Jump to content

myphone meeting - Virtuality Cafe Μαρούσι 5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004

Hunter
 Κοινοποίηση

Που Θα Το Κανουμε??  

85 members have voted

1. 1. Που Θα Το Κανουμε??

• Flocafe Village Center Μαρούσι (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      34
    • Flocafe Village Park Ρέντη (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      29
    • Καφετέρια Στο Κέντρο (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      16
    • Olympico στο ΣΕΦ (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      6

Recommended Posts

• Απαντήσεις 367
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (11 Δεκ. 2004 , 08:37)

σας το ειπα οτι θα ερθω? :p

υπόψιν κανονίστε να φτάσετε όλοι την ίδια σειρά όπως και την προηγούμενη φορά :D

ε ενταξει εαν δεν με δεις εκει την ωρα που θα φτασεις θα με βρεις στα Goody's διπλα ( να στρωνω χαρακτηρα :p )

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (11 Δεκ. 2004 , 08:59)

ε ενταξει εαν δεν με δεις εκει την ωρα που θα φτασεις θα με βρεις στα Goody's διπλα ( να στρωνω χαρακτηρα :p )

όπως καταλάβατε...εγώ θα ανοίξω πάλι το μαγάζί :D

Θα τα πουμε λοιπόν εκει!!!Ελπιζω να μπορ΄ςσω να έρθω να σας γνωρίσω επιτέλους!!!
http://www.braker1.com/southclubs/banners/mg-roverclub.jpg

Αν ειμαι Athens θα έρθω κι εγώ μάλλον...

Αν παίζουμε το Σάββατο στην Κέρκυρα, που δεν μπορώ να πάω, Κυριακή θα είμαι Αθήνα, οπότε κατα 80% θα έρθω. Ειδάλλως, καλά να περάσετε, και 2πλό η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (11 Δεκ. 2004 , 21:55)

Αν παίζουμε το Σάββατο στην Κέρκυρα, που δεν μπορώ να πάω, Κυριακή θα είμαι Αθήνα, οπότε κατα 80% θα έρθω. Ειδάλλως, καλά να περάσετε, και 2πλό η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου. ;)

Γαμώτο, Σάββατο παίζουμε... :mad:

Οπότε εκτός απροόπτου θα ρθω κι εγώ.

Παιδιά, νομίζω ότι θα χαλάσει η παράδοση σε ότι αναφορά τα Flocafe, διότι μάλλον δεν πιστεύω να πάμε στον πάνω όροφο ώς συνήθως....

Αυτό το λέω, γιατί τώρα τον πάνω όροφο τον έχουν μετατρέψει και καλά σε κλάμπ και τον έχουν ονομάσει UPSTAIRS και του έχουν φτιάξει διαφορετική είσοδο από το πλάι. Μάλλον θα πρέπει να μεταφερθούμε στον κάτω όροφο.... :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaster (12 Δεκ. 2004 , 13:16)

Μάλλον θα πρέπει να μεταφερθούμε στον κάτω όροφο.... :worry:

Ή να κλείσετε άλλο μέρος... ;)

Για οσους δεν ξερουν πως θα ερθουν :

1. Με λεωφορεια - κατεβειτε στην σταση ΧΕΙΜΑΡΑΣ με τα εξης λεωφορεια

α) Β7 ΚΑΝΙΓΓΟΣ -ΚΗΦΙΣΙΑ - Ν.ΚΗΦΙΣΙΑ (Μέσω ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ)

β) Α7 ΚΑΝΙΓΓΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

γ) Ε7 ΚΑΝΙΓΓΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ (EXPRESS)

δ) 550 Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΚΗΦΙΣΙΑ

Διαδρομή Γραμμής Β7:

ΚΑΝΙΓΓΟΣ - ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ - ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ - ΕΛΑΙΩΝ - ΠΛ.ΕΛΑΙΩΝ - ΠΑΡ.ΕΘΝ.ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑ

Διαδρομή Γραμμής Α7:

ΚΑΝΙΓΓΟΣ - ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ - ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΘΗΣΕΩΣ - ΠΑΡ.ΘΗΣΕΩΣ

Διαδρομή Γραμμής Ε7:

ΚΑΝΙΓΓΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΛ.ΠΛΑΤΑΝΟΥ

Διαδρομή Γραμμής 550:

ΔΙΑΜ.ΧΩΡΟ ΣΤΑΘ.ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ - ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΠΛΕΙΑΔΩΝ - Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ - ΛΕΩΦ.ΣΥΓΓΡΟΥ - Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ - ΛΕΩΦ.ΣΥΓΓΡΟΥ - ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ - ΑΡΔΗΤΤΟΥ - ΛΕΩΦ.ΒΑΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΛΕΩΦ.ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΛ.ΠΛΑΤΑΝΟΥ

2. Με ΜΕΤΡΟ/ΗΣΑΠ : Κατεβειτε στον σταθμο ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ (ΗΣΑΠ) και μετα εχει λιγο περπατημα μεχρι το Village Centre ( Δεν ειμαι σιγουρος εαν υπαρχει λεωφορειο για να σας φερει μεχρι το "δαχτυλιδι" )

3. Με Αυτοκινητο/Μηχανακι : Απο Αθηνα (Κεντρο) στην Κηφισιας προς Κιφισια λιγο πριν το δαχτυλιδι στριψτε δεξια και αμεσως παλι δεξια και φτασατε. Απο Βορεια Προαστεια κανετε τον κυκλο στο "δαχτυλιδι" για να βγειτε στο ρευμα προς Κηφισια και αμεσως δεξια και παλι δεξια. Το ιδιο υσχει και για αυτους που θα ερθουν απο Αττικη Οδο.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

http://www.patatoforums.gr/map.png

Το Flocafe ειναι εκει που ειναι το μπλε Χ

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaster (12 Δεκ. 2004 , 15:16)

Παιδιά, νομίζω ότι θα χαλάσει η παράδοση σε ότι αναφορά τα Flocafe, διότι μάλλον δεν πιστεύω να πάμε στον πάνω όροφο ώς συνήθως....

Αυτό το λέω, γιατί τώρα τον πάνω όροφο τον έχουν μετατρέψει και καλά σε κλάμπ και τον έχουν ονομάσει UPSTAIRS και του έχουν φτιάξει διαφορετική είσοδο από το πλάι. Μάλλον θα πρέπει να μεταφερθούμε στον κάτω όροφο.... :worry:

αυριο θα μου πουνε ακριβως που θα κατσουμε κτλ κτλ , μην φοβασται

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (12 Δεκ. 2004 , 15:48)

Διαδρομή Γραμμής Β7:

ΚΑΝΙΓΓΟΣ - ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ - ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ - ΕΛΑΙΩΝ - ΠΛ.ΕΛΑΙΩΝ - ΠΑΡ.ΕΘΝ.ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑ

Διαδρομή Γραμμής Α7:

ΚΑΝΙΓΓΟΣ - ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ - ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΘΗΣΕΩΣ - ΠΑΡ.ΘΗΣΕΩΣ

Διαδρομή Γραμμής Ε7:

ΚΑΝΙΓΓΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΛ.ΠΛΑΤΑΝΟΥ

Διαδρομή Γραμμής 550:

ΔΙΑΜ.ΧΩΡΟ ΣΤΑΘ.ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ - ΛΕΩΦ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΠΛΕΙΑΔΩΝ - Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ - ΛΕΩΦ.ΣΥΓΓΡΟΥ - Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ - ΛΕΩΦ.ΣΥΓΓΡΟΥ - ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ - ΑΡΔΗΤΤΟΥ - ΛΕΩΦ.ΒΑΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΛΕΩΦ.ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΠΛ.ΠΛΑΤΑΝΟΥ

2. Με ΜΕΤΡΟ/ΗΣΑΠ : Κατεβειτε στον σταθμο ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ (ΗΣΑΠ) και μετα εχει λιγο περπατημα μεχρι το Village Centre ( Δεν ειμαι σιγουρος εαν υπαρχει λεωφορειο για να σας φερει μεχρι το "δαχτυλιδι" )

3. Με Αυτοκινητο/Μηχανακι : Απο Αθηνα (Κεντρο) στην Κηφισιας προς Κιφισια λιγο πριν το δαχτυλιδι στριψτε δεξια και αμεσως παλι δεξια και φτασατε. Απο Βορεια Προαστεια κανετε τον κυκλο στο "δαχτυλιδι" για να βγειτε στο ρευμα προς Κηφισια και αμεσως δεξια και παλι δεξια. Το ιδιο υσχει και για αυτους που θα ερθουν απο Αττικη Οδο.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

http://www.patatoforums.gr/map.png

Το Flocafe ειναι εκει που ειναι το μπλε Χ

1. O χάρτης είναι κάπως αρχαίος (που είναι βρε η Αττική Οδός και ο Προαστιακός; ).

2. Υπάρχει στάση του προαστιακού κάτω ακριβώς από το δαχτυλίδι. Στάση Κηφισίας (τη γράφουν Κηφισιά αλλά είναι λάθος).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το εισιτήριο του προαστιακού στοιχίζει μόνο 70 λεπτά και νομίζω πως από αύριο θα υπάρχει δυνατότητα πολλαπλής χρήσης των συγκοινωνιακών μέσων (και του προαστιακού) με ένα ευρώ για μιάμιση ώρα...

...Ο προαστιακός συνδέεται με τον ηλεκτρικό με την στάση Νερατζιώτισσα και από εκεί παίρνετε τον προαστιακό και κατεβαίνετε στην επόμενη στάση "Κιφησίας" δηλ. στο δαχτυλιδι της Κηφισίας (οπότε το περπάτημα είναι περίπου δύο λεπτά για το φλοκαφέ) ή από το σταθμό Λαρίσης (όπου είναι και η αφετηρία του προαστιακού) για όσους θα χρησιμοποιήσουν το μετρό ως στάση μετεπιβίβασης....

Έτσι απλά, εύκολα και ανέξοδα (χωρίς χρήση ταξί) έρχεστε στο meeting point.... ;)

Και για όσους φίλους μας έρθουν από επαρχία αεροπορικώς....τότε αν μετρήσουν τέσσερις στάσεις κατεβαίνουν στην πέμπτη (στην επόμενη δηλ. μετά την Πλακεντίας) και έτσι σε λιγότερο από ώρα θα είναι κοντά μας από οποιοδήποτε προορισμό και αν έρχονται της ελληνικής επικράτειας... :whistle:

Ξεχασες να πεις για οσους ερθουν απο πειραια η φαληρο να πακεταρουν και κανα σαντουιτς για να φανε στον δρομο ωσπου να φτασουν :)

Παιδιά όποιος είναι σίγουρος ότι θα πάει στο meeting και έχει 3G phone όποιο να είναι να μου στείλει τον αριθμό του με π.μ.!

Να τα πούμε δηλαδή να πάω κέντρο για να πιάσει σήμα και να τα πούμε με όλα τα παιδια!

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Να προσθέσω μια ακόμα επιλογή:

Χ14 από πλατεία Συντάγματος, το οποίο τα Σαββατοκύριακα κάνει όλο το 24ωρο την διαδρομή ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ μέσω των οδών Βασ.Σοφίας και Κηφισίας.

Τα δρομολόγια για την Κυριακή το απόγευμα είναι:

Από Σύνταγμα προς Κηφισιά: 16:05', 16:25', 16:50', 17:10', 17:30', 17:50'.

Από Κηφισιά προς Σύνταγμα: 16:10', 16:35', 17:00', 17:25', 17:50', 18:10'.

Η στάση είναι η ίδια με τα Α7, Β7, και 550.

Σημείωση: Η γραμμή Ε7 δεν λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα.

δεν με ειπαν ακομα , αυριο.........

Ρε...μήπως να έρθω και εγώ?

Έχω κάνει τόσα και τόσα mirc meeting στην ζωή μου...

λέτε να γέρασα? :p

Namaste!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (16 Δεκ. 2004 , 10:44)

Ρε...μήπως να έρθω και εγώ?

Έχω κάνει τόσα και τόσα mirc meeting στην ζωή μου...

λέτε να γέρασα? :p

Ρε...έλα!

'70s

Μολις μιλησα με τον υπευθηνο στο Μαρουσι.

Στον πανω οροφο μπορουμε να παμε , αλλα εχει πλεον αλλαξει ο χορος εκει και λειτουργει σαν Καφε-μπαρ , δεν εχει την ποικιλια του φλοκα ( δηλαδη γλυκα , σαντουιτς και ολους τους καφεδες ) εχει μονο ορισμενους καφεδες και ποτα αλλα οταν μου ειπε της τιμες παραλιγο να παθω τριπλο εγκεφαλικο.

Στον κατω οροφο ειναι πολυ δυσκολο να μας δωσει τοσα τραπεζια για τοσο μεγαλο διαστημα, ενναλακτικη ειναι να κατσουμε εξω που εχουν βαλει κατι μεγαλες σομπες και αποτι μου λεει ειναι πολυ ευχαριστα, δεν νομιζω ομως να αρεσει αυτο σε πολλους.

Εχω ομως και εναλλακτικη λυση σε μαγαζι μεσα στο Village Centre που με ενα τηλεφωνημα κλεινω αμεσα, το θεμα ειναι τωρα να μου πειτε εσεις τι προτιματε.

Αυτα

Ρε Τεο δεν σε προλαβα στο MSN να σου πω! Σιγουρα ειναι μεγαλη αναποδια αυτο που συμβαινει τελευταια στιγμη. Το καλυτερο ειναι να πας απο κει να δεις αυτο τον εξωτερικο χωρο με τις σομπες, να δουμε αν εχουν τεντες απο πανω ή γυρω γυρω, να μην ειμαστε τελειως ανοιχτα.

Αλλιως εγω ειμαι μεσα οπου και να παμε. Ξερω οτι πολλοι θα δυσαρεστηθητε με αυτο που εγινε, αλλα ελπιζω να σας δουμε ολους και να μην κολησετε.

Οσο για το flocafe.......τι να πεις! Τουλαχιστον επρεπε να εχουμε μια καλυτερη αντιμετωπιση γιατι στο κατω κατω και πολλες φορες τους εχουμε .......τιμησει, και καλους λογαριασμους εχουμε κανει, και αν γουσταρουμε τον γεμιζουμε ολο τον χωρο! Αλλα......που μυαλο! Κριμα :(

τεντες εχει απο πανω, εγω θα παω ομως σημερα το μεσημερι εκει για μια δουλεια και θα παω να μιλησω face to face , του ειπα ομως στο τηλεφωνο οτι δεν ειναι αντιμετοποιση αυτη σε καλους πελατες οπως ειμαστε εμεις

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...