GRKIWI Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 H διαφήμιση με τα "σταθερά της Βόδιφον"! Υπερβολή να μην ξέρουν στο σπίτι τι είναι "σταθερό"! :mad: Εγώ ξέρω πολλούς που δεν έχουν κινητό, αλλά έχουν "σταθερό"!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 H διαφήμιση με τα "σταθερά της Βόδιφον"! Υπερβολή να μην ξέρουν στο σπίτι τι είναι "σταθερό"! :mad: Εγώ ξέρω πολλούς που δεν έχουν κινητό, αλλά έχουν "σταθερό"!!!:lol: Αυτη η αηδία, συγκρινεται μόνο με της cosmote, όπου ρωτάει ένας πελατης ποσο κανει και ο ηλιθιος πωλητης μ' ενα αστραφτερο χαμόγελο του τραγουδάει "είναι δωρεαααν" ρυθμικά. Μετά πιανονται όοολοι οι πωλητές και όοολοι οι πελατες κι αρχίζουν να χορεύουν και να τραγουδάνε "είναι δωρεαααν"! Χιλιες φορές τα "προσόντα" που κρατάνε και πολυ λιγότερο! Αυτές οι δυο, δυο ώρες η καθεμια λεμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Αυτη η αηδία, συγκρινεται μόνο με της cosmote, όπου ρωτάει ένας πελατης ποσο κανει και ο ηλιθιος πωλητης μ' ενα αστραφτερο χαμόγελο του τραγουδάει "είναι δωρεαααν" ρυθμικά. Μετά πιανονται όοολοι οι πωλητές και όοολοι οι πελατες κι αρχίζουν να χορεύουν και να τραγουδάνε "είναι δωρεαααν"! Χιλιες φορές τα "προσόντα" που κρατάνε και πολυ λιγότερο! Αυτές οι δυο, δυο ώρες η καθεμια λεμε!! Αυτη της cosmote ειναι για πολλες ντοματες!!!! Απορω ποιος ειχε αυτη την ιδεα!!!! Πρεπει να παρω εντα τηλεκοντρολ που να πεταει γιαουτρια σε κατι τετοιες διαφημισεις!!!!:lol: Οσο γι' αυτη της vodafone δεν ειναι χαλια ρε παιδια!!!!! :happy: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Αυτή η δωρε-α-αν και η άλλη της Εθνικής Τράπεζας με το δάσκαλο οδήγησης "σταθερηηηηηηηηη" είναι οι μόνες διαφημίσεις εδώ και πολύ καιρό που με κάνουν να αλλάζω πανικόβλητη κανάλι. Δεν αντέχω ούτε για πλάκα να τις ακούω. Κι ένα περίεργο πράγμα ρε παιδάκι μου, εκεί που είπαμε ότι πάει τελείωσε δεν θα τις ξαναδείξουν, τσουπ! ξεπετάχτηκαν πάλι. Σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας ένα πράμα....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Αυτή η δωρε-α-αν και η άλλη της Εθνικής Τράπεζας με το δάσκαλο οδήγησης "σταθερηηηηηηηηη" είναι οι μόνες διαφημίσεις εδώ και πολύ καιρό που με κάνουν να αλλάζω πανικόβλητη κανάλι. Δεν αντέχω ούτε για πλάκα να τις ακούω. Κι ένα περίεργο πράγμα ρε παιδάκι μου, εκεί που είπαμε ότι πάει τελείωσε δεν θα τις ξαναδείξουν, τσουπ! ξεπετάχτηκαν πάλι. Σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας ένα πράμα....... Και εμενα αυτη με τον δάσκαλο οδήγησης μου την δινει! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimar Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 καλα να διαφημίζουν σερβιέτες. να περνάει όμως η τύπισσα με την περίοδο και να φεύγουν τα λεφτά της τράπεζας στον αέρα από την αύρα της???............έλεος....:wacko: επιτέλους δωστε στη γιαγια της διαφήμισης της Ηellman's σαλάτες τη διασημότητα που της αξίζει!!! Εννοώ τη γιαγιά που ρωτάει ''γειασ' Κατίνα, τι φτιανς?'' Είναι απίστευτη!!! Σωτηρία Σαμέντζα the best!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Επισης μια απαισια διαφημιση ειναι αυτη που μια οικογενεια τρωει στην κουζινα και αντι να μιλανε τιτιβιζουν.Ελεεεεεεεεεεεεεεεεεος φερτε λεει την φυση στην κουζινα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Εμένα δεν μου αρέσει η καινούργια διαφήμηση της Vodafone που αφήνει υπονοούμενα πέρι αυνανισμού. Θα μου πείτε αυτό με πείραξε έχουμε δει τόσα ,αλλά είναι και αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Εμένα δεν μου αρέσει η καινούργια διαφήμηση της Vodafone που αφήνει υπονοούμενα πέρι αυνανισμού. Θα μου πείτε αυτό με πείραξε έχουμε δει τόσα ,αλλά είναι και αυτό.... Ποια εννοείς; :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ποια εννοείς; :blink: +1 Δεν καταλαβα ποια λες βρε plati???:confused: :confused: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 +1 Δεν καταλαβα ποια λες βρε plati???:confused: :confused: +1 Ουτε εγω καταλαβα ποια λεει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ούτε εγώ ξέρω την διαφήμιση της Vodafone... έχω την εντύπωση ότι τις έχω δει όλες... Τέσπα, άλλη μισητή διαφήμιση : "Έλα (τάδε), πελάτης γιοκ, εγώ αμοκ μπλα μπλα μπλα..." Τι μπαρούφα είναι αυτή; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Επίσης να αναφέρουμε τις πλέον ξεδιάντροπες διαφημίσεις του 11-8-80. Βγήκε καινούριο έκτρωμα. Ο ένας τύπος (ο χοντρούλης) έχει κάτι κέρατα ΝΑ, αλλά έχω ήδη απωθήσει στο υποσυνείδητο τι του τραγουδάνε. Κάτι σχετικό με απιστία... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Εμένα δεν μου αρέσει η καινούργια διαφήμηση της Vodafone που αφήνει υπονοούμενα πέρι αυνανισμού. Θα μου πείτε αυτό με πείραξε έχουμε δει τόσα ,αλλά είναι και αυτό.... +1 Δεν καταλαβα ποια λες βρε plati???:confused: :confused: Στην συγκεκριμένη διαφήμηση είναι κάποιος ο οποίος επισκέπτεται έναν γιατρό γιατί του πονάει το χέρι του στο ύψος του καρπού , κάποια στιγμή όταν τον ρωτάει ο γιατρός από τι το έπαθε κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση με την παλάμη (πάνω-κάτω ...) και όταν τον αποχαιρετά και βγαίνουν έξω στην αίθουσα αναμόνης περιμένει ο κ. Φάνης ο οποίος έχει και τα δύο του χέρια δεμένα με επιδέσμους και του λέει ο γιατρός << και με τα δυο χέρια... >> Τι να σας πω , εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το σεξιστικό υπονοούμενο και η ιδέα πιο πολύ για ανέκδοτο μου κάνει παρά για διαφήμηση εταιρέιας κινητής τηλεφωνίας. Ελπίζω να καταλάβατε σε ποια διαφήμηση αναφέρομαι γιατί είναι καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Στην συγκεκριμένη διαφήμηση είναι κάποιος ο οποίος επισκέπτεται έναν γιατρό γιατί του πονάει το χέρι του στο ύψος του καρπού , κάποια στιγμή όταν τον ρωτάει ο γιατρός από τι το έπαθε κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση με την παλάμη (πάνω-κάτω ...) και όταν τον αποχαιρετά και βγαίνουν έξω στην αίθουσα αναμόνης περιμένει ο κ. Φάνης ο οποίος έχει και τα δύο του χέρια δεμένα με επιδέσμους και του λέει ο γιατρός << και με τα δυο χέρια... >> Τι να σας πω , εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το σεξιστικό υπονοούμενο και η ιδέα πιο πολύ για ανέκδοτο μου κάνει παρά για διαφήμηση εταιρέιας κινητής τηλεφωνίας. Ελπίζω να καταλάβατε σε ποια διαφήμηση αναφέρομαι γιατί είναι καινούργια. Έλεος!! Όντως, εκτός από απαράδεκτη και εντελώς άτοπη. Υποθέτω ότι ο καρπός τον πονάει επειδή παίζει παιχνίδια στο Vodafone Live, έτσι; Τότε η χαρακτηριστική κίνηση πάνω-κάτω πού κολλάει; Πάει, οι εταιρίες κινητής έχουν κάψει ασφάλειες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Έλεος!! Όντως, εκτός από απαράδεκτη και εντελώς άτοπη. Υποθέτω ότι ο καρπός τον πονάει επειδή παίζει παιχνίδια στο Vodafone Live, έτσι; Τότε η χαρακτηριστική κίνηση πάνω-κάτω πού κολλάει; Πάει, οι εταιρίες κινητής έχουν κάψει ασφάλειες! Και καλά από τα παιχνίδια , αλλά η κίνηση που κάνει δεν αναφέρεται σε έντονο πάτημα πλήκτρων ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Στην συγκεκριμένη διαφήμηση είναι κάποιος ο οποίος επισκέπτεται έναν γιατρό γιατί του πονάει το χέρι του στο ύψος του καρπού , κάποια στιγμή όταν τον ρωτάει ο γιατρός από τι το έπαθε κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση με την παλάμη (πάνω-κάτω ...) και όταν τον αποχαιρετά και βγαίνουν έξω στην αίθουσα αναμόνης περιμένει ο κ. Φάνης ο οποίος έχει και τα δύο του χέρια δεμένα με επιδέσμους και του λέει ο γιατρός << και με τα δυο χέρια... >> Τι να σας πω , εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το σεξιστικό υπονοούμενο και η ιδέα πιο πολύ για ανέκδοτο μου κάνει παρά για διαφήμηση εταιρέιας κινητής τηλεφωνίας. Ελπίζω να καταλάβατε σε ποια διαφήμηση αναφέρομαι γιατί είναι καινούργια. Να σου πω την αληθεια δεν την εχω δει...θα τι δω και θα εκφρασω την γνωμη μου!!!!:) Πρεπει να ειναι πολυ καινουργια διαφημιση. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ούτε εγώ την έχω δει, αλλά αν όντως είναι έτσι όπως τα λες τότε το ΕΣΡ τι κάνει; Κοιμάται; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Αρχικό Μήνυμα από plati Εμφάνιση Μηνύματος Στην συγκεκριμένη διαφήμηση είναι κάποιος ο οποίος επισκέπτεται έναν γιατρό γιατί του πονάει το χέρι του στο ύψος του καρπού , κάποια στιγμή όταν τον ρωτάει ο γιατρός από τι το έπαθε κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση με την παλάμη (πάνω-κάτω ...) και όταν τον αποχαιρετά και βγαίνουν έξω στην αίθουσα αναμόνης περιμένει ο κ. Φάνης ο οποίος έχει και τα δύο του χέρια δεμένα με επιδέσμους και του λέει ο γιατρός << και με τα δυο χέρια... >> Τι να σας πω , εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το σεξιστικό υπονοούμενο και η ιδέα πιο πολύ για ανέκδοτο μου κάνει παρά για διαφήμηση εταιρέιας κινητής τηλεφωνίας. Ελπίζω να καταλάβατε σε ποια διαφήμηση αναφέρομαι γιατί είναι καινούργια. παιδια αυτην την διαφημιση την ειδα κι εγω κι ειναι πραγματι απαραδεκτη,ειπαμε να θελουν να τραβηουν την προσοχη του κοσμου κι κυριως των εφηβων γιατι σε αυτους απευθυνεται μια τετοια διαφημιση αλλα οχι με τετοιο τροπο.Κι οι διαφημισεις του 11880 σαν αυτην που λεει ειδαμε κι λιγο τσοντα.... δεν μου αρεσουν αλλα αυτη ειναι τελιως παρακμιακη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Εγώ (μια ζωή στον δικο μου πλανήτη :p ) στην αρχή νομισα πως δεν καταλαβα καλά. Λέω "άντε βρε, μια ζωή όλα καχύποπτα τα βλέπεις":p Τώρα διαβάζω ότι όντως καλά το κατάλαβα! Τι διαφημιση κι αυτή! Για κανονικό γιαούρτωμα των ιθυνόντων!:lol: Δε μου λέτε, μήπως ειδε κανεις την καινουρια της Διγενή που αυτη τη φορά εχει τη Γλυκερία σε συναυλία δωματίου?:lol: Είναι η τηλεόραση πισω μου κι οπως έγραφα την ακουγα, σιχάθηκα να γυρισω να δω. Μ' εφαγε η περιεργεια όμως. Σηκωνονται οι πορωμένοι με τους αναπτηρες ανα χείρας όπως με την Αλεξίου ή τώρα ειναι πιο σεμνοί?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Δε μου λέτε, μήπως ειδε κανεις την καινουρια της Διγενή που αυτη τη φορά εχει τη Γλυκερία σε συναυλία δωματίου?:lol: Είναι η τηλεόραση πισω μου κι οπως έγραφα την ακουγα, σιχάθηκα να γυρισω να δω. Μ' εφαγε η περιεργεια όμως. Σηκωνονται οι πορωμένοι με τους αναπτηρες ανα χείρας όπως με την Αλεξίου ή τώρα ειναι πιο σεμνοί?:p Τον Πλουταρχο διαφημιζει βρε garfield ποια Γλυκερια???:confused: :wacko: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 παιδια αυτην την διαφημιση την ειδα κι εγω κι ειναι πραγματι απαραδεκτη,ειπαμε να θελουν να τραβηουν την προσοχη του κοσμου κι κυριως των εφηβων γιατι σε αυτους απευθυνεται μια τετοια διαφημιση αλλα οχι με τετοιο τροπο.Κι οι διαφημισεις του 11880 σαν αυτην που λεει ειδαμε κι λιγο τσοντα.... δεν μου αρεσουν αλλα αυτη ειναι τελιως παρακμιακη. Κατατέθηκε καινουριος νόμος σχετικά με τις διαφημίσεις που περιέχουν σεξιστικό περιεχόμενο, αλλά δεν γνωρίζω ακόμη εάν έχει ψηφιστεί. Πάντως έχει εγκριθεί απο την ΕΔΕΕ και την ΕΕΤΤ, οπότε αναμένουμε και τις αντίστοιχες κυρώσεις από εδώ και στο εξής... Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Τον Πλουταρχο διαφημιζει βρε garfield ποια Γλυκερια???:confused: :wacko: manolog3, δεν το πιστεύω!!! Γλυκερία άκουσα κι όχι μονο αυτό, αλλά όλο το πακετάκι: μετά τη Χαρουλα Αλεξίου, θέλετε να ακουσετε τη Γλυκερία σε συναυλία? Μήπως ο Πλουταρχος ειναι στα πολυ μετά, τι να πω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 ελεεινη και η διαφημιση της βοντα."γιατρε δε μπορω πλεον να......" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 manolog3, δεν το πιστεύω!!! Γλυκερία άκουσα κι όχι μονο αυτό, αλλά όλο το πακετάκι: μετά τη Χαρουλα Αλεξίου, θέλετε να ακουσετε τη Γλυκερία σε συναυλία? Μήπως ο Πλουταρχος ειναι στα πολυ μετά, τι να πω.:) garfield το Σαββατο εχει Πλουταρχο μολις τωρα ειδα την διαφημιση!!!:) Μηπως η γλυκερια θα ειναι σε αλλο καναλι και οχι στον Αλφα??:worry: Παντως βλεπεις τον κοσμο στο διαφημιστικο να εχει σηκωσει ενα "πανι" απο αυτα που βαζουμε στα γηπεδα και μπαινουμε απο κατω τους...ΠΟΡΩΣΗ!!:lol: :lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts