Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα μου την σπανε αυτες με τους Οργανισμους Καταπολεμησης Ναρκωτικων/Φτωχειας/Διακρισεων, οι οικολογικες, οι φιλοζωϊκες. Ολες τους κλαψιαρικες, με ψυχοπλακωνουν βρε αδερφε. Λες και εμεις που τις βλεπουμε μπορουμε να κανουμε τιποτα, και ολοι αυτοι που ευθυνονται γι αυτα δινουν σημασια.
+1

Και εμενα μου τη σπανε παρα πολυ αυτες.Αλλαζω καναλι οταν τις βλεπω.

Μάλλον στο υποσυνείδητο εννοεί ο φίλος λέγοντας "σκοτεινές περιοχές της μνήμης", δηλαδή στη μνήμη που δεν ελέγχουμε άμεσα, και πιστεύω ότι έχει δίκιο.

Οι περισσότερες από τις διαφημίσεις που υπάρχουν σήμερα προσπαθούν να μεταδώσουν υποσυνείδητα μηνύματα, να παράγουν τεχνητές ανάγκες κλπ. ;)

Έτσι ακριβώς είναι. Ο τρόπος που θα διαφημιστεί ένα προϊόν είναι ολόκληρη επιστήμη. Επειδή κάποιες διαφημίσεις είναι χαζές, δεν σημαίνει ότι είναι και οι διαφημιστές χαζοί. Όλα έχουν το σκοπό τους. ;)

ΥΓ: μου τη σπάει η διαφήμιση της Ugly Betty με το "σωσία" του Μαντά. :mad:

Υπερτιμάτε πολύ τους έλληνες διαφημιστές. :lol:

Και οι διαφημήσεις μικρή σχέση έχουν με το υποσυνείδητο. ;)

η ραδιο-φονικη των τζαμπο"και πλατσαααα και πλουτσααααα"

:down:

γενικα το jumbo βαζει ωραιες διαφιμισεις αυτη οντως ουτε εμενα μου αρεσε

μπορουμε να βρουμε τις υπολοιπες απο καπου?

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

Αυτή η Ηλεκτρονική είναι η πρώην Ηλεκτρονική Αθηνών; Εκτός από τις περικοπές στο όνομα και στο λογότυπο (σαν να το ζωγράφισε μικρό παιδάκι είναι) έκαναν περικοπές και στα έξοδα διαφήμισης; Και μη μου πείτε ότι το

- Είσαι φθηνός!

- Αχ ναι, πες μου κι άλλα.

- Η Ηλεκτρονική είναι φθηνότερη όμως.

είναι πετυχημένο ή χρησιμοποιεί κανόνες της διαφήμισης για να περάσει το μήνυμα στον θεατή γιατί δε θα σας πιστέψω. :p

Πέρασα προχθές έξω από ένα υποκατάστημα και μου ήρθε αναγούλα, άλλαξα δρόμο. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά ψάχνω αυτά τα μαγαζιά γιατί θέλω να αγοράσω ηλεκτρικές συσκευές. :X

Μου θυμίζει τον αδελφό μου όταν ήταν μικρούλης και άκουγε εμάς τα μεγαλύτερα παιδιά να λέμε ανέκδοτα και έβγαζε από το μυαλό του για λέει ότι είπε κι αυτός :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπερτιμάτε πολύ τους έλληνες διαφημιστές. :lol:

Και οι διαφημήσεις μικρή σχέση έχουν με το υποσυνείδητο. ;)

Σωστός!

Εξ' άλλου,το μυστικό στην επιτυχία της διαφήμησης είναι η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!

Καμία διαφήμηση, όσο καλή ή κακή κι' αν είναι, δεν σε πείθει αν την δεις μόνο μία φορά!

Αλλά μετά την εκατοστή...

;)

(Τους έχουμε καταμαρτυρήσει τους διαφημηστές)!

Όλα τα μυστικά τους, στη φόρα!!!

:lol:

Η νέα του Axe Dry.

Απολαύστε την... σκέτη αηδία... :X :X :X :X :X :X

p.s.: δε βρήκα την ελληνική version...

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πω,πω τι αηδια ειναι αυτη.

Αυτο το συντριβανι στις μασχαλες του ειναι καλα ιδρωτας????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι... :X

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ναι... :X

Μπορεί να είναι αηδία,αλλα βγάζει γέλιο ρε παιδιά.Γενικά το axe κατά καιρούς βγάζει πολύ επιτυχημένες διαφημίσεις.

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Η νέα του Axe Dry.

Απολαύστε την... σκέτη αηδία... :X

p.s.: δε βρήκα την ελληνική version...

Θεϊκή διαφήμιση. Ειδικά εκεί που κάνει τις προσποιήσεις για να σουτάρει, έλιωσα στα γέλια.

Πολύ καλή δουλειά.

Πραγματικά, πολύ ωραία διαφήμιση! Από τις καλές του Αxe...!!!! Και βγάζει και γέλιο!
Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ...

Η τελευταία πετυχημένη του AXE ήταν αυτή με τον τύπο που είναι στην παραλία και βάζει AXE και σε χρόνο dt γεμίζει ο τόπος χιλιάδες γυναίκες από όλες τις κατευθύνσεις... :love:

Πάντως κι εγώ απλά αηδιαστική τη βρίσκω, δε χαμογέλασα καν.

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

Αυτή της Adidas (impossible is nothing) με τον Beckham που ρωτάει τον πιτσιρικά ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης και ο μικρός λέει τον Gerrard. Ο πολύς κύριος David-I-wear-my-wife's-string-Beckham το θεωρεί παράλογο. Αίσχος, ποτέ δεν τον χώνεψα αυτόν τον άνθρωπο. :X

Μια χαρά είναι αυτήν με τον Μπέκαμ και τον πιτσιρικά.

Καλή φάση να χεις δίπλα τον Μπέκαμ και να λες ότ σ αρέσει ο Στήβεν Τζέραρντ.

Μια χαρά είναι αυτήν με τον Μπέκαμ και τον πιτσιρικά.

Καλή φάση να χεις δίπλα τον Μπέκαμ και να λες ότ σ αρέσει ο Στήβεν Τζέραρντ.

Εμένα πάντως αν με ρωτούσε, θα του έλεγα τον Duscher (για τους γνώστες)... :devil:

Εμένα πάντως αν με ρωτούσε, θα του έλεγα τον Duscher (για τους γνώστες)... :devil:

Αν έπιανες το πνευμα της διαφήμισης, μπορεί να σου άρεζε. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν έπιανες το πνευμα της διαφήμισης, μπορεί να σου άρεζε. ;)

Το έπιασα το νόημα της διαφήμισης. Ο πιτσιρικάς είναι δίπλα στο Beckham, ίνδαλμα πολλών παιδιών και ποδοσφαιριστών. Παρόλα αυτά όταν τον ρωτάει ποιος είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής και ο μικρός απαντάει "Gerrard". Αυτό είναι το "impossible". Γι' αυτό και ο ίδιος ο Becks μένει κάγκελο. :D

Εγώ δεν αντιτίθεμαι στο νόημα της διαφήμισης, αλλά στην ύπαρξη του πολυδιαφημισμένου και - για μένα - αντιπαθέστατου Beckham.

Μία από τις διαφημίσεις της σειράς αυτής (Adidas - impossible is nothing) που μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν αυτή με τον Lionel Messi. ;)

Άρα ο Μπέκαμ δεν σου αρέσει, όχι η διαφήμιση. :p

Εννοείται ότι ούτε ο Μπεκαμ ούτε η διαφήμιση μου αρέσει. Το μόνο που μου αρέσει είναι η αποστομωτική απάντηση του πιτσιρικά. :D

Σαχλοδιαφημίσεων συνέχεια: Η νέα πιο ηλίθια διαφήμιση είναι μια που διαφημίζει την πιστωτική κάρτα Dynamic Visa της Alpha Bank. Φαντάζομαι θα την έχετε πάρει χαμπάρι, με το concept να περιλαμβάνει έναν εκφωνητή να περιγράφει τα πλεονεκτήματα της κάρτας σε στυλάκι πολεμικού ανακοινωθέντος, σαν ανακοίνωση της χούντας. Αίσχος, ανατρίχιασα μόνο που την είδα. Τι εμπνεύσεις έχουν ώρες-ώρες αυτοί οι διαφημιστές... :X

Σαχλοδιαφημίσεων συνέχεια: Η νέα πιο ηλίθια διαφήμιση είναι μια που διαφημίζει την πιστωτική κάρτα Dynamic Visa της Alpha Bank. Φαντάζομαι θα την έχετε πάρει χαμπάρι, με το concept να περιλαμβάνει έναν εκφωνητή να περιγράφει τα πλεονεκτήματα της κάρτας σε στυλάκι πολεμικού ανακοινωθέντος, σαν ανακοίνωση της χούντας. Αίσχος, ανατρίχιασα μόνο που την είδα. Τι εμπνεύσεις έχουν ώρες-ώρες αυτοί οι διαφημιστές... :X

Άντε βρε που δε σ' αρέσει αυτή :p

Εδώ αντέξαμε την άλλη με τη θύελλα, αυτή που είναι καλογυρισμένη σε ενόχλησε; :p

[sIGPIC][/sIGPIC]