timkos40 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ναι οκ δίκιο έχεις.φλασαρα τη σωστή και είμαι οκ.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xantzi Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Timkos δωσε λιγο το link για την εκδοση που φλασαρες γιατι κι εμενα το ιδιο μηνυμα μου βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Και θα κατέβεις αυτό:xposed-v80-sdk22-arm64.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xantzi Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Αυτο ειχα φλασαρει εξ αρχης. Και μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν υποστηριζεται ακομη η android sdk 22 ή οτι δεν υποστηριζεται η αρχιτεκτονικη του επεξεργαστη μου. Μηπως παιζει ρολο που ειμαι στην rc2 κι οχι στην rc4?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Εμενα μολις τα περασα αυτα παντως μου κρασαρε….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Τι να πω βρε παιδιά εγώ αυτήν πέρασα και όλα καλά. Xantzi ενδεχομένως να φταίει το μοντέλο της cpu σου ή η version της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xantzi Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Τελικα εγινε. Χωρις να κανω κατι συγκεκριμενο. Απλα το ξαναφλασαρα και δουλεψε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mst Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλησπέρα, το Jiayu λειτουργεί με VR 3D Glasses ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yoshinatsu Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Καλησπέρα, το Jiayu λειτουργεί με VR 3D Glasses ? Δεν το έχω δοκιμάσει με φορεμένα VR γυαλιά (θα το δοκιμάσω εντός ολίγων ημερών), πάντως το γυροσκόπιό του έχει πολύ "drift". Δηλαδή συνεχώς στρίβει από μόνο του. Τουλάχιστον στη δική μου συσκευή, αλλά το έχω δει και σε άλλους κατόχους S3 στο internet: Αν μπεις δοκιμαστικά σε ένα οποιοδήποτε βιντεάκι YouTube και πας στις επιλογές πάνω δεξιά και ενεργοποιήσεις το Cardboard, μπορείς να τεστάρεις και το δικό σου. Ενώ η συσκευή υποτίθεται πως πληρεί τις προϋποθέσεις για VR, δε μας κάνει για τέτοια χρήση, δυστυχώς. Δε γνωρίζω αν είναι θέμα hardware ή θέμα software, πάντως το συγκεκριμένο πρόβλημα σε μένα δεν έχει λυθεί ακόμα με την RC4. Κάποιοι γράφανε ότι άμα κάνεις re-calibrate το γυροσκόπιο φτιάχνει. Για μένα δεν έφτιαξε. Παρ'όλα αυτά, έχω παραγγείλει VR γυαλιά μόνο και μόνο για να δοκιμάσω να δω πως θα φαίνονται τα video σε ένα VR player που δεν ακολουθεί την κίνηση του κεφαλιού (και επομένως δεν επιρρεάζεται από την συνεχή κύλιση του γυροσκοπίου). Edited February 24, 2016 by yoshinatsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mst Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δεν το έχω δοκιμάσει με φορεμένα VR γυαλιά (θα το δοκιμάσω εντός ολίγων ημερών), πάντως το γυροσκόπιό του έχει πολύ "drift". Δηλαδή συνεχώς στρίβει από μόνο του. Τουλάχιστον στη δική μου συσκευή, αλλά το έχω δει και σε άλλους κατόχους S3 στο internet: Αν μπεις δοκιμαστικά σε ένα οποιοδήποτε βιντεάκι YouTube και πας στις επιλογές πάνω δεξιά και ενεργοποιήσεις το Cardboard, μπορείς να τεστάρεις και το δικό σου. Ενώ η συσκευή υποτίθεται πως πληρεί τις προϋποθέσεις για VR, δε μας κάνει για τέτοια χρήση, δυστυχώς. Δε γνωρίζω αν είναι θέμα hardware ή θέμα software, πάντως το συγκεκριμένο πρόβλημα σε μένα δεν έχει λυθεί ακόμα με την RC4. Κάποιοι γράφανε ότι άμα κάνεις re-calibrate το γυροσκόπιο φτιάχνει. Για μένα δεν έφτιαξε. Παρ'όλα αυτά, έχω παραγγείλει VR γυαλιά μόνο και μόνο για να δοκιμάσω να δω πως θα φαίνονται τα video σε ένα VR player που δεν ακολουθεί την κίνηση του κεφαλιού (και επομένως δεν επιρρεάζεται από την συνεχή κύλιση του γυροσκοπίου). Ok το τεσταρα...πες μας τις εντυπωσεις σου μετα την δοκιμή...thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Και στο δικό μου με xtreme 1.3 όταν πάω να δω στο youtube με cardboard αλλάζει συνέχεια θέση και στρίβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Πήγα πριν λίγο να ενημερώσω 2 εφαρμογές και μου έγραφε μήνυμα πως δεν επαρκεί ο χώρος στη συσκευή. Είναι 374 MΒ αυτή τη στιγμή. Τι μπορώ να κάνω ; Είτε μέσω κινητού είτε μέσω υπολογιστή .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Πρέπει να καθαρίσεις τα άχρηστα που παραμένουν στο κινητό και σ' αυτό βοηθάει πολύ το SDMaid και το CCleaner. Επίσης, μπορείς να καταργήσεις ή να απενεργοποιήσεις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Ευχαριστώ πολύ , μόλις έβαλα και τις 2 και ειδικά με το CCleaner διέγραψα κοντά στα 6 GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Νομίζω ότι το CCleaner γίνεται ενοχλητικό με τις συνεχείς προτάσεις του για τις υπόλοιπες εφαρμογές του ενώ το SDMaid σε συνδυασμό με το Pro είναι το καλλίτερο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Είδα στο CCleaner για notifications και έβαλα never. Ελπίζω να μην πετάει κάθε τρείς και λίγο άλλη ειδοποίηση.. Πάντως απ'οτι είδα ο μεγάλος φάκελος που ήταν 5.64 GB ήταν Apps και συγκεκριμένα όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές αλλά και τα updates όλων αυτών των εφαρμογών ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Μετά από κάθε update, κάνω σάρωση με το SDMaid για να πετάξει τόσα αντικαταστάθηκαν. Το CCleaner έχει το μειονέκτημα ότι πολύ συχνά σου προτείνει μια άλλη δική του εφαρμογή για να σου φέρει καλλίτερα αποτελέσματα στο Α ή στο Β. Αυτό εννοώ και όχι διαφημίσεις τρίτων. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Αυτό το κάνεις με την απλή έκδοση του SDMaid ή με την pro ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Η Pro λειτουργεί μαζί με την SDMaid και καθαρίζει αυτά που δεν πιάνει μόνη η 2η. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Στο νήμα του S3 Plus έγραψα ένα post σχετικά με την ενημέρωση για αναβάθμιση του λογισμικού του και τις περιπέτειες που έχουν ξεκινήσει από τη στιγμή που την εγκατέστησα. Δεν ξέρω αν αφορά και το S3 αλλά καλό είναι να ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 το κινητο με περασμενη τη rc4 τελευταια κανει διαφορους ηχους οταν ειναι σε κληση. δε ακουγεται καλα ο αλλος δηλαδη. δε ξερω αν ειναι θεμα λειτουργικου η ηχειου και εχοντας δοκιμασει ολες τις ρομ με διαφορα προβληματα εμεινα σε αυτη που ως τωρα δε ειχε προβληματα. η μονη που δε δοκιμασα ηταν η miui. ειδα τελευταια ειχε και αναβαθμισεις αλλα και προβληματακια. τη εχει βαλει κανεις προσφατα μετα τις αναβαθμισεις να πει εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 καλημερα στα καλα καθουμενα αργει εξαιρετικα να φορτισει εχω δοκιμασει 3 φορτιστες στην μπαταρια το δειχνει σαν φορτιση ac.Tα παιξε η μπαταρια? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Εχω ενα θεμα με το κινητο ετσι ξαφνικα δεν φορτιζει οταν ειναι ανοικτο παρα μονο οταν το χω τελειως κλειστο. Εχω δοκιμασει με διαφορους φορτιστες αλλα κανει το ιδιο ακριβως.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Έχεις δοκιμάσει επανεκκίνηση και μετά έλεγχο ; Πόσες μέρες στο κάνει ; Σκέψου ποιές εφαρμογές έχεις κατεβάσει αυτές τις μέρες μήπως είναι από εκεί το πρόβλημα αλλιώς είναι θέμα rom και software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros11 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Καλημέρα. Έχω το κινητό με την έκδοση 4.4.4 όπως το πήρα από το Vickmall. Υπάρχει η δυνατότητα όταν έχω εισερχόμενο μήνυμα από viber σε κλειδωμένη και σβηστή οθόνη, να μην εμφανίζει το μήνυμα ή προεπισκόπηση αυτού, αλλά να ανάβει μόνο το led λαμπάκι; ΟΚ. Το βρήκα Edited February 28, 2016 by lazaros11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts