Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια!ειμαι κάτοχος του G3 16gb και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω και να παρω το s6 edge..υπάρχει καποιος που να εχει κανει την ιδια μεταβαση για να μου πει αν αξιζει?επισης ποια παρτίδα πρεπει να παρω?και κατι τελευταιο..φανταζομαι γινεται ρουτ,γινεται ομως επιστροφη σε μαμα ρομ και εγγύηση ή το knοχ τελειώνει την εγγύηση με το ρουτ?ευχαριστώ!!

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο root γράφει ο knox. Είναι τόσο τέλειο το κινητό που δε χρειάζεται να κάνεις root. Όσο για την μετάβαση, νομίζω ότι είναι η μέρα με τη νύχτα σε όλα τα επίπεδα.

Στο root γράφει ο knox. Είναι τόσο τέλειο το κινητό που δε χρειάζεται να κάνεις root. Όσο για την μετάβαση, νομίζω ότι είναι η μέρα με τη νύχτα σε όλα τα επίπεδα.

Και ποια παρτιδα πρεπει να παρω?απο σρουτζομαγαζο θα ειναι(ενα απο τα ποιο γνωστα).γενικα εχει βγαλει καποιο ελάττωμα το τηλέφωνο?

Καλησπέρα παιδια!ειμαι κάτοχος του G3 16gb και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω και να παρω το s6 edge..υπάρχει καποιος που να εχει κανει την ιδια μεταβαση για να μου πει αν αξιζει?επισης ποια παρτίδα πρεπει να παρω?και κατι τελευταιο..φανταζομαι γινεται ρουτ,γινεται ομως επιστροφη σε μαμα ρομ και εγγύηση ή το knοχ τελειώνει την εγγύηση με το ρουτ?ευχαριστώ!!

Εγω ηρθα απο g3 32 και οντως το s6 edge δεν συγκρινεται ωστοσο ειναι battery killer....

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Μην ενθουσιάζεστε τόσο γρήγορα με την μπαταρία του S7 γιατί μπορεί να έρθουν τούμπα τα πράγματα στο τέλος. Δείτε σχετικά εδώ...

Θα μου πείτε πως γίνεται αυτό αφού έχουν το ίδιο μέγεθος οθόνης και την ίδια ανάλυση και το 7άρι έχει 500mAh παραπάνω. Η απάντηση λέγεται Snapdragon! Επεξεργαστής που φημίζεται για την κατανάλωση και την υπερθέρμανσή του...

Αφου το γραφει το iphone arena ...πεισθήκαμε !!

Αφου το γραφει το iphone arena ...πεισθήκαμε !!

καλα δεν το ειπε ειδικα για το s7 αλλα για την εκδοση με snapdragon,που δε νομιζω να κανει λαθος.απο τον 805 και μετα ολο πατατες βγαινουν οι snapdragon.χαντακωσε ολες τις ναυαρχιδες περισυ με τους 808 και 810,παραλιγο να κλεισει η htc σαν εταιρια εξαιτιας τους

το s7 με exynos πιστευω θα εχει πολυ καλη μπαταρια

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Το είχα για ένα φεγγάρι, ωραίο και γρήγορο κινητό το g3 αλλά η οθόνη στο S6 είναι σε άλλη κλάση. Και μόνο γι αυτό αξίζει..

Ωραια εχετε αρχίσει να μου ενισχύεται η αποψη για το s6!η μπαταρία δεν νομιζω να ειναι χειροτερη απο το g3 μιας και μου κραταει κανα 16 ωρο..μονο ρε παιδια πειτε μου ποια παρτιδα να προσεξω να παρω..

καλα δεν το ειπε ειδικα για το s7 αλλα για την εκδοση με snapdragon,που δε νομιζω να κανει λαθος.απο τον 805 και μετα ολο πατατες βγαινουν οι snapdragon.χαντακωσε ολες τις ναυαρχιδες περισυ με τους 808 και 810,παραλιγο να κλεισει η htc σαν εταιρια εξαιτιας τους

το s7 με exynos πιστευω θα εχει πολυ καλη μπαταρια

Ή HTC πάει να κλείσει μόνη της,δεν της φταίει κανένας snapdragon. Ο 810 στο Nexus γιατί δουλεύει υποδειγματικά; Μην λέμε ότι θέλουμε. H huawei έκανε τρομερή δουλειά.

Δημήτρης

Ή HTC πάει να κλείσει μόνη της,δεν της φταίει κανένας snapdragon. Ο 810 στο Nexus γιατί δουλεύει υποδειγματικά; Μην λέμε ότι θέλουμε. H huawei έκανε τρομερή δουλειά.

ναι αλλα ποιο μοντελο 810 ειναι?η πεμπτη εκδοση? η εκτη?ποσες εκδοσεις και βελτιωσεις χρειαστηκε να βγουν και ποσες συσκευες χαντακωθηκαν μεχρι να τα καταφερουν?

το οτι εσυ η καποιος αλλος αγοραζει μια συσκευη δε παει να πει οτι πρεπει να βγαλει τρελους ολους τους αλλους.αν ειναι ετσι να αρχισω και εγω να λεω οτι εχω 5 μερες αντοχη μπαταριας στο s6.

την τρομερη δουλεια της hawei την ειδαμε απο τα τζαμακια της καμερας που σπανε μονα τους

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Υπάρχει περίπτωση να δούμε και στα δικά μας τηλέφωνα τη λειτουργία always on display?

Σίγουρα όχι επίσημα. Θα πρέπει να δοθεί ο πηγαίος κώδικας του kernel του S7 ώστε να το τροποποιήσει κάποιος dev για το S6. Θα γίνει πιστεύω αλλά όχι άμεσα. Μέχρι το καλοκαίρι θα το δούμε και σε μας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πιστεύω.

Δείτε και αυτό που βγήκε για το Ζ3.

Edited by super_f

Σίγουρα όχι επίσημα. Θα πρέπει να δοθεί ο πηγαίος κώδικας του kernel του S7 ώστε να το τροποποιήσει κάποιος dev για το S6. Θα γίνει πιστεύω αλλά όχι άμεσα. Μέχρι το καλοκαίρι θα το δούμε και σε μας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πιστεύω.

Δείτε και αυτό που βγήκε για το Ζ3.

Αυτό είδα και είπα ας ρωτήσω και για τη δική μας περίπτωση..

Άσχετο κοιτάω χρήση μπαταρίας και βλέπω το Facebook στο 11%...θυμάστε μου από που θα το κάνω βελτιστοποιηση γιατί και το greenify αν και έχω aggressivedoze δε βλέπω να κάνει δουλειά

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Αυτό είδα και είπα ας ρωτήσω και για τη δική μας περίπτωση..

Άσχετο κοιτάω χρήση μπαταρίας και βλέπω το Facebook στο 11%...θυμάστε μου από που θα το κάνω βελτιστοποιηση γιατί και το greenify αν και έχω aggressivedoze δε βλέπω να κάνει δουλειά

Τσέκαρε λίγο στις λεπτομέριες και δες που είναι ο περισσότερος χρόνος, στο "Σύνολο CPU", "Παραμονή σε ενεργή κατάσταση" ή στο "Συνολικός Χρόνος Σύνδεσης"? Αν τα πρώτα 2 έχουν μερικά λεπτά και στο τρίτο βλέπεις πολλή ώρα δυσανάλογη με τα υπόλοιπα νούμερα, είναι το γνωστό bug της Google το οποίο κουβαλάει από την 5.0.1 και απ' ότι φαίνεται δεν το έχουν φτιάξει ούτε στην 6άρα. Αν είσαι root και έχεις Xposed Framework κατέβασε το Module "MobileRadioActiveFix". Είχα το ίδιο πρόβλημα και με το Facebook και με το Google Play Services στην 5.1.1 και αυτό μου έλυσε τα χέρια.

ναι αλλα ποιο μοντελο 810 ειναι?η πεμπτη εκδοση? η εκτη?ποσες εκδοσεις και βελτιωσεις χρειαστηκε να βγουν και ποσες συσκευες χαντακωθηκαν μεχρι να τα καταφερουν?

το οτι εσυ η καποιος αλλος αγοραζει μια συσκευη δε παει να πει οτι πρεπει να βγαλει τρελους ολους τους αλλους.αν ειναι ετσι να αρχισω και εγω να λεω οτι εχω 5 μερες αντοχη μπαταριας στο s6.

την τρομερη δουλεια της hawei την ειδαμε απο τα τζαμακια της καμερας που σπανε μονα τους

Χαχαχα που τα διαβασες αυτά ρε φιλέ με τα τζαμακια; Σταματήστε να διαβαζετε από όπου νάναι.

Δημήτρης

Τσέκαρε λίγο στις λεπτομέριες και δες που είναι ο περισσότερος χρόνος, στο "Σύνολο CPU", "Παραμονή σε ενεργή κατάσταση" ή στο "Συνολικός Χρόνος Σύνδεσης"? Αν τα πρώτα 2 έχουν μερικά λεπτά και στο τρίτο βλέπεις πολλή ώρα δυσανάλογη με τα υπόλοιπα νούμερα, είναι το γνωστό bug της Google το οποίο κουβαλάει από την 5.0.1 και απ' ότι φαίνεται δεν το έχουν φτιάξει ούτε στην 6άρα. Αν είσαι root και έχεις Xposed Framework κατέβασε το Module "MobileRadioActiveFix". Είχα το ίδιο πρόβλημα και με το Facebook και με το Google Play Services στην 5.1.1 και αυτό μου έλυσε τα χέρια.

Δεν σε πρόλαβα μόλις το έβγαλα από τη φόρτιση...δεν το έχω κάνει root λόγω knox.

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Πρό λίγων ημερών χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το gps με το google maps για να πάω κάπου.Προς έκπληξή μου, κάθε τρείς και λίγο έχανε το σήμα (ακουγόταν και φωνητικά "χάθηκε το σήμα GPS") και φυσικά όταν επανερχόταν είχα βγεί εκτός πορείας και ξανά μανά.Αυτό έγινε αρκετές φορές ώσπου κατέληξα να κοιτάζω το τελευταίο στίγμα μου και να υπολογίζω μόνος μου τις στροφές.

Μου είχε ξανατύχει μια μέρα με κακοκαιρία και δεν έδωσα σημασία, αφού το GPS υποτίθεται πως είναι "οπτική επαφή" με τους δορυφόρους, αλλά τώρα δεν ήταν λογικό.Το google-αρα και ανακάλυψα ότι 99% είναι θέμα hardware και το έχουν συναντήσει πάρα πολλοί.

Έχετε καμιά ιδέα?Να το στείλω στο service?:(

Δεν έχω άλλο κινητό για backup-συσκευή με όλες τις λειτουργίες που χρησιμοποιώ και φοβάμαι μην αργήσουν να μου το επιστρέψουν.

Για όσους αναρρωτιούνται ή ίσως αντιμετώπισαν κάτι παρόμοιο:

Το κινητό πήγε smartec και εντός ώρας(?!) έγινε αλλαγή πλακέτας, τώρα όλα κομπλέ.

Κάτι άλλο τώρα...Έκανα και εγώ update σε marshmallow.

-Πέρα από το άσπρο-γκρί theme που ΔΕΝ μου αρέσει και δεν μπορώ να γυρίσω στο παλιό πρασινό-κίτρινο

-Πέρα από τις φωτογραφίες των επαφών που εμφανίζονται μόνο οι μεγάλες πλέον όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και όχι όσοι έχουν μικρογραφία(λόγω μεταφοράς από προηγούμενη συσκευή), ενώ η Lollipop τους εμφάνιζε όλους.

Επανέφεραν πράγματα που είχαν παλιότερες εκδόσεις και είχαν αφαιρέσει...νομίζω μας κοροϊδεύουν.

-Μπορείς επιτέλους να αφαιρέσεις τις συντομέυσεις αριστερά και δεξιά από τη lockscreen

-Επανήλθαν τα widget για "άμεση κλήση" και "άμεσο μήνυμα"

-Το τελευταίο και που με απασχολεί περισσότερο απ'ολα, τα άτομα οθόνης edge.Έχω ένα άτομο στο χρώμα μπλέ.Μου έχει κάνει αναπάντητη και υπάρχει μια μικρή μπλέ μπάρα δίπλα στη συντόμευση της οθόνης edge(γκρί μπάρα)

Αυτή λοιπόν εμφανιζόταν μονίμως με σβηστή την οθόνη σε lollipop. Τώρα με σβηστή οθόνη δεν φαίνεται τίποτα.Μαύρο....

Όταν ανάβω την οθόνη, τί να το κάνω?...Βλέπω και τις ειδοποιήσεις.Το έχετε και εσείς αυτό το bug?Έχει κάπου επιλογή και δεν το έχω δεί μήπως?

Ride fast

Ride hard

Ride home.

ZX6R

Ήρθε η 6.01 σήμερα και όλα οκ ...φαίνεται ταχύτερη η ανταπόκριση του

Και αλλαγές στο edge :)

Από την Πέμπτη είμαι και εγώ με 6.0.1 και έχω μια απορία.

Στην μπαταρία σου βγάζει επιλογή κανονικής φόρτισης πλέον ωστόσο χθες

που το δοκίμασα έκανε 3ω και 45 λεπτά για να φορτισει και αφού το έβγαλα μου έγραφε 10 ώρες αναμονή ενώ στην γρήγορη φόρτιση είχα 19ω αναμονή...

Τι φταίει...?

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Από την Πέμπτη είμαι και εγώ με 6.0.1 και έχω μια απορία.

Στην μπαταρία σου βγάζει επιλογή κανονικής φόρτισης πλέον ωστόσο χθες

που το δοκίμασα έκανε 3ω και 45 λεπτά για να φορτισει και αφού το έβγαλα μου έγραφε 10 ώρες αναμονή ενώ στην γρήγορη φόρτιση είχα 19ω αναμονή...

Τι φταίει...?

Αυτό με την φόρτιση δεν παίζει, αν δεν σου γράφει "γρήγορη φόρτιση" βγάζε το από τον φορτιστή και ξανακούμπωνε το καλώδιο, αν συνεχίζει, αποσύνδεσέ τα όλα και ξανασύνδεσέ τα(φορτιστή-καλώδιο-κινητό).

Ride fast

Ride hard

Ride home.

ZX6R

Αυτό με την φόρτιση δεν παίζει, αν δεν σου γράφει "γρήγορη φόρτιση" βγάζε το από τον φορτιστή και ξανακούμπωνε το καλώδιο, αν συνεχίζει, αποσύνδεσέ τα όλα και ξανασύνδεσέ τα(φορτιστή-καλώδιο-κινητό).

Μου βγάζει κανονικά γρήγορη φόρτιση απλά είναι αντίθετα τα αποτελέσματα αναμονής της βασικής με την γρήγορη

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)