ARMAGEDDON Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 H Μπάρμπι ψαροντουφεκάς , υπάρχει ή θα πρέπει να κάνω ειδική παραγγελία; :confused: Παράθεση H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Ο Γερμανος ξαναχτυπαει... :p :lol: νεα "αριστουργηματικη" διαφημιση με 2 τυπακους που συζητανε περι adsl: -Θελω ταχυτητα να πεταω ρεεε... -Και καθεσαι?Γρηγορα παρε το conn-x! -Eφυγα! Καλα,με το σωρο τις γυριζουν οι κακομοιρηδες?Και τι νοημα εχουν τοσες πολλες,αφου ολες ειναι το ιδιο γελοιες & αποκρουστικες? :mad: :rolleyes:μάλλον δεν έχεις ακούσει και την άλλη που ειναι 2 κοπελιές και επειδή δεν κατεβαίνει γρήγορα η φωτο της britney για να δουν με ποιον τα έχει...είναι απολύτως φυσιολογικό να τρέξουν στον γερμανό να πάρουν tο conn-x :blink: :confused: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Aυτός μου φάνηκε. Τώρα αν ειναι κανάς ηθοποιός που του μοιάζει τόσο πολύ... i rest my case. 1000% είναι αυτός. Μετά από τόση σάτιρα που του έχουν κάνει έκανε, φαίνεται, μια απόπειρα να αυτοσατιριστεί... Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 Πριτσάκια, κακάκια, τσισάκια... :baby: Δεν είναι κακό να τα λέμε! Εδώ μερικοί γράφουν άλλα κι΄άλλα... αυτό θα τους πειράξει; ;) Κλαίει , γελάει, κάνει πυρετό... ...να μαγείρευε και κανένα παστίτσιο... :lol: :lol: χαχα όλα τα λεφτά. Αφού όλα τα κάνει.. παστίτσιο δεν θα ξέρει;; :thumbsup: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lizaki Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 H Μπάρμπι ψαροντουφεκάς , υπάρχει ή θα πρέπει να κάνω ειδική παραγγελία; :confused: Σώπα καλέ που δεν υπάρχει!!! 500.000 χρόνια είναι η Μπαρμπι στο κουρμπέτι, δεν θα έχει βγει και μια ψαροντουφεκάς!! :lol: Σε λίγο θα βγει και η Μπάρμπι τραβεστί! :X :worry: :w00t: Παράθεση If you think there is good in everybody, you haven't met everybody!! :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Της Cosmote με τον τύπο που ρωτάει τον σκύλο του τι θέλει να δει από i-mode. Άλλη δουλειά δεν έχει μόνο με το i-mode ασχολείται?? Σιγά την τεχνολογία.:down: Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARMAGEDDON Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Άλλη δουλειά δεν έχει μόνο με το i-mode ασχολείται?? Σιγά την τεχνολογία.:down: Ο σκύλος; Φυσικά και έχει άλλη δουλειά! Γι΄αυτό άλλωστε, σηκώνεται και φεύγει , στη διαφήμηση! ;) :lol: Όσο για το δίποδο "ζώo" [συγγνώμη αγαπημένα μου (τετράποδα) ζωάκια, δεν ήθελα να σας μειώσω, είσαστε κατά πολύ ανώτερά μας...] , φυσικά και δεν έχει με τίποτα άλλο να ασχοληθεί! Το πιό σημαντικό πράγμα στη ζωή του είναι πως θα αξιοποιήσει το φθηνό i-mode! Παράθεση H επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ. ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ULTRAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Του Γερμανού με τον τύπο που τον δείχνει πολύ χαμηλά για να πει πως έχουν χαμηλές τιμές. Γκρρρρρρρ!!!!! Γενικά, αυτές τις διαφήμίσεις ο Γερμανός πληρώνει για να του τις φτιάξουνε? Λέω πως μάλλον, τζάμπα θα τις παίρνει από σπουδαστές αντίστοιχης σχολής. Πως είναι οι σχολές Αμάραντος που μαθαίνουν κομμωτική και όποιος θέλει πάει και του κάνουν κουρούπα το κεφάλι τζάμπα? Ε κάτι τέτοιο θα 'ναι, νά 'στε σίγουροι. Δεν εξηγείται αλλιώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 :lol: :lol: σωστός !!! Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Μου τη δινει στα νευρα η διαφημιση: Κοιτα, εγω δεν το ραβω. Θελω να μιλαω, να μιλαω κλπ κλπ κλπ :mad: . Θα σπασω την TV :shoot: :angry: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Όντως... Για ΠΟΛΛΕΣ σφαλιάρες η τύπισσα :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Όντως... Για ΠΟΛΛΕΣ σφαλιάρες η τύπισσα :mad: Και η λαλακια ειναι οτι το δειχνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ και σε ΟΛΑ τα καναλια. ΗΜΑΡΤΟΝ :w00t: :fool: :knife: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Για ευνόητους λόγους αηδιάζω με τη διαφήμιση που είναι ένας στο σινεμά και χτυπάει το κινητό του :mad: :mad: αλλά επειδή έχει ringtone τη Βανδή :wacko: ο κόσμος αντί να τον πλακώσει στις σφαλιάρες βγάζει και αναπτήρες :mad: :mad: :cry: Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Και η λαλακια ειναι οτι το δειχνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ και σε ΟΛΑ τα καναλια. ΗΜΑΡΤΟΝ :w00t: :fool: :knife: Παιδια ναι πιο σπασονευρικη διαφημιση δεν υπαρχει, χτες εβλεπα τηλεοραση και σε ενα διαφημιστικο διαλλειμα η συγκεκριμενη βλακοδιαφημιση επαιζε ανα δυο διαφημισεις...πηγα να σπασω την τιβι λεμε :angry: :rtfm: :rocket: KCB κι αυτη που λες εσυ ειναι υπερβολικα ηλιθια διαφημιση...Και ω τι συμπτωση! Και οι δυο τυχαινει να ειναι της ΤΙΜ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜ :mad: :p Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Μου τη δινει στα νευρα η διαφημιση: Κοιτα, εγω δεν το ραβω. Θελω να μιλαω, να μιλαω κλπ κλπ κλπ :mad: . Θα σπασω την TV :shoot: :angry: belona....klwsth.... masoulaei kai thn tsixla sa katsikaaaa!!! h magkitissa! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Και η άλλη που μόλις την ξαναείδα και την θυμήθηκα με αυτόν που μιλάει στο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο του κάνει μούτρα. Βρε ουστ! Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Όλες οι ραδιοφωνικές του Jumbo..αίσχος και τα στιχάκια και αυτός που τα τραγουδάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Και η άλλη που μόλις την ξαναείδα και την θυμήθηκα με αυτόν που μιλάει στο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο του κάνει μούτρα. Βρε ουστ! Ναι, αυτή είναι η χειρότερη και η πιο βαρετήηηηη ομολογουμένως. Περνάει ακόμα σε βλακεία και την τύπισα με το "βελόνα - κλωστή" :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Η χειρότερη των ημερών και η πιο κακόγουστη είναι μια που λέει: πού πάει το παπάκι?(απ:στην ποταμιά..)Τηλεφωνείστε να μας απαντήσετε...και δείχνει σούβλες και ιστορίες με χρώματα κόκκινο πράσινο κίτρινο όλα μαζί σε μια γυφτιά. :X ps:Οι 5 πρώτοι κερδίζουν...μια σούβλα?? :confused: :lol: :lol: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Κακα νεα...η ΤΙΜ ξαμολησε κι αλλες δυο ηλιθιωδεις διαφημισεις στα προτυπα της τυπισσας που δεν το ραβει. Στη μια ειναι ενας ξανθος που μιλαει σαν υπνωτισμενος και στην αλλη μια αλλη τυπισσα που ωρυεται στην τουαλετα. Ε Λ Ε Ο Σ εχω φτασει στο σημειο να μου λειπει ο αλλος ο χαζοχαρουμενος τυπας. :wacko: :p Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Κακα νεα...η ΤΙΜ ξαμολησε κι αλλες δυο ηλιθιωδεις διαφημισεις στα προτυπα της τυπισσας που δεν το ραβει. Στη μια ειναι ενας ξανθος που μιλαει σαν υπνωτισμενος και στην αλλη μια αλλη τυπισσα που ωρυεται στην τουαλετα. Ε Λ Ε Ο Σ εχω φτασει στο σημειο να μου λειπει ο αλλος ο χαζοχαρουμενος τυπας. :wacko: :p Ωχ ναι... :cry: :w00t: :mad: μολις τις ειδα...στη μια ειναι ενας μαστουρης & στην αλλη μια τρελεγκω που βριζουν τα κινητα τους επειδη δεν τους δινουν φτηνες χρεωσεις... :wacko: :blink: :alien: Τι πρωτοτυπια Θεε μου...ποτε επιτελους θα σταματησει αυτη η λογικη διαφημισεις-για-προβατα των εταιρειων(εξαιρειται η q)? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Κι ένας φαντάρος επίσης, που βρίζει κι αυτός το κινητό του. Όλες μαζί άρχισαν να παίζουν, απλά αυτή με την βλαμμένη με τη βελόνα, παίζει σε μεγαλύτερο ποσοστό από τις άλλες 3... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Nea diafimisi TIM. Einai kai kala ena zevgari kai o antras leei oti tha figei gia ligo kairo. Kai tis leei tha se pairno tilefono sineheia.. Kai tou apokrinetai: Ma ego thelo na se vlepo.. TIM 3G!!! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Όλες οι ραδιοφωνικές του Jumbo..αίσχος και τα στιχάκια και αυτός που τα τραγουδάει.. "Ήρθε το Πάσχα, και είμαι νονόοοοοοοοοοοοοοοοοος......" :p Έλεος! Και το κακό είναι ότι και πέρισυ, ακριβώς τις ίδιες είχε το Jumbo... :mad: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 "Ήρθε το Πάσχα, και είμαι νονόοοοοοοοοοοοοοοοοος......" :p Έλεος! Και το κακό είναι ότι και πέρισυ, ακριβώς τις ίδιες είχε το Jumbo... :mad: Αληθεια, το εχω φιλοσοφησει το θεμα. Πιστευω οτι τις κανουν τοσο χαλια, τοσο ηλιθιες, τοσο αντιπαθητικες για να μας μενουν και να τις σχολιαζουμε. Δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts