geornirv Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Εμένα πάντως οι φωτό μου είναι πολύ καλές...καλύτερες και από το HTC one και το LG Optimus G ίσως είναι θέμα έκδοσης ROM Δεν ξέρω Ποια rom φοράς ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 S3SW 20150213-171816 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Εμένα πάντως οι φωτό μου είναι πολύ καλές...καλύτερες και από το HTC one και το LG Optimus G ίσως είναι θέμα έκδοσης ROM Δεν ξέρω Μπορεις να μας πεις με ποια εφαρμογη βγαζεις φωτογραφιες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 την default Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 S3SW 20150213-171816 Την ίδια έχω. Οπότε μάπα το καρπούζι. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Εμένα πάντως οι φωτό μου είναι πολύ καλές...καλύτερες και από το HTC one και το LG Optimus G ίσως είναι θέμα έκδοσης ROM Δεν ξέρω Κι εγω ευχαριστημένος ειμαι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Η εγκατάσταση της ROM στο S3 advanced, έγινε με flashtools και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Στα συν η πολύ γρήγορη απόκριση και η smooth λειτουργία. Η μια sim που δοκίμασα, λειτούργησε σωστά. Το wifi δούλεψε κανονικά και το GPS έκανε πρώτο κλείδωμα στο μισό λεπτό. Η πίσω φωτογραφική στα ίδια επίπεδα με προηγουμένως. Οι λίγες εφαρμογές που κατέβασα από το aptoide λειτούργησαν κι αυτές σωστά. Στα αρνητικά η μη υποστήριξη του NFC, η μπροστινή κάμερα μοιάζει να έχει μονίμως ένα κοκκινωπό φίλτρο, η έλλειψη gapps και κυρίως η έλλειψη, προς το παρόν, μιας σωστής custom recovery για να μπορέσουν να περαστούν. Με όσες κι αν προσπάθησα να περάσω, το κινητό έκανε επανεκκίνηση και άνοιγε στό σύστημα κανονικά. Μάλλον έχει αλλάξει η χαρτογράφηση της μνήμης και γι αυτό δεν δουλεύουν. Ούτε με adb sideload δεν κατάφερα κάτι. Ακόμη δεν μπόρεσα να το κάνω root με όλους σχεδόν τους δημοφιλείς τρόπους. Η έκδοση αυτή δεν είναι έτοιμη για καθημερινή χρήση και αναγκαστικά έκανα restore στην flyme από τους ισπανούς η οποία με έχει βολέψει περισσότερο. Πιστεύω ότι με λίγη προσπάθεια ακόμη, θα βγει σύντομα η πρώτη stable version της 5.1. Στο παρακάτω λινκ έχω και λίγες φωτό για να πάρετε μια ιδέα. https://www.dropbox.com/sh/jdhvch9tyc17z4y/AABGtB-td3WJRtn6ljWVCJyja?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Κι εγω ευχαριστημένος ειμαι... Κοίτα τώρα που δοκιμασα πρωινές φώτο είναι καλές. Αλλα παιδιά το βράδυ είναι χάλια. Και είναι και τί περιμένεις από μια καμερα. Δεν λέω με 180 ευρω να περιμένεις και πολλα..αλλα τουλάχιστον με αισθητήρα sony περιμένεις λιγο καλύτερα τα πράγματα. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 γιατί αγχώνεστε όλοι με το να βάλετε lollipop πριν μας την δώσει η ίδια Jiayu επίσημα και δοκιμασμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Λοιπόν μετά από δοκιμές στην κάμερα για φώτο και συγκρίσεις με άλλα κινητά ναυαρχίδες, συμπέρανα ότι πρωινές εξωτερικές (πέρα απο λίγο κόκκο παραπάνω που έχουν) είναι καλές. Όταν όμως πηγαίνεις σε εσωτερικό χώρο με φως και λάμπας αλλα και απο τον ήλιο συγχρόνως (απο τα τζάμια), είναι πιο θαμπές, αρκετός κόκκος και αν έχει καπου κίτρινο (πχ το γραφείο μου) το κάνει σχεδόν πορτοκαλί και είναι και λίγο σκοτεινές (εννοώ σκοτεινότερες απο τα άλλα κινητά που σύγκρινα) (δεν δοκίμασα να ανεβασω την έκθεση). Τα χρώματα είναι παραπάνω κορεσμένα απο το κανονικό (αλλα δν με χαλαει προσωπικά) και παραδόξως είχε λιγο καλύτερη ευκρίνεια / οξυτητα απο το Huawei honor 6 plus που σύγκρινα. Βίντεο δεν σύγκρινα ακόμα. Αλλά ενα που εβγαλα χθες οπως προείπα σε εσωτερικό χωρο και με ημιφως ηταν τραγικο. Αυτα προς το παρον. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 γιατί αγχώνεστε όλοι με το να βάλετε lollipop πριν μας την δώσει η ίδια Jiayu επίσημα και δοκιμασμένα? Η Ρομ που δοκιμασα είναι από την ίδια την Jiayu (bbs.ejiayu.com-δημοσίευση του Zhou Wade) και ο σκοπός που δίνεται είναι ακριβώς αυτός, δηλαδή η δοκιμή της, για να φανούν τα πιθανά bugs και να διορθωθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Ρε παιδιά τι είναι αυτό που λέει μη απολεστικη λειτουργία βτ;;;;; Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korpel Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) για την καμερα και για αποφευγετε τους κοκους με μια μικρη βελτιωση απλα χρησιμοποιειστε την google camera. πραγματικα βλεπω διαφορα σε κλειστο χωρο με φωτισμο λαμπας και ηλιου αυτο που με χαλαει στο κινητο εκτος του μικροbug στο touch που κανει μικρα slides ειναι το γεγονος οτι το gps παιρνει παρα πολυ χρονο. δηλαδη μπορει και 5 λεπτα μεχρι να λοκαρει και αυτο με δυσκολια. παιζει να εχω θεμα με το chip? η απλα mediatek? Edited June 5, 2015 by korpel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ksaderfos26 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπερα κ απο μενα! Αν και το εχω μονο 3 μερες,οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες!Η οθονη τα σπαει,lagαρισματα κ τα σχετικα δεν αντιμετωπιζω,παει σφαιρα!Ταχυτητα wifi και 4g επισης πανε αστραπη!Η καμερα,για να κλεψω και ατακα του admin Mythozz που κανει τα hands on:p,δεν αγοραζεις κινεζικο για τις φωταγραφικες του ικανοτητες,αλλα και παλι πιστευω κ οι δυο καμερες του ειναι παρα πολυ καλες,για κινητο των 180 ευρω ;) Το μονο κακο,αλλα που το βρισκω κ λογικο,ειναι οτι στα βαρια παιχνιδια θερμενεται καπως,αλλα δεν θα πεθανω κιολας!:p Σε βαθος χρονου που θα εχω μια πιο ολοκληρωμενη γνωμη,θα ξαναγραψω τις εντυπωσεις μου!Προς το παρον,αν θελει κανεις να με ρωτησει κατι,feel free to ask! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argir Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 παρακαλω τη βοηθεια σας, εχω σοβαρο προβλημα με το συγχρονισμο των επαφων, και αποφασισα να βαλω παλιοτερη ΡΟΜ χωρις προβληματα, ομως δε μπορω να βρω drivers, ουτε απο που κανουμε debug usb στο κινητο. τελικα η λυση ειναι η εγκατασταση apk αρχειων που αφορα το συγχρονισμο των επαφων και του ημερολογιου απο εδω... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59512822&postcount=649 Να ευχαριστήσω τον φίλο γιατί και εγώ την πάτησα με το κατέβασμα των gapps για το 4.4.4 και κόλλησε σε ατέρμων loop το κινητό με αποτέλεσμα να αναγκαστώ και κάνω και εγώ factory reset. Ευτυχώς μετά από πολύ ψάξιμο στο topic βρήκα το ανωτέρω post το δοκίμασα και όλα μια χαρά. Sync και στις επαφές και στο ημερολόγιο. Βέβαια το gmail ακόμα αρνείται να συγχρονίσει αλλά είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Σε αυτό που δεν έχω κατασταλάξει ακόμα είναι τις να κάνω με τις baidu, baidu input και sogou. Τις απεγκαθιστώ (με Titanium backup ίσως), ή τις κάνω freeze ? Και μήπως πρέπει πριν τις κάνω κάτι, να τις έχω αντικαταστήσει με κάποια άλλη εφαρμογή μήπως ? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τα σχόλια σας για το unboxing αν και ήταν πολύ πρόχειρο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argir Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Να ευχαριστήσω τον φίλο γιατί και εγώ την πάτησα με το κατέβασμα των gapps για το 4.4.4 και κόλλησε σε ατέρμων loop το κινητό με αποτέλεσμα να αναγκαστώ και κάνω και εγώ factory reset. Ευτυχώς μετά από πολύ ψάξιμο στο topic βρήκα το ανωτέρω post το δοκίμασα και όλα μια χαρά. Sync και στις επαφές και στο ημερολόγιο. Βέβαια το gmail ακόμα αρνείται να συγχρονίσει αλλά είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Σε αυτό που δεν έχω κατασταλάξει ακόμα είναι τις να κάνω με τις baidu, baidu input και sogou. Τις απεγκαθιστώ (με Titanium backup ίσως), ή τις κάνω freeze ? Και μήπως πρέπει πριν τις κάνω κάτι, να τις έχω αντικαταστήσει με κάποια άλλη εφαρμογή μήπως ? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τα σχόλια σας για το unboxing αν και ήταν πολύ πρόχειρο. :) Άκυρο για το gmail. Τελικά έπαιξε και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Λοιπόν έκανα το λάθος και δεν παρήγγειλα μαζί με το κινητό και θήκη (βλακεία αλλά μερικές φορές με τρώει η τσιγκουνιά:lol:) Επειδή θα παραγγείλω και κάποια άλλα πραγματάκια πάλι απο geekbuying εχω καταλήξει σε αυτές τις δύο θήκες: http://www.geekbuying.com/item/Brand-New-Protective-PU-Leather-Hard-Case-Cover-Shell-for-JIAYU-S3---White-343090.html http://www.geekbuying.com/item/Brand-New-Protective-PU-Leather-Hard-Case-Cover-Shell-for-JIAYU-S3---Black-344309.html Αν κάποιοι από εσάς έχετε τις εν λόγο θήκες θα ήθελα να μου πείτε τα υπέρ και τα κατά (σύμφωνα πάντα με τις δικές σας απαιτήσεις) Εγώ τις θήκες τις βλέπω στο net δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη εικόνα, αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι ο όγκος τους και μετά το design πχ η πρώτη έχει πολύ ωραία εμφάνιση όμως την δεύτερη την ''βλέπω'' ποιό λεπτή και είναι κλασική μαύρη, αν η πρώτη είναι αρκετά λεπτή θα πάρω αυτή αρκεί να μου το επιβεβαιώσει κάποιος που την έχει ευχαριστώ.:D Edited June 5, 2015 by tsarlatanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 κανει το εχω βαλει εγω ολα δουλεουν καλα! Ποια δουλευουν καλα η λολιποπ πολλα bugs ακομα εχει δουλεια ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με γειές! Ναι, έχεις δίκιο σε αυτά που επισημαίνεις (και τα θετικά και τα αρνητικά). Και όταν δοκιμάσεις και με SIM, θα διαπιστώσεις δυστυχώς και απογοητευτική ποιότητα ήχου στις κλήσεις - και προς τις δύο κατευθύνσεις... :( Μια από τις παραδοσιακές αρετές των Jiayu που (ευτυχώς) έχει το S3 είναι η πολύ καλή λήψη τόσο σε wifi, όσο και στα δίκτυα τηλεφωνίας. Και αυτό που αναφέρεις είναι ακριβώς αυτό που δείχνει την ισχύ του κινητού, η ταχύτητα με την οποία κάνει render τις ιστοσελίδες (θεαματική, ακόμα και με τα μέτρα επιτραπέζιου υπολογιστή)! Με την οθόνη ήμουν αρχικά εντελώς απογοητευμένος, αλλά υπάρχει τρόπος να τη βελτιώσεις. Κάνε μια βόλτα από το Settings -> Display -> Miravision (το καινούριο -και πολύ ωραίο- παιχνιδάκι που βάζει η Mediatek στα καινούρια της chipset), με αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης της οθόνης. Αυτά που έχω βάλει εγώ μέχρι στιγμής (αν και βεβαίως είναι πρωτίστως θέμα προσωπικού γούστου) είναι Dynamic Contrast -> on, έχω αυξήσει και τη χειροκίνητη ρύθμιση του contrast (προσοχή, δε θέλει πολύ, γιατί θα αρχίσεις να μην μπορείς να διακρίνεις πράγματα στην οθόνη!), και έχω ανεβάσει σχετικά και το sharpness. Με αυτά, η οθόνη έχει έρθει πιο κοντά σε αυτό που περίμενα, αλλά ακόμα τη θεωρώ κατώτερη των προσδοκιών. Και δυστυχώς και η αυτόματη φωτεινότητα είναι για τα πανηγύρια, οπότε πρέπει να έχεις το νου σου να τη ρυθμίζεις με το χέρι, ιδίως αν βρεθείς έξω στον ήλιο... Όσο για την κάμερα, έχει βελτιωθεί αισθητά με κάποια ROM updates (ήταν χειρότερη!), αλλά ακόμα μπορώ να πω ότι έβγαζα σαφώς καλύτερες φωτογραφίες με τις (αγνώστου προελεύσεως) κάμερες παλιότερων και φτηνότερων -κινέζικων πάντα- κινητών. Και αν τη μέρα τρώγονται κάπως, τη νύχτα είναι απλώς τραγικές! Δεν υπάρχει δε καμία ρύθμιση που να βοηθάει την κατάσταση... (αν μπορούσε π.χ. κανείς να μειώσει την αυαισθησία (ISO) και να αυξήσει χειροκίνητα το χρόνο έκθεσης, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα...). Πάντως είναι κατά πάσα πιθανότητα θέμα του firmware της Jiayu Και όχι της ίδιας της κάμερας - άλλωστε έχει άλλα κινητά με τον ΙΜΧ214 που βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες... Οπότε ελπίζουμε σε βελτίωση με τις προσεχείς αναβαθμίσεις (και μάλλον στο Lollipop, γιατί δεν πολυ-βλέπω να αφιερώνει άλλο χρόνο στο 4.4 η Jiayu...) Αυτα που λες ειναι προβληματα στο δικο σου το κινητο και μερικα αλλα παιδια εδω.εγω δεν εχω κανενα προβλημα απο αυτα που αναφερεις.λιγο η καμερα εχει ενα θεμα αλλα εβαλα αλλο προγραμμα και διορθωνετε η κατασταση. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατί αγχώνεστε όλοι με το να βάλετε lollipop πριν μας την δώσει η ίδια Jiayu επίσημα και δοκιμασμένα? Η beta 2 official ειναι. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Η εφαρμογή του facebook σας κολαει?ποια χρησιμοποιείται? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Λοιπόν lollipop 5.1 την δοκίμασα πριν 2 με 3 μέρες έχω να πω ότι από ταχύτητα όλα φορτώνουν ακαριαια . Ροοτ δεν γίνεται. ακόμα από ήχο δεν ακουγόταν πολύ καλά. Θέλει δουλειά ο ήχος. Nfc δεν υπάρχει ακόμα. Γενικά gapps δεν μπορούμε να βάλουμε. Κακό αυτό. Έβαλα το aptoide ότι και να του έβαλα δούλεψε κανονικά. Το WiFi θέλει δουλειά. Δεν έχουμε air gestures. Η σιμ λειτουργούν και η δύο και το 4g σφαίρα και το 3g είναι οκ. Από μπαταρία πολύ καλή διαχείριση έχω να πω 100% το είχα στο χέρι κανένα 5ωρο και κατέβηκε 90%.η φωτεινότητα όταν μπαίνει στο αυτόματο είναι πολύ χαμηλή. GPS κλειδώνει σφαίρα. Με το benchmark antutu τρεμωπαιζε η οθόνη στο τέλος. Θέλω να προσθέσω ότι δεν λειτουργεί καθόλου η USB για να κάνεις σύνδεση με τον υπολογιστή μόνο φορτώνει. Ευτυχώς μπόρεσα να γυρίσω στην προηγούμενη ρομ που είχα. Edited June 5, 2015 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korpel Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Λοιπόν lollipop 5.1 την δοκίμασα πριν 2 με 3 μέρες έχω να πω ότι από ταχύτητα όλα φορτώνουν ακαριαια . Ροοτ δεν γίνεται. ακόμα από ήχο δεν ακουγόταν πολύ καλά. Θέλει δουλειά ο ήχος. Nfc δεν υπάρχει ακόμα. Γενικά gapps δεν μπορούμε να βάλουμε. Κακό αυτό. Έβαλα το aptoide ότι και να του έβαλα δούλεψε κανονικά. Το WiFi θέλει δουλειά. Δεν έχουμε air gestures. Η σιμ λειτουργούν και η δύο και το 4g σφαίρα και το 3g είναι οκ. Από μπαταρία πολύ καλή διαχείριση έχω να πω 100% το είχα στο χέρι κανένα 5ωρο και κατέβηκε 90%.η φωτεινότητα όταν μπαίνει στο αυτόματο είναι πολύ χαμηλή. GPS κλειδώνει σφαίρα. Με το benchmark antutu τρεμωπαιζε η οθόνη στο τέλος. αμα διαβασεις στο xda υπαρχει τροπος να βαλεις twrp αν και ακομα στα κινεζικα και μετα flashareis gapps 5.1 64 architecture. ποσο γρηγορα εκανε lock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Λοιπόν lollipop 5.1 την δοκίμασα πριν 2 με 3 μέρες έχω να πω ότι από ταχύτητα όλα φορτώνουν ακαριαια . Ροοτ δεν γίνεται. ακόμα από ήχο δεν ακουγόταν πολύ καλά. Θέλει δουλειά ο ήχος. Nfc δεν υπάρχει ακόμα. Γενικά gapps δεν μπορούμε να βάλουμε. Κακό αυτό. Έβαλα το aptoide ότι και να του έβαλα δούλεψε κανονικά. Το WiFi θέλει δουλειά. Δεν έχουμε air gestures. Η σιμ λειτουργούν και η δύο και το 4g σφαίρα και το 3g είναι οκ. Από μπαταρία πολύ καλή διαχείριση έχω να πω 100% το είχα στο χέρι κανένα 5ωρο και κατέβηκε 90%.η φωτεινότητα όταν μπαίνει στο αυτόματο είναι πολύ χαμηλή. GPS κλειδώνει σφαίρα. Με το benchmark antutu τρεμωπαιζε η οθόνη στο τέλος. Πάνο ποσο σκορ βγαζει με lolipop στο Αntutu? Μπαταρια τοσο καλα ? Διαβασα οτι εχει καλη διαχειρηση στην αυτονομια , αλλα αυτα τα νεα ειναι πολυ καλα. Επισης σαν ταχυτητα οι εφαρμογες παιχνιδια και γενικα το κινητο σε 64bit πως το ειδες? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Πάνο ποσο σκορ βγαζει με lolipop στο Αntutu? Μπαταρια τοσο καλα ? Διαβασα οτι εχει καλη διαχειρηση στην αυτονομια , αλλα αυτα τα νεα ειναι πολυ καλα. Επισης σαν ταχυτητα οι εφαρμογες παιχνιδια και γενικα το κινητο σε 64bit πως το ειδες? Παιχνίδι δεν έβαλα στο antutu γύρω 45+ από εφαρμογές αυτές που έβαλα έγω μια χαρά παιζανε δεν υπάρχει ασυμβατότητα. Μιλάμε από ταχύτητα παιδιά ακαριαια ειλικρινά δεν έχω πιάσει ποιο γρήγορα κινητό στα χέρια μου. Μόλις πατάς την εφαρμογή ανοίγει ακαριαια δεν περιμένεις ούτε κλάματα. Πολύ καλή διαχείριση ενέργειας.περιμενα να είναι γρήγορο λόγο της 3gb Ram και 64bit. Πολύ ευχαριστημένος από αυτά που είδα και δοκίμασα. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αμα διαβασεις στο xda υπαρχει τροπος να βαλεις twrp αν και ακομα στα κινεζικα και μετα flashareis gapps 5.1 64 architecture. ποσο γρηγορα εκανε lock? 3 με 4 δευτερόλεπτα έπιασε σήμα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Κανένας δεν ξέρει τι είναι η απολεστικη λειτουργία ΒΤ;;;;;;;;;; Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) [/color] Αυτα που λες ειναι προβληματα στο δικο σου το κινητο και μερικα αλλα παιδια εδω.εγω δεν εχω κανενα προβλημα απο αυτα που αναφερεις.λιγο η καμερα εχει ενα θεμα αλλα εβαλα αλλο προγραμμα και διορθωνετε η κατασταση. Αυτά που λέει ο φιλος είναι για την κάμερα και ότι λέει ισχύουν οπως και για την οθόνη. Και δεν είναι προβληματικά τα κινητά μας και έχουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα πως γίνετε αυτό; Απλά Προσωπικά το συγκρίνω με αλλά κινητα και ξαναλέω για 180 ευρώ Καλό είναι. Αλλά για τα λεφτά του μόνο. Όχι ότι η κάμερα ή η οθόνη είναι σαν ακριβότερα κινητά.Καμία σχέση. Και είπαμε ότι το WiFi που δοκίμασα ξεπερνάει σε ταχύτητα και το ακριβότερο κινητό που υπάρχει. Δεδομένα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Επίσης περί κινέζικων κινητών που λέει ο ksaderfos...αν πάρεις ksaderfe το Huawei p8 και δοκιμάσεις την κάμερα του θα δεις ότι αυτό που λες είναι εντελώς άστοχο. Edited June 5, 2015 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts