κεντρο της οθονης,το εχει ακουσει κανεις;ενας πωλητης μου ειπε οτι 9 στα 10 edge το εχουν!

9 στα 10????

πωλητης της Apple μηπως;;; :D

9 στα 10????

πωλητης της Apple μηπως;;; :D

Σε ασχετο μαγαζι που πουλουσαν αξεσουαρ κινητων.

Άσχετος πωλητής ή θέλει να σε σπρώξει αλλού. Θα είχε γίνει σάλος αν ίσχυε κάτι τέτοιο... Με μια απλή αναζήτηση, όχι μόνο εδώ, θα σου λυθεί η απορία. :)

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Άσχετος πωλητής ή θέλει να σε σπρώξει αλλού. Θα είχε γίνει σάλος αν ίσχυε κάτι τέτοιο... Με μια απλή αναζήτηση, όχι μόνο εδώ, θα σου λυθεί η απορία. :)

Κι ομως το ειδα σε 2 κινητα edge.

Μπράβο. Οπότε ισχύει αυτό που λέει ο πωλητής. Και 9 στους 10 δεν βλέπουν καλά... ή κάνουν την πάπια επειδή... πλήρωσαν ένα κάρο λεφτά. Εντυπώσεις από το τίποτα.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Μπράβο. Οπότε ισχύει αυτό που λέει ο πωλητής. Και 9 στους 10 δεν βλέπουν καλά... ή κάνουν την πάπια επειδή... πλήρωσαν ένα κάρο λεφτά. Εντυπώσεις από το τίποτα.

Το ειδα σου λεω απλα ειναι δυκολο να το διακρινεις ,βρισκεται εσωτερικα της οθονης .το θεμα ειναι μηπως εχει καποια επιπτωση στην οθονη στο μελλον..

Θα ηθελα την γνωμη σας σε ενα θεμα.Καταρχην ειμαι ευχαριστημενος με την συσκευη και την ταχυτητα του λειτουργικου.Αξιζει να περασω custom rom επειδη σκεφτομαι κιολας να κρατησω την συσκευη.Θα δω μεγαλες διαφορες σε μπαταρια ,ταχυτητα και καμερα η τζαμπα θα χασω την εγγυηση?

Θα ηθελα την γνωμη σας σε ενα θεμα.Καταρχην ειμαι ευχαριστημενος με την συσκευη και την ταχυτητα του λειτουργικου.Αξιζει να περασω custom rom επειδη σκεφτομαι κιολας να κρατησω την συσκευη.Θα δω μεγαλες διαφορες σε μπαταρια ,ταχυτητα και καμερα η τζαμπα θα χασω την εγγυηση?

δεν εχω βαλει ακομα custom rom στο s6 αλλα μετα απο δεκαδες custom roms σε s2,s3,s4,htc m8 πριν παρω το s6,πιστευω οτι σε μπαταρια οτι και να λενε δεν προκειται να δεις σημαντικη διαφορα,ταχυτητα ισως ελαχιστα και καμερα σιγουρα χειροτερη.επειδη και εγω σκοπευω να το κρατησω αρκετα θα ασχοληθω με custom rom αναγκαστικα οταν σταματησει την υποστηριξη του η σαμσουγκ

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Επειδή είχα βάλει custom στο s6 και στο note 5 θα σου πω ότι η μπαταρία σίγουρα ήταν χειρότερη όλα τα άλλα παραμένουν ίδια μιας και οι custom είναι ίδιες με τις stock rom,στο s4 της γυναίκας μου βέβαια έχω custom alber95 lollirom η οποία είναι port και έχει ξαναζωντανεψει την συσκευή,μόνο έτσι αξίζουν οι custom να αλλάζουν γενικά την συσκευή

Προς το παρον αν ειναι δεν το πειραζω και βλεπω στο μελλον αν βαλω custom rom.Παντως βλεπω γενικα η υποστηριξη σε custom δεν ειναι οπως παλια υπαρχουν λιγοτερες και δεν μιλαω μονο για την συσκευη μας αλλα και για αλλες ναυαρχιδες.Αναφερομαι στο xda και αν θυμαμαι καλα διαβασα και σχολια στο φορουμ του στυλ οτι οι πιο πολλοι developer πλεον συνεργαζονται με τις εταιριες

Προς το παρον αν ειναι δεν το πειραζω και βλεπω στο μελλον αν βαλω custom rom.Παντως βλεπω γενικα η υποστηριξη σε custom δεν ειναι οπως παλια υπαρχουν λιγοτερες και δεν μιλαω μονο για την συσκευη μας αλλα και για αλλες ναυαρχιδες.Αναφερομαι στο xda και αν θυμαμαι καλα διαβασα και σχολια στο φορουμ του στυλ οτι οι πιο πολλοι developer πλεον συνεργαζονται με τις εταιριες

Φίλε ειδικά τα s6 λόγο exynos δεν έχουν υποστήριξη από cm και aosp οπότε μόνο tw rom

Καλησπέρα, S6 Edge αγορασμένο από Αυστραλία και δεν έχει έρθει ακόμα η MM, ξέρεις κανείς τίποτα...?

Λυπαμαι που ακομα υπαρχουν συσκευες χωρις mm , ενας απο τους λογους που για αλλη μια φορα αλλαξα εταιρια..

μπορεις απλα να αλλαξεις ρομ..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα, S6 Edge αγορασμένο από Αυστραλία και δεν έχει έρθει ακόμα η MM, ξέρεις κανείς τίποτα...?

Αυστραλιας είναι και το δικό μου του έχω βάλει εδώ και ένα μήνα περίπου την 6 από Ινδία που είχε βγάλει πρώτη, ψαξου sammobile έχει βγάλει και άλλων χωρών για την συγκεκριμένη συσκευή ( SM-G925I) ;)

Στάλθηκε από το SM-G925I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυστραλιας είναι και το δικό μου του έχω βάλει εδώ και ένα μήνα περίπου την 6 από Ινδία που είχε βγάλει πρώτη, ψαξου sammobile έχει βγάλει και άλλων χωρών για την συγκεκριμένη συσκευή ( SM-G925I) ;)

ναι το βρήκα, έχουν βγει και άλλες χώρες, απλά δεν ξέρω πως να το κάνω και δεν ξέρω αν πρέπει λόγω συσκευής

Παιδιά έχω Ελληνικό firmware 6.0.1 έχω απενεργοποιησει πολύ bloatware με το package disabler pro ακόμα και το Facebook,μετά από επανεκκίνηση η μνήμη είναι πάνω από 60% και φτάνει μέχρι και75% όταν ανοίγουμε εφαρμογές,θυμάμαι στο s6 με beta marshmallow μετά από reboot ηταν 50% και δούλευε πιο χαμηλά,θέλω την γνώμη σας γιατί εμένα δουλεύει η μνήμη όπως την 5.1.1 έχω κάνει 2 φορές hard reset,μήπως να δοκιμάσω άλλη rom;

Παιδιά έχω Ελληνικό firmware 6.0.1 έχω απενεργοποιησει πολύ bloatware με το package disabler pro ακόμα και το Facebook,μετά από επανεκκίνηση η μνήμη είναι πάνω από 60% και φτάνει μέχρι και75% όταν ανοίγουμε εφαρμογές,θυμάμαι στο s6 με beta marshmallow μετά από reboot ηταν 50% και δούλευε πιο χαμηλά,θέλω την γνώμη σας γιατί εμένα δουλεύει η μνήμη όπως την 5.1.1 έχω κάνει 2 φορές hard reset,μήπως να δοκιμάσω άλλη rom;

Το κινητό δεν κολλάει, οπότε τι σκάτε; Είναι καθαρά θέμα ψυχολογικό η ram. Ο TW δεν πρόκειται να δουλεύει στο 50% το γνωρίζουμε αυτό. Έτσι είναι τα σάμσουνγκ. Και τα s7 με 4 gb έτσι είναι, όμως δεν ζορίζονται ούτε κολλάνε πουθενά.

ναι το βρήκα, έχουν βγει και άλλες χώρες, απλά δεν ξέρω πως να το κάνω και δεν ξέρω αν πρέπει λόγω συσκευής

Θα βάλεις μόνο για συγκεκριμένο μοντέλο (SM-G925I) γιατί αλλιώς το κατεστρεψες οδηγίες θα βρεις στο sammobile.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)