Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ απόλυτα για το διαφημιστικο του Καρτοπρο-

Καλα ρε Voda, λίγη δημιουργικη φαντασια δεν εβλαψε ποτε κανεναν!

Με "λίγη δημιουργική φαντασία" δεν κάνουν τίποτα αυτοί, τόσο κάτω που έχουν ρίξει το επίπεδο. :rolleyes:

εγω ενα ξερω, οτι ακομα και εμενα να εβαζαν στη διαφημιση της κοκα κολα ποιο πετυχημενα στιχακια και με καλυτερο ρυθμο θα τα ελεγα... και μοιαζει και με μεξανικη αθλια ταινια...

Πραγματικα ΟΛΕΣ σχεδον οι διαφημίσεις τις Κοκα Κολα ειναι ελεεινές!Μα καλα δεν βλεπουν τι χαλια εχουν εκει στην εταιρια;

Ναι ναι προστεθηκε κι αλλη μια στη λίστα μου: η διαφημιση της cosmote για το smart play!!!Πωπω τι αισχος, τί εκνευριστικηηηηηηη!!!!!μπιρι-μπιρι-, κλικ-κλικ, μπλα-μπλα. Τα νευρα μου!!!!!!!

Και ένα με μου την σπάει η συγκεκριμένη! ΠΟΤΕ δεν την έχω δει ολόκληρη , πάντα αλλάζω το κανάλι! Τρέμω στην ιδέα όταν θα μου τύχει και δεν θα βρίσκω το τηλεκοντρόλ ... πραγματικά , προτιμώ να σπάσω τη TV με κάνα τασάκι ή ότι βαρύ δω μπροστά μου, παρά να την δω!!!:mad: ....:p

Μια άλλη πάλι σίχαμα , είναι η διαφήμιση με τον vermoudakia 22 ... :chair:

* είναι πάντως αντιπροσωπευτική φάτσα ιντερνετάκια στόκου , που όλη μέρα είναι on line και σκοτώνει την ώρα του εποικοδομητικά και αγαπημένο του φετίχ είναι να την "λέει "σε όλους και να (νομίζει ότι) έχει πάντα δίκιο!:rolleyes:

αυτη με τις φρυγανιες Παπαδοπουλου!

Πραγματικα οταν βλεπω τον τυπο να τραγουδα ολο κεφι και χαρα θελω να σπασω την tv!

χαχαχα πραγματικα και μενα μου γγιζει ο τυπος....:lol::lol:

στο facebook μαλιστα ειδα group "θελω να δειρω τον τυπο με τις φρυγανιες"με μεγαλη απηχηση....

και ο αλλος ειναι σπαστικος με τα boxer.....:wacko::wacko::wacko:

ελεος οχι αλλο καρβουνο...:wacko::wacko::wacko:

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο facebook μαλιστα ειδα group "θελω να δειρω τον τυπο με τις φρυγανιες"με μεγαλη απηχηση....

χαχχαχα :lol: δωσε λινκ επειγόντως!!

edit: ασε! το βρήκα!! http://www.facebook.com/home.php#/group.php?sid=67ac1a1424010cba9b98e5eaf5512207&gid=67203518042&ref=search

και ο αλλος ειναι σπαστικος με τα boxer.....:wacko::wacko:

ελεος οχι αλλο καρβουνο...:wacko::wacko:

Έλεος με τις σαχλοδιαφημίσεις.... Μόλις είδα κι εγώ το link του YouTube.

Απορώ πώς και δεν την έχω πετύχει μέχρι τώρα στην τηλεόραση, πραγματικά εμετική. :chair:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έλεος με αυτές τις αηδίες... Χίλιες φορές να δω τη παλιά διαφήμιση που λέει "Κουτί κουτί κουτί κουτί κουτί κουτί και τώρα η Μπύρα Heiniger σε κουτί!" (αν θυμάστε! Αλλιώς, κάντε κλικ στο link παρακάτω :p) :lol::lol::lol:

http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=view&id=804&Itemid=2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλεος με αυτές τις αηδίες... Χίλιες φορές να δω τη παλιά διαφήμιση που λέει "Κουτί κουτί κουτί κουτί κουτί κουτί και τώρα η Μπύρα Heiniger σε κουτί!" (αν θυμάστε! Αλλιώς, κάντε κλικ στο link παρακάτω :p) :lol::lol::lol:

http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=view&id=804&Itemid=2

Μακαρι να βάζανε αυτη.Τουλαχιστον αν προσπαθήσεις σου φαίνεται λιγο αστεια, ενω η αλλη ειναι απλα γελοία.

αυτό το τραγουδάκι είναι τόσο ελεινό (ειδικα εκει που λέει "για νέους και για νιες" που κανει ριμα με το "φρυγανιές"

Έχω την εντύπωση ότι το τραγουδάκι λέει ''γιαγιές'' και όχι ''νιες''...

Πάντως κολλητικό το τραγουδάκι!

Εμένα δε μου αρέσει αυτή η καινούρια του 11888. Απλά γελοία...

Πραγματικά αθλιότατη...Εντελώς κακόγουστη!

Έχω την εντύπωση ότι το τραγουδάκι λέει ''γιαγιές'' και όχι ''νιες''...

xaxa!:lol: όχι οχι "νιες" λεει...αν δεις δείχνει και τη...νια της οικογενειας εκείνη την ώρα και εξαλλου πρέπει να λέει νιες γιατί μετά συνεχίζει "για όλες τις γε-νιές μπλα μπλα παπαδοπούλου φρυγα-νιές" μιλαμε οτι σπαει ρεκορ γελοιότητας αλλα η κορυφαία στιγμή μακράν είναι εκεί που λέει "του κόσμου οι φρυγανιές" κ μαζεύει ο άλλος τα πακέτα απ το τραπέζι με...περίσσια χάρη (ναι ναι την έχω λιωσει απο χτες που τη βρήκα στο γιουτιουμπ γιατι δεν μπορω να πιστεψω πόσο ελεινή ειναι!:p)

ιδού! http://img9.imageshack.us/img9/8679/frgniesi.th.jpg

Άλλη μια ελεεινή διαφήμιση που είδα σήμερα στην τηλεόραση: "Βάλε 11888 και θα δεις" :wacko::confused::O:blink::lol::lol: Έλεος ρεεεεε!!

http://www.youtube.com/watch?v=lKbvHMNIpCk&feature=related

[sIGPIC][/sIGPIC]

ka8e fora pou vlepw tin diafhmish tis Cosmote gia to Final 4 tou basket me ton Alvano pou leei "maria is here..eleni is here.."..mou erxetai na spasw tin tv....:wacko:
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

ka8e fora pou vlepw tin diafhmish tis Cosmote gia to Final 4 tou basket me ton Alvano pou leei "maria is here..eleni is here.."..mou erxetai na spasw tin tv....:wacko:

Ο "αλβανός" που λες, υποτίθεται ότι είναι ο Ομπράντοβιτς. ;)

Θα συμφωνήσω πάντως, εντελώς άθλια η διαφήμιση.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πραγματικά είναι πολύ άθλια...

• 2 weeks later...
Η νεα διαφημιση του milko free με την σοπρανο.Πολυ ηλιθια και σπαστικη διαφημιση χωρις καμμια σχεση με το προϊον που διαφημιζει.

μου παίζει τα νεύρα η διαφήμιση της Μύθος...με τον Ελληνάρα μες στην φορτηγάρα που μαζεύει 2 αλλοδαπά στην Γερμανία και πετάει το άκρως εκνευριστικό..."λιτλ σπινατς παϊ...γκουντ" γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ..............................

Η διαφήμιση του Connx για τη Eurovision, με το μ@λ@κ@ με το ντεμέκ ρώσικο accent. Έλεος κακογουστιά και μιζέρια!... :wacko:

Έλεος πια με τον Πυρπασόπουλο................... :shoot:

τα πάντα έχει διαφημίσει......από κινητά μέχρι καπότες... :lost:

έχω βαρεθεί να ακούω την φωνή του....ΕΛΕΟΣ!!!

Οι νεες του 11850.Πολυ ηλιθιες διαφημισεις.Αυτες με τον Χαϊκαλη καλυτερες ηταν.

Αμ του 11888, με τη στροφή στην 80ίλα είναι καλύτερες; Έχουν ξεσηκώσει όλες τις ηλίθιες διαφημίσεις των 80s, π.χ. του Ultrex με την πιτυρίδα, την άλλη με το εντομοκτόνο που δε θυμάμαι το όνομά του ("με κατέστρεψε η μουχρίτσα" κλπ) ή η άλλη του Dry Clean με το θείο που λερώνει τη γραβάτα του: "Γκαρσόν λεκιάστηκα" και λοιπές σαχλοϊδέες της δεκάρας. :shoot::rocket:

Και γιατί το λένε πλέον 11-8-8-8 (έντεκα οχτώ οχτώ οχτώ) και όχι 11-888 (έντεκα οχτώ ογδόντα οχτώ);

Τελείως εμετικό το όλο concept. :wacko:

Η μόνες διαφημίσεις εναλλακτικών παρόχων για τηλεφωνικές πληροφορίες είναι αυτές με το 11880 με τον Ξανθόπουλο. Ομολογώ ότι πλέον βλέπω και τον ίδιο τον Ξανθόπουλο με περισσότερη συμπάθεια. :p