efthimis31 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Την τρεχουσα περιοδο 3 διαφημισεις μου την σπανε. -Του τζαμπο με το "ρουφαμε και τα λεμε" -Του ΕΟΠΥΥ με τις οποιες μας βομβαρδιζουν τα καναλια απ'το πρωϊ ως το βραδυ -Η διαφημιση ενος τηλεφωνικου παιχνιδιου-απατης(νομιζω ten λεγεται) με τον Ουγγαρεζο που παιζει συνεχεια στο mega.Ελεος μ'αυτον τον Ουγγαρεζο,παντου τον εχουν βαλει.Εχουμε βαρεθει να τον βλεπουμε. Θα συμφωνήσω κι εγώ με την "συνοψη" σου.. Είναι οι λόγοι που παίζει να σπάσεις την TV σου αυτή την εποχή!!! Και ο Ουγγαρέζος απλά εμετικος κατ' εμε πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 :kill::shoot:jumbo :hunter::rocket::whip: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Παιδιά του τζάμπο και των ΕΟΠΥΥ είναι απλά οι πιο αηδιαστικές διαφημίσεις, τις έχω ακούσει τόσες φορές το τελευταίο διάστημα που κάθε φορά που τις βάζουνε θέλω να βάλω τα κλάματα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 εγω το λεω δεν ντρεπομαι ακθε φορα που ακουω διαφημιση jumbo ευχομαι στον διαφημιστη που σκεφτηκε αυτο το εκτρωμα να μεινει ανεργος οπως και στα jumbo να κλεισουν παιδια δεν ειμαι κακος αλλα δεν αντεχω αλλο ειλικρινα μου εχου σπασει τα νευρα :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Ολες του JUMBO και ειδικά οι ραδιοφωνικές είναι τραγικές. Μόνο αυτή που καθιέρωσε το "ε ρε Jumbo που σας χρειάζεται" μου άρεσε γιατί μπορούσε να περάσει ένα σωστό μήνυμα για την αντιμετώπιση των κερδοσκόπων :mad: . Γι'αυτό όμως και τους υποχρέωσαν να την κόψουν και αντικαταστάθηκε με αυτή με το ήλιο που πρέπει να είναι κάποιος τρόπος αντίδρασης στη διακοπή (τον οποίο δεν καταλαβαίνω πάντως :O ) Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drosos Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 ;)εγω τη βαρεθηκα τη συγκεκριμενη ρουφαμε και ταα λεμε ρουφαμε και τα λεμε.Αντε να ρουφηξουμε το αυγο μας να ησυχασουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drosos Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 εμενα δεν μου αρεσει η διαφημιση της vodafone για τον διαγωνισμο skoda η κατι τετοιο και ο τυπος που λεει κατι για το διαγωνισμο ειναι για πολλες φαπες:chair::rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anima Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Νομίζω ότι το πιο σπαστικό με τις διαφημίσεις του ΕΟΠΥΥ είναι ότι ΟΛΕΣ έχουν το ίδιο κείμενο!! Λες και τους το μοίρασαν και άλλαξαν μόνο τον αριθμό. "Ο αριθμός 184 άλλαξε. Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε 14...." :dash: Edited August 30, 2012 by anima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 οοοοχι. μια εχει ξεφυγ΄ ΚΑΙ ενα και τεσσερα και πεντε πεντε τεσσερα! εξισου αστεια βεβαια Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 μια που λέτε για τον ΕΟΠΥΥ, από σήμερα μπήκε και η vodafone στο παιχνίδι, και μου έστειλε διαφημιστικό μήνυμα! Έλεος, όπου και να κοιτάξουμε το ίδιο πράγμα ακούμε/διαβάζουμε. Τεράστια εκμετάλλευση Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 14900 - ο γιατρός μας - το ραντεβού μας - α μπράβο.... :chair: :wacko: :rocket: :X :blink: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 14900 - ο γιατρός μας - το ραντεβού μας - α μπράβο.... :chair: :wacko: :rocket: :X :blink: Είμαι σε δίλλημα.. Ποια είναι χειρότερη διαφήμιση; Jumbo ή οι ηλικιωμένοι του 14900:confused: Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 οοοοχι. μια εχει ξεφυγ΄ εξισου αστεια βεβαια http://img443.imageshack.us/img443/1984/tratzik.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 οοοοχι. μια εχει ξεφυγ΄ ΚΑΙ ενα και τεσσερα και πεντε πεντε τεσσερα! εξισου αστεια βεβαια ναι ρε φιλε!! :mad: :mad: :mad: Δεν ξερω αν θελω να γελασω απο την γελοιοτητα ή να πεταξω τον καναπε στην τηλεοραση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Μου την δινουν απιστευτα οι ηλιθιες διαφημισεις των ΙΕΚ που μας βομβαρδιζουν συνεχεια τα καναλια καθε χρονο τετοιον καιρο.Ιδιαιτερα φετος σε συνδυασμο με τον ΕΟΠΥΥ....:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Μου την δινουν απιστευτα οι ηλιθιες διαφημισεις των ΙΕΚ που μας βομβαρδιζουν συνεχεια τα καναλια καθε χρονο τετοιον καιρο.Ιδιαιτερα φετος σε συνδυασμο με τον ΕΟΠΥΥ....:rocket: Ό,τι πιο εμετικό, να πατούν πάνω στην αποτυχία των παιδιών στις πανελλήνιες για να διαφημίσουν την πραμάτεια τους. Πιο εμετικό απ' όλα όμως είναι να βλέπεις κανάλια να διαφημίζουν τα λεγόμενα "δημοσιογραφικά τους εργαστήρια", ουσιαστικά εκκολαπτήρια των αυριανών δημοσιογραφίσκων σε κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες. Το πιο αστείο είναι ότι βγαίνει κι ο Μαλέλης του Σταρ και διαφημίζει τι άραγε; Πώς να πάνε οι πιτσιρίκες και οι πιτσιρικάδες να μάθουν να κάνουν ρεπορτάζ παραλίας και κλαμπ Μυκόνου; Έλεος... :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 οι διαφημίσεις των ιδιωτικών ΙΕΚ που παίζουν απανωτά και τάζουν ψέματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 οι διαφημίσεις των ιδιωτικών ΙΕΚ που παίζουν απανωτά και τάζουν ψέματα. Δυστυχώς, εδώ και πολλά χρόνια. Έχει πήξει ο τόπος αποφοίτους ΙΕΚ, που καταλήγουν με ένα σκέτο χαρτί στα χέρια τους, είτε άνεργοι είτε χαμηλότατα αμειβόμενοι... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Πόσο χαζή διαφήμιση. και την είδα να παίζει ολόκληρη. :blink: *συμφωνώ Πάνος. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Πόσο χαζή διαφήμιση. και την είδα να παίζει ολόκληρη. :blink: Πρώτη φορά το είδα. Τι είν' τούτο; Σηκωμένο σενάριο και "αγγούρια" ηθοποιοί από τις οικογενειακές ιστορίες του Alpha; :chair: :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 η διαφημιση εοπυυ με τα 2 γεροντια δεν παλευεται με τιποτα,χειροτερες απο του jumbo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 εχει αναφερθει και σε ενα αλλο φορουμ αλλα τα σποτακια του αντεννα για το νεο του προγραμα ειναι οτι πιο @#@##$@#$@#%@ εχω δει ποτε στη ζωη μου ξεπερνωντας κατα 1,3 τη διαφημιση των τζαμπο στον ορισμο Η απολυτη βλακεια. Και επισης εχει βγει μια νεα διαφιμιση με μερεντα ωπου ολοι τραγουδανε σαν χωροδια για τη μερεντα ΤΖΗΣΟΥΣ ΚΡΑΙΣΤ:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 εχει αναφερθει και σε ενα αλλο φορουμ αλλα τα σποτακια του αντεννα για το νεο του προγραμα ειναι οτι πιο @#@##$@#$@#%@ εχω δει ποτε στη ζωη μου ξεπερνωντας κατα 1,3 τη διαφημιση των τζαμπο στον ορισμο Η απολυτη βλακεια. Και επισης εχει βγει μια νεα διαφιμιση με μερεντα ωπου ολοι τραγουδανε σαν χωροδια για τη μερεντα ΤΖΗΣΟΥΣ ΚΡΑΙΣΤ:lol: χαχαχα ναι και αυτες ειναι ελεεινες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 εχει αναφερθει και σε ενα αλλο φορουμ αλλα τα σποτακια του αντεννα για το νεο του προγραμα ειναι οτι πιο @#@##$@#$@#%@ εχω δει ποτε στη ζωη μου ξεπερνωντας κατα 1,3 τη διαφημιση των τζαμπο στον ορισμο Η απολυτη βλακεια. Και επισης εχει βγει μια νεα διαφιμιση με μερεντα ωπου ολοι τραγουδανε σαν χωροδια για τη μερεντα ΤΖΗΣΟΥΣ ΚΡΑΙΣΤ:lol: Ιδιατερα τα καινουρια του ant1 με τους δηθεν νικητες του διαγωνισμου ειναι εντελως ο'τι να'ναι.Μα καλα που τους βρηκαν.Ολοι οι ανδρες που κερδισαν στον διαγωνισμο ειναι ομοφυλοφιλοι. Η καινουρια με την μερεντα επισεις τραγικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Merenda... Σκοτώστε με τώρα!! Ο κάτω αριστερά από τους τέσσερις είναι ότι πιο εκνευριστικό έχει περάσει τελευταία :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts