Reignman Δημοσιεύτηκε November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 11, 2004 Καλησπέρα παιδιά! Ελπίζω να μην έχει ερωτηθεί ξανά και κάνω διπλό post. Μόλις σήμερα παρατήρησα πως η οθόνη μου Hitachi CM721F στο πάνω δεξί της μέρος έχει αρχίσει να αλλιώνει τα χρώματα. Συγκεκριμένα το κόκκινο δείχνει ξεθωριασμένο, σαν να έχει μαγνητιστεί τοπικά. Έχω ένα σετ ηχείων της Megaworks τα οποία δεν είναι σε τόσο κοντινή απόσταση για να δικαιολογεί τέτοιο πρόβλημα. Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; Υπάρχει γιατρειά; Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχω χρόνο για να την τρέχω στην Quest που έχει το service (δεν είναι πλέον και μέσα στην εγγύηση) αλλά και χρήμα... Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Απομάκρυνε τελείως κάθε μαγνητικό μέσο από γύρω, κάνε Degauss, άσε κλειστή την οθόνη για μια μέρα, κάντης calibration (αν έχει utilities) και δες τι έγινε. Αν δεν φτιάξει μάλλον πρέπει να την πας στο service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. November 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Τέλος καλό όλα καλά... Η οθόνη "συνήλθε".. Σ'ευχαριστώ πολύ eLeKtriK EyE για τη βοήθεια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 ...επομένως, δε χρειάζεσαι τη βοήθειά μου. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts