gkr41 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 O Δρόμος FM είναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 εμένα μου τη σπάει απίστευτα η διαφήμιση jumbo με τις χαζοσακούλες.. θα συμφωνησω.πολυ χαλια διαφημιση...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Καλυφθείτε!!!Σε λιγες ημερες αρχιζει ο βομβαρδισμος των σουπερ σπαστικων διαφημισεων για τα ΙΕΚ-ΤΕΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Καλυφθείτε!!!Σε λιγες ημερες αρχιζει ο βομβαρδισμος των σουπερ σπαστικων διαφημισεων για τα ΙΕΚ-ΤΕΕ. OMG!!! Έχεις δίκιο! :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Aυτη η διαφημιση ηλεκτρικων ειδων που παλυεουν οι 2 τιμες και η χαμηλη νικαει την μεγαλη....... απο τις πιο ηλιθιες διαφημησεις που εχω δε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Aυτη η διαφημιση ηλεκτρικων ειδων που παλυεουν οι 2 τιμες και η χαμηλη νικαει την μεγαλη....... απο τις πιο ηλιθιες διαφημησεις που εχω δε Γιατί ρε συ. Πλάκα έχει:p Εμένα μου τη σπάνε πολύ της cocacola με το μπρρρρρρρ:fool: Και οι καινούργιες της fanta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Μόλις είδα την διαφήμιση για ένα ραδιοφωνικό σταθμό όπου 3 κοπέλες είναι στο αυτοκίνητο και όταν παίρνει ο καλός της μίας αυτή του λέει ψέμματα ότι πάει σπίτι για ύπνο και μετά ακούγεται το τραγούδι-ύμνος "θα βγαίνω θα πίνω και δεκάρα δεν θα δίνω"......:X θα βγαινω,θα πινω ΚΑΙ ΛΟΓΟ δε θα δινω...απο τα ωραιοτερα του κιαμου.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Βόλτα αγόρι μου.. ποσο ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ αυτη η διαφημιση ;/ +1000000 ,τι βλακεια ειναι αυτη !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Γιατί ρε συ. Πλάκα έχει:p Εμένα μου τη σπάνε πολύ της cocacola με το μπρρρρρρρ:fool: Εντελως αθλιες ομως....:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Εντελως αθλιες ομως....:mad: Επίσης εντελώς άθλιες είναι και οι διαφημίσεις των εκδόσεων Σαββάλα. Από το σχολείο ακόμα αυτές οι διαφημίσεις μου έσπαγαν τα νεύρα. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Μήπως θες ένα πιο κουλ παιχνίδι για τη θάλασσα? Σκοτώστε τον... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Γιατί ρε συ. Πλάκα έχει:p Εμένα μου τη σπάνε πολύ της cocacola με το μπρρρρρρρ:fool: Και οι καινούργιες της fanta Όντως σπαστική εντελώς. Και μ' αρέσει που έχουν βάλει διάσημους στη ραδιο-φονική version να κάνουν μπρρρ. Έχω ακούσει τον Μποσταντζόγλου και την Καβογιάννη μέχρι στιγμής... Ξέρει όμως κανείς, πώς λέγεται το τραγούδι που παίζει από πίσω; Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Όντως σπαστική εντελώς. Και μ' αρέσει που έχουν βάλει διάσημους στη ραδιο-φονική version να κάνουν μπρρρ. Έχω ακούσει τον Μποσταντζόγλου και την Καβογιάννη μέχρι στιγμής... Ξέρει όμως κανείς, πώς λέγεται το τραγούδι που παίζει από πίσω; Πραγματικά άθλια διαφήμιση...Αλλά ωραίο το τραγουδάκι που ακούγεται από πίσω!!!Δεν ξέρει κανένας πως λέγεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactive8765487654 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Πραγματικά άθλια διαφήμιση...Αλλά ωραίο το τραγουδάκι που ακούγεται από πίσω!!!Δεν ξέρει κανένας πως λέγεται? Συμφωνώ μαζί σου! ;) Εμένα μου τη σπάει η διαφήμιση του Capilarine! 4-6 λεπτά διαρκεί αυτή η βλακεία... :mad: Όταν το βλέπω μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση! :wacko: Όσο για το τραγούδι, δε το ξέρω. :worry: Το ξέρει κανένας? Κι εγώ το ψάχνω. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Εμένα μου τη σπάει η διαφήμιση του Capilarine! 4-6 λεπτά διαρκεί αυτή η βλακεία... :mad: Όταν το βλέπω μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση! :wacko: Το Capilarine είπες; Αυτή τη διαφήμιση που η Άντζελα Δημητρίου λέει το περίφημο "Ποια γυναίκα δεν είναι αυτή;":lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Εμένα μου τη δίνει αυτή που οι άνθρωποι έχουν στα κεφάλια κάτι κόκκινο,μου θυμίζουν μυρμήγκια:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Εμένα μου τη δίνει αυτή που οι άνθρωποι έχουν στα κεφάλια κάτι κόκκινο,μου θυμίζουν μυρμήγκια:pαπο αλκοολουχο ποτο?που ξεκιναει ενας να παιζει μουσικη και αρχιζουην τα μυρμηγκια να χορευουν? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Εμένα μου τη σπάει η διαφήμιση του Capilarine! 4-6 λεπτά διαρκεί αυτή η βλακεία... :mad: Όταν το βλέπω μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση! :wacko: Και εγώ μαζί σου.Μου αρέσει που τα έβγαλε και ο Ευαγγελάτος στις ''Αποδείξεις'' κάτι τέτοια,τους ξεφτίλισε δημοσίως και τώρα ξανά τα ίδια~!:mad::mad:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Εμένα μου τη σπάει η διαφήμιση του Capilarine! 4-6 λεπτά διαρκεί αυτή η βλακεία... :mad: Όταν το βλέπω μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση! :wacko: Αυτη η διαφημηση παιζεται απο το 2004 και ακομα δεν εχει σταματησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 απο αλκοολουχο ποτο?που ξεκιναει ενας να παιζει μουσικη και αρχιζουην τα μυρμηγκια να χορευουν? :lol::lol: ναι αυτή Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Πραγματικά άθλια διαφήμιση...Αλλά ωραίο το τραγουδάκι που ακούγεται από πίσω!!!Δεν ξέρει κανένας πως λέγεται? Και το τραγούδι μου σπάει τα νεύρα!:( Συμφωνώ μαζί σου! ;) Εμένα μου τη σπάει η διαφήμιση του Capilarine! 4-6 λεπτά διαρκεί αυτή η βλακεία... :mad: Όταν το βλέπω μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση! :wacko: Κι εμένα το ίδιο μου έρχεται! Να τους πάρω τηλέφωνο και να τους βρίσω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 αυτη της κονεξ με τον τυπο που κανει βαδην και μιλαει... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 αυτη της κονεξ με τον τυπο που κανει βαδην και μιλαει... δε σου αρεσει αυτη η διαφημιση;τελεια ειναι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Μποϊκοταζ στα village τωρα! Δε φτανει που βαζουν παντα τις διαφημισεις της coca cola, βαζουν τα τρειλερ στην αρχη και μετα τις διαφημισεις (παλια γινοταν το αντιθετο) και ετσι αν αργησεις θα χασεις τα τρειλερ αλλα θα δεις τις @@ διαφημισεις! http://www.laymark.com/i/m/m106.gif Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ornapster Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Στα ODEON μια χαρά είναι ακόμα............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts