Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να βάλεις το Dolby Atmos. Αυτό έχω κάνει κι εγώ και έχω βρει την υγειά μου.

Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το έχω και εγώ περασμένο το dolby atmos και θέλω να αυξήσω την έξτρα ένταση του bluetooth μου που παίζει πολύ χαμηλά και δεν ακούω πολύ καλά.στην rc5 και μέσω engineer mode την είχα αυξησει.

Καλημερα παιδια.

Εχω ενα προβλημα με τους ηχους στο τηλεφωνο μου γενικα.Θελω να τους διαχωρισω καπως και δεν μπορω τωρα στην 7.1.2 και θα ηθελα την βοηθεια σας.Θελω πχ ο ηχος κλησης να ακουγεται δυνατα γιατι ειναι ενα τραγουδι live σε χαμηλη ενταση και ο ηχος πχ των like του fb να ειναι χαμηλοτερος γιατι οταν παταω like στη δουλεια "καρφωνομαι" χαχαχα.Επισης οταν το εχω πολυ δυνατα τον ηχο κλησης οι ειδοποιησεις μνμ.μειλ,κλπ ξεκουφαινουν απο την ενταση και πεταγομαι πανω.Ξερω τωτα θα μου πειτε να αλλαξω ηχο κλησης (το σκεφτηκα και εγω) αλλα δε θελω τουλαχιστον για την ωρα.

Δοκιμασα με το dolby atmos αλλα τους ανεβαζει ολους τους ηχους ταυτοχρονα.

Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος μεσω ρυθμισεων ή καποιας δοκιμασμενης εφαρμογης να το κανω αυτο.

Την βοηθεια σας παρακαλω.

Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!

Καλημερα παιδια.

Εχω ενα προβλημα με τους ηχους στο τηλεφωνο μου γενικα.Θελω να τους διαχωρισω καπως και δεν μπορω τωρα στην 7.1.2 και θα ηθελα την βοηθεια σας.Θελω πχ ο ηχος κλησης να ακουγεται δυνατα γιατι ειναι ενα τραγουδι live σε χαμηλη ενταση και ο ηχος πχ των like του fb να ειναι χαμηλοτερος γιατι οταν παταω like στη δουλεια "καρφωνομαι" χαχαχα.Επισης οταν το εχω πολυ δυνατα τον ηχο κλησης οι ειδοποιησεις μνμ.μειλ,κλπ ξεκουφαινουν απο την ενταση και πεταγομαι πανω.Ξερω τωτα θα μου πειτε να αλλαξω ηχο κλησης (το σκεφτηκα και εγω) αλλα δε θελω τουλαχιστον για την ωρα.

Δοκιμασα με το dolby atmos αλλα τους ανεβαζει ολους τους ηχους ταυτοχρονα.

Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος μεσω ρυθμισεων ή καποιας δοκιμασμενης εφαρμογης να το κανω αυτο.

Την βοηθεια σας παρακαλω.

Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!

εχεις την 7,1,2 και τον Ατμο;

Νομιζω οτι εχει κατα καποιο τροπο ενσωματωθει ο ατμος στην ρομ που εχεις. Οποτε ειναι λιγο υπερβολη αυτο που εκανες.

Οσο για το αλλο, δοκιμασε στις ειδοποισεις να ειναι χαμηλος ο ηχος, και οι αλλες δυνατοτερα.

Αυτο ισχυε στην 5αρα, το ιδιο ισχυει και στην 7αρα .

εχεις την 7,1,2 και τον Ατμο;

Νομιζω οτι εχει κατα καποιο τροπο ενσωματωθει ο ατμος στην ρομ που εχεις. Οποτε ειναι λιγο υπερβολη αυτο που εκανες.

Οσο για το αλλο, δοκιμασε στις ειδοποισεις να ειναι χαμηλος ο ηχος, και οι αλλες δυνατοτερα.

Αυτο ισχυε στην 5αρα, το ιδιο ισχυει και στην 7αρα .

Σ ευχαριστω για τη απαντηση σου.

Ο ηχος που κανει το λαικ απο που χαμηλωνει?Γιατι απο τους ηχους ειδοποιησεων δεν χαμηλωνει.

Σ ευχαριστω για τη απαντηση σου.

Ο ηχος που κανει το λαικ απο που χαμηλωνει?Γιατι απο τους ηχους ειδοποιησεων δεν χαμηλωνει.

παντα ημουν κατα τις εφαρμογης αυτης. Οποτε μονο απο τον υπολογιστη. Δυστυχως εδω δεν μποιρω να σε βοηθησω

Στην 7.1.2 stable 13 λειτουργει ξανα η MTK Engineering Mode ή δεν καταλαβα σωστα?

αφου δεν υπαρχει καν πως μπορει να λειτουργησει

σε ολες τις ρομ των mad δεν υπαρχει το MTK Engineering Mode

οι ρομ τους ειναι AOSP δηλαδη καθαρο android εχουν ενσωματψσει καποια πραγματα απο το MTK Engineering Mode

οπως η εναλλαγη καρτων sim τιποτα παραπανω

οσο αφορα το προβλημα σου με τον ηχο του bluetooth οπως εχεις γραψει και στο xda

κοιτα λιγο μηπως φταιει το bluetooth γιατι το δικο μου bluetooth ειναι υπερβολικα δυνατο

Edited by sokolataki

Σ ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες.Δε νομίζω να φταίει το Bluetooth μου (plantronics explorer 10) γιατί δεν είχα θέμα με την rc5 περισσότερο με βλέπω να φτάιει το αυτί μου.βέβαια εκεί χρησιμοποιούσα τον mtk engineering mode.

----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σ ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες.Δε νομίζω να φταίει το Bluetooth μου (plantronics explorer 10) γιατί δεν είχα θέμα με την rc5 περισσότερο με βλέπω να φτάιει το αυτί μου.βέβαια εκεί χρησιμοποιούσα τον mtk engineering mode.

Ποιο Bluetooth έχεις μήπως και μπω στη διαδικασία αντικατάστασης.

Εδω και καιρό ένα συνφορμιτης μου χάρισε τη δεύτερη μπαταρία του απο S3 μιας και του χάλασε το τηλ και πήρε άλλο... να είναι καλά τον Ευχαριστω...

Το θέμα είναι οτι απο την ώρα που έβαλα την 7 όταν βάζω αυτή την μπαταρία δεν δούλευει το wifi , πάω να το ενεργοποιήσω και απλά ψάχνει χωρίς να το ανοίγει.... καμία ιδέα;;;; τα δεδομένα λειτουργούν, στο internet μπαίνει μόνο με αυτα.... κάτι άλλο να μην λειτουργεί δεν διαπίστωσα ...

[quoteΠοιο Bluetooth έχεις μήπως και μπω στη διαδικασία αντικατάστασης.

Fineblue f910

Την έχετε βάλει τελικά την τελευταία MAD ? 19/08 ?

Αααα... ξέρω ότι κάποιος το είχε ρωτήσει, αλλά πείτε πώς μπορώ να αλλάξω λογότυπο όταν ανάβει, γιατί ακόμα βγαίνει από την γερμανική jiayu.de

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Αααα... ξέρω ότι κάποιος το είχε ρωτήσει, αλλά πείτε πώς μπορώ να αλλάξω λογότυπο όταν ανάβει, γιατί ακόμα βγαίνει από την γερμανική jiayu.de

https://forum.xda-developers.com/jiayu-s3/themes/jiayu-s3-boot-logos-bootanimation-t3079773

Ρωτησα και εγω αν θέλει wipe data!!! Δεν απαντησε κανεις!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7214548#post7214548

σε αυτό το ποστ θα βρεις πληροφορίες, εγώ από εκεί το άλλαξα...

https://forum.xda-developers.com/jiayu-s3/themes/jiayu-s3-boot-logos-bootanimation-t3079773

Ρωτησα και εγω αν θέλει wipe data!!! Δεν απαντησε κανεις!!!

Την έβαλα χωρίς Wipe data. Μόνο Wipe cache έκανα, μετά το flashάρισμα. Καλά φαίνεται να πηγαίνει.

φτιαξε το δικο σου

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1953726

η διαλεξε ενα απο αυτα

το αρχειο που χρειαζεσαι ειναι το logo.bin

περασε το με spflashtool

δεν εχει να κανει με την εκδοση του λογισμικου

αν θελετε οδηγο πειτε μου

έχω την 7.1.2 και θέλω να περάσω ένα από αυτά

πως το κάνω?

προσπάθησα μέσω recovery αλλά μου βγάζει error

φτιαξε το δικο σου

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1953726

η διαλεξε ενα απο αυτα

το αρχειο που χρειαζεσαι ειναι το logo.bin

περασε το με spflashtool

δεν εχει να κανει με την εκδοση του λογισμικου

αν θελετε οδηγο πειτε μου

Πάω να περάσω από αυτά τα έτοιμα από TWRP recovery (είμαι με MAD 7.1.2), και μου βγάζει μήνυμα λάθους:

updater process ended with error 7

Any ideas ?

Πάω να περάσω από αυτά τα έτοιμα από TWRP recovery (είμαι με MAD 7.1.2), και μου βγάζει μήνυμα λάθους:

updater process ended with error 7

Any ideas ?

εγώ το έκανα με Flashtool όπως το περιγράφει.

η αλλαγή πήρε ελάχιστα δευτερόλεπτα..

Θελει φλασοεργαλειο για το λογοτυπο. Μην μπερδευεσται με το ρεκοβερυ
Καλώς. Θα το δοκιμάσω το βράδυ... τώρα έχει Εθνική... ;)

εγώ το έκανα με Flashtool όπως το περιγράφει.

η αλλαγή πήρε ελάχιστα δευτερόλεπτα..

δεν την ξέρω αυτή την διαδικασία

δηλαδή τι είναι το flashtool και πως γίνεται

το κατέβασα το spflashtool στον υπολογιστή

αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει...

εχεις ανοικτο το υπολογιστη και φορτωμενο το φλασοεργαλειο

Εχεις στην επιφανεια εργασιας το λογοτυπο το οποιο το εχεις κατεβασει απο καπου και εισαι σιγουρος οτι ειναι για το κινητο σου

Aν δεν εχεις, διαλεξε απο τα παρακατω

τα αποσυμπιεζεις και διαλεγεις το logo.bin και το πετας στην επιφανεια εργασιας

πας τωρα στο φλασοεργαλειο

Τα ΑΠΟΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ολα εκτος απο το Logo.bin, Πηγαινε τερμα δεξια (logo.bin .....C:/blablabla) και διαλεξε την διαδρομη, θα σου ζητησει απο που να φορτωσει το νεο λογοτυπο; κανεις κλικ, και διαλεγεις το λογοτυπο απο την επιφανεια εργασιας.

πας στο κινητο.

Βγαζεις μπαταρια.

πατας download απο το προγραμμα, το βελακι δηλαδη

κουμπωνεις το βυσμα, και βαζεις την μπαταρια

περιμενεις λιγο, και σε λιγο θα εμφανιστει μια μπαρα, και αν ολα πανε καλα θα δεις ενα Οκ

Βγαζεις καλωδια, και το κανεις εκκινηση το κινητο.

Εισαι ετοιμος