Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To eipes auto kale ngr..parakato :p

:)

pantos gia olous tous fan,o kurios kastoras epestrepse me to leuko xamogelo tou.!!!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

loipon palia diafhmish,...de 8umamai ti proion diafhmizei omos.thn boh8eia sas parakalo

to tragoudaki htan to "

- kalooos tous kai xairomai para poluuu sto saloni gia ligo ka8iiisteee,eseis edooo,pio konta,giorgo fere potaaaaaaa tora oloi 8a pioume maziiii

- kalooo kalooo,ti oraia bradiaaaa,proagoghhhh

- eyxaristoooooo"

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αυτή με έναν άρρωστο που πάει σε κάποια γιατρό, κι η γιατρός αφού τον ακροάζεται βγάζει απο την τσεπη του σακακιού του διάφορους φακέλους με δάνεια κλπ. Χάλιαααα :wacko:

Απιστευτη χαζομαρα ειναι και η διαφημιση της ΤΙΜ για το non stop 500... :lol:

ρε συυυ!!! το παιδι ( ο θεος να το κανει παιδι.....:wacko: ) εχει μεινει πολυ πισω!!!...:blink: ο τελευταιος των μοικανων..... και εμφανιζεται ενας τυπας με ξυρισμενο κεφαλι, αλογοουρα, και τοξο στην πλατη.....:lol: :lol: :lol:

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

http://i9.photobucket.com/albums/a63/vag3721/Fun/pontoi.jpg

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!

Γελάω 2 ώρες τώρα με τη photo που ανέβασες....ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Η διαφήμιση της ΙΟΝ Αμυγδάλου που προσπαθεί (ανεπιτυχώς) να αντιγράψει το στυλ της Lacta και είναι για γέλια και για κλάμματα (το σενάριο, το στήσιμο, η ηθοποιία!).. Θαααα μεεεεε θυμααάααασααααιιιιιιιι... :lol:

Σχεδόν όλες οι διαφημίσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Ενώ είναι καλογυρισμένες από τεχνική άποψη (και μόνο), είναι όλες τους ηλίθιες και ενοχλητικές ως προς τις "ιδέες" και το "σενάριο" (concept για τους μαρκετινίστες)..

"ΧΑΜΠΑΡΙΑ. . ΕΙΜΑΙ ΤΖΙΜΙ ΧΟΥΜΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥΑΚΟΥΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!........................ BAMBACHA! "

η πλέον ενοχλητική μου διαφήμιση! βγάζω σπυριά!

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

Τρομερά ενοχλητική είναι η διαφήμιση του Dimple με κάτι "γκόμενες" που μιλάνε, ντύνονται και φέρονται με εντελώς αφύσικο τρόπο...

Λένε κάτι ατάκες άκυρες (why don't men like staying in to talk about our relationship? :blink: )- υποτίθεται ότι απευθύνονται στο αντρικό κοινό έτσι...

Επίσης εχουν μια επιτηδευμένη αγγλική προφορά (ενώ οι ίδιες θυμίζουν πρώην ανατολικό μπλοκ) παρ' ότι η διαφήμιση είναι (κατά 99,9%) ελληνική. :wacko:

Γενικώς η αηδία η ίδια: κάθε φορα που τη βλέπω νοσταλγώ την παλιά με το μπουκάλι που μεταφερόταν με τους πιο απίστευτους τρόπους χωρίς να σπάσει.

του drambuie? φανταστική διαφήμιση!!!!

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

Το Όσκαρ της πιο ειλικρινούς διαφήμισης παίρνει επάξια η νέα διαφήμιση της Vodafone σχετικά με τις τσέπες. Καταλήγει κάπως έτσι: "Μας απασχολεί η τσέπη σας 24 ώρες το 24ωρο." :down:

Εμ βέβαια, αν είναι να κλέβεις τους πελάτες σου, τουλάχιστο παραδέξου το! :lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Και αυτή με το τυρί ΦΙΝΑ γελοία είναι. Άσε που έβγαλαν και 2ο μέρος...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

εμενα αυτη που παιζει ο ρεχαγκελ δεν μου αρεσει καθολου....

κατι σε τυρι πρεπει να διαφημιζει....

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η πιο γελοία είναι άνετα αυτή με την ηλίθια που παίρνει τηλεφωνικώς συνταγή για κέικ. Και της λεει κάποια, "σπας δυο αυγά" και ρίχνει δυο αυγά στο πάτωμα, "βάζεις ένα ποτήρι γάλα" κι αδειάζει ένα ποτήρι γάλα στο πάτωμα.:X

Αρχίσαν και οι λαμπάδες.. Μόλις η πεντάχρονη κόρη μου είδε τη γοργόνα την κλείσαμε :p (τη λαμπάδα όχι την τηλεόραση).

Θα μας βομβαρδίσουνε παλι, αχ.. τι μας περιμένει.

Αρχίσαν και οι λαμπάδες.. Μόλις η πεντάχρονη κόρη μου είδε τη γοργόνα την κλείσαμε :p (τη λαμπάδα όχι την τηλεόραση).

Θα μας βομβαρδίσουνε παλι, αχ.. τι μας περιμένει.

Εμένα ο γιός μου θέλει τις πίστες Hot Wheels!!

Kαλύτερα μέχρι τις 10 μετά ύπνο!!

Εμένα ο γιός μου θέλει τις πίστες Hot Wheels!!

Kαλύτερα μέχρι τις 10 μετά ύπνο!!

Περίμενε. Εχουμε μέλλον ακόμα. Να μείνουν μόνο σ' αυτά καλά θα είναι..:lol:

Η πιο γελοία είναι άνετα αυτή με την ηλίθια που παίρνει τηλεφωνικώς συνταγή για κέικ. Και της λεει κάποια, "σπας δυο αυγά" και ρίχνει δυο αυγά στο πάτωμα, "βάζεις ένα ποτήρι γάλα" κι αδειάζει ένα ποτήρι γάλα στο πάτωμα.:X

Δυστυχώς, η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι έχω δει με τα μάτια μου πολλές τέτοιες "προκομένες" κοπέλες... :p

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ε και εσύ στις περιπτώσεις έπεσες!!!!:p :lol:

Εγώ γελάω πολύ πολύ με αυτή την διαφήμιση...Έχει πολύ πλάκα...Προσωπικά δεν την κατατάσω στις διαφημίσεις που δεν μου αρέσουν αλλά σε αυτές που είναι αστείες...:lol:

Την άλλη την ΑΗΔΙΑ πραγματικά,με το κρουασάν Folie...Με κάτι πιτσιρικάδες κάφρους που πέφτουν πάνω σε κάτι κούτες και στο τέλος ακούς και ένα ρεψίδι...:wacko: :mad:

Ε και εσύ στις περιπτώσεις έπεσες!!!!:p :lol:

Εγώ γελάω πολύ πολύ με αυτή την διαφήμιση...Έχει πολύ πλάκα...Προσωπικά δεν την κατατάσω στις διαφημίσεις που δεν μου αρέσουν αλλά σε αυτές που είναι αστείες...:lol:

Την άλλη την ΑΗΔΙΑ πραγματικά,με το κρουασάν Folie...Με κάτι πιτσιρικάδες κάφρους που πέφτουν πάνω σε κάτι κούτες και στο τέλος ακούς και ένα ρεψίδι...:wacko: :mad:

Ώπα ρε φίλε, ωραία αυτή η διαφήμιση, βασικά το ρεψίδι είναι που γαμ@ει (με σήμα το γουρούνι). Είναι η πιο καφροδιαφήμιση που γυρίστικε (είμαι κάγκουρας τι να κάνουμε!)

Αηδία δε λες τίποτα. Και φυσικά απευθύνεται σε αγοράκια μέχρι 12 άντε 14 το πολύ, ε? Λες και το βλέπω: να παίζει το ξερατό και αυτά να χτυπιούνται στα γέλια με το άκουσμα του ρεψίματος. Επειτα ακολουθεί διαγωνισμός: ποιος θα ρευτεί δυνατότερα. Για να μη πω και τι αλλου είδους διαγωνισμός θα ακολουθήσει :wacko:

Όντως, απίστευτα αντιαισθητική. Το κρουασάν όμως μετράει άγρια :p

Μου την παίζει στα νεύρα και η άλλη του Γερμανού με το σκυλί. Δε μπορώ να καταλάβω που κολλάει ο σκύλος με τα κινητά.