livetop Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ωραίος !!!! :up::up: Περιμένω απάντηση για το unlock code......μολις μου ερθει θα το δοκιμάσω και γω. να υποθέσω οτι έσβησε τα πάντα απο το τηλέφωνο; ωωωω ρε....ολα παλι απο την αρχη.:O Δυστυχώς ναι.. τα έσβησε όλα, αλλά πλέον είναι ξεκλειδωμένο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) εμενα μου εβγαζε το fastboot ως ιο, εαν παρουσιαστει και σε καποιον αλλο εγω το κατεβασα απο εδω https://drive.google.com/file/d/0B_iLz7p_ADBAMERKRWp6R3RHcjA/view?pli=1 ΥΓ. εγινε unlocked bootloader και συνεχιζουμε... περαστηκε το PHILZ-TOUCH recovery,εγινε και root και επιτελους μπορουμε να διαγραψουμε τις αχρηστες εφαρμογες που εχει φορτωμενες. ΥΓ. Στις οδηγιες του "φιλου μας" του Ισπανου , λεει οτι πρεπει να εχεις κρατημενο για 6-7 δευτ. το volume down. Στο δικο μου κινητο αυτο δεν επιασε και με πεταγε κατευθειαν στο fastboot mode και απο εκει κατευθειαν συνδεσα το usb στο κινητο. Επισης πρεπει απο πριν να εχεις ενεργοποιησει τον Εντοπισμο σφαλματων USB. Edited April 17, 2015 by kalou13 Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ηρθε και το unlock cooode....τώρα ειναι να το πάρω απόφαση...δεν βαριέμαι τόσο το restore στην διαδικασία -που τα περισσότερα ετσι κι αλλιώς τα φέρνει μόνο του- οσο να γράψιμο ενα ενα τα νούμερα στην blacklist των επαφών....:wacko: Να μια διαφορά απο το IOS8 ...... έκανε backup και αυτην την λίστα και ησύχαζες.....δεν πειράζει ....δεν μπορουμε να τα έχουμε ολα. Φίλε kalou13 ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livetop Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 εμενα μου εβγαζε το fastboot ως ιο, εαν παρουσιαστει και σε καποιον αλλο εγω το κατεβασα απο εδω https://drive.google.com/file/d/0B_iLz7p_ADBAMERKRWp6R3RHcjA/view?pli=1 ΥΓ. εγινε unlocked bootloader και συνεχιζουμε... περαστηκε το PHILZ-TOUCH recovery,εγινε και root και επιτελους μπορουμε να διαγραψουμε τις αχρηστες εφαρμογες που εχει φορτωμενες. ΥΓ. Στις οδηγιες του "φιλου μας" του Ισπανου , λεει οτι πρεπει να εχεις κρατημενο για 6-7 δευτ. το volume down. Στο δικο μου κινητο αυτο δεν επιασε και με πεταγε κατευθειαν στο fastboot mode και απο εκει κατευθειαν συνδεσα το usb στο κινητο. Επισης πρεπει απο πριν να εχεις ενεργοποιησει τον Εντοπισμο σφαλματων USB. Δεν υπάρχει χρονικό όριο. Εγώ δεν είχα ενεργοποιήμενο Εντοπισμο σφαλματων USB και ούτε ακόμη τον ενεργοποίησα. Το κόλπο είναι, όταν είναι σβηστό το κινητό κρατάς πατημένο το vol- και πατάς και το power on, τα κρατάς πατημένα και μόλις ανάψει το κινητό αφήνεις το power και συνεχίζεις να πατάς το vol- έως ότου μπεί σε bootloader. Εγώ έβαλα twrp 2.8 και ένα superuser που είχε απο κάτω σαν recommended, busybox installer απο market και όλα κομπλέ μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyzantas Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 a ) ξέρεις κανεις αν υποστηρίζει mhl γιατί αλλου λέει ναι και αλλου όχι. b) έχει δοκιμάσει κανεις άλλη rom αν και δεν βλέπω πρόβλημα με την "μαμισια" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Για το a. στο ισπανικό foroum γραφει κάποιος οτι δεν ει ναι συμβατό ( http://www.htcmania.com/showthread.php?t=917302&page=14 ).αν δεν το δοκιμάσει κάποιος που έχει ηδη mhl καλώδιο οτι και να λέμε είναι στον αέρα. Στις προδιαγραφές δεν υπάρχει αναφορά πάντως. Παρόλα αυτα υπάρχουν σελίδες που πουλάνε καλώδιο για το g620s χωρίς βεβαια αυτό να λεει κάτι. Οσο για άλλη rom ..... τι να πω, επιλογές πολλές δεν υπάρχουν απ' ότι είδα και δεν πρέπει να είναι και τιποτα αξιόλογες. (http://www.htcmania.com/showthread.php?t=987379) Προσωπικά θα μείνω λίγο καιρό με την "μαμα" rom και βλέπουμε. Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 παιδιά μια ερώτηση. έχει ρύθμιση το κινητό να σου δίνει την επιλογή να κλειδώσεις το δίκτυο σε 2,3 ή 4g; ή δουλεύει αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εχει επιλογές: α. 4G/3G/2G auto b. 3G/2G auto c. 2G only Στο πρώτο επιλέγει μόνο του μεταξύ των τριών και στο δεύτερο μεταξύ των δύο. Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εχει επιλογές: α. 4G/3G/2G auto b. 3G/2G auto c. 2G only Στο πρώτο επιλέγει μόνο του μεταξύ των τριών και στο δεύτερο μεταξύ των δύο. σ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Παίδες μια ερώτηση. Σας εχει βγάλει ένδειξη 4G στήν πάνω μπάρα;;;.. Εγω το μονο που βλέπω ειναι εναλλαγή εικονιδίου απο 3G σε Η+ Ετσι πρέπει να είναι;;; Το Η+ οσο γνωρίζω δεν ειναι 4G. σωστά; Στο τηλέφωνο ειναι ενεργοποιημένη η επλογή 4G όπως και η υπηρεσία απο τον πάροχο. Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Kανε μια επανεκκινηση στο τηλεφωνο Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Τελικά προχώρησα στο ξεκλείδωμα του Bootloader με τις οδηγίες του Ισπανού και ολα καλά. :up: Προχώρησα και λίγο παραπέρα....άλλαξα και ROM την οποία βρήκα στο ίδιο φόρουμ (http://www.htcmania.com/showthread.php?t=986902) Στο τέλος του post θα βρείτε link με τα απαραίτητα zip files για Unlook Bootloader, Recovery και την ROM G620S emui3.0 G7 by No23 V2 για να μην ψάχνετε. Μερικά screenshots απο την ROM http://s26.postimg.org/hej02vcih/2015_04_25_09_57_47.png http://s26.postimg.org/x1a9g8qah/2015_04_25_09_59_21.png http://s26.postimg.org/m48xrh3ix/2015_04_25_09_59_53.png http://s26.postimg.org/r46dzf95l/2015_04_25_10_00_36.png Είναι μια όμορφη rom με emui 3.0 η οποία εδώ και 2 μέρες "τρέχει" στο τηλέφωνο μια χαρά χωρίς κολλήματα, rebοots κλπ. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Bugs μέχρι στιγμής δεν έχω βρει. Είναι rooted και οπως φαίνεται στο screenshot to storage- default location λειτουργεί κανονικά το οποίο είναι κάτι βασικό πιστεύω στο τηλέφωνο μας. Αν κάποιος προχωρήσει στη αλλαγή είναι σημαντικό να κάνει ακριβώς τις κινήσεις που αναφέρει ο Ισπανός. Να πω βέβαια ο καθένας προχωρά στην αλλαγή με δική του ευθύνη. Όσα γράφω ειναι για ενημέρωση και ανταλλαγή εμπειριών. Δεν φέρω κάποια ευθύνη αν πάει κάτι στραβά κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα αρχικά ήταν οτι δεν είχα επιλογή 4G στις ρυθμίσεις. Η αιτία ήταν οτι δεν είχα κάνει wipe το system. Έτσι με τα παρακάτω βήματα αλλά και νέα εγκατάσταση τις rom όλα ήρθαν κανονικά. 1: Rom download and copy to sd 2: Wipes ---> system ---> data ---> dalvik ---> cache 3: install rom 4: Reboot http://s26.postimg.org/p9tjhom55/2015_04_25_09_57_13.png Unlock Bootloader ---> http://www.htcmania.com/showthread.php?t=931073 Unlock Bootloader Video ---> Recovery ---> http://www.htcmania.com/showthread.php?t=931696 ROM G620S emui3.0 G7 by No23 V2 ---> http://www.htcmania.com/showthread.php?t=986902 Link για να κάνετε download τα zip files. https://drive.google.com/open?id=0B0IvI_9rFeUjUUxfX1VCZjlJMFE&authuser=0 Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι. Edited April 27, 2015 by kdxgr Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 μετα το ρουταρισμα μου εχει παρουσιασει 2 προβληματακια: -δεν ανοιγει την συλλογη και μου λεει "δυστυχως η εφαρμογη συλλογη εχει σταματησει" -δεν στελνει sms Για να κανω factory reset ελπιζοντας οτι θα λυθουν τα θεματακια, θα πρεπει να γυρισω σε stock recovery ή δεν χρειαζεται; εχω εγκατεστημενο το Philz Touch. Αν γνωριζει καποιος! Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 καν το από το Philz Touch δεν έχει πρόβλημα. wipe data/factory reset Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 παιδια καλησπερα κι απο μενα... προσφατως κατοχος του εν λογω κινητου και (κλασσικα) ρουταρισμα... επειδη εχω μπλεχτει λιγο, αν ξεκλειδωθει το bootloader θεωρειται ρουταρισμενο το κινητο? γιατι σε αλλες συσκευες που ειχα (κυριως htc) το ξεκλειδωμα του booloader ηταν κυριως για να βαλεις αλλη ρομ... εγω, προς το παρον τουλαχιστον, θελω ενα απλο ρουταρισμα..... αν καποιος ειχε την ορεξη και τον χρονο να γραψει (εστω και στα γρηγορα, τα βηματα μονο) εναν οδηγο ρουταρισματος θα βοηθουσε πολυ.. αυτο το google translate (για την μεταφραση του ισπανικου οδηγου) με φοβιζει λιγουλακι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Γεια σου συνονόματε. Το topic για το root εχει 2 διαδικασίες, αν δεν θέλεις να κάνεις την πρώτη λόγω της περίεργης μετάφρασης του gοogle δοκίμασε την δεύτερη η οποία φαίνεται γρήγορη και ανώδυνη. Όποια και να διαλέξεις το bootloader unlock πρέπει να το κάνεις το οποίο δεν θεωρείται root. Ξεκίνα λοιπόν με το bootloader unlock και μετά με την αλλαγή το recovery img και τέλος το root. Πιο πάνω εχω μαζεμένα τα λινκ που θα χρειαστείς....για το bootloader.... κατέβασε τα zip files, κανε expand και μέσα στον φάκελλο θα βρεις ενα check-status.bat και ενα Unlock-Bootloader.bat τρέξε απο command line τα δυο αρχεία.....πρώτα το check (θα σου γράφει οτι είναι Locked) και μετα τρέξε το unlock-bootloader με την διαδικασία του Ισπανού. Δες το video 2 και 3 και 4 φορές μεχρι να καταλάβεις σωστά κάθε βήμα. Για να αλλάξεις το recovery τρέχεις απλά απο command line το Install-Windows.bat . Το root δεν το εχω κάνει και δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω απο τις οδηγίες του Ισπανού, έβαλα άλλη rom η οποία είναι ήδη rooted. Καλή επιτυχία φίλε μου και υπομονή, μη βιαστείς. Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) γεια σου φιλε μου, κι ευχαριστω για την απαντηση.... 2η διαδικασια να υποθεσω εννοεις αυτη με το kingroot... εχω ηδη λαβει τον κωδικο ξεκλειδωματος του bootloader, οποτε καποια στιγμη πρεπει να το παρω αποφαση να το προχωρησω... οπως και να χει θα ενημερωσω για την προοδο... :D thanx edit: απ οτι βλεπω, η δευετρη μεθοδος ΔΕΝ χρειαζεται unlocked bootloader... ισχυει???? Edited May 13, 2015 by tolis187 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 update: Λοιπον, δοκιμασα το Kingroot (στα κινεζικα) χωρις να κανω τπτ αλλο (unlock bootloader κτλ) και ολα βαινουν καλως (ρουταριστηκα) εκτος απο 2 "θεματακια" α. εχει εγκαταστησει το "kinguser" σαν superuser και δεν με αφηνει να εγκαταστησω αλλον superuser... το θεμα ειναι οτι οταν τρεχω το titanum backup (χρειαστηκε να κανω κανα 2 επανεκκινησεις για να τρεξει), ενω παιρνει root access μου πεταει μυνημα οτι το su binary ειναι παλιο και μπορει να εχει προβλημα.... τωρα πως αναβαθμιζεται το su binary, ιδωμεν... β. το kinguser μου το εμφανιζει πλεον ως εφαρμογη συστηματος και δεν μπορω να το εγκαταστησω.. αν το απεγκαταστησω με καποιο root uninstaller θα χαθει το ρουταρισμα αραγε? μηπως το απεγκαταστησω και εγκαταστησω το supersu... αυτα προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSINOS88 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Καλησπέρα σας. Θέλω να πάρω το εν λόγω κινητό στην γυναίκα μου. Για την τιμή του πιστεύω πως αξίζει και το τελευταίο Cent, αλλά έχω μια απορία. Στα Review που είδα, δεν φωτίζονται τα capacitive πλήκτρα, και σε ένα απο αυτά το σχολίασε κάποιος. Ισχύει κάτι τέτοιο η έχει επιλογή στις ρυθμίσεις; Είναι το μόνο που με κολλάει! Αν είναι φωτιζόμενα το έχω πάρει σήμερα κιόλας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ισχύει φίλε μου, δεν φωτίζονται. Προσωπικά δεν με έχει ενοχλήσει γιατι τα δάχτυλα πάνε από μόνα τους εκεί που πρέπει μετά από μια, δυο μέρες. Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ισχυει οτι δεν φωτίζονται και σε πλήρες σκοτάδι δεν φαίνονται καθόλου.... Αν είναι το μονο που σε φρενάρει, τοτε παρτο με τα χίλια, δεν είναι άξιο λόγου αυτό το μειονέκτημα.... Τουλαχιστον τα πλήκτρα αυτά είναι εκτός οθόνης και δε σου τρώνε απο την οθόνη όπως συμβαίνει με τα περισσότερα κινητά πλεον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSINOS88 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ευχαριστώ για την ανταπόκριση παιδιά. Ίσως στο λευκό που θα το πάρω να είναι λίγο παραπάνω ευκρινές τα κουμπιά στο σκοτάδι. Αλλά θα δω εάν βρω κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Αν όχι το τσιμπάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livetop Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Τι παίζεται με τον χώρο αποθήκευσης;;; τώρα το πρόσεξα, ότι στην διαχείριση εφαρμογών έχω μεταφερει τις εφαρμογές στην εξωτερική μνήμη αλλα αυτές παραμένουν στην εσωτερική! Υπάρχει κανένα fix κάπου(εχω την μανίσια ρομ); Είναι το μόνο μείον για το κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Κάτοχός του κινητού και εγώ,έχω να πω οτι αξίζει τα λεφτά του.σε γενικές γραμμές καλό δεν αντιμετωπιζει lag ,παρά μόνο οταν τρέχεις πολλές εφαρμογές και πατάς το home button κανει ανανέωση ή αρχική οθόνη ,λύνεται με εγκατάσταση Google now launcher. Μειωνεκτηματα :δεν έχει gorilla glass,δεν έχει αποσπώμενη μπαταρια.δεσμεύει μνήμη Ραμ το συστημα.αρκετή παντα,έχει μονο 4 GB ελεύθερο χώρο αποθήκευσης,το 4g καταναλωνει αρκετή μπαταρία.έχει κλειδωμένο boot loader.υπέρ: καλό GPS καλός ήχος και οθόνη ,τρέχει παιχνίδια αρκετά.μπαταρία στο αυτόματο ο φωτισμός 4 ώρες on screen!αυτά απο μένα ξέρει κανείς που μπορούμε ν βρούμε δεύτερη μπαταρία; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης οποίος δεν είναι ροοτ και θέλει να αποθηκεύει οτιδήποτε στην SD δουλεύει μόνο η εφαρμογη file experts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highsky Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Τι παίζεται με τον χώρο αποθήκευσης;;; τώρα το πρόσεξα, ότι στην διαχείριση εφαρμογών έχω μεταφερει τις εφαρμογές στην εξωτερική μνήμη αλλα αυτές παραμένουν στην εσωτερική! Υπάρχει κανένα fix κάπου(εχω την μανίσια ρομ); Είναι το μόνο μείον για το κινητό.. εγω εκανα αυτο root μετα βαλε το link2sd μετεφερε στην εξωtερικη μεσα απο την εφαρμογη οσες εφαμογες σου επιτρεπει με πολλαπλη επιλογη, αρκετες απο την εμπειρια μου με το 610σ Επελεξε στην εφαρμογη default instal - external. Παράθεση kabbat zin @ google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts