Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

garfield το Σαββατο εχει Πλουταρχο μολις τωρα ειδα την διαφημιση!!!:) Μηπως η γλυκερια θα ειναι σε αλλο καναλι και οχι στον Αλφα??:worry:

Παντως βλεπεις τον κοσμο στο διαφημιστικο να εχει σηκωσει ενα "πανι" απο αυτα που βαζουμε στα γηπεδα και μπαινουμε απο κατω τους...ΠΟΡΩΣΗ!!:lol: :lol:

Αχχ και την Αλεξίου πως την άκουσα? Ακρως ανησυχητικο δεν ειναι? Ακου σε άλλο κανάλι κι εγώ ν' ακουω άλλ' αντ' άλλων!!:(

Εγω δεν αντεχω την διαβαφημηση ενος βουτηρου που ειναι ξερογω μια οικογενεια και τρωνε πρωινο και μιλανε ολοι κελαηδοντας. Μιλαμε το κοριτσι απο τη συγκεκριμενη οικογενεια(που ζηταει να του αληψουν και φετα) μου ερχεται να το σκοτωσω.

Υ.Γ: Τι χειροτερο απο το να βλεπεις διαφημηση που απεχθανεσαι, να αλλαζεις καναλι και να ξαναβλεπεις την ιδια σε αλλο καναλι.???????

αυτη τη βλακεια που ειναι ενας τυπος και λεει σε εναν αλλον οτι τη προηγουμενη μερα γνωρισε μια κοπελια με ματια χρωματος f5 της βερνιλακ!:mad:

μπραβο στη διαφημιστικη!:)

Καλά αυτό με τη Σεμίνα και τα φίλτρα είναι παροιμιώδες.

Η Σεμίνα ανέκαθεν (ειδικά στην εκπομπή της) χρησιμοποιεί αυτά τα φίλτρα, σε βαθμό αηδίας! Άσε που τώρα το υιοθέτησε και η Κορομηλά! Ρε φίλε όλες η κάμερες οκ, της σεμίνας είναι ΘΟΛΗ! Σε φάση "ποιά είναι αυτή, δεν φαίνεται καλά". Το τέρμα του σπασίματος.

Διαφήμιση so real...

Η καινούρια της cosmo, "θέλω να μιλήσω με την ίδια"

Είναι οι χειρότερες, μετά έρχονται οι υπόλοιπες διαφημίσεις κινητής τηλεφωνίας, μετά των τραπεζών και μετά ΟΛΕΣ οι άλλες (ελληνικές) που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση.

Πέρα απο το σενάριο όμως μέχρι και η ποιότητα διαλόγων είναι απαίσια. Για να πεί ο τύπος (πχ ο Μπάμπης της γνωστής διαφήμισης) μια φράση 8 λέξεων, φαίνεται ολοκάθαρα οτι ενώνουν 3 αρχειάκια ήχου. Δηλαδη ρε άχρηστε ούτε μια πρόταση δεν μπορείς να πείς καθαρά; Να σπουδάσεις ορθοφωνία (όχι ο Μπάμπης φυσικά αλλά αυτός που εμφανέστατα τον ντουμπλάρει). Ξέρει κανείς τι απέγινε ο θεϊκός εκφωνητής διαφημίσεων όλου του 80s; Αυτός με την ψιλοgay φωνή (δεν τον κράζω, ο τύπος τουλάχιστο ήξερε να μιλάει)

Και κάτι ακόμα ρε παιδιά που αν δεν το πώ θα σκάσω, "αποσκληρυντικό βάζετε;". Το πλυντήριο το έχουμε 25 χρόνια και ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ αποσκληρυντικό. Δεν χάλασε ρε το γ@μώπρ@μ@, γιατί επιμένει τόσο αυτή η διαφήμιση;;;

Η διαφήμιση του "εθνικού λαχείου", μ'έναν τύπο που περνά από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο και φαίνεται κάτι ύποπτο...

μπλιαχ πολύ αηδιαστική και ο τύπος που πρωταγωνιστεί " είπα και γω παιδιά..." :ρ :ρ :ρ

Στη διαφημιση της Cosmote "θέλω να μιλήσω με την ίδια" τι θελει να πει ο ποιητης?:ninja: :worry: Απο τις μεγαλυτερες πατατες για διαφημιση..

Επισης αχρηστη διαφημιση μου φαινεται του Minerva Benecol που ειναι ενας που και καλα τραγουδαει και εχει αλλους 3 πισω που παιζουν οργανα, μονο που δε τραγουδαει αλλα μιλαει! Ασχετο ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω πως δενει το ολο σκηνικο!

Άθλια διαφήμιση? Χμ.. Ποιος είναι άραγε ο σκοπός των διαφημίσεων?

Ωπ.. Ποια διαφήμιση είπες εσύ κ εσύ κ ο άλλος πιο πάνω οτι είναι άθλια? Αυτή ε? Ωχ.. Έλα ρε.. θυμάσαι και το προϊόν που διαφήμιζε? Nice..

Οι τελευταίες διαφημίσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Cote - θέλω να μιλήσω με την ίδια, της Voda με τον έφηβο με το μπανταρισμένο χέρι και της ΤΙΜ για ψύλλου πήδημα, είναι η μία χειρότερη από την άλλη!! Άθλιες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Οι τελευταίες διαφημίσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Cote - θέλω να μιλήσω με την ίδια, της Voda με τον έφηβο με το μπανταρισμένο χέρι και της ΤΙΜ για ψύλλου πήδημα, είναι η μία χειρότερη από την άλλη!! Άθλιες!

Eγω παλι δεν αντεχω αλλο φεσι :p :p :p

Πηγανε και χαλασανε τοσα € για μ..κιες (μπηκε φιλτρο και οταν βαζουμε τη συγκεκριμενη λεξη με @...!) ενω η Q με ενα animation εβγαλε αλλη μια πετυχημενη διαφημιση ;)

Μαλλον οι διαφημιστες τους ολη την ωρα κανουν οτι κι αυτος στη διαφημιση της Vodafone :p

Άθλια διαφήμιση? Χμ.. Ποιος είναι άραγε ο σκοπός των διαφημίσεων?

Ωπ.. Ποια διαφήμιση είπες εσύ κ εσύ κ ο άλλος πιο πάνω οτι είναι άθλια? Αυτή ε? Ωχ.. Έλα ρε.. θυμάσαι και το προϊόν που διαφήμιζε? Nice..

Η μαγκια ειναι να θυμασαι το προιον απο μια καλη διαφημιση και να χαιρεσαι να κατσεις να την δεις. Προσωπικα λογω αντικειμενου που ασχολουμαι θυμαμαι διαφημισεις καλες και κακες, αλλα ποτε δε εχω παρει ενα προιον του οποιου την διαφημιση θεωρω απαραδεκτη.

• 4 weeks later...

Η διαφήμιση της ΤΙΜ με το Non-Stop Weekend είναι η χειρότερη που βλέπω τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση.

Είναι γελοία,ειδικά όταν ο τύπος τηλεφωνεί στον έρωτά του από το 2003...:down:

Πραγματικα αθλια ειναι η διαφημιση του καλγκονιτ.

.......

-Ποιο αποσκλυρηντικο βαζετε?

-Το φτηνο!

-Τα φτηνα ειναι που κανουν τις πιο μεγαλες ζημιες!

........

ΕΛΕΟΣ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Μα αυτή είναι παλιά.

Εμένα μου την δίνει αυτή με τον τύπο που παιρνει την ''Μαρία'' και του λέει η μάνα της ότι αυτή έχει πάει σινεμά.Και λέει τότε αυτός:Δεν πειράζει,θα την περιμένω...μην κλείσετε!!!

Είναι χάλια και την παιζει και συνέχεια.

no sig...

Παλια, αλλα σταθερη βλακεια! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Η διαφήμιση της ΤΙΜ με το Non-Stop Weekend είναι η χειρότερη που βλέπω τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση.

Είναι γελοία,ειδικά όταν ο τύπος τηλεφωνεί στον έρωτά του από το 2003...:down:

Aυτός ο τύπος, ειναι πραγματικά αντιπαθέστατος. Και σ' αυτη τη διαφήμιση και στην άλλη με τον ψύλλο. Που πάνε και τις βρίσκουν θα 'θελα να ξερα..:rolleyes:

Πραγματικα αθλια ειναι η διαφημιση του καλγκονιτ.

.......

-Ποιο αποσκλυρηντικο βαζετε?

-Το φτηνο!

-Τα φτηνα ειναι που κανουν τις πιο μεγαλες ζημιες!

........

ΕΛΕΟΣ

Σαν να λεει δηλαδη οτι το δικο τους ειναι ακριβο!:p

Εμενα με εκνευριζει αφανταστα αυτη με την νοικοκυρα που μπαινει στην κουζινα κανοντας "ιιιιιου ιιιιου"...Οχι αλλο καρβουνο!!!!:X

Επισης εκεινη με τον τυπο που λεει οτι εχει Ιντερνετ παντου και περναει περισσοτερο χρονο με την γυναικα του και το προτεινει και στον συναδελφο του κι εκεινος απαντα:"Ξερεις...δεν μ'αρεσει η γυναικα σου"...Τετοια αστειακια λεγαμε στο δημοτικο...:down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα αυτή είναι παλιά.

Εμένα μου την δίνει αυτή με τον τύπο που παιρνει την ''Μαρία'' και του λέει η μάνα της ότι αυτή έχει πάει σινεμά.Και λέει τότε αυτός:Δεν πειράζει,θα την περιμένω...μην κλείσετε!!!

Είναι χάλια και την παιζει και συνέχεια.

Αυτή μαρέσει πολύ... Μετά λέει "βρε παλικάρι μου, τόση ώρα, μήπως πείνασες?"

:lol:

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Κόβω φλέβα με τη καινούρια της ΤΙΜ Nonstop weekend.. Έλεος.. ο τύπος είναι άθλιος.

Και αυτή με το So.. Real?

ΕΛΕΟΣ!

Για όνομα του Θεού.. παιδιά κλείστε τη Τιβί :p

It's what you do to me..

Τιβιτιγκλoff :p

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Xthes eida mia diafimisi nomizo tis Vodafone itan!Einai mia giagia k enas pappous k milane sto kinito.Den akouei o enas ton allon k den mporun na sinenoithun!As min sas tin po kalutera tha ti deite!:lol: :lol: :lol:

edit:blakeia ekana!tora eida oti sto thema elege diafimiseis pou DEN mas aresun...sorry

Η καινούργια διαφήμιση στο Άλτερ με παιδικό χριστουγεννιάτικο CD. Τραγουδάνε κάτι παιδάκια στα αγγλικά λες και δεν έχουμε δικά μας κάλαντα, με μία φριχτή αγγλική προφορά.

Επίσης στο ίδιο κανάλι το καινούργιο έπος του Καρβέλα, "προσοχή προσοχή, κυκλοφορούν παντού πτώματα", το οποίο σημειωτέον είχαν το θράσσος να βάλουν χθες το βράδυ ανάμεσα στα ρεπορταζ του "δελτίου" ειδήσεων για το 5πλό φονικό στο Αγρίνιο.:worry:

Η διαφήμιση με τη γιαγιά που λέει συνέχεια «πακέτο» είναι επίσης απίστευτα εκνευριστική.

Παντελώς ανούσια την βρίσκω.

Η καινούργια διαφήμιση στο Άλτερ με παιδικό χριστουγεννιάτικο CD. Τραγουδάνε κάτι παιδάκια στα αγγλικά λες και δεν έχουμε δικά μας κάλαντα, με μία φριχτή αγγλική προφορά.

Επίσης στο ίδιο κανάλι το καινούργιο έπος του Καρβέλα, "προσοχή προσοχή, κυκλοφορούν παντού πτώματα", το οποίο σημειωτέον είχαν το θράσσος να βάλουν χθες το βράδυ ανάμεσα στα ρεπορταζ του "δελτίου" ειδήσεων για το 5πλό φονικό στο Αγρίνιο.:worry:

+1 και προσθετω στο ιδιο καναλι τον μικρο τραγουδιαρη Ευαγγελατο Jr. (:lol: copyright Θεμος)ο οποιος ειναι ακρως σπαστικος. :mad:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Στην χώρα του τον παίρνει να κάνει τον μαγκάκο ή μόνο στην ελλαδίτσα?

Αλλά εμείς φταίμε που κάτι τέτοιους τους δίνουμε αέρα..