Mbokota Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Ε, βέβαια. Γιατί αν δεν έχει το "Ηδονή και πάθη στην Κορέα" το γειτονικό βίντεο κλάμπ, δε θα τρέξεις μέχρι την Κυψέλη για να τη βρείς. Παίρνεις τηλέφωνο, σου λένε και πετιέσαι στο Ηράκλειο. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 ρε παιδια εχει ακουσει κανεις τη διαφημιση στο ραδιοφωνο με αυτη τη χαβουζα απο το εισαι το ταιρι μου και τις θανασιμεσ πεθερες που λεει τρεχουμε τρεχουμε κοριτσια τρεχουμε παμε να χαλασουμε τα λεφτα του μ@λ@κ@ κτλ...οποτε τη πετυχαινω στο ραδιοφωνο θελω να το σπασω(και το ραδιοφωνο και τη χοντρη:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Με αυτηνής την κόρη πάμε στον ίδιο οφθαλμίατρο, και η αδερφή της μένει στην Ανθούπολη δίπλα από το σπίτι της θείας μου. Δεν ξέρω αν αυτή μένει ακόμα εκεί. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Με αυτηνής την κόρη πάμε στον ίδιο οφθαλμίατρο, και η αδερφή της μένει στην Ανθούπολη δίπλα από το σπίτι της θείας μου. Δεν ξέρω αν αυτή μένει ακόμα εκεί. Κάποιος που ΔΕΝ ξέρεις; :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Κάποιος που ΔΕΝ ξέρεις; :lol: την ιδια απορια εχω και εγω:p :p :p :p καποιος εδω μεσα ειναι δικτυωμενος με τα σωστα -για την εποχη μας-ατομα....:lol: :lol: :lol: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Με τιμούν ιδιαίτερα τα σχόλιά σας. Έχω έρθει μούρη με μούρη με την Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, με τον Γκί Κρίφ (www@mad), με το Φραγκολιά, με την Πασχαλίδου, και πολλούς ακόμη άλλους. Είχα πάει φέτος στη Eurovision (ως κοινό :p) και είδα όλους αυτούς που πήγαν τελικό (ναι ναι και την Αννούλα) Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΑ?!?! ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?? ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Κ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ? Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! Πες το και ξαναπες το γενικότερα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Το άκρον άωτον της ηλιθιότητας και της :X Τα ελληνικά πανεπιστήμια ειναι μονο για "καφετέριες και καταλήψεις". Αντε όλοι στο new york college!!! Κατεβάστε και θαυμάστε (για να μην πω καμμιά χοντρή λέξη πρωινιάτικα). http://rapidshare.de/files/28860358/spotskai.mp3.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΑ?!?! ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?? ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Κ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ? Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! Ήρεμα. Βαθιές εισπνοές. :) 1)Για ποιά μιλάς; 2)Έχεις δει ποτέ ειδήσεις; Φετίχ το αλεξίσφαιρο γιλέκο του πολεμικού ανταποκριτή :p Μια και το θυμήθηκα, δεν ξέρω αν είδατε τη διαφήμιση του υποψηφίου Υπερνομάρχη Αθηνών Α. Ντινόπουλου: πολεμικός ανταποκριτής στην πρώτη γραμμή, νομίζω και με γιλέκο :lol: Πόλεμος γίνεται θα σκέφτηκαν, είναι της μόδας. :mad: ρε παιδια εχει ακουσει κανεις τη διαφημιση στο ραδιοφωνο με αυτη τη χαβουζα απο το εισαι το ταιρι μου και τις θανασιμεσ πεθερες που λεει τρεχουμε τρεχουμε κοριτσια τρεχουμε παμε να χαλασουμε τα λεφτα του μ@λ@κ@ κτλ...οποτε τη πετυχαινω στο ραδιοφωνο θελω να το σπασω(και το ραδιοφωνο και τη χοντρη Πω πω, τι είπες τώρα; Οι διαφημίσεις του ραδιοφώνου είναι το κόκκινο πανί μου. 9 στις 10 μου προκαλούν αηδία, με τελευταία και πιο σιχαμερή αυτή του στοιχήματος με μια που νομίζει ότι μιλάει χαριτωμένα - μωρουδιακά (με το σύνηθες σε αυτές τις περιπτώσεις αποτέλεσμα να ακούγεται σαν καθυστερημένη) και λέει "θέλω μια μπάλα σοκολάτα και να κάτσω στα ποδαράκια σου γλυκούλη μου" και ο κάφρος της απαντάει "εγώ θέλω μια μπάλα ποδοσφαίρου και να κάτσεις τέρμα". Αν υπάρχουν τέτοια ζευγάρια στην πραγματικότητα να βρεθούν και να στειρωθούν τώρα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Το άκρον άωτον της ηλιθιότητας και της :X Τα ελληνικά πανεπιστήμια ειναι μονο για "καφετέριες και καταλήψεις". Αντε όλοι στο new york college!!! Κατεβάστε και θαυμάστε (για να μην πω καμμιά χοντρή λέξη πρωινιάτικα). http://rapidshare.de/files/28860358/spotskai.mp3.html :lol: :w00t: :rotfl: Λοιπόν, Πρώτον φίλε τυχερέ σπουδαστή, στην καφετέρια πήγαινες μόνος σου. Δε σε ανάγκασε κανείς. Δεύτερον, φίλε του τυχερού σπουδαστή, που έκανες την φοβερή επένδυση. Άκου και το τέλος της διαφήμισης που λέει "σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου" και όχι πανεπιστημιακές... Και αν αυτό δε σε έπεισε τότε άκου την καλύτερο "με την προοπτική ισοτιμίας με τα Ελληνικά Πανεπιστήμια"! Πραγματικά πολύ ωραία διαφήμιση. Εμένα με έπεισε. Μόλις κάνω παιδιά θα τα στείλω σίγουρα σε ελληνικό πανεπιστήμιο και όχι στο new york college :p Το πολύ πολύ να τους κάνω κανά κήρυγμα πρώτα ότι καλές οι καφετέριες αλλά όχι όταν έχουν εξεταστική. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 file marvin milaw gia ti diafimisi tou MEGA...diafimizei tous antapokrites tou me fonto ton polemo!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 ... με τελευταία και πιο σιχαμερή αυτή του στοιχήματος με μια που νομίζει ότι μιλάει χαριτωμένα - μωρουδιακά (με το σύνηθες σε αυτές τις περιπτώσεις αποτέλεσμα να ακούγεται σαν καθυστερημένη) και λέει "θέλω μια μπάλα σοκολάτα και να κάτσω στα ποδαράκια σου γλυκούλη μου" και ο κάφρος της απαντάει "εγώ θέλω μια μπάλα ποδοσφαίρου και να κάτσεις τέρμα". Αν υπάρχουν τέτοια ζευγάρια στην πραγματικότητα να βρεθούν και να στειρωθούν τώρα. poly aysthros eisai (gia th steirwsh milaw) ALLA EXEIS DIKIO !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 αυτη παλι της vodafone...."μααα τι κανεις???....σε...παιρνω....".......:X τι πρωτοτυπο.....:rolleyes: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 αυτη παλι της vodafone...."μααα τι κανεις???....σε...παιρνω....".......:X τι πρωτοτυπο.....:rolleyes: Ενώ αυτή με τα πορτοφόλια,πάει πίσω...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Ενώ αυτή με τα πορτοφόλια,πάει πίσω...:rolleyes: odws !! to kalytero portofoli omws einai to naturel :p:p:p !! padws h kalyterh diafhmish einai ayth pu exei tis pasxalitses mesa sto amaksi na diaionizun to eidos tus !!!! mhpws na kanume kai ena thread gia agaphmenes diafhmiseis ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 odws !! to kalytero portofoli omws einai to naturel :p:p:p !! padws h kalyterh diafhmish einai ayth pu exei tis pasxalitses mesa sto amaksi na diaionizun to eidos tus !!!! mhpws na kanume kai ena thread gia agaphmenes diafhmiseis ??? Υπάρχει ήδη::p :p :cool: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=14740 Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Υπάρχει ήδη::p :p :cool: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=14740 ok vlakeia m dn to eida!!!! :p thanks ntg ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Πόσες ακόμα φορές θα δουμε τη βλακεία του μίλκο με τους τυπους στην παραλία? Μέχρι να τελειωσει το καλοκαίρι θα την παίζουν? ε? ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 mou th spaei afantasta i diafhmish toy easy shaper... pou leei "meta 8a mporeite naforate aneta...ksemanikota" eleos Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 an k σιγουρα θα χετε πει για toyota corola που το γρατζουνιζει μια γυναικα γυρω γυρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 an k σιγουρα θα χετε πει για toyota corola που το γρατζουνιζει μια γυναικα γυρω γυρω.. avensis Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 tou 11880 mew thn kompania..h mia xeiroterh apo thn allh Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!:X .........Ειδαμεεεε και λιιιιγοοο τσοοοντααααα εντεκαααα οκτωωω ογδοντααααα...........:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: την ειδα εχθες το βραδυ και φρικαραααααα!!!!!:!: Την είδα κι εγώ και μου πέσαν τα μαλλιά από το φοβερό μπαγλαμαδοειδές άσμα και την κακογουστιά. ΕΛΕΟΣ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 kai emena oi diafimisis me to 11880 dn moy aresoyn! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts