Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ σας εχω μία που τις βάζει κάτω όλες: :p τον σουπερ ντουπερ ηλιθιο που κερδίζει την αξία του καροτσιου του στον Μαρινόπουλο και φωνάζει "Ανάσταση"!

Στην πρώτη έκδοση δείχνει τον υπάλληλο να ρωτά τον υπολογιστή 'Πες μου τι έχεις;'.

Στις επόμενες εκδόσεις της, κατάλαβαν ότι είναι τουλάχιστον ηλίθιο και το έκοψαν το κομμάτι.

αν νομίζεις ότι είναι μόνο ΜΙΑ ( η διαφημιση ..:p ) αυταπατάσε :D , δυστυχώς έβγαλαν κ άλλη :blink: :shock: :ooch:

και της ΤΙΜ η τελευταία , ότι είναι αποτυχία...ε είναι :p ( αν την είχαν "πασάρει" διαφορετικά , θα ήταν καλή :shifty: )

Ρε παιδιά βρέθηκε η χειρότερη διαδήμιση της χρονιάς !! Αυτή από κάποια εταιρία κινητής, που διαφημίζει ένα πακέτο με δωρέαν sms και βάζουν τα κινητά να παίζουν μπάλα !!! Και μπαίνει και γκολ μάλιστα !! :wacko: :wacko:

αααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!! τα χάπια μου !!!!

Είναι από τα Άπαντα της Vodafone.

Είναι και μια άλλη που δείχνει τσέπες κι ο εκφωνητής λέει και λέει και λέει...

Έχετε προσέξει ότι στις διαφημίσεις για κινητά οι περισσότεροι είναι μέσα στη λίγδα;

Μπορώ να αντέξω τα πάντα εκτός απο το spot του ALTER για ένα CD, που βγαίνει ένα ζαβό και τραγουδάει εκκλησιαστικούς ύμνους!

Λυπηθείτε μας! Όχι άλλο! :p :X :cry:

aytos to paidaki den eixe bgalei kai xristougenniatiko cd??

upomonh...les na bgalei kai gia to dekapentaugousto?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μπορώ να αντέξω τα πάντα εκτός απο το spot του ALTER για ένα CD, που βγαίνει ένα ζαβό και τραγουδάει εκκλησιαστικούς ύμνους!

Λυπηθείτε μας! Όχι άλλο! :p :X :cry:

Ή με τα βιβλία; "Η λίμνη των στεναγμών. Το συναρπαστικό μυθιστόρημα του (τάδε άγνωστου). Η λίμνη των στεναγμών. Τώρα και ο 4ος τόμος. Η λίμνη των στεναγμών." Με την ίδια, παθιάρικη φωνή. Και γενικώς αυτές οι διαφημίσεις του ALTER είναι τόσο εκνευριστικές που σε αποτρέπουν να γυρίσεις να κοιτάξεις το πρόγραμμα του σταθμού όσο ενδιαφέρον κι αν είναι, με το φόβο μην πέσεις σε τέτοιες διαφημίσεις (που είναι 100% σίγουρο ότι θα πέσεις) και θα σου σπάσουν τα νέυρα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

aytos to paidaki den eixe bgalei kai xristougenniatiko cd??

upomonh...les na bgalei kai gia to dekapentaugousto?

Και του Αγίου Πνεύματος, και του Προφήτη Ηλία, και για τη γιορτή της μητέρας, και για τα γενέθλια, και για το κλείσιμο των σχολείων, για το άνοιγμα των σχολείων, για τις καλοκαιρινές διακοπές, για την κηδεία, για το γάμο, για το γλέντι, για όλα. Είδαμε και με τα ζουζούνια τι έκαναν. Μέχρι και τη Γερακίνα δισκεύασαν. Φαντάσου αυτό που έχει και ενα Α επίπεδο και τραγουδά με περισσότερο στόμφο. Και είναι και μέσα στο top 50 το ελληνικό. Ξανά μανά διαφημίσεις στο ALTER.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Ναι έχετε δίκιο!!!

Δεν έχω κάτι προσωπικό με το παιδάκι...αλλά με εκνευρίζει αφάνταστα αυτή η διαφήμιση!!! Και τώρα που έπιασε το κόλπο και μπήκε και στο top-50 (πού καταντήσαμε;;;;:( :( :( :mad: :mad:)...την κάτσαμε τη βάρκα!

Μα ποιός το αγοράζει επιτέλους αυτό το Cd??? Πιο εύκολα θα με έπειθες να αγοράσω τη Βέρα "Νινι" Λάμπρου παρά αυτό το πράγμα!!!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ναι έχετε δίκιο!!!

Δεν έχω κάτι προσωπικό με το παιδάκι...αλλά με εκνευρίζει αφάνταστα αυτή η διαφήμιση!!! Και τώρα που έπιασε το κόλπο και μπήκε και στο top-50 (πού καταντήσαμε;;;;:( :( :( :mad: :mad:)...την κάτσαμε τη βάρκα!

Μα ποιός το αγοράζει επιτέλους αυτό το Cd??? Πιο εύκολα θα με έπειθες να αγοράσω τη Βέρα "Νινι" Λάμπρου παρά αυτό το πράγμα!!!

Τα cd αυτά τα αγοράζουν δάσκαλοι και παιδιά. Όταν οι πωλήσεις των cd είναι πολύ λίγες, έστω και 10 κομμάτια να πουληθούν, μπαίνει αυτόματα στο top50. Οπότε παίρνουν τα πάνω τους οι συντελεστές. Και σαν να μην έφτανε αυτό, βγάζουν και αυτές τις διαφημίσεις για να μας διελύουν το νευρικό σύστημα. Κι εγώ δεν έχω κάτι με το παιδάκι αυτό. Λεφτά προσπαθεί να βγάλει. Αλλά να μην υπερεκτιμούν και πολυδιαφημίζουν τα προϊόντα τους το ALTER.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Ο πολυαγαπημένος σας Σαντικάϊ-ζαβο είναι στον όμορφο κόσμο το πρωϊ και λέει ύμνους!!!Απολαύσε τον!!!(Εγώ πάντως τον άλλαξα..Χίλιες φορές Βολάνη!!!:D )

Επισκέπτης
Ο πολυαγαπημένος σας Σαντικάϊ-ζαβο είναι στον όμορφο κόσμο το πρωϊ και λέει ύμνους!!!Απολαύσε τον!!!(Εγώ πάντως τον άλλαξα..Χίλιες φορές Βολάνη!!!:D )

:cry:

Ελάτε βρε το καημένο! Το λυπάμαι. Φανταστείτε τι θα περνάει στο σχολείο του (ασε που χτες ειδα κι ένα επεισόδιο με τετοια παιδιά στον τοπο του εγκληματος).

Πως σας φαινεται το 11880 με τους τρεις ρεμπέτες γιαλαντζί? Απο τη γιαγιά προτιμότεροι, αλλά θαθελα να ξερα μια διαφημιση εκτός κουλαμάρας δε μπορουν βγάλουν στην 11880?

Αυτό το possing που κάνει αυτό το παιδί με ενοχλεί αφάνταστα, αν πήγαινε να τραγουδίσει στα ζουζούνια και τα στρουμφάκια δεν θα με ενοχλούσε απλά δεν θα μου άρεσε. Ένα παιδί 8 χρονών (κάπου τόσο τον κόβω) δεν μπορεί να τραγουδάει εκκλησιαστικούς ύμνους΄δεν είναι για την ηλικία του για τέτοια πράγματα και πιστέυω οτι μέσα του θα λέει "τι μα*****ς κάνω" δεν εννοώ κάτι ενάντια στην εκκλησία, ίσα-ίσα, απλά για το έργο που κάνει λέω. Συνεπώς το βλέπω σαν υποκρισία, διότι πιστέυω οτι όποιος ασχολήτε με την εκκλησία δεν θα πρέπει να το κάνει για οφελημιστικό σκοπό...

to paidaki to exoun apo konta oi goneis tou re......

vgale kana fragko kai tetoia!

simera kai proino mega kai stin elenara kapaki!

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Στη λίστα με τις διαφημίσεις θέλω να προσθέσω "τον κόσμο του επενδυτή" λίγο πριν κάθε Σαβ/κο στον Άλτερ. Κρατάει κάπου 10 λεπτά.

Ελάτε βρε το καημένο! Το λυπάμαι. Φανταστείτε τι θα περνάει στο σχολείο του (ασε που χτες ειδα κι ένα επεισόδιο με τετοια παιδιά στον τοπο του εγκληματος).

Πως σας φαινεται το 11880 με τους τρεις ρεμπέτες γιαλαντζί? Απο τη γιαγιά προτιμότεροι, αλλά θαθελα να ξερα μια διαφημιση εκτός κουλαμάρας δε μπορουν βγάλουν στην 11880?

Όλη η σειρά είναι απόλυτα επιτυχημένη, μου έχει εντυπώσει το νούμερο που ΔΕΝ πρέπει να πάρω αν χρειαστεί ;)

KCB

Σεντικαι-φανς ενωθειτε...η μαλλον απομακρυνθειτε απο τις τηλεορασεις σας αυριο 16.45-17.45 γιατι ξεφυλλιζα το Τv Zapping και ανακαλυψα εντρομη οτι αυριο επι μια ωρα θα εχει κονσερτο στο Αλτερ!!! Mercyyyyyyyyyyy :dizzy:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Έχει πολύ καλή φωνή για μικρό παιδάκι. Αλλά μου θυμίζει το Βασιλάκη Καΐλα.

με καλυψες απολυτα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

Εμένα δε μου αρέσει καθόλου αυτή για το jumbo όπου είναι η χαζομαμά και λέει "τα χειλάκια τα πήραμε από τη μαμά, τα πατουσάκια τα πήραμε από τη μαμά" κτλ. Είναι σε πολύ gros plan και δε μ'αρέσει.
:love:

Αντίθετα με πολλούς που βλέπω στο "αδερφό" θέμα για τις αγαπημένες διαφημίσεις, σιχαίνομαι αυτόν τον γλοιώδη τύπο που λέει φανταστικέ τροχονόμε. Πέρσι τρωγόταν, φέτος έχει κάτι στον τρόπο που μιλάει που μου είναι πολύ αντιπαθητικό!
KCB

Επισκέπτης
Αντίθετα με πολλούς που βλέπω στο "αδερφό" θέμα για τις αγαπημένες διαφημίσεις, σιχαίνομαι αυτόν τον γλοιώδη τύπο που λέει φανταστικέ τροχονόμε. Πέρσι τρωγόταν, φέτος έχει κάτι στον τρόπο που μιλάει που μου είναι πολύ αντιπαθητικό!

Θα κάνετε ...φρρρρρρρρρρρ να σας ακούσω??? :lol: :p

Το κακό είναι ότι αυτό το φανταστικε... θα γίνει μόδα πάλι... οεο...:mad: :blink:
People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.