Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όταν πληρώσεις θα πληρώσεις ή με το ποσό σε $ ή με την ισοτιμία του Paypal (λογικά γύρω στα 220 Ευρώ).

το μόνο που ξέρω από τα καλά site που το έχει λίγο πιο φθηνό είναι το minideal που το έχει 229,90$ αλλά αυτοί δεν εγγυώνται ότι έχει Google Play (δεν το ανοίγουν δηλ, αν το έχει καλός αν δεν το έχει το βάζεις εσύ)

freemind την ισοτιμια την εχω αλλαξει εδω και κατι μηνες στις ρυθμισεις του paypal και την εχω κανει ευρω και τα ενημερωτικα του paypal σε ευρω μου τα δειχνει μεσα στο paypal....μερικοι την αφηνουν σε δολλαρια οπως θελει ο καθενας....μισο λεπτο αρα παιζεται μ.......α με τα σαιτ το minideal το βγαζει σε ευρω 208 χωρις θηκη και προτεκτορ αρα υπολογισε και κανα 6αευρω αμα παρεις και αυτα...και το geek στα 203...αλλιως 205 γιατι δινει δωρο την θηκη και χρεωνεσαι 2 ευρω το προτεκτορ....αρα θεωρητικα και πρακτικα προφανως βγαινει πιο φθηνο το geek....ετσι νομιζω τουλαχιστον εκτος αν ειμαι τοσο λαθος.

Edited by olympiakos

μου το στειλαν και μένα σήμερα apo gearbest με singapore post.

μάλιστα μου στειλαν συννημένο το φάκελο που το στειλαν

που δε το χω ξαναδει ποτέ σε παραγγελία μου.

ελπίζω σε 2 βδομάδες να το έχω.

τόσο πάντα μου έκανε η singapore post που τη προτιμάω πάντα.

πανάκριβο το έχουν αυτοί! 232,41$ για τα 2GB

freemind την ισοτιμια την εχω αλλαξει εδω και κατι μηνες στις ρυθμισεις του paypal και την εχω κανει ευρω και τα ενημερωτικα του paypal σε ευρω μου τα δειχνει μεσα στο paypal....μερικοι την αφηνουν σε δολλαρια οπως θελει ο καθενας....μισο λεπτο αρα παιζεται μ.......α με τα σαιτ το minideal το βγαζει σε ευρω 208 χωρις θηκη και προτεκτορ αρα υπολογισε και κανα 6αευρω αμα παρεις και αυτα...και το geek στα 203...αλλιως 205 γιατι δινει δωρο την θηκη και χρεωνεσαι 2 ευρω το προτεκτορ....αρα θεωρητικα και πρακτικα προφανως βγαινει πιο φθηνο το geek....ετσι νομιζω τουλαχιστον εκτος αν ειμαι τοσο λαθος.

Λάθος σου που βλέπεις την ισοτιμία του site...την ισοτιμία της τράπεζας σου πρεπει να βλέπεις,η οποία σίγουρα θα είναι ακριβότερη..

πανάκριβο το έχουν αυτοί! 232,41$ για τα 2GB

το πήρα 175 δολλάρια με κουπόνι πριν μια βδομάδα που είχε αναφερθεί και εδώ και στα εκπτωτικά κουπόνια.

το πήρα 175 δολλάρια με κουπόνι πριν μια βδομάδα που είχε αναφερθεί και εδώ και στα εκπτωτικά κουπόνια.

Αν έρθει οκ και σε καλό χρόνο, εσύ έκανες καλή επιλογή με αυτό το κουπόνι

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά εσείς που το έχετε ή δόνηση του κινητού είναι δυνατή? Καταλαβαίνεται όταν χτυπάει το κινητό? Edited by dynamic4

2 Εβδομαδες? και ειδικα μετα την πρωτοχρονια τους? μπααααα....δυσκοοολλλαααααα.....

With great power, comes great responsibility...

χαχα κατά...απρίλη??? το κόβεις???

Μετα το πασχα μαλλον φιλε μου, εδω tracking number απο singapore post εδω και 5 μερες ακομη δεν εχει κανει update, και ειναι και απο την 4px.

χαχα κατά...απρίλη??? το κόβεις???

Να υπολογιζεις 22 μερες το ελαχιστο απο την μερα που πραγματικα θα φυγει.

Να υπολογιζεις 22 μερες το ελαχιστο απο την μερα που πραγματικα θα φυγει.

Που σημαινει "despatched to overseas, country code:gr"

Πω πω καλα οι τιμες και η ισοτιμια πραγματικα εχουν ξεφυγει! Μια χαρα οσοι προπαραγγειλαμε το 2gb στα 160€!

παιδες τελικα το παραγγειλα απο το spemall στα 235 δολλαρια με θηκη προτεκτορ και μεταφορικα μεσα.το 3 γιγα ραμ.

Να κάνω μια ερώτηση μόλις το πάρουμε στα χέρια μας τι να προσέξουμε και τι να κάνουμε και τι να μη κάνουμε για να ναι πλήρως λειτουργικό? Καλό θα είναι τα θεματάκια που έχει να τα αναφέρουμε και αν έχει βγει λύση. καθώς άπειρος με πέρασμα roms θα κρατήσω τη μαμά rom . παίρνει 2 microsim έτσι? δηλαδή πρέπει να πάω σε κατάστημα να μου τη κάνουν microsim?

διάβασα πως καλύτερα να στην αλλάξουν σε κατάστημα αντί να τη κόψεις γιατί μπορεί να σταματήσει να δουλεύει οποτεδήποτε αργότερα.

Και κάτι τελευταίο στο skroutz οι 64άρες microsd ξεκινούν από 28 ευρώ. σε ebay-aliexpress κτλπ βλέπω βρίσκεις και με 9-10 ευρώ αλλά πολλές από αυτές ξέρω ότι είναι fake με read errors κτλπ. γνωρίζει ή έχει πάρει κάποιος κάποια φτηνή που να τη δουλεύει από κάπου? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by bkan82

Να κάνω μια ερώτηση μόλις το πάρουμε στα χέρια μας τι να προσέξουμε και τι να κάνουμε και τι να μη κάνουμε για να ναι πλήρως λειτουργικό? Καλό θα είναι τα θεματάκια που έχει να τα αναφέρουμε και αν έχει βγει λύση. καθώς άπειρος με πέρασμα roms θα κρατήσω τη μαμά rom . παίρνει 2 microsim έτσι? δηλαδή πρέπει να πάω σε κατάστημα να μου τη κάνουν microsim?

διάβασα πως καλύτερα να στην αλλάξουν σε κατάστημα αντί να τη κόψεις γιατί μπορεί να σταματήσει να δουλεύει οποτεδήποτε αργότερα.

Και κάτι τελευταίο στο skroutz οι 64άρες microsd ξεκινούν από 28 ευρώ. σε ebay-aliexpress κτλπ βλέπω βρίσκεις και με 9-10 ευρώ αλλά πολλές από αυτές ξέρω ότι είναι fake με read errors κτλπ. γνωρίζει ή έχει πάρει κάποιος κάποια φτηνή που να τη δουλεύει από κάπου? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δες τις περιγραφές των καταστημάτων -επικοινώνησε και μαζί τους στο chat που έχουν στη σελίδα τους αν χρειαστεί- και διάλεξε να το πάρεις από ένα μαγαζι που το δίνει με τα Google Apps (ή gapps για συντομία) εγκατεστημένα.

Μετά δε νομίζω πως θα σου λείπει τίποτα. Θεωρητικά το τηλέφωνο θα μπορεί να κάνει μόνο του ενημέρωση του λογισμικού του αν υπάρχει (ήδη - ή βγει αργότερα) κάποια καινούρια έκδοση του λειτουργικού.

Για το κόψιμο των SIM, αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το δοκιμάσεις και μόνος σου. Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο βέβαια, απευθύνσου σε ένα μαγαζί. Το καλό σενάριο είναι να τις κόψουν οι ίδιοι - με κατάλληλο εργαλείο που έχουν. το κακό θα είναι να σε βάλουν να αγοράσεις καινούριες - σε micro (κανένα τάλληρο το κομμάτι, νομίζω).

Έχω κάνει πολλές αγορές τα τελευταία χρόνια και από eBay και από τα μαγαζιά που εξετάζουμε εδώ. Αποθηκευτικά μέσα (SD card, USB stick, memory module) δε θα σου συνιστούσα να πάρεις!

Αν δεις άλλωστε, στην Ελλάδα με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις κάποιες πολύ καλές τιμές. Στα ιντερνετικά μαγαζιά συνήθως δεν είναι καλύτερες. Και αυτές που είναι πολύ φτηνές, είναι σχεδόν εγγυημένο -νομίζω- ότι θα τρώνε μπανάνες - ή έστω ότι θα είναι πιο αργές και από τον... Επιτάφιο και κατά πάσα πιθανότητα και αναξιόπιστες...

καλησπερα παιδια...εχω κανει παραγγελια το συγκεκριμενο τηλ απο minideal..πως μπορω να δω αν εχει φυγει απο το μαγαζι ;;;
LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended

καλησπερα παιδια...εχω κανει παραγγελια το συγκεκριμενο τηλ απο minideal..πως μπορω να δω αν εχει φυγει απο το μαγαζι ;;;

Ρωτα την linda, αυτη θα δει και θα σου δωσει και tracking number.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πω πω καλα οι τιμες και η ισοτιμια πραγματικα εχουν ξεφυγει! Μια χαρα οσοι προπαραγγειλαμε το 2gb στα 160€!

Ασε φιλε μου, το ευρω εγινε 1,07 δολλαρια και απ οτι με ενημερωσαν απο την τραπεζα σημερα, αναμενεται να φτασουμε στο 1/1. Οι κινεζοι φιλοι μας σημερα ειχαν εκτακτα meeting για το θεμα των τιμων, διοτι κανεις δεν ψωνιζει πλεον, με το δολλαριο να ισχυροποιειται εναντι ολων των νομισματων, ευχομαι να ριξουν τις τιμες.

παιδες τελικα το παραγγειλα απο το spemall στα 235 δολλαρια με θηκη προτεκτορ και μεταφορικα μεσα.το 3 γιγα ραμ.

http://www.pandawill.com/jiayu-s3-smartphone-4g-lte-mtk6572-octa-core-3gb-16gb-55-inch-ogs-fhd-screen-black-p97209.html

Το Pandawill πάντως το 3GB το έχει 220$ με αυτά μέσα στο πακέτο και με Google Play store:

What's Included

1 x 3000mAh Battery

1 x USB Cable

1 x Charger

1 x Silicone Case

1 x Screen Protector

1 x User Manual(English-Russian-Spanish-German)

Και ότι και αν λέτε, έχω πάρει 4 κινητά από εκεί και ήρθαν από 11 ως 19 μέρες όλα!

πρωί πετυχαίνεις και live chat και ρωτάς ή ζητάς τα πάντα για την παραγγελία σου!

Καλησπέρα, μετά από 25 μέρες παρέλαβα το S3 . Ηρθε rooted αλλά όποτε μπαίνω σε google apks κολλάει κ κάνει restart.

Σκέφτηκα να ξαναπεράσω drivers k rom με flashtools αλλά δεν το χω ξανακάνει.

Εχει κανείς καμμιά ιδέα? Μήπως δεν είναι αυτό κ είναι τπτ άλλο?

Καλησπέρα, μετά από 25 μέρες παρέλαβα το S3 . Ηρθε rooted αλλά όποτε μπαίνω σε google apks κολλάει κ κάνει restart.

Σκέφτηκα να ξαναπεράσω drivers k rom με flashtools αλλά δεν το χω ξανακάνει.

Εχει κανείς καμμιά ιδέα? Μήπως δεν είναι αυτό κ είναι τπτ άλλο?

Δοκιμασε αρχικα ενα factory reset...

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

ευχαριστω fireblade1!!!και το tracking number που θα το χρειαστω;;

Μπες εδω http://www.17track.net και βαλε το tracking number στο μεγαλο μπλε πεδιο αφου πρωτα κανεις ενα κλικ πανω του, μετα πατας track και αν εχει νεα δεδομενα σου τα εμφανιζει, απλα ξερεις που περιπου ειναι το κινητο σου.