mannolia Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Φίλε είσαι πρώτος. Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Όταν το πάρω, θα ενημερώσω και εγώ ανάλογα. Σε 5 μέρες έφτασε Ολλανδία !!! http://i.imgur.com/FU6Wrbu.png To έχω παραγγείλει απο GearBest. Με coupon (clearance) και Flat Rate Shipping: 127.2€. Τώρα πάει γύρω στα 130€. Φυσικά δωρεάν μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flou80 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 δες εδώ για το θέμα της έντασης ........ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 σχετικά με τις φωτό, εγώ προσωπικά θα σε παρακαλούσα να τις ανέβαζες το συντομότερο που μπορείς γιατί είμαι ένα κλικ πριν το αγοράσω και μου μένει αυτό για να το προχωρήσω Thanks για το link για αυτό και εγώ σου στέλνω Φώτο για την τελική σου απόφαση. Αν και πιστεύω η αγορά του εν λόγω κινητού είναι απίστευτα καλή για τα λεφτά του απλώς δεν υπάρχει !!! Φαντάσου κάθε μέρα που περνάει μένω όλο και ποιο ευχαριστημένος για την επιλογή αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flou80 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Φίλε είσαι πρώτος. Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Όταν το πάρω, θα ενημερώσω και εγώ ανάλογα. Σε 5 μέρες έφτασε Ολλανδία !!! http://i.imgur.com/FU6Wrbu.png To έχω παραγγείλει απο GearBest. Με coupon (clearance) και Flat Rate Shipping: 127.2€. Τώρα πάει γύρω στα 130€. Φυσικά δωρεάν μεταφορικά. Άντε με το καλό να σου έρθει και σε εσένα & αναμένουμε εντυπώσεις. Απλώς να σε ρωτήσω τους είπες να σου Ρουτάρουνε την συσκευή? Αν ναι να μας πεις με ποίο πρόγραμμα για να μπορέσουν και οι υπόλοιποι που θέλουν να το κάνουν. Στο λέω γιατί εγώ προσπάθησα σχεδόν με όλα τα προγράμματα και κανένα δεν μπόρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fioto Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 φιλε μ οταν λες ρουταρισμα τι εννοεις δλδ τι αλλαζει στο κινητο γιατι εκανα και εγω την παραγγελια απο Gearbest και αν ειναι κατι που χρειαζεται να τους ζητησω και εγω... :$ :X:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Απο όσο ξέρω το Gearbest δεν κανει ρουτ στα κινητα που πουλάει, νομιζω οτι κανει το minideal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Άντε με το καλό να σου έρθει και σε εσένα & αναμένουμε εντυπώσεις. Απλώς να σε ρωτήσω τους είπες να σου Ρουτάρουνε την συσκευή? Αν ναι να μας πεις με ποίο πρόγραμμα για να μπορέσουν και οι υπόλοιποι που θέλουν να το κάνουν. Στο λέω γιατί εγώ προσπάθησα σχεδόν με όλα τα προγράμματα και κανένα δεν μπόρεσε. ΟΧΙ, δεν ζήτησα root. Ο γιός μου έκανε ROOT, ένα THL 4000, με αυτό: http://rootgenius.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Στο λέω γιατί εγώ προσπάθησα σχεδόν με όλα τα προγράμματα και κανένα δεν μπόρεσε. Δοκίμασες το iRoot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. March 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Τελικα υπαρχουν 2 partitions στην εσωτερικη μνημη? Εδω η ROM Version: 4.4 20150205 Edited March 13, 2015 by voliotisgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpanta_65 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Καλημερα, βαθμο s.a.r γνωριζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fioto Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 mannolia ακομα περιμενεις? πανω κατω ποσες μερες? :$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flou80 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 athanaso77 thanks γιατί τελικά με το iroot μπόρεσα αλλά την έκδοση του υπολογιστή και όχι το apk. Όσο για το φίλο που ρωτάει sar είναι 0,28 ορίστε και το link (ελπίζω να μας λένε την αλήθεια). http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=19238 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 mannolia ακομα περιμενεις? πανω κατω ποσες μερες? :$ Σήμερα είδα ειδοποίηση ότι έφτασε στο Α/Δ Βενιζέλος. Λογικά τέλος της εβδομάδας θα το έχω. Θα ανεβάσω σχόλια όταν το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Με προβλημάτισε πολύ ένα σχόλιο από κάτοχο του κινητού στο to2c: "Now I got this phone. It's good and powerful, but real battery capacity is 2000 mAh, I tested it with a special device. I am saddened... This phone lives less than one day without heavy load. Be careful friends!" http://www.to2c.com/kingzone-n3-plus-2g-16g.html Λέτε να ισχύει;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Με προβλημάτισε πολύ ένα σχόλιο από κάτοχο του κινητού στο to2c: "Now I got this phone. It's good and powerful, but real battery capacity is 2000 mAh, I tested it with a special device. I am saddened... This phone lives less than one day without heavy load. Be careful friends!" http://www.to2c.com/kingzone-n3-plus-2g-16g.html Λέτε να ισχύει;; :worry: Γιατί δε λέει ποιό είναι αυτό το "special device" ? Τα ίδια του γράφει και το to2c πιο κάτω. Η χρήση της μπαταρίας είναι σχετική. Και τα διάφορα apps ποτέ δεν έχουν σωστές ενδείξεις. Το θέμα είναι, να είναι αξιόπιστη συσκευή. Σε αυτόν τον τομέα δεν έχω δει κάπου αρνητικά σχόλια. Για αυτό και το παρήγγειλα. Είδομεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Σωστό....από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε για ποια ειδική συσκευή μιλάμε, όντως δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ισχύει. Ήθελα απλά να δω και άλλες γνώμες (στην περίπτωση που ίσχυε) διοτι τα 2.000mah θα ήταν λίγα. Πάντως, δείχνει ενδιαφέρουσα συσκευή από πολλές απόψεις. Edited March 15, 2015 by Ulysse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Ας κάνει το κόπο ο φίλος που έχει το τηλ να ζυγίζει την μπαταρία σε μια ηλ.ζυγαριά και να ποστάρει το αποτέλεσμα, έστω και μπακαλιστικα θα έχουμε μια ένδειξη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fioto Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Σήμερα είδα ειδοποίηση ότι έφτασε στο Α/Δ Βενιζέλος. Λογικά τέλος της εβδομάδας θα το έχω. Θα ανεβάσω σχόλια όταν το πάρω. μμ καλοφαγοτο :)) ποσο καιρο εκανε πανω κατω θεωριτικα οτι την παρασκευη θα το εχεις... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 160 -15 $ το βρίσκω στο gearbest, έχει κάποιος υπόψη του για χαμηλότερη τιμή από τα 145 $ ? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικα υπαρχουν 2 partitions στην εσωτερικη μνημη? Εδω η ROM Version: 4.4 20150205 Μόνο Ο flou μπορεί να μας απαντήσει... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGr Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάποιες πληροφορίες που βρήκα σχετικά με το κινητό καθώς όπως φαίνεται το κινητό ¨εξοπλίζεται¨ με malware. Επίσης η κάμερα που διαφημίζουνε για sony μάλλον πρόκειται για απάτη. Κατά τα άλλα στα θετικά η οθόνη, ο ήχος, γρήγορο μενού, 1.2gb ελεύθερη μνήμη. Καλό θα ήταν όσοι το έχουν ήδη το κινητό να κάνουν έναν έλεγχο με antivirus. Για περισσότερες πληροφορίες: http://forums.redflagdeals.com/chinese-phone-thread-1517351/104/#post21868517 http://forums.redflagdeals.com/chinese-phone-thread-1517351/104/#post21885861 http://forums.redflagdeals.com/chinese-phone-thread-1517351/105/#post21888733 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αναφέρουν ότι δεν είναι καλή η φωτογραφική μηχανή, ενώ αυτές που πόσταρε ο Flou καθώς και τα σχόλια του Γάλλου JT Geek που κάνει review σε πολλά κινέζικα δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο.... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flou80 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 160 -15 $ το βρίσκω στο gearbest, έχει κάποιος υπόψη του για χαμηλότερη τιμή από τα 145 $ ? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόνο Ο flou μπορεί να μας απαντήσει... Ναι έχει 2 partition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flou80 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αναφέρουν ότι δεν είναι καλή η φωτογραφική μηχανή, ενώ αυτές που πόσταρε ο Flou καθώς και τα σχόλια του Γάλλου JT Geek που κάνει review σε πολλά κινέζικα δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο.... Παιδιά το θέμα με τις Φώτο για τον καθένα είναι υποκειμενικό και αναλόγως τα γούστα του. Εγώ Με device info που κοίταξα τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου 13mp μου την έβγαζε τώρα αν ξέρει κάποιος πώς μπορούμε να δούμε και την μάρκα τις κάμερας ας μας πει να το δούμε και εμείς. Πάντως σε όσους έχω δείξει τι Φώτο & βίντεο που βγάζει έχουν πάθει πλάκα και όταν τους λέω και τιμή ακόμη περισσότερο. Άντε με το καλό να έρθει και του mannolia να σας πει εντυπώσεις. Όσο για τον άλλο με τους Ιούς εμένα επειδή και εγώ του έκανα έλεγχο με 2 antivirus δεν βρήκε τίποτα. Τώρα τι άλλο να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. March 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδιά το θέμα με τις Φώτο για τον καθένα είναι υποκειμενικό και αναλόγως τα γούστα του. Εγώ Με device info που κοίταξα τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου 13mp μου την έβγαζε τώρα αν ξέρει κάποιος πώς μπορούμε να δούμε και την μάρκα τις κάμερας ας μας πει να το δούμε και εμείς. Πάντως σε όσους έχω δείξει τι Φώτο & βίντεο που βγάζει έχουν πάθει πλάκα και όταν τους λέω και τιμή ακόμη περισσότερο. Άντε με το καλό να έρθει και του mannolia να σας πει εντυπώσεις. Όσο για τον άλλο με τους Ιούς εμένα επειδή και εγώ του έκανα έλεγχο με 2 antivirus δεν βρήκε τίποτα. Τώρα τι άλλο να πω. Τα περισσοτερα παραπονα για το τηλεφωνο ειναι για την μπαταρια του Αν θελεις λογου του οτι το εχεις μερικες μερες πες μας τις εντυπωσεις σου!! Εδω νεα ROM 2015-03-14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Και πάλι Ο flou ο φίλος θα μας δώσει την απάντηση ποσταροντας screenshot με τις ενδείξεις της μπαταρίας.... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάποιες πληροφορίες που βρήκα σχετικά με το κινητό καθώς όπως φαίνεται το κινητό ¨εξοπλίζεται¨ με malware. Επίσης η κάμερα που διαφημίζουνε για sony μάλλον πρόκειται για απάτη. Κατά τα άλλα στα θετικά η οθόνη, ο ήχος, γρήγορο μενού, 1.2gb ελεύθερη μνήμη. Καλό θα ήταν όσοι το έχουν ήδη το κινητό να κάνουν έναν έλεγχο με antivirus. Για περισσότερες πληροφορίες: http://forums.redflagdeals.com/chinese-phone-thread-1517351/104/#post21868517 http://forums.redflagdeals.com/chinese-phone-thread-1517351/104/#post21885861 http://forums.redflagdeals.com/chinese-phone-thread-1517351/105/#post21888733 Χρήσιμη ενημέρωση, αλλά δεν τον πολυπιστεύω. Ενώ λέει στο 1ο post ότι βρήκε το ύποπτο αρχείο, στο 2ο λέει ότι το έσβησε γιατί έκανε reset. Εφόσον έκανε reset, τότε λογικά θα έπρεπε να ξαναεμφανιστεί !!! Στο 3ο post, το avast το μπλόκαρε. Οπότε τι μας πρίζει και λέει ότι κυνδυνεύει !!! Όπως και να έχει, έναν έλεγχο ας τον κάνουμε, και εάν βρούμε το εν λόγο αρχείο...ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Η χρήση ενός τυχαίου email, απλά για μπαίνουμε play store χωρίς να προδίδουμε προσωπικά δεδομένα, δε είναι κακό, άν και λίγο βλακώδες. Δε θα βάλεις και το κανονικό σου email για επικοινωνία με τις επαφές σου ? Σου τις κλέβει και απο εκεί !!! ΕΛΕΟΣ. Κατά τα άλλα όμως τα σχόλια για το κινητό είναι ΑΡΙΣΤΑ, απο ποιότητα και λειτουργία. Πουθενά δεν έχουν αναφερθεί δυσλειτουργίες. Το κινητό μου τρίτη απόγευμα 17 Μαρ, πέρασε απο Βενιζέλος. Λογικά θα το έχω πρίν το Σ-Κ. Θα σας ενημερώσω. Edited March 17, 2015 by mannolia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts