NetSurfer_g7 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 H ραδιοφωνικη των jumbo που παιζεται εδω και 2 εβδομαδες και λεει συνεχεια "8 στα 10 εχουν κατω απο 10 €" η κατι τετοιο.Αντε να βγαλουν τις χριστουγεννιατικες να σταματησει αυτη η σαχλαμαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 δε σας φαινεται λιγο γελοια η χριστουγεννιατικη του μασουτη με τη Λοη;;;αχ παιδια μιλαει πολυ αθλια αυτη!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 "Κωστάκιιιι...πότε θα μου βάλεις conn-x?"....."ΚΟΥΚΟΥ!! εγώ είμαι πάλι"..... Θέλω να σπάσω την τηλεόραση με αυτή τη διαφήμιση!!!!! ΕΛΕΟΣ :mad: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Aυτη η καινουργια νομιζω του ΟΤΕ που λεει νταντα ντιρλα νταντα!!!!!! :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 παριζακι υφαντης.... σπαω τηλεοραση, ηχεια και οτι αλλο βρεθει μπροστα μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Η νέα διαφήμιση του Ο.Τ.Ε για την ΧρονοΚάρτα είναι αίσχος..!! :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Aυτη η καινουργια νομιζω του ΟΤΕ που λεει νταντα ντιρλα νταντα!!!!!! :down: Η νέα διαφήμιση του Ο.Τ.Ε για την ΧρονοΚάρτα είναι αίσχος..!! :down: Aυτη λες??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Aυτη λες??? Ναι, αυτή.. Είναι η χειρότερη διαφήμιση που έχω δει τις τελευταίες ημέρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ^ κακή ιδέα, όντως. δε σας φαινεται λιγο γελοια η χριστουγεννιατικη του μασουτη με τη Λοη;;;αχ παιδια μιλαει πολυ αθλια αυτη!!!!! Γέλασα τρελά γιατί δεν ξέρω τι είναι η Λόη και όταν είδα τη διαφήμιση σκεφτόμουνα "αυτήν για να την έχουν στη διαφήμιση έτσι όπως είναι και έτσι όπως μιλάει κάποια διάσημη θα είναι, αλλά ποια;" και ευτυχώς μετά το γράφει και μου λύθηκε κι εμένα η απορία!!! λολ Αυτό που δεν μου αρέσει γενικά με τις διαφημίσεις είναι που όλα τα σποτάκια για κοινωφελείς σκοπούς και ΜΚΟ τα παίζουν στις 4 και στις 5 τα χαράματα μόνο. Δυστυχώς ομολογώ ότι πολλές από αυτές δεν τις βοηθάει και η αισθητική τους που συχνά είναι πολύ κακή :O. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Μισώ την διαφήμιση της Coca Cola light! :mad: Είναι εκνευριστικότατη! :rocket: Και συνεχίζεται!!! Σε πρωτοχρονιάτικη βερσιόν! Μα καλά, αρέσουν τόσο πολύ σε κάποιον αυτές οι διαφημίσεις; Από τους δικούς μου γνωστούς όλοι/ες τις βρίσκουν φρικτές! Το νεανικό κέφι, η "έκφραση" και ο τάχα μου αυθορμητισμός που θέλουν προβάλλουν, έρχονται σε πλήρη αντίφαση με αυτό που βλέπουν τα ματάκια μας και -κυρίως- με τη ψεύτικη σάχλα που ακούν τα αυτάκια μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Ελεος με αυτην την coca-cola light.Και βγαζουν συνεχεια και καινουριες.Ποτε επιτελους θα καταλαβουν οτι ειναι ακρως σπαστικες για τους περισσοτερους τηλεθεατες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Από τις τελευταίες που έχω δει δε μου αρέσουν καθόλου η χριστουγεννιάτικη της wind και της Media Markt. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoys Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Όλες οι διαφημίσεις JUMBO σε TV και ραδιόφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Της MediaMarkt τοσο σε ραδιοφωνο οσο και σε τηλεοραση ειναι μαυρα χαλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) μου σπάνε τα νεύρα οι 2 διαφημίσεις της wind.η μια με τη ζετα δουκα που απλά δεν καταλαβαίνω το νόημα της διαφήμισης και η άλλη με το γεωργούλη(έτσι δεν γράφεται;;;).χεσε μας ρε φίλε που σε σταματάνε στο δρόμο για να σε ρωτήσουν για το wind xl...αν είναι δυνατόν επειδή λένε κάτι αυτοί είναι εγγύηση και για τους άλλους;μα καλά τι λογική είναι αυτή; Edited January 12, 2010 by cute_eyes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annabruna Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Όλες οι διαφημίσεις JUMBO σε TV και ραδιόφωνο... συφωνώ.... το έχουμε πει πολλές φορές... απορώ δεν το έχουν καταλάβει οι διαφημιστές...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 συφωνώ.... το έχουμε πει πολλές φορές... απορώ δεν το έχουν καταλάβει οι διαφημιστές...:blink: Το σκοπό τους όμως τον πετυχαίνουν. Θυμάστε τη γριά στο 11880; Πόσοι σκεφτήκαμε να πληρώσουμε κάποιον να την καθαρίσει για να σταματήσει να γυρίζει διαφημίσεις; Ναι αλλά όποιον και να ρωτήσεις ποιο είναι το τηλέφωνο πληροφοριών, θα σου πει 11 8 κι 80. Κανείς δεν θυμάται το νούμερο του ΟΤΕ. Άρα σε πρώτη φάση το αποτυπώσαμε στο μυαλό του καταναλωτή. Σε δεύτερη φάση κόψαμε τη γριά γιατί ΟΚ, ήταν λίγο σπαστική. :O Γιατί ο σκοπός της διαφήμισης είναι να σου μείνει στο μυαλό το όνομα του προϊόντος. Είτε αυτό γίνει με μία σούπερ τέλεια/έξυπνη/αστεία διαφήμιση (βλέπε TOYOTA Avensis), είτε με μία εξοργιστικά σπαστική (βλέπε Coca cola light). Με άλλα λόγια οι διαφημιστές το έχουν καταλάβει και τρίβουν τα χέρια για να μυρίσουν το χρήμα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Θυμάστε τη γριά στο 11880; οχι:confused:...ουχαχαχαχα το διαβολικο τους σχεδιο δεν επιασε!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 οχι:confused:...ουχαχαχαχα το διαβολικο τους σχεδιο δεν επιασε!:lol: Άμα θυμάσαι το 11880, τότε το κόλπο έπιασε. Δηλαδή για ένα διάστημα σου σπάμε τα νεύρα με την κουραστική διαφήμιση, σου μένει το προϊόν, και λίγο καιρό μετά ξεχνάς ότι σου έσπαγε τα νεύρα... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 εδω με το ζορι θυμαμαι το δικο μου αριθμο θα θυμαμαι απο τις διαφημισεις???θα τους κανω να τα καψουν τα διπλώματα τους:devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Οι διαφημισεις της wind... ελεος οχι αλλο Γεωργουλη και Μπουσουλοπουλο!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 :O Εμένα οι ραδιοφωνικές διαφημίσεις του Jumbo μου αρέσουν. :O Μάλιστα, θα μου άρεσε να είχα όλα τα jingles όλων των ετών σε ένα cdάκι... :rolleyes: Βέβαια, ακούω σχετικά λίγο ραδιόφωνο και γι' αυτό δεν προλαβαίνω να τις βαρεθώ. Μόνο μια τηλεοπτική του jumbo, εκείνη με την νάυλον σακούλα, με είχε εξοργίσει, γιατί μας έδειχνε ότι η αντιοικολογική τους πλαστικούρα, η σακούλα τους, είναι περιπού το σύμβολο της σύγχρονης Ελλάδας και της ζωής μας όλης. :mad Στα ίδια τα jumbo δε, (δεν ξέρω αν έχετε πάει ποτέ) πήγα πρώτη φορά πρόσφατα σχετικά και φρίκαρα: σούπερ αντιοικολογικές κινεζιές το 90% των προϊόντων! Σχεδόν όλα μέσα σε πλαστικές μπλίστερ συσκευασίες προδιαγεγραμένες να γίνουν σκουπίδια 100% δηλαδή! Πουλάνε προς 1€ ή 2€ προϊόντα με ανύπαρκτο το οποιοδήποτε φιλικό προς το περιβάλλον προφίλ, προδιαγεγραμένα να καταλήξουν στα σκουπίδια σχεδόν αμέσως μετά την αγορά τους, αφού είναι κάκης ποιότητας και χαλάνε ή σπάνε αμέσως! Και όλα αυτά σε ένα κατάστημα με παιδικά είδη! Λένε, δηλαδή, στα παιδιά ευθέως ότι "σας καταστρέφουμε τον κόσμο που θα ζήσετε πουλώντας σας σκουπίδια αρκεί 8 στα 10 να έχουν κάτω από 5 ευρώ"! :mad: Φρίκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Πάει μία κυρία μέσης ηλικίας να ψωνίσει σε μεγάλο κατάστημα ειδών σπιτιού. Βγαίνει το σύνολο του λογαριασμού αλλά δεν ξέρει πόσο ήταν. Δεν κοίταξε την ταμειακή ούτε άκουσε την υπάλληλο που της είπε το ποσό. Έπιασε ένα 500άρικο που είχε πρόχειρο στο πορτοφόλι της και της το έδωσε. Δεν μέτρησε τα ρέστα για να δει πόσο έκανε. Μόλις τελείωσε η συναλλαγή και της έδωσε την απόδειξη η ταμίας, την κοίταξε για να μάθει επιτέλους πόσο πήγαν τα πράγματα. Σοκαρίστηκε από τη φοβερά χαμηλή τιμή. Νομίζοντας ότι ψώνισε από την ΕΒΓΑ της γειτονιάς της (που θα σε κυνηγήσει ο ψιλικατζής πέντε τετράγωνα αν καταλάβει ότι έκανε λάθος στην τιμή ή τα ρέστα) τρέχει στο αυτοκίνητο. Λέει στον άντρα της "Τρέχααααααααα" ενώ ήδη την κατακλύζουν συναισθήματα ευφορίας που κατάφερε και ξεγέλασε την πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων. Όπως αρμόζει σε κυριούλες της ηλικίας της, φωνάζει ένα Yahooooo με ενθουσιασμό. Ηλίθια διαφήμιση από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο :hunter: :knife: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 τη διαφήμιση του ικεα λες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 τη διαφήμιση του ικεα λες;;; Ναι. Μου σπάει φοβερά τα νεύρα. Κάθε φορά που τη βλέπω, βρίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts