BigMcAgapoulas Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Κι εμενα μου τη σπαει απιστευτα της trivago.Μιλαει λες και απευθυνεται σε καθυστερημενα. Όσο για την πρώτη που είπε ο προηγούμενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Παιδιά, εδώ και μερικές ημέρες παίζουν στην τηλεόραση, διαφημίσεις τηλεμάρκετινκ για έξυπνα προιόντα, μεταξύ άλλων και την Έξυπνη Ποδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Κι εμενα μου τη σπαει απιστευτα της trivago.Μιλαει λες και απευθυνεται σε καθυστερημενα. Ναι αλλά η κοπέλα μου το διαφημίζει είναι :love: Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Ναι αλλά η κοπέλα μου το διαφημίζει είναι :love: θα συμφωνήσω μαζί σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Εμενα παλι μου 'ρχεται να την αρχισω στις μπατσες.Εχει τοσο εκνευριστικο στυλακι.... Επισεις,κατι καινουριες χαζοδιαφημισεις του Γρηγορη τις εχετε δει?Δεν βγαζουν απολυτως κανενα νοημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Εμενα παλι μου 'ρχεται να την αρχισω στις μπατσες.Εχει τοσο εκνευριστικο στυλακι.... Επισεις,κατι καινουριες χαζοδιαφημισεις του Γρηγορη τις εχετε δει?Δεν βγαζουν απολυτως κανενα νοημα. Σαν αυτή; ΕΜΕΤΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Εμενα παλι μου 'ρχεται να την αρχισω στις μπατσες.Εχει τοσο εκνευριστικο στυλακι.... Επισεις,κατι καινουριες χαζοδιαφημισεις του Γρηγορη τις εχετε δει?Δεν βγαζουν απολυτως κανενα νοημα. Άσχετο, βρήκα σε ένα κανάλι του YouTube, μία από τις παλιές διαφημίσεις που λέγατε πριν 5 χρόνια: Το κανάλι που έχει εκτός από αυτή κι άλλες διαφημίσεις, εκείνης της αγαπημένης σας εποχής είναι αυτό εδώ: https://m.youtube.com/channel/UCMKacS7ObvjSHf3Tz9_QFCg ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν αυτή; ΕΜΕΤΟΣ Ναι, το ξέρω, πήγαν να μας σπάσουν τα αυτιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 (edited) Πριν από λίγες ημέρες, είδα την καινούργια διαφήμιση των γυμναστηρίων YAVA, με μία ξανθιά γκομενίτσα (δεν ξέρω πως την λένε, νομίζω πως είναι γνωστή αυτή η γυναικά) που παίρνει κάποιον τηλέφωνο και του λέει κάτι βλακείες, δεν ξέρω καλά τί, αλλά είναι ηλίθια, όχι η γυναίκα, η διαφήμιση παρακαλώ. Edited May 3, 2018 by BigMcAgapoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Η Αννίτα Πάνια ναι.. Χσζομάρα διαφήμιση Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Πριν από λίγες ημέρες, είδα την καινούργια διαφήμιση των γυμναστηρίων YAVA, με μία ξανθιά γκομενίτσα (δεν ξέρω πως την λένε, νομίζω πως είναι γνωστή αυτή η γυναικά) που παίρνει κάποιον τηλέφωνο και του λέει κάτι βλακείες, δεν ξέρω καλά τί, αλλά είναι ηλίθια, όχι η γυναίκα, η διαφήμιση παρακαλώ.Η Ανίτα Πανια είναι. Χαζή διαφήμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Πριν από λίγες ημέρες, είδα την καινούργια διαφήμιση των γυμναστηρίων YAVA, με μία ξανθιά γκομενίτσα (δεν ξέρω πως την λένε, νομίζω πως είναι γνωστή αυτή η γυναικά) που παίρνει κάποιον τηλέφωνο και του λέει κάτι βλακείες, δεν ξέρω καλά τί, αλλά είναι ηλίθια, όχι η γυναίκα, η διαφήμιση παρακαλώ. Και η Πανια ηλιθια ειναι,οχι μονο η διαφημιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Και η Πανια ηλιθια ειναι,οχι μονο η διαφημιση Α, και η διαφήμιση των κλιματιστικών Midea, με εκείνον που λέει πράγματα που τελειώνουν σε -έα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Μόλις έχω ακούσει πριν από λίγο μία εκνευριστικότατη ραδιοφωνική διαφήμιση για το ΣΚΡΑΤΣ, που φωνάζουν, πανυγυρίζουν και τραγουδάνε σαν λωλοί. Όπως και η καινούργια ραδιοφωνική για τα κλιματιστικά Fujitsu, η οποία απευθύνεται σε καθυστερημένους, και που καθώς ο τύπος που λιώνει από την ζέστη, απευθύνεται στην σύζηγο του, και του λέει να γκρεμίσει δεν ξερώ τί. Οι απόψεις σας, είναι δικές σας παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Παιδιά, ποιός δεν έχει δει την καινούργια καλοκαιρινή διαφήμιση του Λουξ, που πήραν το "Γουστάρω να χορεύω" και το διασκεύασαν στην δική τους εκδοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Παιδιά, ποιός δεν έχει δει την καινούργια καλοκαιρινή διαφήμιση του Λουξ, που πήραν το "Γουστάρω να χορεύω" και το διασκεύασαν στην δική τους εκδοχή;Βλακεια σκέτη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Εμενα παλι μου τη σπαει απιστευτα η καινουρια εμετικη διαφημιση του vodafone CU που κραταει και μια αιωνιοτητα.Θελω να πεταξω ενα κινητο στο κεφαλι οποιου πανιβλακα την σκευτηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Είναι η άποψη της Vodafone για όσους έχουν καρτοκινητό: έξαλλα μπαρόβια νιάτα Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Εμενα παλι μου τη σπαει απιστευτα η καινουρια εμετικη διαφημιση του vodafone CU που κραταει και μια αιωνιοτητα.Θελω να πεταξω ενα κινητο στο κεφαλι οποιου πανιβλακα την σκευτηκε. Α, ναι. Αυτή που λέει "Άνοιξε, ανοίξου" αν δεν με απατάει η μνήμη μου. Πράγματι, πολύ σεξιστικό κι αυτό το υπονοούμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Να υποθεσω οτι δεν παρακουλουθειτε την εκπομπη ε?Το τρεϊλερ ειναι παρωδια αυτων των διαφημισεων http://www.youtube.com/watch?v=WW-f42TqFyg http://www.youtube.com/watch?v=_5qZnbNpUSI οι οποιες ειναι πραγματικες διαφημισεις που εχουν παιξει σε τοπικα καναλια της Θεσσαλονικης και ειπαν οι ραδιο αρβυλα να φτιαξουν μια παρομοια για πλακα. :lol: :lol: :lol: Πω, πω, τρελό γέλιο έχω φάει!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) Ρε αυτα τα ειχα ανεβασει το 2013 με αφορμη ενα τρεϊλερ του ραδιο αρβυλα.Που τα ξεθαψες?Πως φαινεται οτι δεν την παλευεις καθολου.... Edited June 12, 2018 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) Ρε αυτα τα ειχα ανεβασει το 2013 με αφορμη ενα τρεϊλερ του ραδιο αρβυλα.Που τα ξεθαψες?Πως φαινεται οτι δεν την παλευεις καθολου.... Έτσι ξαφνικά τα βρήκα, και μόλις τα είδα, με έπιασαν τα γέλια. Εν τω μεταξύ, μόλις έχω ακούσει πριν από λίγο, μία καινούργια διαφήμιση της betshop, όπου το τζινγκλάκι ακούγεται σε ρωσική version, με αφορμή το Μουντιάλ που θα γίνει σε λίγο στην Ρωσία. Η άποψη δική σας. Edited June 12, 2018 by BigMcAgapoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Το "χάπι τζαμπο,μακροβουτι στην χαρά" που παιζοταν μανιωδώς στο ραδιόφωνο πριν απο 5 καλοκαίρια, φέτος μεταφέρθηκε στην τηλεόραση και έγινε τηλεοπτική διαφημιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Το "χάπι τζαμπο,μακροβουτι στην χαρά" που παιζοταν μανιωδώς στο ραδιόφωνο πριν απο 5 καλοκαίρια, φέτος μεταφέρθηκε στην τηλεόραση και έγινε τηλεοπτική διαφημιση Μόλις το είδα και το άκουσα αυτό, έχω να πω κι εγώ ΑΙΣΧΟΣ!!! Πιο ξεφτίλα πεθαίνεις!!! :X :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Του με τον λογιστη που κολυμπαει στην πισινα.Πολυ κακογουστη διαφημιση.Εντελως κρυοπλαστο χιουμορ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Η διαφήμιση των Terajets, με τον διαχρονικά γλοιώδη και εμετικό μαϊντανό Γιάννη Ζουγανέλη. :wacko: Κι επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, πετάει κλασικά και μια συνήθη απ' τις κοτσάνες εντυπωσιασμού που λέει συνήθως: "επειδή έχω ένα επείγουσο ραντεβού" κλπ κλπ Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts