mol Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Γύρισα σε μιυι προς το παρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Γύρισα σε μιυι προς το παρων Miui is a future... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Εάν σβήσω παλαιές εκδόσεις modules Υπάρχει θέμα; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Για αυτοματη εναλλαγη δικτυων υπο προυποθεσεις χρησιμοποιω το Smart Network Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εάν σβήσω παλαιές εκδόσεις modules Υπάρχει θέμα; Ποτε δεν εχεις δυο διαφορετικές,η πιο πρόσφατη εγκαθίσταται επανω στην παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ποτε δεν εχεις δυο διαφορετικές,η πιο πρόσφατη εγκαθίσταται επανω στην παλιά. υπάρχει ένας φάκελλος μέσα στο download με ΄΄ονομα΄΄ apk που έχει μέσα όλες τις εκδόσεις των modules που έχω κατεβάσει, από εκεί λοιπόν ρωτάω εάν είναι σωστό να σβήσω τα παλιά apk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 υπάρχει ένας φάκελλος μέσα στο download με ΄΄ονομα΄΄ apk που έχει μέσα όλες τις εκδόσεις των modules που έχω κατεβάσει, από εκεί λοιπόν ρωτάω εάν είναι σωστό να σβήσω τα παλιά apk Μπορείς να τα διαγράψεις από εκεί . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Διάβασα κάπου για μια μέθοδο εγκατάστασης του Xposed μέσω του Flashfire. Αυτό κάνει για 5.1 ανεξαρτήτου κινητού; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Διάβασα κάπου για μια μέθοδο εγκατάστασης του Xposed μέσω του Flashfire. Αυτό κάνει για 5.1 ανεξαρτήτου κινητού; Γίνετε απλα θα κανει μισή ωρα να ανοίξει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Γίνετε απλα θα κανει μισή ωρα να ανοίξει το κινητό. Το δοκίμασα, την έκανε γρήγορα την διαδικασία, αλλά δεν το πέρασε σωστά στο Meizu. Μήπως δεν είναι συμβατο.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Το δοκίμασα, την έκανε γρήγορα την διαδικασία, αλλά δεν το πέρασε σωστά στο Meizu. Μήπως δεν είναι συμβατο.. Με το κλασσικό τρόπο δεν το κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Με το κλασσικό τρόπο δεν το κανει; Ο κλασικός τρόπος δεν δουλεύει σε lollipop. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εγώ τότε πως έχω xposed και lollipop 5.1.1?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Ο κλασικός τρόπος δεν δουλεύει σε lollipop. Και γω με τον κλασσικό τροπο το έχω σε 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Και γω με τον κλασσικό τροπο το έχω σε 5.1.1 Εγώ τότε πως έχω xposed και lollipop 5.1.1?:blink: Έχετε κινέζικο κινητό; Δηλαδή με εγκατάσταση μέσω custom recovery το βάλατε; Νόμιζα ότι θέλει στο lollipop αναγκαστικά flash μέσω terminal emulator. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Έχετε κινέζικο κινητό; Δηλαδή με εγκατάσταση μέσω custom recovery το βάλατε; Νόμιζα ότι θέλει στο lollipop αναγκαστικά flash μέσω terminal emulator. Γενικά σε πολλά κινέζικα δεν δουλεύει ή δουλεύουν μόνο συγκεκριμένες εκδόσεις, εξαρτάται το κινητό. Διάβασε εδώ αν δεν το έχεις ήδη κάνει μήπως βγάλεις καμία άκρη. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3030118 Αλλά θέλει λίγο προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος για brick. Edited February 29, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Έχετε κινέζικο κινητό; Δηλαδή με εγκατάσταση μέσω custom recovery το βάλατε; Νόμιζα ότι θέλει στο lollipop αναγκαστικά flash μέσω terminal emulator. Δεν εχω κινεζικο αλλα μπορεις να πειραματιστεις με διαφορες εκδοσεις του xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μου βγάζει αυτό: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160229/05b0c8170c511e04a84e731b7c6658c0.jpg Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. March 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μου βγάζει αυτό: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160229/05b0c8170c511e04a84e731b7c6658c0.jpg Πιο κινητό έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παιδιά προτάσεις για modules; έχω lg g2 με custom rom lolipop. Πέρασα το ad Block κ αυτό για το YouTube που παίζει με κλειστή οθόνη... Θέλω για τη status bar... Ποιο να κατεβάσω; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παιδιά προτάσεις για modules; έχω lg g2 με custom rom lolipop. Πέρασα το ad Block κ αυτό για το YouTube που παίζει με κλειστή οθόνη... Θέλω για τη status bar... Ποιο να κατεβάσω; Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις στη status bar. Εγώ για παράδειγμα έχω το flat styled colored bars, που αλλάζει χρώμα ανάλογα την εφαρμογή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Πιο κινητό έχεις; Meizu M1 Note. Τελικά όλα δούλεψαν μια χαρά μετά την εγκατάσταση νέας Ρομ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. March 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Meizu M1 Note. Τελικά όλα δούλεψαν μια χαρά μετά την εγκατάσταση νέας Ρομ. Τελεια,αν και πρωτη φορα συναντω θεμα της ρομ σε σχεση με το xposed :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις στη status bar. Εγώ για παράδειγμα έχω το flat styled colored bars, που αλλάζει χρώμα ανάλογα την εφαρμογή. Να αλλάξω τα εικονίδια, χρώματα... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. March 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Να αλλάξω τα εικονίδια, χρώματα... Gravity box νομιζω κανει οτι ζητας και με το παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts