Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την τρεχουσα περιοδο 3 διαφημισεις μου την σπανε.

-Του τζαμπο με το "ρουφαμε και τα λεμε"

-Του ΕΟΠΥΥ με τις οποιες μας βομβαρδιζουν τα καναλια απ'το πρωϊ ως το βραδυ

-Η διαφημιση ενος τηλεφωνικου παιχνιδιου-απατης(νομιζω ten λεγεται) με τον Ουγγαρεζο που παιζει συνεχεια στο mega.Ελεος μ'αυτον τον Ουγγαρεζο,παντου τον εχουν βαλει.Εχουμε βαρεθει να τον βλεπουμε.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με την "συνοψη" σου.. Είναι οι λόγοι που παίζει να σπάσεις την TV σου αυτή την εποχή!!! Και ο Ουγγαρέζος απλά εμετικος κατ' εμε πάντα

Παιδιά του τζάμπο και των ΕΟΠΥΥ είναι απλά οι πιο αηδιαστικές διαφημίσεις, τις έχω ακούσει τόσες φορές το τελευταίο διάστημα που κάθε φορά που τις βάζουνε θέλω να βάλω τα κλάματα

εγω το λεω δεν ντρεπομαι ακθε φορα που ακουω διαφημιση jumbo ευχομαι στον διαφημιστη που σκεφτηκε αυτο το εκτρωμα να μεινει ανεργος οπως και στα jumbo να κλεισουν παιδια δεν ειμαι κακος αλλα δεν αντεχω αλλο ειλικρινα μου εχου σπασει τα νευρα :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
υπογραφή εκτός ορίων

Ολες του JUMBO και ειδικά οι ραδιοφωνικές είναι τραγικές. Μόνο αυτή που καθιέρωσε το "ε ρε Jumbo που σας χρειάζεται" μου άρεσε γιατί μπορούσε να περάσει ένα σωστό μήνυμα για την αντιμετώπιση των κερδοσκόπων :mad: .

Γι'αυτό όμως και τους υποχρέωσαν να την κόψουν και αντικαταστάθηκε με αυτή με το ήλιο που πρέπει να είναι κάποιος τρόπος αντίδρασης στη διακοπή (τον οποίο δεν καταλαβαίνω πάντως :O )

KCB

εμενα δεν μου αρεσει η διαφημιση της vodafone για τον διαγωνισμο skoda η κατι τετοιο και ο τυπος που λεει κατι για το διαγωνισμο ειναι για πολλες φαπες:chair::rocket:

Νομίζω ότι το πιο σπαστικό με τις διαφημίσεις του ΕΟΠΥΥ είναι ότι ΟΛΕΣ έχουν το ίδιο κείμενο!!

Λες και τους το μοίρασαν και άλλαξαν μόνο τον αριθμό.

"Ο αριθμός 184 άλλαξε. Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε 14...." :dash:

Edited by anima

οοοοχι.

μια εχει ξεφυγ΄

ΚΑΙ ενα και τεσσερα και πεντε πεντε τεσσερα!

εξισου αστεια βεβαια

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

μια που λέτε για τον ΕΟΠΥΥ, από σήμερα μπήκε και η vodafone στο παιχνίδι, και μου έστειλε διαφημιστικό μήνυμα! Έλεος, όπου και να κοιτάξουμε το ίδιο πράγμα ακούμε/διαβάζουμε. Τεράστια εκμετάλλευση

A1jtkYSCEAAZ5_w.png:large

14900 - ο γιατρός μας - το ραντεβού μας - α μπράβο....

:chair: :wacko: :rocket: :X :blink:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

14900 - ο γιατρός μας - το ραντεβού μας - α μπράβο....

:chair: :wacko: :rocket: :X :blink:

Είμαι σε δίλλημα..

Ποια είναι χειρότερη διαφήμιση;

Jumbo ή οι ηλικιωμένοι του 14900:confused:

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

οοοοχι.

μια εχει ξεφυγ΄

εξισου αστεια βεβαια

http://img443.imageshack.us/img443/1984/tratzik.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

οοοοχι.

μια εχει ξεφυγ΄

ΚΑΙ ενα και τεσσερα και πεντε πεντε τεσσερα!

εξισου αστεια βεβαια

ναι ρε φιλε!! :mad: :mad: :mad:

Δεν ξερω αν θελω να γελασω απο την γελοιοτητα ή να πεταξω τον καναπε στην τηλεοραση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου την δινουν απιστευτα οι ηλιθιες διαφημισεις των ΙΕΚ που μας βομβαρδιζουν συνεχεια τα καναλια καθε χρονο τετοιον καιρο.Ιδιαιτερα φετος σε συνδυασμο με τον ΕΟΠΥΥ....:rocket:

Μου την δινουν απιστευτα οι ηλιθιες διαφημισεις των ΙΕΚ που μας βομβαρδιζουν συνεχεια τα καναλια καθε χρονο τετοιον καιρο.Ιδιαιτερα φετος σε συνδυασμο με τον ΕΟΠΥΥ....:rocket:

Ό,τι πιο εμετικό, να πατούν πάνω στην αποτυχία των παιδιών στις πανελλήνιες για να διαφημίσουν την πραμάτεια τους.

Πιο εμετικό απ' όλα όμως είναι να βλέπεις κανάλια να διαφημίζουν τα λεγόμενα "δημοσιογραφικά τους εργαστήρια", ουσιαστικά εκκολαπτήρια των αυριανών δημοσιογραφίσκων σε κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες. Το πιο αστείο είναι ότι βγαίνει κι ο Μαλέλης του Σταρ και διαφημίζει τι άραγε; Πώς να πάνε οι πιτσιρίκες και οι πιτσιρικάδες να μάθουν να κάνουν ρεπορτάζ παραλίας και κλαμπ Μυκόνου; Έλεος... :wacko:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

οι διαφημίσεις των ιδιωτικών ΙΕΚ που παίζουν απανωτά και τάζουν ψέματα.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

οι διαφημίσεις των ιδιωτικών ΙΕΚ που παίζουν απανωτά και τάζουν ψέματα.

Δυστυχώς, εδώ και πολλά χρόνια. Έχει πήξει ο τόπος αποφοίτους ΙΕΚ, που καταλήγουν με ένα σκέτο χαρτί στα χέρια τους, είτε άνεργοι είτε χαμηλότατα αμειβόμενοι... ;)

Πόσο χαζή διαφήμιση. και την είδα να παίζει ολόκληρη. :blink:

*συμφωνώ Πάνος.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Πόσο χαζή διαφήμιση. και την είδα να παίζει ολόκληρη. :blink:

Πρώτη φορά το είδα. Τι είν' τούτο; Σηκωμένο σενάριο και "αγγούρια" ηθοποιοί από τις οικογενειακές ιστορίες του Alpha; :chair: :wacko:

εχει αναφερθει και σε ενα αλλο φορουμ αλλα τα σποτακια του αντεννα για το νεο του προγραμα ειναι οτι πιο @#@##$@#$@#%@ εχω δει ποτε στη ζωη μου ξεπερνωντας κατα 1,3 τη διαφημιση των τζαμπο στον ορισμο Η απολυτη βλακεια.

Και επισης εχει βγει μια νεα διαφιμιση με μερεντα ωπου ολοι τραγουδανε σαν χωροδια για τη μερεντα ΤΖΗΣΟΥΣ ΚΡΑΙΣΤ:lol:

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

εχει αναφερθει και σε ενα αλλο φορουμ αλλα τα σποτακια του αντεννα για το νεο του προγραμα ειναι οτι πιο @#@##$@#$@#%@ εχω δει ποτε στη ζωη μου ξεπερνωντας κατα 1,3 τη διαφημιση των τζαμπο στον ορισμο Η απολυτη βλακεια.

Και επισης εχει βγει μια νεα διαφιμιση με μερεντα ωπου ολοι τραγουδανε σαν χωροδια για τη μερεντα ΤΖΗΣΟΥΣ ΚΡΑΙΣΤ:lol:

χαχαχα ναι και αυτες ειναι ελεεινες

Ιδιατερα τα καινουρια του ant1 με τους δηθεν νικητες του διαγωνισμου ειναι εντελως ο'τι να'ναι.Μα καλα που τους βρηκαν.Ολοι οι ανδρες που κερδισαν στον διαγωνισμο ειναι ομοφυλοφιλοι.

Η καινουρια με την μερεντα επισεις τραγικη.

Merenda... Σκοτώστε με τώρα!! Ο κάτω αριστερά από τους τέσσερις είναι ότι πιο εκνευριστικό έχει περάσει τελευταία :mad: