Jump to content

Lg g2 ή κινεζιά?

ntragas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο τιτλος τα λέει όλα.Ετοιμος να αγορασω το lg g2 στα 300 euro , αλλα με το που ειδα οτι βγηκαν τα 64 bitα κινεζικα

ειπα να το τραιναρω λιγο μηπως και με 150-200 εuro παρω κατι που ειναι το ιδιο δυνατο ή και δυνατοτερο απο το g2.

Λιγα λογια :

16gb εσωτερικη μνημη μου φτανουν.Αν παιρνει sd ακομα καλυτερα αλλα δεν εχω τετοιο προβλημα.

Πολυ δυνατο multitasking,

Σιγουρα πολυ ram.(7-8 εφαρμογες παντα ανοιχτες χωρις να αποδεσμευονται για να ανοιξουν αλλες),

Δεν παιζω παιχνιδια(το πολυ κανα angry birds ),

καμερα απλα καλη,

Δυνατη μπαταρια.

Θελω οταν surfαρω στο Internet και ταυτοχρονα εχω ανοιχτο Whatsapp-Viber-μηνυματα-email κτλ ,να μπορω να μεταβω μεταξυ των εφαρμογών "αστραπιαια" χωρις να μου κλεινει εφαρμογες το λογισμικο και να περιμενω να τις ξανα ανοιξει.

Απο τα Ελληνικα διαλεξα το G2 γιατι κατα την γνωμη μου αν και παλιο εχει οτι χρειαζομαι Μπαταρια,μνημη,επεξεργαστη,οθονη,μεγεθος, lolipop και δεν βρηκα κατι που να το κοντραρει .

Edited by ntragas

Με 20-30€ παραπάνω δες το Ζ2. 3gb ram,μπαταρία ένα κλικ καλύτερη του g2,αδιάβροχο ( είσαι άνετος αν πέσει ποτήρι νερό πάνω πχ), κάρτα μνήμης μπορείς να του βάλεις είναι κ πιο φρέσκο από το lg. Όχι πως με το lg δεν θα κάνεις την δουλειά σου

Έχεις δίκιο.Ανέβηκε πολύ ξανά.είχε πέσει στα 320-330 για αυτό και το πρότεινα. Στα 300€ το g2 είναι πολύ καλή επιλογή. Τώρα για κινέζικο ας απαντήσουν τα παιδιά που έχουν ασχοληθεί. Είχα το g2 4μηνες μέχρι που το πάτησε Κλαρκ και ήμουν απόλυτα ικανοποιημενος

Αν ειναι μεσα στον επομενο 1 μηνα να ξαναπεσει 330-340 απο επώνυμο μαγαζι θα το χτυπουσα χωρις δευτερη σκεψη.Δεν ειχα ιδεα για το συγκεκριμενο μοντελο!

Κι εγώ παρόμοιο δίλημμα έχω. Τις τελευταίες μέρες κλίνω προς ένα αρκετά φθηνότερο, αλλά αξιοπρεπές "κινέζικο" (Elephone P6000 ή Ulefone Be Pro). Υστερούν σαφώς στην κάμερα, την υποστήριξη με custom roms και τις αναβαθμίσεις (παρότι οι κατασκευαστές έχουν δεσμευθεί ότι πολύ σύντομα θα διαθέσουν Android 5.0) και στην οθόνη, αλλά είναι 64bit (με Antutu ~32000), έχουν 2GB ram, υποστηρίζουν 4G και 2 κάρτες sim, ενώ δέχονται και SD card. To κόστος τους, ανάλογα με την προσφορά που ενδεχομένως υπάρχει κατά την παραγγελία, είναι της τάξης των 120-130 ευρώ. Θεωρώ ότι σε αυτά τα χρήματα είναι εξαιρετικές κι ασφαλείς επιλογές. Νομίζω ότι στα ~200 ευρώ θα προτιμούσα ένα μεταχειρισμένο LG G2, παρά ένα κινέζικο. Καλή επιτυχία με την επιλογή!

Οταν λες ειναι υπεροπλο ειναι πιο γρηγορα απο το lg ή στα ιδια κυβικα?

Το Lenovo το αποκλειω η μπαταρια του εδεν μου φτανει...

Edited by ntragas

Εγω παντως περσι τον Μαρτη ημουν σε αναλογο διλλημα, με τις ιδιες αναγκες που περιγραφεις + 20 ωρες ομιλια το μηνα, δοκιμασα τη λυση του κινεζου και ειχα παρει το s650 lenovo. Δεν ειναι κακο αλλα ισως για πιο ελαφρια χρηση. Προχθες πηρα το lg g2 και φαινεται η διαφορα στη ποιοτητα που πιστευω θα αποδειχθει και σε βαθος χρονου. Για μενα χτυπα g2..

χμ...Δεν ξερω κατα ποσο η συγκριση που εκανες ισχυει για τα σημερινα δεδομενα.Το s650 ειναι πολυ πισω τεχνολλογικα σε σχεση με αυτα που βλεπω τωρα.Το m1 note συγκεκριμενα μου εχει κατσει στο ματι!

Δε ξερω τι καταλαβες απο αυτο που εγραψα αλλα το νοημα μου ειναι : Μη περιμενεις αξιοπιστια-ποιοτητα απο τα κινεζικα αναλογη του g2 για τη χρηση που το θες.

Για να συγκρίνεις το G2 με κινέζικο,θα πρέπει να πάρεις κάποιο στην κατηγορία του.

Το S650 είναι κανα δυό κατηγορίες πιο κάτω.

Πάρε,π.χ. Vibe X2,K910......κανα Xiaomi Mi3.

Ολα αυτα που σου πρότεινε και πολλά άλλα είναι καλύτερα απο το lg. Κάνεις λάθος πάντως για το λενόβο, πανεμορφο και παρα πολύ καλό, διαβασε τα θέματα όλων αυτων εδωω στο myphone.

Μιλας για αυτα που μου προτεινε ο Immortal ή ο demakhs?οσο για το lenovo σιγουρα η μπαταρια ειναι για μενα μεγαλο θεμα.Ποτε ξανα κατω απο 3.000 mah ...

Οταν λες ειναι υπεροπλο ειναι πιο γρηγορα απο το lg ή στα ιδια κυβικα?

Το Lenovo το αποκλειω η μπαταρια του εδεν μου φτανει...

Το G2 μια χαρά τούμπανο είναι, αλλά κυκλοφόρησε Αύγουστο 2013!!

Συγκρίνεται όμως π.χ. με το Lenovo vibe x2?

Όσον αφορά τη μπαταρία, άλλη κατανάλωση είχε η τεχνολογία του 2013 (εννοείται μεγαλύτερη), οπότε είναι όλα σχετικά.

Άντε και πες για να σου φύγει το ψυχολογικό, πάμε στο jiayu S3, στο οποίο μαζεψαν όλα τα θεματάκια που είχαν οι πρώτες τους συσκευές (π.χ. το G4 είχε σοβαρό θέμα με το GPS, μάλλον το GPS είχε σοβαρό θέμα με το G4... είχαν σκοτωθεί!!! :lol: :lol:) και αφού τα διόρθωσαν έβγλαν μία εξαιρετική συσκευή.

Ακόμα και το πολύ φιλότιμο και πολυδοκιμασμένο (246 σελίδες το θέμα του!!) lenovo A806 βλέπεις χαλαρά στα 140 Ευρώ!

'Ολα τα κινέζικα είναι οχταπύρηνα οπότε σου απαντάω και στο ερώτημα για τα κυβικά.

Καλή φώτιση!!

Το Elephone P6000 αν το προλαβετε με το κουπονι στο Gearbest κατω απο τα 130$ ειναι μια εξαιρετικα τιμια προταση.Με 2GB ram,64bit επεξεργαστη 1.5Ghz με αναβαθμιση σε Android 5 και καλη σχετικα ποιοτητα.Σιγουρα δεν φτανει το G2,αλλα η τιμη του (115 περ με το κουπονι) ειναι στο 40% της τιμης του G2 (270).
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Meizu M1 Note......Νέο κινητό,καλή μάρκα.

Xiaomi Mi3......κινητό θρύλος,πατάει πολλά "τοπικά" κινητά διπλάσιας τιμής.Συνεχή updates στην Ελληνική σελίδα της εταιρίας.

Lenovo Vibe X2......Vibe= Η κορυφαία σειρά της εταιρίας.

Lenovo K900......τι να λέμε.Δες χαρακτηριστικά και κλάψε!

Και μιας και ανέφερες μπαταρία.....Lenovo S860!!!! 4000 mAh....εκτός κι αν θες καμμιά μπαταρία αυτοκινήτου.Μπορείς να το δεις από κοντά στο public ή στον Κοτσώβολο της γειτονιάς σου.

Το δικό μου πάλι, πάει να εξελιχθεί στον ορισμό του vfm.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγώ πάντως είχα την ίδια σκέψη με εσένα και πήρα τελικά το oneplus one και τώρα θα το δώσω γιατί πήρα το meizu mx4 ...

Ωραίος !!!!!!!

Σ'αυτές τις τιμές,χαμός γίνεται!

MX4......One+One.....Mi4......Find 7a.

Edited by immortal207

Τελικα το πηρα το g2 απο εδω http://kaizerstore.gr/lg-g2-d802-32gb-leyko-eu?filter_name=lg%20g2.

Δυστυχως τα επαιξε το προηγουμενο κινητο μου και επρεπε να παρω οσο πιο γρηγορα γινεται συσκευη και δεν μπορουσα να περιμενω τα κινεζικα .Απ οτι ακουω στο site το καταστημα ειναι αρκετα αξιοπιστο.Στο τηλεφωνο μου ειπαν πως αυριο θα το εχω κιολας :shock: .

Edited by ntragas

Τελικα το πηρα το g2 απο εδω http://kaizerstore.gr/lg-g2-d802-32gb-leyko-eu?filter_name=lg%20g2.

Δυστυχως τα επαιξε το προηγουμενο κινητο μου και επρεπε να παρω οσο πιο γρηγορα γινεται συσκευη και δεν μπορουσα να περιμενω τα κινεζικα .Απ οτι ακουω στο site το καταστημα ειναι αρκετα αξιοπιστο.Στο τηλεφωνο μου ειπαν πως αυριο θα το εχω κιολας :shock: .

Τωρα ομως βλεπω οτι einai out of stock.Ελπιζω να πηρα το τελευταιο και να μην μαθω αυριο οτι τελικα θα πρεπει να περιμενω νεα παραλαβη ;)

Καλορίζικο να είναι. Και γω τον ίδιο προβληματισμό είχα με σένα πριν περίπου 4 μήνες και τελικά προτίμησα το G2 ελάχιστα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή. Δε το μετάνιωσα μια χαρά πάει η συσκευή (από kaizershop αγορασμένο). Κακά τα ψέματα όσο φθηνά και τούμπανα και αν είναι τα κινέζικα παραμένουν σε μεγάλο βαθμό λαχείο, κυρίως οι πιο "άγνωστες εταιρείες". Σκέψου και το θέμα εγγύησης φυσικά.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Είμαι και εγώ σε δίλημμα κινέζικο κινητό ή όχι αλλά για εγγύηση που αναφέρατε απι ελληνικο μαγαζί αν αγοράσεις δεν δίνουν εγγύηση?
Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

Απ οτι καταλαβα αν ειναι ευρωπαικο το κινητο εχεις εγγυηση 2 χρονια απ ολα τα μαγαζια της ελλαδας.

Αν εισαι γκατζετακιας θελεις τοπ hardware και εχεις κινητο καβατζα για να περιμενεις την αποστολη ορμα για κινεζο.

Αν σ αρεσει να πειραματιζεσαι με custom roms παιρνεις ευρωπαικο.

Οπως και να το κανουμε το κινεζικο ειναι ρισκο μεγαλυτερο απο το ευρωπαικο οποτε διαλεγεις και παιρνεις .Αυτα χοντρα χοντρα .