Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H ραδιοφωνικη των jumbo που παιζεται εδω και 2 εβδομαδες και λεει συνεχεια "8 στα 10 εχουν κατω απο 10 €" η κατι τετοιο.Αντε να βγαλουν τις χριστουγεννιατικες να σταματησει αυτη η σαχλαμαρα.

• 2 weeks later...
δε σας φαινεται λιγο γελοια η χριστουγεννιατικη του μασουτη με τη Λοη;;;αχ παιδια μιλαει πολυ αθλια αυτη!!!!!

"Κωστάκιιιι...πότε θα μου βάλεις conn-x?"....."ΚΟΥΚΟΥ!! εγώ είμαι πάλι".....

Θέλω να σπάσω την τηλεόραση με αυτή τη διαφήμιση!!!!!

ΕΛΕΟΣ :mad:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Aυτη η καινουργια νομιζω του ΟΤΕ που λεει νταντα ντιρλα νταντα!!!!!! :down:

Η νέα διαφήμιση του Ο.Τ.Ε για την ΧρονοΚάρτα είναι αίσχος..!! :down:

Aυτη λες???

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

^ κακή ιδέα, όντως.

δε σας φαινεται λιγο γελοια η χριστουγεννιατικη του μασουτη με τη Λοη;;;αχ παιδια μιλαει πολυ αθλια αυτη!!!!!

Γέλασα τρελά γιατί δεν ξέρω τι είναι η Λόη και όταν είδα τη διαφήμιση σκεφτόμουνα "αυτήν για να την έχουν στη διαφήμιση έτσι όπως είναι και έτσι όπως μιλάει κάποια διάσημη θα είναι, αλλά ποια;" και ευτυχώς μετά το γράφει και μου λύθηκε κι εμένα η απορία!!! λολ

Αυτό που δεν μου αρέσει γενικά με τις διαφημίσεις είναι που όλα τα σποτάκια για κοινωφελείς σκοπούς και ΜΚΟ τα παίζουν στις 4 και στις 5 τα χαράματα μόνο. Δυστυχώς ομολογώ ότι πολλές από αυτές δεν τις βοηθάει και η αισθητική τους που συχνά είναι πολύ κακή :O.

Μισώ την διαφήμιση της Coca Cola light! :mad:

Είναι εκνευριστικότατη! :rocket:

Και συνεχίζεται!!! Σε πρωτοχρονιάτικη βερσιόν!

Μα καλά, αρέσουν τόσο πολύ σε κάποιον αυτές οι διαφημίσεις; Από τους δικούς μου γνωστούς όλοι/ες τις βρίσκουν φρικτές!

Το νεανικό κέφι, η "έκφραση" και ο τάχα μου αυθορμητισμός που θέλουν προβάλλουν, έρχονται σε πλήρη αντίφαση με αυτό που βλέπουν τα ματάκια μας και -κυρίως- με τη ψεύτικη σάχλα που ακούν τα αυτάκια μας...

Ελεος με αυτην την coca-cola light.Και βγαζουν συνεχεια και καινουριες.Ποτε επιτελους θα καταλαβουν οτι ειναι ακρως σπαστικες για τους περισσοτερους τηλεθεατες?

Από τις τελευταίες που έχω δει δε μου αρέσουν καθόλου η χριστουγεννιάτικη της wind και της Media Markt.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• 2 weeks later...
μου σπάνε τα νεύρα οι 2 διαφημίσεις της wind.η μια με τη ζετα δουκα που απλά δεν καταλαβαίνω το νόημα της διαφήμισης και η άλλη με το γεωργούλη(έτσι δεν γράφεται;;;).χεσε μας ρε φίλε που σε σταματάνε στο δρόμο για να σε ρωτήσουν για το wind xl...αν είναι δυνατόν επειδή λένε κάτι αυτοί είναι εγγύηση και για τους άλλους;μα καλά τι λογική είναι αυτή; Edited by cute_eyes

Όλες οι διαφημίσεις JUMBO σε TV και ραδιόφωνο...

συφωνώ.... το έχουμε πει πολλές φορές... απορώ δεν το έχουν καταλάβει οι διαφημιστές...:blink:

συφωνώ.... το έχουμε πει πολλές φορές... απορώ δεν το έχουν καταλάβει οι διαφημιστές...:blink:

Το σκοπό τους όμως τον πετυχαίνουν. Θυμάστε τη γριά στο 11880; Πόσοι σκεφτήκαμε να πληρώσουμε κάποιον να την καθαρίσει για να σταματήσει να γυρίζει διαφημίσεις; Ναι αλλά όποιον και να ρωτήσεις ποιο είναι το τηλέφωνο πληροφοριών, θα σου πει 11 8 κι 80. Κανείς δεν θυμάται το νούμερο του ΟΤΕ.

Άρα σε πρώτη φάση το αποτυπώσαμε στο μυαλό του καταναλωτή. Σε δεύτερη φάση κόψαμε τη γριά γιατί ΟΚ, ήταν λίγο σπαστική. :O

Γιατί ο σκοπός της διαφήμισης είναι να σου μείνει στο μυαλό το όνομα του προϊόντος. Είτε αυτό γίνει με μία σούπερ τέλεια/έξυπνη/αστεία διαφήμιση (βλέπε TOYOTA Avensis), είτε με μία εξοργιστικά σπαστική (βλέπε Coca cola light).

Με άλλα λόγια οι διαφημιστές το έχουν καταλάβει και τρίβουν τα χέρια για να μυρίσουν το χρήμα ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι:confused:...ουχαχαχαχα το διαβολικο τους σχεδιο δεν επιασε!:lol:

Άμα θυμάσαι το 11880, τότε το κόλπο έπιασε. Δηλαδή για ένα διάστημα σου σπάμε τα νεύρα με την κουραστική διαφήμιση, σου μένει το προϊόν, και λίγο καιρό μετά ξεχνάς ότι σου έσπαγε τα νεύρα... ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εδω με το ζορι θυμαμαι το δικο μου αριθμο θα θυμαμαι απο τις διαφημισεις???θα τους κανω να τα καψουν τα διπλώματα τους:devil:

Οι διαφημισεις της wind... ελεος οχι αλλο Γεωργουλη και Μπουσουλοπουλο!!!!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

:O Εμένα οι ραδιοφωνικές διαφημίσεις του Jumbo μου αρέσουν. :O

Μάλιστα, θα μου άρεσε να είχα όλα τα jingles όλων των ετών σε ένα cdάκι... :rolleyes:

Βέβαια, ακούω σχετικά λίγο ραδιόφωνο και γι' αυτό δεν προλαβαίνω να τις βαρεθώ.

Μόνο μια τηλεοπτική του jumbo, εκείνη με την νάυλον σακούλα, με είχε εξοργίσει, γιατί μας έδειχνε ότι η αντιοικολογική τους πλαστικούρα, η σακούλα τους, είναι περιπού το σύμβολο της σύγχρονης Ελλάδας και της ζωής μας όλης. :mad

Στα ίδια τα jumbo δε, (δεν ξέρω αν έχετε πάει ποτέ) πήγα πρώτη φορά πρόσφατα σχετικά και φρίκαρα:

σούπερ αντιοικολογικές κινεζιές το 90% των προϊόντων! Σχεδόν όλα μέσα σε πλαστικές μπλίστερ συσκευασίες προδιαγεγραμένες να γίνουν σκουπίδια 100% δηλαδή! Πουλάνε προς 1€ ή 2€ προϊόντα με ανύπαρκτο το οποιοδήποτε φιλικό προς το περιβάλλον προφίλ, προδιαγεγραμένα να καταλήξουν στα σκουπίδια σχεδόν αμέσως μετά την αγορά τους, αφού είναι κάκης ποιότητας και χαλάνε ή σπάνε αμέσως! Και όλα αυτά σε ένα κατάστημα με παιδικά είδη! Λένε, δηλαδή, στα παιδιά ευθέως ότι "σας καταστρέφουμε τον κόσμο που θα ζήσετε πουλώντας σας σκουπίδια αρκεί 8 στα 10 να έχουν κάτω από 5 ευρώ"! :mad:

Φρίκη...

Πάει μία κυρία μέσης ηλικίας να ψωνίσει σε μεγάλο κατάστημα ειδών σπιτιού. Βγαίνει το σύνολο του λογαριασμού αλλά δεν ξέρει πόσο ήταν. Δεν κοίταξε την ταμειακή ούτε άκουσε την υπάλληλο που της είπε το ποσό. Έπιασε ένα 500άρικο που είχε πρόχειρο στο πορτοφόλι της και της το έδωσε. Δεν μέτρησε τα ρέστα για να δει πόσο έκανε. Μόλις τελείωσε η συναλλαγή και της έδωσε την απόδειξη η ταμίας, την κοίταξε για να μάθει επιτέλους πόσο πήγαν τα πράγματα. Σοκαρίστηκε από τη φοβερά χαμηλή τιμή. Νομίζοντας ότι ψώνισε από την ΕΒΓΑ της γειτονιάς της (που θα σε κυνηγήσει ο ψιλικατζής πέντε τετράγωνα αν καταλάβει ότι έκανε λάθος στην τιμή ή τα ρέστα) τρέχει στο αυτοκίνητο. Λέει στον άντρα της "Τρέχααααααααα" ενώ ήδη την κατακλύζουν συναισθήματα ευφορίας που κατάφερε και ξεγέλασε την πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων. Όπως αρμόζει σε κυριούλες της ηλικίας της, φωνάζει ένα Yahooooo με ενθουσιασμό.

Ηλίθια διαφήμιση από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο :hunter: :knife:

[sIGPIC][/sIGPIC]

τη διαφήμιση του ικεα λες;;;

Ναι. Μου σπάει φοβερά τα νεύρα. Κάθε φορά που τη βλέπω, βρίζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]