Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμπληρώνω μια εβδομάδα με την 6.0.1 οπου την πέρασα επίσημα μέσω SmartSwitch και δηλώνω πολυ ικανοποιημένος μιας και όλα τρέχουν νεράκι.

Και όλα αυτα ενω την πέρασα απο πανω χωρις να προβώ σε hard reset να δέσει ως καθαρη εγκατάσταση.

Η μπαταρια εξισου τσίμπησε ελαφρώς προς τα πανω.

Εστω που άργησε αλλα το τελικό αποτέλεσμα σε ανταμείβει και αυτο που μετράει.

Το προτιμω απο το να ερχόταν πιο νωρίς και να εχει θέματα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Συμπληρώνω μια εβδομάδα με την 6.0.1 οπου την πέρασα επίσημα μέσω SmartSwitch και δηλώνω πολυ ικανοποιημένος μιας και όλα τρέχουν νεράκι.

Και όλα αυτα ενω την πέρασα απο πανω χωρις να προβώ σε hard reset να δέσει ως καθαρη εγκατάσταση.

Η μπαταρια εξισου τσίμπησε ελαφρώς προς τα πανω.

Εστω που άργησε αλλα το τελικό αποτέλεσμα σε ανταμείβει και αυτο που μετράει.

Το προτιμω απο το να ερχόταν πιο νωρίς και να εχει θέματα.

Από ποια χώρα είναι το κινητό σου?

Επίσης αν ξέρεις είναι καλύτερα έτσι ή μέσω OTA?

Για την μπαταρία τι εννοείς ακριβώς?

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Από ποια χώρα είναι το κινητό σου?

Επίσης αν ξέρεις είναι καλύτερα έτσι ή μέσω OTA?

Για την μπαταρία τι εννοείς ακριβώς?

Unbranded Λουξεμβουργου ειναι.

Μέσω PC εκανα την αναβάθμιση που μου έβγαλε ειδοποίηση το SmartSwitch.

Μπαταρια εννοώ οτι βλέπω κρατάει λιγο παραπανω απο οτι με την 5.1.1.

Και σε αναμονή και σε χρηση.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πιστεύω το κινητό μπορεί να σταθεί αξιοπρεπέστατα για αλλά 2-3 χρόνια. Αναμένουμε το s7 για να δούμε τις διαφορές. (Που προσωπικά θεωρώ ότι δεν θα είναι πολλές.)

Πιστεύω το κινητό μπορεί να σταθεί αξιοπρεπέστατα για αλλά 2-3 χρόνια. Αναμένουμε το s7 για να δούμε τις διαφορές. (Που προσωπικά θεωρώ ότι δεν θα είναι πολλές.)

Αν εξαιρέσεις τη πολύ μεγαλύτερη μπαταρία ( του S7 edge κυρίως ), την αδιαβροχοποίηση, την δυνατότητα να πάρει κάρτα sd έως 200 gb τη μάλλον καλύτερη κάμερα ( σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού σίγουρα ) και κάτι άλλα ψιλά ακόμα, έ όχι δεν είναι πολλές.....

Αχ μακάρι να ήταν έτσι, θα << χτύπαγα >> και εγώ αυτό ή πιο καλά το S6 edge plus και θα ήμουν άρχοντας με τη τιμή που έχει τώρα σε σύγκριση με το 7αρι, αλλά όμως......

Οι βασικές διάφορες με το s7 είναι το μεγεθος της οθονης, η μπαταρία και η sd. Κατά τα άλλα το κινητό με την marshmallow είναι αψογο.

Οι βασικές διάφορες με το s7 είναι το μεγεθος της οθονης, η μπαταρία και η sd. Κατά τα άλλα το κινητό με την marshmallow είναι αψογο.

Η αδιαβροχοποίηση δεν είναι βασική διαφορά;

Κανενα νεο για update για ελληνική ρομ?

Αν ρωτάς εμένα , ιδέα δεν έχω, δεν είμαι και κάτοχος της συσκευής. Έχω το Alpha που αργεί ακόμα το update και περιμένω να μου έρθει το S7 edge.

Στο ελληνικό το δικό μου είδα σήμερα μέσω smart switch ότι υπάρχει νέα έκδοση 1580 mbps και θα την βάλω το βράδυ να δούμε τι λέει. ..
HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Έτσι ακριβώς παιδιά τώρα με την 6.0.1 και με όλα τα features εκτός του Game center, το κινητό είναι φοβερό.

Προσωπικά προτιμώ το s6 edge λόγω της πιο "sleek" εμφάνισης. 7 χιλιοστά πάχος και 132g βάρος. Επίσης IR blaster, 577ppi οθόνης και πιο "λογικό" μέγεθος για χρήση με το ένα χέρι στις 5.1 ίντσες. Θα μου πεις να πάω για το απλό s7 όμως μου αρέσει πιο πολύ που έχω edge οθόνη σ'αυτό το μέγεθος. Όσον αφορά την μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας, βρήκα τη λύση με τον original γρήγορο φορτιστή αυτοκινήτου. Το συνδέω είτε το πρωί είτε το βραδύ που είμαι στο αυτοκίνητο και σε λίγη ώρα είμαι τζετ.

Edited by ampalaeas

καλα ειδικα για την μπαταρια μην περιμενετε πολλα.στο μοντελο με snapdragon που μετρηθηκε η μπαταρια ειναι χειροτερη.τωρα στην αρχη τουλαχιστον

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Ρε παιδια πως να δω αν ειναι ελληνικο το κινητο και ποτε θα ερθει το update?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ρε παιδια πως να δω αν ειναι ελληνικο το κινητο και ποτε θα ερθει το update?

Καλημερα στην 6.0.1 δεν έχει τα ελληνικά για κατεβασμα στο tts

Μόλις πέρασα μέσω ΟΤΑ την ελληνική και πλέον έχω 6.0.1.

Είναι πολύ νωρίς για να κρίνω την αλλαγή, ωστόσο σαν πρώτη εικόνα έχω να πω ότι το κινητό έχει γίνει πιο παιχνιδιάρικο και πιο smoothy ενώ έχει βελτιωθεί πολύ το κομμάτι της edge.

Για την μπαταρία δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη ωστόσο νομίζω όμως ότι δεν θα έχει μεγάλή διάφορά.

Το πακέτο είναι γύρω στα 1290mbps και θέλει τον χρόνο του.

Αν ρωτάς εμένα , ιδέα δεν έχω, δεν είμαι και κάτοχος της συσκευής. Έχω το Alpha που αργεί ακόμα το update και περιμένω να μου έρθει το S7 edge.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν έχεις "αγγίξει" το s6 και αναφέρεις ότι το s7 θα έχει πολλές διάφορες. Εγω σου λεω οτι κάποιος που έχει το s6 δεν θα θα δει σχεδόν καμία διαφορά σε ότι αφορά τον επεξεργαστή, την κάμερα, και την οθόνη(Που εκεί είναι και το ζουμί! Επιφυλλάσομαι για τη μνήμη, ήδη το multitasking στην M λειτουργεί περίφημα). Παραδέχομαι ότι η μπαταρία στο s6 είναι η αχίλλειος πτέρνα. Όσο για την sd, προσωπικά έχω το 128GB μοντέλο συνεπώς δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα χώρου ακόμα και στο μέλλον.

Οπότε, συμπέρασμά μου είναι ότι όσοι είμαστε κάτοχοι s6 edge με την 6.0.1, έχουμε ένα τερατάκι στην τσέπη μας.

Edited by poniros89

Ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν έχεις "αγγίξει" το s6 και αναφέρεις ότι το s7 θα έχει πολλές διάφορες. Εγω σου λεω οτι κάποιος που έχει το s6 δεν θα θα δει σχεδόν καμία διαφορά σε ότι αφορά τον επεξεργαστή, την κάμερα, και την οθόνη(Που εκεί είναι και το ζουμί! Επιφυλλάσομαι για τη μνήμη, ήδη το multitasking στην M λειτουργεί περίφημα). Παραδέχομαι ότι η μπαταρία στο s6 είναι η αχίλλειος πτέρνα. Όσο για την sd, προσωπικά έχω το 128GB μοντέλο συνεπώς δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα χώρου ακόμα και στο μέλλον.

Οπότε, συμπέρασμά μου είναι ότι όσοι είμαστε κάτοχοι s6 edge με την 6.0.1, έχουμε ένα τερατάκι στην τσέπη μας.

Τερατάκι χωρίς δόντια (για την μπαταρία εννοώ που το αναφέρεις και εσύ)..........

Κάτσε να δούμε και το s7.. με τη μπαταρία που έχει θα πρέπει να βγάζει 1.5 μέρα με βαριά χρήση. Αν όχι, τότε αποτυχία για μένα.

Τερατάκι χωρίς δόντια (για την μπαταρία εννοώ που το αναφέρεις και εσύ)..........

Κάτσε να δούμε και το s7.. με τη μπαταρία που έχει θα πρέπει να βγάζει 1.5 μέρα με βαριά χρήση. Αν όχι, τότε αποτυχία για μένα.

Μην ενθουσιάζεστε τόσο γρήγορα με την μπαταρία του S7 γιατί μπορεί να έρθουν τούμπα τα πράγματα στο τέλος. Δείτε σχετικά εδώ...

Θα μου πείτε πως γίνεται αυτό αφού έχουν το ίδιο μέγεθος οθόνης και την ίδια ανάλυση και το 7άρι έχει 500mAh παραπάνω. Η απάντηση λέγεται Snapdragon! Επεξεργαστής που φημίζεται για την κατανάλωση και την υπερθέρμανσή του...

Μην ενθουσιάζεστε τόσο γρήγορα με την μπαταρία του S7 γιατί μπορεί να έρθουν τούμπα τα πράγματα στο τέλος. Δείτε σχετικά εδώ...

Θα μου πείτε πως γίνεται αυτό αφού έχουν το ίδιο μέγεθος οθόνης και την ίδια ανάλυση και το 7άρι έχει 500mAh παραπάνω. Η απάντηση λέγεται Snapdragon! Επεξεργαστής που φημίζεται για την κατανάλωση και την υπερθέρμανσή του...

καταρχην εδω δεν ερχεται ο 820 αλλα ο exynos. Δευτερο σιγουρα θα βελτιωθει με Updates αλλα χειροτερα απο το s6 Με ανδροιδ 5.0.1 δεν γινεται να παει. Απο εκει και περα το Phone arena δεν ειναι αξιοπιστο ετσι και αλλιως.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τελικά δεν έχω καταλάβει... τι επεξεργαστή θα έχει, Exynos ή Snapdragon ;

Υ.Γ. Οκ κατάλαβα, στην Ελλάδα θα έρθει με τον Exynos.

Edited by poniros89

Ηρθε ΟΤΑ αλλα δεν ειναι 1500mb ειναι 1200 κατι.....
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)