anima Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Μόλις είδα κι άλλη διαφήμιση του 11880 που είναι τα γρίδια στην παραλία και τους τρέχουν τα σάλια με τις κοπελίτσες. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο αηδιαστικό πράγμα από αυτό.. :X ήμαρτον, σταματήστε να καλείτε 11880 μπας και ξεμείνουν από budget για αποτυχημένες διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 με το που γυρνάω χθες από διακοπές, πέφτω πάνω στη διαφήμιση του jumbo. ΑΠΑΙΣΙΑ.... καλά κάνω και δε βλέπω tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) Μόλις είδα κι άλλη διαφήμιση του 11880 που είναι τα γρίδια στην παραλία και τους τρέχουν τα σάλια με τις κοπελίτσες. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο αηδιαστικό πράγμα από αυτό.. :X ήμαρτον, σταματήστε να καλείτε 11880 μπας και ξεμείνουν από budget για αποτυχημένες διαφημίσεις Ειναι που ειναι χαλια,αμα ξεμεινουν και απο budget θα κανουν ακομα πιο απαισιες διαφημισεις.:lol:Τουλαχιστον οι τωρινες ειναι αρκετα καλυτερες απο τις προηγουμενες (για φιλους συγκενεις,μαστορια ,βαπορια,σεισμολογους,αστρολογοuς κτλ.) Edited August 24, 2011 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 αυτη με το δημαρχεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα τον σκοτωσω καμια ωρα:mad: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 αυτη με την στρουμφιτα μου την σπαει τοσοοοοοοο:mad: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 με το που γυρνάω χθες από διακοπές, πέφτω πάνω στη διαφήμιση του jumbo. ΑΠΑΙΣΙΑ.... καλά κάνω και δε βλέπω tv Που να ακούσεις την αθλιότητα που έχουν στο ραδιόφωνο. Μπροστά της η διαφήμιση της τηλεόρασης είναι αριστούργημα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 ευτυχώς στο ραδιόφωνο που ακούω δεν την έχω πετύχει (το εύχομαι βασικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Ρε σεις τί τραγική διαφήμιση αυτή των jumbo στη τηλεόραση??Αυτή που περνάει το καγκούρικο αυτοκίνητο με τα νέον από κάτω και παίζει στη διαπασών το τραγούδι των jumbo:blink: Ας πυροβολήσει κάποιος τους διαφημιστές των jumbo:shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 ευτυχώς στο ραδιόφωνο που ακούω δεν την έχω πετύχει (το εύχομαι βασικά) http://www.youtube.com/watch?v=T8PzMOnhsm0 Αυτή είναι η "φοβερή" και "τρομερή" διαφήμιση :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=T8PzMOnhsm0 Αυτή είναι η "φοβερή" και "τρομερή" διαφήμιση :rolleyes: την ακουγα προχτες στο ραδιοφωνο στο κινητο....ηθελα να χωσω μπουνια στην οθονη αφης αλλα το λυπηθηκα το καιημενο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=T8PzMOnhsm0 Αυτή είναι η "φοβερή" και "τρομερή" διαφήμιση :rolleyes: Οχι ρε παιδια ελεος! Αυτην την εταιρια την εχω μισησει μονο και μονο για την διαφημισεις που βγαζει. Επισης νομιζω οτι βρηκαμε το αντιπαλο δεος του Capilarine. Παντως, δεν καταλαβαινω τι σκεφτονται αυτοι οι διευθυντες της Jumbo. Ή δεν εχουν καθολου γουστο, ή ο διαφημιστης ειναι κανας απο το σόι (κουμπαρος, ξαδερφος κλπ) και δεν εχουν αλλη επιλογη. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Αυτές που μου σπάνε εντελώς τα νεύρα - -του jumbo (τηλεόραση & ραδιόφωνο) & της Vodaphone που έχει το ζευγάρι και λέει ο ένας στον άλλον "εσύ κλείσε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 τι ακριβώς θέλει να μας πει η απαίσια διαφήμιση της νεοσετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 τι ακριβώς θέλει να μας πει η απαίσια διαφήμιση της νεοσετ; οτι η νεοσετ ειναι ελληνικη εταιρεια...οχι σαν τη ΙΚΕΑ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 α ναι; ευχαριστώ για την απάντηση :) *γμτ, μια φορά την ημέρα θα πέσει το βλέμα στην tv και θα πετύχω ότι πιο κουλό κυκλοφορεί. μια το jambo, μια της νεοσετ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Αυτές που μου σπάνε εντελώς τα νεύρα - -του jumbo (τηλεόραση & ραδιόφωνο) & της Vodaphone που έχει το ζευγάρι και λέει ο ένας στον άλλον "εσύ κλείσε" +1000 Μια διόρθωση αν μου επιτρέπεις. Στη διαφήμιση της Vodafone ο ένας λέει "εσύ κλείσε" και η άλλη λέει "ιζύ γκλείζι"!!:lol::lol::lol: Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 & της Vodaphone που έχει το ζευγάρι και λέει ο ένας στον άλλον "εσύ κλείσε" + ∞ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΑΡΧΙΣΑΝΕ!!!!!!!!!!!!! Θελω να στειλω e-mail στην vodafone να το σταματησουν παραυτα γιατι αλλιως θα την πληρωσει η τηλεοραση μου χωρις να φταιει,αλλα δεν μπορω να βρω το e-mail του αθλιου διαφημιστικου τμηματος της εταιρειας.Αμα το ξερει καποιος ας μου στειλει pm:p.1000 φορες καλυτερα να βλεπω συνεχεια τον Γιαννη τον slow και τον Ζαφειρη παρα το εσυ κλεισε.Του jumbo στο ραδιοφωνο με τον ζουγανελη ειναι επισεις σπαστικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ov26BCXkrwE&feature=youtu.be ελπιζω να μην την βαλουν στην τηλεοραση:mad::mad: ποσο σπαστικιαα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ov26BCXkrwE&feature=youtu.be ελπιζω να μην την βαλουν στην τηλεοραση:mad::mad: ποσο σπαστικιαα Την εχουν ηδη βαλει.Την ειδα χτες το βραδυ.Τουλαχιστον εχοντας καινουρια διαφημιση θα σταματησει το super εκνευριστικο εσυ κλεισε,αυτη τη φορα ελπιζω οριστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Την εχουν ηδη βαλει.Την ειδα χτες το βραδυ.Τουλαχιστον εχοντας καινουρια διαφημιση θα σταματησει το super εκνευριστικο εσυ κλεισε,αυτη τη φορα ελπιζω οριστικα. πιστευω πως οχι γιατι μιλαμε για 2 προγραμματα διαφορετικα...μακαρι να σταματησει...ευτυχως εχω καιρο να δω τον γιαννη τον slow...και τον ζαφειρη Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 οποτε παω σινεμα βαζει παντα μια σπαστικια διαφημιση με μπισκοτα παπαδοπουλου που ναι στο λεωφοριο ενας τυπας, και παει να φαει ενα μπισκοτο, και οι αλλοι στο λεωφοριο γεροι νεοι παιδια ραπαρουν. και μετα οταν κατεβαινει απ το bus μια αλλη τρελη πανω σε ενα ποδηλατο ραπαρει και αυτη.Και εκεινη την ωρα ευχομαι οταν η τρελη ραπαρει να πεσει σε μια νταλικα και να "£"£""£$"£:p οπως στο σκερι μουβι με το παιδακι Ημαρτον με τα μπισκοτα του παπαδοπουλου και συμφωνω η διαφημιση του 118080 με τους βλαχους ειναι να βαρας την τβ .ιδιως με το ΜΑ ΚΑΛΑ ΘΕΙΟ ΕΧΕΙ 118080 ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;; ντοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινγκ Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 την καινουρια του οτε την ειδατε...που λεει καλοοο και κατι τετοιο μια γυναικα? φρικτηη:p:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ov26BCXkrwE&feature=youtu.be ελπιζω να μην την βαλουν στην τηλεοραση:mad::mad: ποσο σπαστικιαα δυστυχώς την έβαλαν.Προτιμώ τον ζαφείρη :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Να προσθέσω άλλες δύο "αγαπημένες" μου... 1) Για πρώτη φορά μου την σπάει διαφήμιση των Jumbo και εννοώ αυτήν της τηλεόρασης με το καγκουροαυτοκίνητο στο τέλος...Άθλια!!! 2) Αυτή της vodafone με τα τρισάθλια greeklish:!: ΑΙΣΧΟΣ:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Αυτη του "ΟΤΕ", που λεει "με το καλο" και μετα αρχίζει να λεει ασυναρτησιες ποιος την σκεφτηκε; Και κραταει και πολυ... Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts