billyavl Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Η καινούρια της Voda με την πεταλούδα που ζει μονο μιά μέρα. Μπορεί σαν σύλληψη να είναι καλή, το ζουζούνι συμπαθητικό, κλπ, κλπ, αλλά είναι απίστευτα ΜΕΓΑΛΗ! Πόσο κρατάει βρε παιδιά? Τον ατέλειωτο έχει! Μπα... το ενοχλητικο σε αυτή τη διαφήμιση είναι αυτός ο τύπος που μιλάει... κατα τα άλλα είναι πολύ ωραία διαφήμιση. Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Η καινούρια της Voda με την πεταλούδα που ζει μονο μιά μέρα. Μπορεί σαν σύλληψη να είναι καλή, το ζουζούνι συμπαθητικό, κλπ, κλπ, αλλά είναι απίστευτα ΜΕΓΑΛΗ! Πόσο κρατάει βρε παιδιά? Τον ατέλειωτο έχει! THEIKI DIAFIMISI.- Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Είπα εγω ότι δεν είναι ωραία????? Είπα ότι είναι πολύ ΜΕΓΑΛΗ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Θα συμφωνήσω με την garfield σαν σύλληψη είναι πολύ καλή αλλά είναι μεγάλη οπότε γίνεται βαρετή. (Αργότερα που λόγικά θα την κόψουν λίγο όπως κάνουν στις περισσότερες διαφημίσεις ίσως μου αρέσει περισσότερο) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xri_maria Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 θα συμφωνήσω και εγώ με το "capilarine" ή όπως αλλιώς το λένε. Είναι πολύ απλά ..... ατελείωτη. Πρέπει να διαρκεί κανένα 5λεπτο. Συγνώμη κιόλας αλλά με τέτοια διάρκεια εγώ αλλάζω κανάλι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 θα συμφωνήσω και εγώ με το "capilarine" ή όπως αλλιώς το λένε. Είναι πολύ απλά ..... ατελείωτη. Πρέπει να διαρκεί κανένα 5λεπτο. Συγνώμη κιόλας αλλά με τέτοια διάρκεια εγώ αλλάζω κανάλι :p Αυτές δεν είναι διαφημίσεις είναι μικρα ντοκιμαντερ :lol: :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Εγώ γελάω πολύ με μια που βγαίνει και ήταν 180 κιλά, και με τις κρέμες έφτασε 160 κιλά, έχασε 18 πόντους (ψάξε καλύτερα, πάνω σου είναι) και λέει 'Συνεχίζω' . ΛΟΛ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xri_maria Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Εγώ πάντως δεν διακρίνω κάποια απώλεια βάρους. Ίδια μου φαίνεται η γυναίκα. Πραγματικά κάπου επάνω της θα είναι, δεν γίνεται.........πρέπει να κοιταξει καλύτερα. Ίσως αν χρησιμοποιήσει μαζί και το capilarine να πιάσει η αγωγή !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Λοιπόν νευρίασα πάρα μα πάρα πολύ χθες όταν είδα για πρώτη φορά την διαφήμιση ενός καινούριου περιοδικού εν ονόματει "Hello" η οποία πάει ως εξής: -Τώρα πια κανείς δεν θα λέει "Γεια" (κάπως έτσι) Kαι βγαίνουν κάποιοι "διάσημοι" και λένε ο ένας μετά τον άλλον "Hello" (νομίζω ήταν και η Γαρμπή ανάμεσά τους) Μα καλά είναι με τα καλά τους :mad: Πάνε να μας περάσουν στο υποσυνείδητο ότι είναι καλύτερο να λέει κανείς "Hello" αντί να λέει "Γεια";:down: Η ξενομανία σε όλο της το μεγαλείο ξεδιπλώνεται σε μια προκλητικότατη,κατά την άποψή μου,διαφήμιση. :mad: Ελπίζω να μην με θεωρήσετε υπερβολική. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Λοιπόν νευρίασα πάρα μα πάρα πολύ χθες όταν είδα για πρώτη φορά την διαφήμιση ενός καινούριου περιοδικού εν ονόματει "Hello" η οποία πάει ως εξής: -Τώρα πια κανείς δεν θα λέει "Γεια" (κάπως έτσι) Kαι βγαίνουν κάποιοι "διάσημοι" και λένε ο ένας μετά τον άλλον "Hello" (νομίζω ήταν και η Γαρμπή ανάμεσά τους) Μα καλά είναι με τα καλά τους :mad: Πάνε να μας περάσουν στο υποσυνείδητο ότι είναι καλύτερο να λέει κανείς "Hello" αντί να λέει "Γεια";:down: Η ξενομανία σε όλο της το μεγαλείο ξεδιπλώνεται σε μια προκλητικότατη,κατά την άποψή μου,διαφήμιση. :mad: Ελπίζω να μην με θεωρήσετε υπερβολική. :O Eχεις απολυτο δίκιο. Το ακομα χειροτερο ειναι που σε όλες τις χωρες οπου έχει κυκλοφορησει ο τιτλος προσαρμοζεται στη γλωσσα πχ. Ισπανια-Ηοla!, Πορτογαλια-Ola! κτλ αλλα μονο στην Ελλαδα ηρθε με τον αγγλικο τιτλο. Να προσθεσω και αλλη μια σπαστικη διαφημιση αυτη του Τοi-Moi που παιζει καθε τρεις λιγο κυριολεκτικα με αποτελεσμα να εχω παραισθησεις ολη μερα οτι ακουω το σφυριγμα της Νταριλ Χανα απο το Kill Bill :wacko: :blink: :p Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marillou Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Emena n diafnsmisn pou me andiazei, mou snkwnei tnn trixa kagkelo einai autn me kati tsirwta kai tsixles kata tou kapnismatos!!De mou erxetai autn tn stigmn to onoma tou proiontos alla einai pragmatika aisxrn.. Ena terastio,teratwdes tsigaro pou kunmgaei mia kakomoira prospa8wntas na tnn deleasei na to kapnisei!!Yiiiiiiioux :wacko: :blink: :wacko: aplws anatrixiastikn!! Παράθεση "Δεν υπάρχει ποτέ ο χρόνος για να κάνεις κάτι σωστά, αλλά πάντα υπάρχει ο χρόνος για να προσπαθήσεις ξανά..!!" :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 ...Ena terastio,teratwdes tsigaro pou kunmgaei mia kakomoira prospa8wntas na tnn deleasei na to kapnisei!!Yiiiiiiioux :wacko: :blink: :wacko:aplws anatrixiastikn!! Axxx τι μου θύμισες.... Βέβαια σε μένα λειτουργούσε ανάποδα. Εγώ ήμουν η κακομοίρα :p που έτρεχα πίσω απο το τερατώδες τσιγάρο για να το καπνίσω. Το κοψα και τι κατάλαβα? Τα πέντε κιλά που πήρα και τα νεύρα των άλλων που μ 'εβλεπαν για τους επόμενους μήνες να μασουλάω οποιοδήποτε είδος σοκολάτας κυκλοφορούσε στην αγορά :rolleyes: Η διαφήμιση που βρίσκω εντελώς γελοία, είναι αυτή που προσπαθεί να μας ψήσει ότι ντε και καλά το εβαπορέ που διαφημίζει (μάλλον για το ΝΟΥΝΟΥ πρόκειται) είναι τόσο πολύτιμο, που το βάζουν σε ..θησαυροφυλάκειο (τσίγγινο κουτί). :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_duffy Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Η διαφήμιση που βρίσκω εντελώς γελοία, είναι αυτή που προσπαθεί να μας ψήσει ότι ντε και καλά το εβαπορέ που διαφημίζει (μάλλον για το ΝΟΥΝΟΥ πρόκειται) είναι τόσο πολύτιμο, που το βάζουν σε ..θησαυροφυλάκειο (τσίγγινο κουτί). :alien: Εμένα με εκνευρίζει η καλή κυρία που λέει την ιστορία της ζωής της για το πως μεγάλωσαν στην οικογένειά της τα τελευταία 100 χρόνια με το ΝΟΥΝΟΥ. Μεταξύ μας, εμένα το ΝΟΥΝΟΥ πάντα μου την έσπαγε και πιο πολύ η μάνα μου που μ'έβαζε να το πίνω με το ζόρι. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί. Τέλος πάντων, σχετικά με τη διαφήμιση. Το κλασσικό "μεγαλώνει, μεγαλώνει μεγαλώνει γερά παιδιά" ή το "τρέξε τρέξε μικρούλη" θα ήταν καλύτερο από αυτή τη καλή κυρία. Μιλώντας για γάλατα, πόσο ηλίθια είναι αυτή η καινούργια διαφήμιση με ένα βλαμμένο που ρωτάει αν "η θεία Ευτέρπη είναι παστεριωμένη". Δεν καταλαβαίνω γιατί η μαμά της την διορθώνει και λέει ότι η θεία είναι "αποστειρωμένη". Πως μπορεί ένας άνθρωπος να είναι αποστειρωμένος;;; Έχω προβληματιστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 gia aposteirosh exei kamposes me8odous...gia aposteirosh an8ropou de gnorizo.. mhpos leei :einai steiromenh? pio logiko mou akougete Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 gia aposteirosh exei kamposes me8odous...gia aposteirosh an8ropou de gnorizo.. mhpos leei :einai steiromenh? pio logiko mou akougete :lol: :lol: :lol: όχι αποστειρωμένη λέει :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Μιλώντας για γάλατα, πόσο ηλίθια είναι αυτή η καινούργια διαφήμιση με ένα βλαμμένο που ρωτάει αν "η θεία Ευτέρπη είναι παστεριωμένη". Δεν καταλαβαίνω γιατί η μαμά της την διορθώνει και λέει ότι η θεία είναι "αποστειρωμένη". Πως μπορεί ένας άνθρωπος να είναι αποστειρωμένος;;; Έχω προβληματιστεί... "Αποστειρωμένη; Δηλαδή μπορώ να τη γλύψω :p άφοβα, τη θεία Ευτέρπη!!! Έ, μανούλα"; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BENETTON Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 εγω δεν αντεχω τη διαφημιση της τριντεντ με το ροναλντινιο...αυτος ταχα ο κακομοιρης καθεται και κλοτσαει με τεχνη την μπαλα,αλλα οι γυναικες δε συγκινουνται απο αυτο,αλλα ελκονται απο καποιον ο οποιος μασαει τσιχλα τριντεντ :rolleyes: ημαρτον... :w00t: (ελπιζω να καταλαβα σωστα το νοημα της διαφημισης,μπορει και να ειναι αλλο το στορυ :cry: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 H αηδία της αηδίας: στέκονται στη σειρά μια μεγάλη ουρά από άντρες και γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης στο τελευταίο στάδιο, και η διαφήμιση αφορά φυσικά τον Κωτσόβολο, "αν δεν θέλετε να σας δε-θυμαμαι-τι, μην ερχόσαστε στον Κωτσόβολο". Μπλιαααχχχχχχχχχχχχ :knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 H αηδία της αηδίας: στέκονται στη σειρά μια μεγάλη ουρά από άντρες και γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης στο τελευταίο στάδιο, και η διαφήμιση αφορά φυσικά τον Κωτσόβολο, "αν δεν θέλετε να σας δε-θυμαμαι-τι, μην ερχόσαστε στον Κωτσόβολο". Μπλιαααχχχχχχχχχχχχ :knife: Συμφωνώ :down: Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Σήμερα άκουσα και μια άλλη. Είναι η (υποθέτω) καινούρια του Τζάμπο και μια τσιγγάνα λεει κατά έναν απωθητικό τρόπο τον καφέ. Μπλιαχ και χάλια και αηδία!!!!!!!!!!!!!! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 H αηδία της αηδίας: στέκονται στη σειρά μια μεγάλη ουρά από άντρες και γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης στο τελευταίο στάδιο, και η διαφήμιση αφορά φυσικά τον Κωτσόβολο, "αν δεν θέλετε να σας δε-θυμαμαι-τι, μην ερχόσαστε στον Κωτσόβολο". Μπλιαααχχχχχχχχχχχχ :knife: ΡΕ ΚΟΤΣΟΒΟΛΕ , ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Η ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Και που είσαι ακόμα. Περίμενε να δεις τι θα μας δείξει τα χριστούγεννα.. Κανένα όριο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 ΩΩΩΩΩ! ΝΤΟΝΤ ΓΟΥΟΡΙ ! ΙΤ ΙΖ ΦΡΙ ΝΤΕΪ ΤΟΥΝΤΕΪ. ;) Λοιπόν ο τρόπος που μιλά αυτός τύπος θυμίζει έναν δημοσιογράφο στο CNN ο οποίος κάνει την εκπομπή Business Travel (ή κάπως έτσι) :p Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 ΩΩΩΩΩ! ΝΤΟΝΤ ΓΟΥΟΡΙ ! ΙΤ ΙΖ ΦΡΙ ΝΤΕΪ ΤΟΥΝΤΕΪ. ;) It is free day (FRIDAY) today ξενομανία σε όλο της το μεγαλείω, δηλαδή για να καταλάβω τι λέι ο τύπος στην διαφήμηση θα πρέπει να έχω πάρει το lower. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 H διαφήμηση με το Ντιρεν (αν κατάλαβα καλά) είναι σπαστικός ο τρόπος που μιλάει ο άλλος στο γραφείο :down: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts