Jump to content

anima

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anima

  1. Δεν γίνεται κάτι τέτοιο απ' όσο ξέρω! Τα ΜΒ και ο δωρεάν χρόνος ομιλίας δεν μεταφέρονται σε άλλους αριθμούς
  2. Ξεχνάς το πάγιο τέλος 18% και το ΦΠΑ άλλα 23% http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/telos_syndromiton_kinitis_tilefonias.pdf
  3. η αλήθεια είναι δεν περίμενα απάντηση ΤΟΣΟ γρήγορα :lol: ευχαριστώ πολύ!
  4. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πουλήσω μερικά πράγματα στο ebay και έχω μερικές απορίες όσον αφορά τα ελτα. Διάβασα τον τιμοκατάλογό τους, αλλά δεν αναφέρει πουθενά τα παρακάτω! Αν κάποιος γνωρίζει, πολύ θα εκτιμούσα λίγη βοήθεια! Με ποιο κριτήριο διαχωρίζεται ένα μικρό πακέτο ως επιστολή ή δέμα; Βάσει κιλών; Βάσει μεγέθους; Αν στείλω κάτι συστημένο μου δίνουν και tracking number ή θεωρείται έξτρα υπηρεσία και το χρεώνουν παραπάνω; Στην περίπτωση (συστημένης ή μη) επιστολής, δίνεται tracking number ή παρέχεται μόνο στην κατηγορία με τα δέματα; Ευχαριστώ! :)
  5. Νομίζω ότι το πιο σπαστικό με τις διαφημίσεις του ΕΟΠΥΥ είναι ότι ΟΛΕΣ έχουν το ίδιο κείμενο!! Λες και τους το μοίρασαν και άλλαξαν μόνο τον αριθμό. "Ο αριθμός 184 άλλαξε. Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε 14...." :dash:
  6. Να κάνω μια ερώτηση; Περιμένω εδώ και 10 μέρες ένα μικρό δέμα από Γερμανία, όχι συστημένο, που λογικά θα έπρεπε να έχει έρθει μέχρι τώρα. Απ' όσο ξέρω τα μικρά δέματα τα κουβαλάνε μαζί τους οι ταχυδρόμοι και σου χτυπάνε το κουδούνι αν μένεις σε πολυκατοικία για να κατέβεις να τα πάρεις. Σε περίπτωση που δεν είσαι σπίτι εκείνη την ώρα/μέρα απλά τα παρατάνε εκεί σε κοινή θέα; Και αν τα πάρει κανείς πως βρίσκεις το δίκιο σου; Ή ακόμα καλύτερα, πως μπορείς να ξέρεις αν έχουν έρθει; :blink:
  7. Δε νομίζω κάποιος από εδώ να έχει εμπειρία πάνω στις κινήσεις του franchise, γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να ζητήσεις να σε συνδέσουν με κάποιον που είναι υπεύθυνος για θέματα franchise?
  8. Σε καμία χώρα δε θα σου έδιναν το στίγμα, ούτε με το ΙΜΕΙ θα καταφέρεις κάτι. Και αν δεν καλέσει ο πατέρας σου δε μπορεί να γίνει φραγή, αλλιώς θα καλούσαμε όλοι για πλάκα την εκάστοτε εταιρεία και θα μπλοκάραμε ο ένας το κινητό του άλλου ως κλεμμένο και θα γελούσαμε. Το κινητό σου πάει, ώρα για καινούργιο :cool:
  9. Όταν λες συσκευή εννοείς το usb stick που σου δινουν για το internet, έτσι; Η προσφορά ισχύει με δέσμευση ενός χρόνου, και δέσμευση σημαίνει ότι κάτι πρέπει να σου δώσουν για να μη μπορείς να φύγεις έτσι απλά ;) Μπορείς να κάνεις και σύνδεση αορίστου χρόνου, αλλά θα πρέπει είτε να έχεις το usb stick, είτε να το αγοράσεις ξεχωριστά (κοστίζει γύρω στα 50-60 ευρώ αν δεν κάνω λάθος) και να την κόψεις όποτε θες!
  10. Για να καταλάβω, είσαι ΜΕΣΑ στα JUMBO και ακούς διαφημίσεις για να επισκεφτείς τα JUMBO??? :X
  11. Μόλις είδα κι άλλη διαφήμιση του 11880 που είναι τα γρίδια στην παραλία και τους τρέχουν τα σάλια με τις κοπελίτσες. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο αηδιαστικό πράγμα από αυτό.. :X ήμαρτον, σταματήστε να καλείτε 11880 μπας και ξεμείνουν από budget για αποτυχημένες διαφημίσεις
  12. Να κάνω μια παρένθεση για τις διαφημίσεις που μέχρι στιγμής δεν έχει αναφέρει κανείς; Αυτές των 90-11-2ευρωτολεπτο! ταρώ, αστρολογία, προβλέψεις, γκει, στρειτ, η Ντούβλη (ήμαρτον), ό,τι να ναι!! Με αποκορύφωμα την αγαπημένη μου χειρότερη διαφήμιση που πετυχαίνω αργά το βράδυ που είναι μια τύπισα στο μπαρ και λεει "10 λεπτά ακόμα και φεύγω.... κι όμως ήρθε! το "ταδε" είχε δίκιο" και κάνει ανασκόπηση στην συζήτηση με την τηλεμέντιουμ "απόψε θα γνωρίσεις στο μπαρ τον έρωτα της ζωής σου" :X Δεν ξέρω αν το πιο λυπητερό είναι η διαφήμιση ή αυτοί που καλούν... :fool: Α, και η ορχιστρική του ντιρόλο. Πάνω που νόμιζα ότι δεν μπορούν χειρότερα :lol: (το λατρεύω αυτό το topic)
×
×
  • Create New...