Jump to content

myphone meeting - Virtuality Cafe Μαρούσι 5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004

Hunter
 Κοινοποίηση

Που Θα Το Κανουμε??  

85 members have voted

1. 1. Που Θα Το Κανουμε??

• Flocafe Village Center Μαρούσι (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      34
    • Flocafe Village Park Ρέντη (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      29
    • Καφετέρια Στο Κέντρο (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      16
    • Olympico στο ΣΕΦ (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      6

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (22 Νοέ. 2004 , 09:58)

........Και φυσικα ολοι με τα bluetooth ανοιχτα!!!!! ;)

:rolleyes: :whistle: :D :p :lol: :up: :o

Vote φορ Ρέντη... Αν και το Μαρούσι δεν με χαλάει :whistle: :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

• Απαντήσεις 367
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AquaSonic (22 Νοέ. 2004 , 13:13)

Ρε παιδια να φερει κανεις κανα s65 να το δω να το χαρω ο κακομηρος...

και κοιταξτε την λιστα απο κατω... οποιος διατηθεται...

Θα φέρω εγώ...Αν το meeting γίνει Ρέντη :)

Άντε, αφήνω και μια πιθανότητα να σηκωθώ να έρθω στο Μαρούσι, απλά δεν είναι κάτι ιδανικό ως επιλογή...

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (24 Νοέ. 2004 , 16:36)

Ψήφισα Μαρούσι για να πάω να δω και την ΑΕΚ μετά.

Hunter, πάλι τα ίδια με τις ημερομηνίες, ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

σιγα τον κορυφαιο αγωνα βρε :p με τον ΟΦΗ παιζετε..........το πολυ πολυ να χασετε

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Προβλέπω πάλι να ρίχνουμε κάρματα...

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Είναι πολύ πιθανό η συμμετοχή να είναι κατα πολύ μικρότερη απο αυτή της συνάντησης της 7ης του Νοέμβρη. Όπως και νά'χει, συμφωνώ απολύτως με τα λεγόμενα του φίλου Johner.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (25 Νοέ. 2004 , 03:34)

Είναι πολύ πιθανό η συμμετοχή να είναι κατα πολύ μικρότερη απο αυτή της συνάντησης της 7ης του Νοέμβρη. Όπως και νά'χει, συμφωνώ απολύτως με τα λεγόμενα του φίλου Johner.

Το χριστουγεννιάτικο γίνεται από καταβολής φόρουμ είναι από τα σταθερά, στην περίπτωσή μας το πρόβλημα είναι ότι άργησε να γίνει το φθινοπωρινό.

Όλα καλά.

στιο κατω κατω δεν κραταμε κανα οπλο στο κεφαλι κανενος , οποιος θελει ερχεται , οποιος δεν θελει δεν ερχεται , τοσο απλα και χωρις φασαρια.

ΥΓ σεβαστη η αποψη του johner

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Ελπίζω να έρθουν περισσότερα "μεγάλα κεφάλια":p από το φθινοπωρινό.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμμμ σιγουρα θα ερθουν οι συνηθεις υποπτοι! Τωρα για τους υπολοιπους ...its up to them!!!! Απουσιες δικαιολογημενες λογω εορτων!

Wirelessly posted (NEC N410i)

Αρχικό μήνυμα από τον/την theo905

Παιδια πειραζει να ερθω και γω που ειμαι απο Λαρισσα; Ε;;;

Όχι! Καθόλου! Μόνο φρόντισε να ξεκινήσεις μερικές ώρες πριν!! :lol:

οποιος μενει εκτος Αθηνων αναλαμβανω μεταφορα. Οποιος θελει ας στειλει pm. Στο pm αυτο να συμπεριλαμβανει την περιοχη του, και το οχημα μεταφορας που προτιμαει. Τα οχηματα ειναι:

1)zeppelin

2)boeing 747-400

3)σινουκ (δεν φερω ευθηνες ατυχηματων)

4)Πουλμαν

5)παντως καιρου

6)υπερωκεανιο

:D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (17 Νοέ. 2004 , 22:52)

Αααααα, οργανώστε και κανένα Salonica meeting! :geek:

Ναι ρε παιδιά. Μας έχει ξεχάσει και ο θεός ο ίδιος εδώ πάνω...

Θα προσπαθήσω κι εγώ να είμαι στο meeting.Έχω γνωστούς πολλούς στην Αθήνα και δεν θα υπάρξει πρόβλημα :o

3 Δεκεμβριου κλεινει η δημοσκοπηση , οσοι δεν εχουν ψηφησει ας το κανουν, το μερος το επιλεγετε εσεις με την ψηφο σας , και δεν θα αλλαξει ( εκτος εαν γινει τιποτα σοβαρο οπος κανα σεισμο κτλ κτλ )

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο αλλά μην με πάρετε με τις πέτρες! :worry:

Πάνω-κάτω τι γίνεται εκεί πέρα;

Και από ότι κατάλαβα οι περισσότεροι γνωρίζεστε μεταξύ σας εγώ και οι άλλοι καινούριοι τι θα κάνουμε απλώς θα κοιτιόμαστε ή θα σεμετεχουμε κι εμείς;

το οτι μερικοι γνωριζωμαστε ειναι αιτια τα διαφορα meetings σαν αυτο που εχουν γινει κατα καιρους. Μια μεγαλη παρεα ειμαστε μιλαμε για τα παντα απο τεχνολογια μεχρι και τι τρωμε, ολοι συμμετεχουν ακομα και οι νεοι που ερχονται για πρωτη φορα σε μια συναντηση, δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις (εκτος τον Vampyre και το βλεμμα του :p ) μια χαρα περναμε, θα το δεις και ο ιδιος ριξε και μια ματια εδω που μπορεις να δεις τι ακριβως κανουμε ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konstantinos_bei (28 Νοέ. 2004 , 18:23)

Ναι ρε παιδιά. Μας έχει ξεχάσει και ο θεός ο ίδιος εδώ πάνω...

Θα προσπαθήσω κι εγώ να είμαι στο meeting.Έχω γνωστούς πολλούς στην Αθήνα και δεν θα υπάρξει πρόβλημα :o

Off topic : Το ΣΚ της Καθαράς Δευτέρας ετοιμάζω Salonica meeting. Υπομονή θα το ανακοινώσω τον Ιανουάριο. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

OK θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ για να έρθω! :happy:

Απλώς ψιλοντρέπομαι :o λίγο και για αυτό έκανα την ερώτηση.

Wirelessly posted (NEC N410i)

Αρχικό μήνυμα από τον/την theo905

Έλα βρε θα περάσουμε τελεία! ! (Εγώ προσωπικα ανυπομονώ!! Να βρεθώ με όλους (που την 1η φορά δεν τους ήξερα και τους 1ους 3 που συνάντησα ήταν τον manos_the_greek τον hunter και το kakiasmeno) και φυσικά να απολαύσο το περιβάλον τον flocafe!)! Δες το και από την άλλη, ότι πας για ένα καφεδάκι!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theo905 (28 Νοέ. 2004 , 20:27)

Δεν θελω ντροπες! Δεν θελω ντροπες! Ολοι μια παρεα ειμαστε! Ελα και δεν θα χασεις! :happy: ;)

Να ανάψω φωτιές?

Νομίζω ότι πιο δίκαιο θα είναι να γίνεται εναλλάξ

ΜΑρούσι το προηγούμενο, ρέντη τώρα... Ε? Ε?

:X

ρε παιδια ποσο μεγαλος ειναι ενας sim editor? γιατι θελω να μου ξεκλειδωσετε μια καρτα και θελω μερικες in 1 (εχω ακουσει οτι γινεται... right?)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaster ( 1 Δεκ. 2004 , 21:37)

παρόλο που εγώ στο προηγούμενο thread για το φθινοπωρινό meeting είχα προτείνει να καρμάρουμε ο ένας τον άλλον τελικά εγώ που σας διαφώτισα με την ιδέα βγήκα τελικά ο μόνος χαμένος.... :( :cry: ο μόνος του οποίου το κάρμα δεν έχει αυξηθεί είμαι εγώ.... :cry: :cry: :cry:

τι να πώ ?????

Ελπίζω να αποδωθεί δικαιοσύνη !!!! :mad: :D

Ξεκινώντας από τώρα... Άντε τυχερέ!

Βγήκε το πρόγραμμα! 19 δουλεύω πρωί οπότε όπου και να γίνει θα έρθω. :)

Πάντως ψήφισα Floca Ρέντη που είναι πιο κοντά! :D

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...