Mercyful_Fate Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Συμφωνώ απόλυτα για το διαφημιστικο του Καρτοπρο- Καλα ρε Voda, λίγη δημιουργικη φαντασια δεν εβλαψε ποτε κανεναν! Με "λίγη δημιουργική φαντασία" δεν κάνουν τίποτα αυτοί, τόσο κάτω που έχουν ρίξει το επίπεδο. :rolleyes: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xai_1512 Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 εγω ενα ξερω, οτι ακομα και εμενα να εβαζαν στη διαφημιση της κοκα κολα ποιο πετυχημενα στιχακια και με καλυτερο ρυθμο θα τα ελεγα... και μοιαζει και με μεξανικη αθλια ταινια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Πραγματικα ΟΛΕΣ σχεδον οι διαφημίσεις τις Κοκα Κολα ειναι ελεεινές!Μα καλα δεν βλεπουν τι χαλια εχουν εκει στην εταιρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Ναι ναι προστεθηκε κι αλλη μια στη λίστα μου: η διαφημιση της cosmote για το smart play!!!Πωπω τι αισχος, τί εκνευριστικηηηηηηη!!!!!μπιρι-μπιρι-, κλικ-κλικ, μπλα-μπλα. Τα νευρα μου!!!!!!! Και ένα με μου την σπάει η συγκεκριμένη! ΠΟΤΕ δεν την έχω δει ολόκληρη , πάντα αλλάζω το κανάλι! Τρέμω στην ιδέα όταν θα μου τύχει και δεν θα βρίσκω το τηλεκοντρόλ ... πραγματικά , προτιμώ να σπάσω τη TV με κάνα τασάκι ή ότι βαρύ δω μπροστά μου, παρά να την δω!!!:mad: ....:p Μια άλλη πάλι σίχαμα , είναι η διαφήμιση με τον vermoudakia 22 ... :chair: * είναι πάντως αντιπροσωπευτική φάτσα ιντερνετάκια στόκου , που όλη μέρα είναι on line και σκοτώνει την ώρα του εποικοδομητικά και αγαπημένο του φετίχ είναι να την "λέει "σε όλους και να (νομίζει ότι) έχει πάντα δίκιο!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 αυτη με τις φρυγανιες Παπαδοπουλου! Πραγματικα οταν βλεπω τον τυπο να τραγουδα ολο κεφι και χαρα θελω να σπασω την tv! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Jumbo! Oi teleytaies einai xalia. Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 αυτη με τις φρυγανιες Παπαδοπουλου! Πραγματικα οταν βλεπω τον τυπο να τραγουδα ολο κεφι και χαρα θελω να σπασω την tv! χαχαχα πραγματικα και μενα μου γγιζει ο τυπος....:lol::lol: στο facebook μαλιστα ειδα group "θελω να δειρω τον τυπο με τις φρυγανιες"με μεγαλη απηχηση.... και ο αλλος ειναι σπαστικος με τα boxer.....:wacko::wacko::wacko: ελεος οχι αλλο καρβουνο...:wacko::wacko::wacko: Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 χαχαχα πραγματικα και μενα μου γγιζει ο τυπος....:lol::lol: στο facebook μαλιστα ειδα group "θελω να δειρω τον τυπο με τις φρυγανιες"με μεγαλη απηχηση.... χαχχαχα :lol: δωσε λινκ επειγόντως!! edit: ασε! το βρήκα!! http://www.facebook.com/home.php#/group.php?sid=67ac1a1424010cba9b98e5eaf5512207&gid=67203518042&ref=search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 χαχαχα πραγματικα και μενα μου γγιζει ο τυπος....:lol::lol: στο facebook μαλιστα ειδα group "θελω να δειρω τον τυπο με τις φρυγανιες"με μεγαλη απηχηση.... και ο αλλος ειναι σπαστικος με τα boxer.....:wacko::wacko: ελεος οχι αλλο καρβουνο...:wacko::wacko: Έλεος με τις σαχλοδιαφημίσεις.... Μόλις είδα κι εγώ το link του YouTube. Απορώ πώς και δεν την έχω πετύχει μέχρι τώρα στην τηλεόραση, πραγματικά εμετική. :chair: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactive8765487654 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Έλεος με αυτές τις αηδίες... Χίλιες φορές να δω τη παλιά διαφήμιση που λέει "Κουτί κουτί κουτί κουτί κουτί κουτί και τώρα η Μπύρα Heiniger σε κουτί!" (αν θυμάστε! Αλλιώς, κάντε κλικ στο link παρακάτω :p) :lol::lol::lol: http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=view&id=804&Itemid=2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Έλεος με αυτές τις αηδίες... Χίλιες φορές να δω τη παλιά διαφήμιση που λέει "Κουτί κουτί κουτί κουτί κουτί κουτί και τώρα η Μπύρα Heiniger σε κουτί!" (αν θυμάστε! Αλλιώς, κάντε κλικ στο link παρακάτω :p) :lol::lol::lol: http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=view&id=804&Itemid=2 Μακαρι να βάζανε αυτη.Τουλαχιστον αν προσπαθήσεις σου φαίνεται λιγο αστεια, ενω η αλλη ειναι απλα γελοία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 αυτό το τραγουδάκι είναι τόσο ελεινό (ειδικα εκει που λέει "για νέους και για νιες" που κανει ριμα με το "φρυγανιές" Έχω την εντύπωση ότι το τραγουδάκι λέει ''γιαγιές'' και όχι ''νιες''... Πάντως κολλητικό το τραγουδάκι! Εμένα δε μου αρέσει αυτή η καινούρια του 11888. Απλά γελοία... Πραγματικά αθλιότατη...Εντελώς κακόγουστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Έχω την εντύπωση ότι το τραγουδάκι λέει ''γιαγιές'' και όχι ''νιες''... xaxa!:lol: όχι οχι "νιες" λεει...αν δεις δείχνει και τη...νια της οικογενειας εκείνη την ώρα και εξαλλου πρέπει να λέει νιες γιατί μετά συνεχίζει "για όλες τις γε-νιές μπλα μπλα παπαδοπούλου φρυγα-νιές" μιλαμε οτι σπαει ρεκορ γελοιότητας αλλα η κορυφαία στιγμή μακράν είναι εκεί που λέει "του κόσμου οι φρυγανιές" κ μαζεύει ο άλλος τα πακέτα απ το τραπέζι με...περίσσια χάρη (ναι ναι την έχω λιωσει απο χτες που τη βρήκα στο γιουτιουμπ γιατι δεν μπορω να πιστεψω πόσο ελεινή ειναι!:p) ιδού! http://img9.imageshack.us/img9/8679/frgniesi.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactive8765487654 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Άλλη μια ελεεινή διαφήμιση που είδα σήμερα στην τηλεόραση: "Βάλε 11888 και θα δεις" :wacko::confused::O:blink::lol::lol: Έλεος ρεεεεε!! http://www.youtube.com/watch?v=lKbvHMNIpCk&feature=related Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Καλα αυτη με το 11888 ειναι εντελως αθλια!!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Καλα αυτη με το 11888 ειναι εντελως αθλια!!:mad: +10000000! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 ka8e fora pou vlepw tin diafhmish tis Cosmote gia to Final 4 tou basket me ton Alvano pou leei "maria is here..eleni is here.."..mou erxetai na spasw tin tv....:wacko: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 ka8e fora pou vlepw tin diafhmish tis Cosmote gia to Final 4 tou basket me ton Alvano pou leei "maria is here..eleni is here.."..mou erxetai na spasw tin tv....:wacko: Ο "αλβανός" που λες, υποτίθεται ότι είναι ο Ομπράντοβιτς. ;) Θα συμφωνήσω πάντως, εντελώς άθλια η διαφήμιση. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 ka8e fora pou vlepw tin diafhmish tis Cosmote gia to Final 4 tou basket me ton Alvano pou leei "maria is here..eleni is here.."..mou erxetai na spasw tin tv....:wacko: Πραγματικά είναι πολύ άθλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Η νεα διαφημιση του milko free με την σοπρανο.Πολυ ηλιθια και σπαστικη διαφημιση χωρις καμμια σχεση με το προϊον που διαφημιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 μου παίζει τα νεύρα η διαφήμιση της Μύθος...με τον Ελληνάρα μες στην φορτηγάρα που μαζεύει 2 αλλοδαπά στην Γερμανία και πετάει το άκρως εκνευριστικό..."λιτλ σπινατς παϊ...γκουντ" γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.............................. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Η διαφήμιση του Connx για τη Eurovision, με το μ@λ@κ@ με το ντεμέκ ρώσικο accent. Έλεος κακογουστιά και μιζέρια!... :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Έλεος πια με τον Πυρπασόπουλο................... :shoot: τα πάντα έχει διαφημίσει......από κινητά μέχρι καπότες... :lost: έχω βαρεθεί να ακούω την φωνή του....ΕΛΕΟΣ!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Οι νεες του 11850.Πολυ ηλιθιες διαφημισεις.Αυτες με τον Χαϊκαλη καλυτερες ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Αμ του 11888, με τη στροφή στην 80ίλα είναι καλύτερες; Έχουν ξεσηκώσει όλες τις ηλίθιες διαφημίσεις των 80s, π.χ. του Ultrex με την πιτυρίδα, την άλλη με το εντομοκτόνο που δε θυμάμαι το όνομά του ("με κατέστρεψε η μουχρίτσα" κλπ) ή η άλλη του Dry Clean με το θείο που λερώνει τη γραβάτα του: "Γκαρσόν λεκιάστηκα" και λοιπές σαχλοϊδέες της δεκάρας. :shoot::rocket: Και γιατί το λένε πλέον 11-8-8-8 (έντεκα οχτώ οχτώ οχτώ) και όχι 11-888 (έντεκα οχτώ ογδόντα οχτώ); Τελείως εμετικό το όλο concept. :wacko: Η μόνες διαφημίσεις εναλλακτικών παρόχων για τηλεφωνικές πληροφορίες είναι αυτές με το 11880 με τον Ξανθόπουλο. Ομολογώ ότι πλέον βλέπω και τον ίδιο τον Ξανθόπουλο με περισσότερη συμπάθεια. :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts