Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε update της 7.1 που διορθώνει διάφορα μικροπροβλήματα όπως τον χαμηλό ήχο ηχογράφησης, την χαμηλή ένταση του nfc, προβλήματα με την sd κάρτα κ.α. Το μόνο πρόβλημα που απομένει είναι η λειτουργία βίντεο στη "μαμά" εφαρμογή της google, το οποίο όμως ξεπερνιέται με την εγκατάσταση της παρόμοιας εφαρμογής footej από το playstore. Λεπτομέρειες στο αντίστοιχο forum στο xda...

Παιδια για καποιο λογω το κινητο μου δεν φορτιζει πανω απο 60% οση ωρα και αν το αφησω να φορτιζει. Τι φταιει; μολις μου ηρθε η konpson. Το εκανε στην παλια την εργοστασιακη αλλα το κανει και σε αυτην..

Παιδια για καποιο λογω το κινητο μου δεν φορτιζει πανω απο 60% οση ωρα και αν το αφησω να φορτιζει. Τι φταιει; μολις μου ηρθε η konpson. Το εκανε στην παλια την εργοστασιακη αλλα το κανει και σε αυτην..

ίσως να είσαι από τους "άτυχους" που χρειάζονται αλλαγή USB-board?

Δοκίμασες με άλλο καλώδιο; Άλλο φορτιστή ή ακόμα και κάποιον εξωτερικό φορτιστή να δεις πόσο φορτίζει και πόσο διαβάζει

την μπαταρία μετά;

υ/γ: σε ποια ρομ είσαι; Να σας πω την αλήθεια στην 7.1 που είμαι εδώ και καιρό, δεν έχω προβλήματα στη φόρτιση, ούτε έχει χρειαστεί να ενεργοποιήσω το fast charge.

ίσως να είσαι από τους "άτυχους" που χρειάζονται αλλαγή USB-board?

Δοκίμασες με άλλο καλώδιο; Άλλο φορτιστή ή ακόμα και κάποιον εξωτερικό φορτιστή να δεις πόσο φορτίζει και πόσο διαβάζει

την μπαταρία μετά;

υ/γ: σε ποια ρομ είσαι; Να σας πω την αλήθεια στην 7.1 που είμαι εδώ και καιρό, δεν έχω προβλήματα στη φόρτιση, ούτε έχει χρειαστεί να ενεργοποιήσω το fast charge.

θα δοκιμασω να το φορτισω τωρα με εναν δευτερο φορτιστη που εχω και θα σου πω αν εξακολουθει να υπαρχει προβλημα. Απο ρομ ειμαι στην γερμανικη 5.1.1 (RC4 νομιζω την λενε .. ) . Παιζει να φτιαξει το προβλημα με ενα hard reset ή αν αλλαξω ρομ;;

Παίδες καλησπέρα.. Έχω ξεμείνει με την rc2.. Για να πάω κατευθείαν στην 7.1 , πρέπει να περάσω κάποια άλλη πρώτα;;; ή νορμάλ με twrp ??? Ευχαριστώ

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

θα δοκιμασω να το φορτισω τωρα με εναν δευτερο φορτιστη που εχω και θα σου πω αν εξακολουθει να υπαρχει προβλημα. Απο ρομ ειμαι στην γερμανικη 5.1.1 (RC4 νομιζω την λενε .. ) . Παιζει να φτιαξει το προβλημα με ενα hard reset ή αν αλλαξω ρομ;;

Ρίξε μια ματιά και στα περί 'calibration' - αν δεν το εχεις κάνει ήδη βεβαίως

Βλέπω το εργαλείο δεν πεθαίνει και το νήμα εδώ είναι ακόμα ζωντανό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Δε πεθαίνει αυτό το νήμα γιατί το κινητό έχει αποδειχτεί κινητάρα. Κι εγώ δεν περίμενα να είναι τόσο σούπερ απο την μέρα που το πήρα.

Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ έχω ένα jiayu - G4s δύο χρόνια, του έβαλα μια πιο σταθερή ρομ και εδώ και ένα χρόνο το έχω δώσει στην γυναίκα μου, δεν έχει πάθει τίποτα.

Mi Note 3

Samsung Galaxy S3 mini

Αν και θα βγούμε λίγο off-topic εδώ, για πες ποια ROM έβαλες στο G4s, γιατί το έχει και μια φίλη (της το είχα συστήσει εγώ, όντας παλιός... οπαδός της μάρκας), αλλά είναι ακόμα με τη ROM που το είχε πάρει (η οποία μάλιστα είναι τίγκα στα κινέζικα - ακόμα και στα μενού, και ας έχει γυρίσει τη γλώσσα στα Αγγλικά - ασυνήθιστο ατόπημα από το Vickmall που είχε αγοραστεί!) και από μια σύντομη ματιά που έριξα στο νήμα εδώ, δεν έβγαλα και πολλή άκρη (για το πού στρέφονται οι προτιμήσεις των χρηστών σε ROM, εννοώ...)

Εξαιρετικό και το S3 μας, αλλά και όλα τα προηγούμενα (έστω και αν μας έχει παιδέψει κατά καιρούς με κάποια προβλήματα ποιότητος στα G3S, G4 - G4A κλπ).

Κρίμα που η Jiayu (πρακτικά, απ' ό,τι φαίνεται) μας... άφησε!

Αν και θα βγούμε λίγο off-topic εδώ, για πες ποια ROM έβαλες στο G4s, γιατί το έχει και μια φίλη (της το είχα συστήσει εγώ, όντας παλιός... οπαδός της μάρκας), αλλά είναι ακόμα με τη ROM που το είχε πάρει (η οποία μάλιστα είναι τίγκα στα κινέζικα - ακόμα και στα μενού, και ας έχει γυρίσει τη γλώσσα στα Αγγλικά - ασυνήθιστο ατόπημα από το Vickmall που είχε αγοραστεί!) και από μια σύντομη ματιά που έριξα στο νήμα εδώ, δεν έβγαλα και πολλή άκρη (για το πού στρέφονται οι προτιμήσεις των χρηστών σε ROM, εννοώ...)

Εξαιρετικό και το S3 μας, αλλά και όλα τα προηγούμενα (έστω και αν μας έχει παιδέψει κατά καιρούς με κάποια προβλήματα ποιότητος στα G3S, G4 - G4A κλπ).

Κρίμα που η Jiayu (πρακτικά, απ' ό,τι φαίνεται) μας... άφησε!

Απο needroon του Chilapos αν θυμάμαι καλά φίλε

Mi Note 3

Samsung Galaxy S3 mini

Βγήκε update της 7.1 που διορθώνει διάφορα μικροπροβλήματα όπως τον χαμηλό ήχο ηχογράφησης, την χαμηλή ένταση του nfc, προβλήματα με την sd κάρτα κ.α. Το μόνο πρόβλημα που απομένει είναι η λειτουργία βίντεο στη "μαμά" εφαρμογή της google, το οποίο όμως ξεπερνιέται με την εγκατάσταση της παρόμοιας εφαρμογής footej από το playstore. Λεπτομέρειες στο αντίστοιχο forum στο xda...

λοιπόν τα νέα της αναβάθμισης έχουν ως εξής.

όντως ο προγραμματιστής derTeufel1980 δημοσίευσε μια καινούρια έκδοση για το κινητό μας, μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: http://www.mediafire.com/?6nh377o26qg1g8v.

Η διαδικασία είναι απλή εφόσον ακολουθήσετε σωστά τα βήματα... δεν χάνετε τις ρυθμίσεις σας!

➡️αποθηκεύουμε το αρχείο στη συσκευή

➡️εγκαθιστούμε μέσω TWRP

➡️εγκαθιστούμε εκ νέου opengapps pico (καλό είναι να ξανακατεβάσετε την νεότερη έκδοση)

➡️κάνουμε wipe cache /dalvik

➡️reboot

➡️αναμένουμε (αρκετή ώρα θα έλεγα) να ξαναξεκινήσει το κινητό

➡️εφόσον όλα εντάξει μπορείτε να επιστρέψετε στην TWRP για εγκατάσταση του superSu για το root

➡️reboot

(για να παίξει το Adway μην ξεχάσετε χρειάζεται και πάλι εγκατάσταση το busybox)

ο προγραμματιστής κατάφερε σε αυτή την έκδοση να διορθώσει όλα τα προβλήματα ήχου και μικροφώνου. Παρόλα αυτά, πολλοί χρήστες και εγώ ανακαλύψαμε ότι "εσπασε" η λειτουργία BT και ενώ συνδέεται κανονικά για να ακούσεις μουσική, δεν υπάρχει ήχος όσο αφορά τις κλήσεις (in call sound). Δυστυχώς παραμένει σε εκκρεμότητα και η σωστή λειτουργία NFC.

Αξίζει όμως η μετάβαση γιατί διορθώθηκαν και κάτι λεπτομέρειες στο μενού των MAD extras, και στο QuickSettings.

JiaYu S3, Nougat 7.1

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Υπάρχει κάποια πρόταση για καλή (όσο γίνεται καλύτερη...) μπαταρία για το κινητό μας? ( jiayu S3 )

Αν είναι δυνατόν η πρόταση σας να περιλαμβάνει και link πωλητή ( ebay, aliexpress ή οπουδήποτε! ).

Σας ευχαριστώ από πριν.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Κρανίδης

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Υπάρχει κάποια πρόταση για καλή (όσο γίνεται καλύτερη...) μπαταρία για το κινητό μας? ( jiayu S3 )

Αν είναι δυνατόν η πρόταση σας να περιλαμβάνει και link πωλητή ( ebay, aliexpress ή οπουδήποτε! ).

Σας ευχαριστώ από πριν.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Κρανίδης

Αν γραψεις konpson jiayu s3 sto aliexpress θα σου βγαλει αρκετες

δεν θυμαμαι το λινκ, διαλεξα μια και πηρα

2 μερες ανετα κραταει

λοιπόν τα νέα της αναβάθμισης έχουν ως εξής.

όντως ο προγραμματιστής derTeufel1980 δημοσίευσε μια καινούρια έκδοση για το κινητό μας, μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: http://www.mediafire.com/?6nh377o26qg1g8v.

Η διαδικασία είναι απλή εφόσον ακολουθήσετε σωστά τα βήματα... δεν χάνετε τις ρυθμίσεις σας!

➡️αποθηκεύουμε το αρχείο στη συσκευή

➡️εγκαθιστούμε μέσω TWRP

➡️εγκαθιστούμε εκ νέου opengapps pico (καλό είναι να ξανακατεβάσετε την νεότερη έκδοση)

➡️κάνουμε wipe cache /dalvik

➡️reboot

➡️αναμένουμε (αρκετή ώρα θα έλεγα) να ξαναξεκινήσει το κινητό

➡️εφόσον όλα εντάξει μπορείτε να επιστρέψετε στην TWRP για εγκατάσταση του superSu για το root

➡️reboot

(για να παίξει το Adway μην ξεχάσετε χρειάζεται και πάλι εγκατάσταση το busybox)

ο προγραμματιστής κατάφερε σε αυτή την έκδοση να διορθώσει όλα τα προβλήματα ήχου και μικροφώνου. Παρόλα αυτά, πολλοί χρήστες και εγώ ανακαλύψαμε ότι "εσπασε" η λειτουργία BT και ενώ συνδέεται κανονικά για να ακούσεις μουσική, δεν υπάρχει ήχος όσο αφορά τις κλήσεις (in call sound). Δυστυχώς παραμένει σε εκκρεμότητα και η σωστή λειτουργία NFC.

Αξίζει όμως η μετάβαση γιατί διορθώθηκαν και κάτι λεπτομέρειες στο μενού των MAD extras, και στο QuickSettings.

πραγματι διορθωθηκαν πολλα αλλα μη βιαζεστε οπως μου ειπε εμενα απο βδομαδα θα δωει νεα εκδοση στην οποια θα δουλευει πληρως η καμερα οποτε υπομονη

αν βάλουμε αυτή που λες ότι θα βγάλει την άλλη βδομάδα, θα μείνουν όλες οι ρυθμίσεις και οι οθόνες που έχουμε στο κινητό, έτσι δεν είναι?

εφόσον την βάλουμε πάνω από την 7.1?

Μετά από την αλλαγή της πλακέτας usb και τοποθέτηση της γνωστής aftermarket μπαταρίας με τα 3700mAh το κινητό είναι πάλι άψογο!!!

Ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες!!!

JIAYU S3 Advanced

LG Optimus G E975

Samsung GT-I9000 Galaxy S

"ΓΙΩΡΓΟΣ"

αν βάλουμε αυτή που λες ότι θα βγάλει την άλλη βδομάδα, θα μείνουν όλες οι ρυθμίσεις και οι οθόνες που έχουμε στο κινητό, έτσι δεν είναι?

εφόσον την βάλουμε πάνω από την 7.1?

Δεν γνωρίζω αυτό θα το κρίνουν οι devr ίσως χρειαστεί clean install που σημαίνει διαγραφή data. Λίγο υπομονή και θα δούμε

Κι εγώ 2,5 εβδομάδες με την νέα μπαταρία KONPSON και είμαι υπερευχαριστημένος

την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Edited by tsarlatanos

Παρατήρησα ότι εδώ και λίγες μέρες όταν μπαίνω από τον υπολογιστή και πηγαίνω στο google play, και πάω να κάνω εγκατάσταση κάποια εφαρμογή, δεν μου εμφανίζει στις συσκευές μου το Jiayu S3

τι μπορεί να έγινε? :worry::what:

Παρατήρησα ότι εδώ και λίγες μέρες όταν μπαίνω από τον υπολογιστή και πηγαίνω στο google play, και πάω να κάνω εγκατάσταση κάποια εφαρμογή, δεν μου εμφανίζει στις συσκευές μου το Jiayu S3

τι μπορεί να έγινε? :worry::what:

:offtopic::

Είναι κινηταρα το S3, απλά δεν υπάρχει :rolleyes::lol:

:sorry::sorry::sorry:

Αν γραψεις konpson jiayu s3 sto aliexpress θα σου βγαλει αρκετες

δεν θυμαμαι το λινκ, διαλεξα μια και πηρα

2 μερες ανετα κραταει

Μετά από την αλλαγή της πλακέτας usb και τοποθέτηση της γνωστής aftermarket μπαταρίας με τα 3700mAh το κινητό είναι πάλι άψογο!!!

Ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες!!!

κι εγω μπηκα να δω τι γινεται με αυτο το νημα μετα απο πολυ καιρο και βλεπω οτι ειναι ολοζωντανο αν σκεφτεις οτι το τηλεφωνο κλεινει 2 χρονακια πλεον μαζι μου χωρις προβλημα και χωρις αναβαθμιση (ειμαι ακομα με την πρωτη ρομ) απλα το μονο που το εχω κανει μεχρι τωρα ειναι 1 μπαταρια konpson απο αλι πρην απο 8 μηνες και φυσικα το κινητο πεταει!!!!!

πουλιεται ακομα?

θελω ενα για την γυναικα μου!!!!

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou