Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα χαζεψα τις δυο συσκευες στα public Συνταγματος.

Το απλο s6 σχεδον αδιαφορο.Λιγο πιο ποιοτικο s5 και τιποτα αλλο.

Οσον αφορα το edge αρχικα μου εκανε τρομερη εντυπωση.Πολυ λεπτο,αισθηση ποιοτητα στο χερι φοβερη.

Χαζευοντας το αρχιζω να καταλαβαινω οτι ειναι υπερβολικα λεπτεπιλεπτο να το λειτουργησεις χωρις θηκη.

Το θεμα ειναι πως εφαρμοζοντας θηκη δε ξερω κατα ποσο θα επηρεαζεται η οθονη πλαγιως και σιγουρα χανεται η αισθηση πολυτελειας.

Κλεινοντας οποιος θελει κορυφαιο android εκτος του note τοτε ειναι μονοδρομος.

Ωραια εως πολυ ωραια ποιοτητα για τη Samsung αλλα οι αναβαθμισεις και η αργοπορια τους οπως και καποια μικρο lag που ειδα θα με κρατησουν στο iphone.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το S6 τώρα και για νοικοκυρές ως καρυοθραύστης

Samsung Galaxy S6 & S6 Edge nutcracker

Ωρες ώρες πιστεύω ότι με αυτά τα βιντεάκια η Σάμυ θέλει να κάνει σπάσιμο για το γνωστό #bendgate του προηγούμενου χειμώνα.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Review:

http://www.pocket-lint.com/review/133391-samsung-galaxy-s6-edge-review-livin-on-the-edge-not-a-prayer

Πολλά τα θετικά, γρήγορη ανταπόκριση στις δοκιμές, και αναμενόμενος ο προβληματισμός για την μπαταρία, η οποία όμως βγάζει μέρα σε κάθε περίπτωση (στη χρήση του δοκιμαστή). Και κάπου αναφέρει ότι άντεξε - βγήκε αλώβητο- μετά από μία πτώση.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Σήμερα τα είδα και εγώ και τα δυο,το edge είναι το κάτι άλλο το απλο αδιάφορο ένα σαμσουνγκ σαν τα άλλα ,έπαθα πλάκα με την απίστευτη καθαρή οθόνη αρχίζω να μαζεύω λεφτά για το edge

Διαψεύδονται οι αναφορές του phonearena σχετικά με την αυτονομία του edge σύμφωνα με αλλά review.

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/samsung-galaxy-s6-edge-1286088/review

Sure it looks cool, but it's difficult to justify

Our Verdict

The S6 Edge is a fantastic looking handset with plenty of power and an impressive camera, but a high price, poor battery performance and sub-par edge screen features stop it from achieving perfection.

For

Premium, eye catching design

Fast, slick and powerful interface

Stunning camera

Against

Very expensive

Disappointing battery life

Edge screen offers very little

No microSD or waterproofing

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το είδα από κοντά σήμερα στο mediamarkt πολύ ωραίο πραγματικά αλλά 899 δεν......με τίποτα δεν τα δίνω,όχι ότι είναι ας πούμε υπερτιμημένο ιδιαίτερα μόνο αλλά παραείναι μπιμπελο έτσι όπως το πιάνεις σου δίνει την αίσθηση αυτή.

• Head: 0.306 W/Kg
  • Body: 0.409 W/Kg

http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/165067-thumb/SAR-level-Galaxy-S6.png

http://www.phonearena.com/news/Samsung-inadvertently-posts-SAR-rating-for-the-S6-Edge-radiation-levels-lower-than-any-other-flagship_id65771

(Sent from Moto X 2014)

Edited by akis_k

Πολύ όμορφο το κινητό λόγω του σχήματος του βασικά. Όσο το δούλεψα στα βασικά ήταν πολύ γρήγορο χωρίς κανένα σοβαρό λαγκ. Δεν νομίζω έκτος από το εμφανισιακο να βολεύει κάπου άλλου η οθόνη. Βέβαια τα 899 δεν τα έδινα καν.

Να προσθέσω πως παραδίπλα ηταν το alpha και πραγματικά σαν ποιότητα κατασκευής και σαν στιβαρότητα μου φάνηκε καλύτερο!

Edited by gesvts

Εγώ που το είδα στα Public μου φάνηκε αρκετά αντιαισθητικό. Επίσης, δεν με βόλεψε καθόλου στο κράτημα στο χέρι αυτές οι κυρτές οθόνες... Πολύ δήθεν καινοτομία χωρίς ουσία...

Παιδιά είναι όλα θέμα εξοικείωσης. Και εμένα στο Note Edge στην αρχή μου φαίνονταν κάπως όπως το κρατούσα. Τώρα δεν καταλαβαίνω καθόλου διάφορα. Δεν έχει double edge sides αλλά όλα ξαναλέω είναι θέμα συνήθειας.

Την συσκευή θα την έχω στα χέρια μου την επόμενη Πέμπτη - αν η Samsung κρατήσει την ημερομηνία διάθεσης.

Μια ερώτηση και από εμένα: Το S6 edge έχει IR Blaster (υπέρυθρες) όπως το S4 και το S5?
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Usb otg έχει κανονικά? Γιατί διαβαζω κατι περιεργα.. Σήμερα που το εβαλα διπλα στο s5 για ώρα, στα public, στο τερμα φωτεινότητα ειναι ποιο φωτεινο απο το s5, και το λευκο του, ενα κλικ ποιο λευκο. Πέρα απο αυτο, καμια διαφορα. Ουτε στο ενα, ουτε στο αλλο βλεπεις πιχελ. Εντελώς αχρηστη η μεγαλη ανάλυση.. Επίσης στο άνοιγμα διαφορων εφαρμογών ανοιγε ενα πολυ μικρο κλικ νωρίτερα απο το s5.. Εκανα κανονικοτατο τεστ μιση ωρα.. :lol:

Ουσιαστικα δηλαδη το μεγαλο συν ειναι καθαρα το design.. Διαφορετικα ΔΕΝ πας απο s5 σε s6..

Εγω που δινω μεγαλη σημασια στη αυτονομια, ακομα περισσότερο μιας και ολα τα σοβαρα τεστ, το δειχνουν ελαχιστα μεν, αλλα πισω δε, σε αυτονομία απο το s5.. Ποσο μαλλον με την 3500 μπαταρια που έχω πανω στο s5.. Στο s6 δεν μπορείς να βαλεις παραπανω..

Οπότε για μενα, αν και οντως το ποιο ομορφο και καλυτερης ποιότητας κατασκευής galaxy, . ever, thanks but no, thanks..

Usb otg έχει κανονικά? Γιατί διαβαζω κατι περιεργα.. Σήμερα που το εβαλα διπλα στο s5 για ώρα, στα public, στο τερμα φωτεινότητα ειναι ποιο φωτεινο απο το s5, και το λευκο του, ενα κλικ ποιο λευκο. Πέρα απο αυτο, καμια διαφορα. Ουτε στο ενα, ουτε στο αλλο βλεπεις πιχελ. Εντελώς αχρηστη η μεγαλη ανάλυση.. Επίσης στο άνοιγμα διαφορων εφαρμογών ανοιγε ενα πολυ μικρο κλικ νωρίτερα απο το s5.. Εκανα κανονικοτατο τεστ μιση ωρα.. :lol:

Ουσιαστικα δηλαδη το μεγαλο συν ειναι καθαρα το design.. Διαφορετικα ΔΕΝ πας απο s5 σε s6..

Εγω που δινω μεγαλη σημασια στη αυτονομια, ακομα περισσότερο μιας και ολα τα σοβαρα τεστ, το δειχνουν ελαχιστα μεν, αλλα πισω δε, σε αυτονομία απο το s5.. Ποσο μαλλον με την 3500 μπαταρια που έχω πανω στο s5.. Στο s6 δεν μπορείς να βαλεις παραπανω..

Οπότε για μενα, αν και οντως το ποιο ομορφο και καλυτερης ποιότητας κατασκευής galaxy, . ever, thanks but no, thanks..

Σχετικά με την αυτονομία του S6 edge, προσωπικά δεν ανησυχώ καθόλου. Ακόμα και κάπως μειωμένη να είναι, υπάρχουν πια στην αγορά πληθώρα power banks, για όλα τα γούστα, σε κάθε πιθανό ή απίθανο σχήμα-χρώμα-μέγεθος, με μικρές ή τεράστιες χωρητικότητες και σε όλες τις κλίμακες τιμής.

Mια απλή αναζήτηση στο Best Price μου έδειξε 529 διαφορετικά προιόντα, με τιμές από 6€ μέχρι 210€ και χωρητικότητες από 1.200mAh μέχρι 21.000 mAh

Ακόμα και εν κινήσει, κουμπώνουμε ένα power bank στο κινητό, τα βάζουμε στην ίδια τσέπη ή τσαντάκι για όσο χρόνο μετακινούμαστε, και σε 30' έως 45' έχουμε αναπληρώσει το όποιο μειονέκτημα μικρής μπαταρίας τυχαίνει να έχει το κινητό μας. Έτσι απλά το βλέπω εγώ, δεν ξέρω πόσοι συμφωνείται με την λογική μου..

Edited by apostolidisathan
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Ακούγετε κάτι για ελαττωματικά κομμάτια με γρατσουνιές και καμένα πιξελ. Λογικά θα είναι μεμονωμένες παρτίδες

http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s6-edge-dead-pixels-scratches-6849/

Καλημερα παιδια.Απο εχθες εχω στην κατοχη μου ενα s6 edge.Αν θελετε να ρωτησετε κατι ελευθερα :)

Καλορίζικο φίλε μου και καλοδουλευτο.

Μπορείς αν θες να ξεκινήσεις από τα βασικά. Από Ελλάδα το πήρες; Πως κάθεται στο χέρι! Αξίζει τελικά η κυρτή οθόνη; Φαντάζομαι από μπαταρία είναι νωρίς ακόμη να έχεις άποψη. Αν μπορείς βάλε και μερικά δείγματα από τη κάμερα, κυρίως από σκοτεινά μέρη να δούμε πως τα πάει σε low light συνθήκες. Φυσικά αυτα είναι δικές μου προταςεις και αν έχεις χρόνο και διαθεςη τις κανείς :-)

Καλορίζικο φίλε μου και καλοδουλευτο.

Μπορείς αν θες να ξεκινήσεις από τα βασικά. Από Ελλάδα το πήρες; Πως κάθεται στο χέρι! Αξίζει τελικά η κυρτή οθόνη; Φαντάζομαι από μπαταρία είναι νωρίς ακόμη να έχεις άποψη. Αν μπορείς βάλε και μερικά δείγματα από τη κάμερα, κυρίως από σκοτεινά μέρη να δούμε πως τα πάει σε low light συνθήκες. Φυσικά αυτα είναι δικές μου προταςεις και αν έχεις χρόνο και διαθεςη τις κανείς :-)

Ευχαριστω πολυ φιλε:)Το πηρα απο Ελλαδα απο το smarties στην Λ. Αλεξανδρας.

Κοιτα πριν απο αυτο ειχα το nexus 6 οποτε οπως καταλαβαινεις το s6 καθεται πολυ καλυτερα στο χερι!!Γενικα πιστευω εχει το ιδανικο μεγεθος για κινητο.Η κυρτη οθονη νταξει δεν ειναι κατι τρομερο λειτουργικα αλλα κανει το κινητο μοναδικο καθως δεν υπαρχει κατι παρομοιο και βοηθαει στο ανοιγμα των μενου απο τα δεξια της οθονης.Απο μπαταρια νομιζω παει λιγο καλυτερα απο το nexus 6.Ειμαι στο 81% με 1 ωρα και 10 λεπτα sot.Η καμερα εχει πολυ γρηγορο start time!Θα τη δοκιμασω σημερα το βραδυ:)

Καλημερα παιδια.Απο εχθες εχω στην κατοχη μου ενα s6 edge.Αν θελετε να ρωτησετε κατι ελευθερα :)

Φιλε μου αυτο που πραγματικα θα ηθελα να μαθω ειναι την αποδοση της μπαταριας ,αλλα ενα απλο 4 ωρες screen on time δεν λεει τιποτα. Καλο θα ηταν να μπορουσες να μας δωσεις περισσοτερες λεπτομέρειες για το στήσιμο της συσκευης σου.

Με πρωτο και κυριοτερο το επιπεδο της φωτεινοτητας , αν ειναι ενεργά data wifi και gps ,αριθμο λογαριασμων που συγχρονιζουν και αν εισαι με 3g η 4g.

Φιλε μου αυτο που πραγματικα θα ηθελα να μαθω ειναι την αποδοση της μπαταριας ,αλλα ενα απλο 4 ωρες screen on time δεν λεει τιποτα. Καλο θα ηταν να μπορουσες να μας δωσεις περισσοτερες λεπτομέρειες για το στήσιμο της συσκευης σου.

Με πρωτο και κυριοτερο το επιπεδο της φωτεινοτητας , αν ειναι ενεργά data wifi και gps ,αριθμο λογαριασμων που συγχρονιζουν και αν εισαι με 3g η 4g.

Νομίζω είναι δύσκολο αυτό που ζητάς. Λίγο πολύ ξέρουμε τις επιδόσεις όλων των γνωστών συσκευών που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη χρονιά.

Όταν ο κάτοχος συγκρίνει με την προηγούμενη συσκευή του σε παρόμοιες συνθήκες, αποτελεί σοβαρή ένδειξη.

Απο αναφορές άλλου συμφορουμιτη, φαίνεται οτι έχει φοβερές επιδόσεις με χρήση wifi σε σχέση με το Note4 exynos. Μένει να δούμε και σε 3g -4g.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σήμερα το δούλεψα αρκετά και ήταν πολύ ωραίο για τα γούστα μου. Σαν να έπιανα το G, οπότε γνωστή η αίσθηση της αγαπημένης μου τζαμαριας.

Η οθόνη μου έδινε πολύ ωραία αίσθηση στα βίντεο και ωραία αίσθηση στο scrolling. Δυστυχώς όμως μέχρι εκεί.

Οι άκρες μπορούσαν και μπορούν να κάνουν τόσα πολλά που θα κάνανε την εμπειρία χρήσης απίστευτη, αλλά είναι ουσιαστικά αχρησιμοποίητες.

Επίσης η ασύρματη φόρτιση στο ορμπ δούλευε σωστά αλλά αργά.

Η οθόνη έχει λιγότερο κορεσμένα/φωτισμένα χρώματα σε σχέση με το απλο, Δεν είδα όμως διαφορά στην φωτεινότητα.

Αντανακλάσεις υπάρχουν σε όλο το μήκος και πλάτος στα σημεία που κυρτώνει η οθόνη.

Τέλος, υπάρχει λόγος να το προτιμήσω σε σχέση με το απλο; Ναι, η ομορφιά της οθόνης. Το απλό απλά δεν βλέπεται. Σοβαρός λόγος όμως για να πας στο edge, αντικειμενικά δεν υπάρχει.

Φυσικά θα μου βγει 200 με το συμβόλαιο οπότε δεν με καίει ιδιαίτερα. 850 πάντως σαν σκέτη συσκευή, δεν τα εδινα ούτε με σφαίρες :)

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)