george26 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Αυτό είναι σχεδόν όλο το κινητό. Σου χάλασε; Όχι . Απλώς έχω το απλό S3 και θέλω να το μετατρέψω σε Advance . Εάν συμφέρει βέβαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Όχι . Απλώς έχω το απλό S3 και θέλω να το μετατρέψω σε Advance . Εάν συμφέρει βέβαια :) δεν συμφερει φιλε μου.για το απλο εχει 62 ευρω που την βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 δεν συμφερει φιλε μου.για το απλο εχει 62 ευρω που την βρηκα. Πού την βρήκες ; Link παρακαλώ ; Επειδή έχω ερωτευτεί αυτό το τηλέφωνο και νομίζω ότι θα γεράσω μαζί του !! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Πού την βρήκες ; Link παρακαλώ ; Επειδή έχω ερωτευτεί αυτό το τηλέφωνο και νομίζω ότι θα γεράσω μαζί του !! :lol: https://www.aliexpress.com/item/Original-mainboard-3G-RAM-16G-ROM-Motherboard-for-Jiayu-S3-FDD-LTE-4G-MT6752-Octa-Core/32755093086.html σε αυτη την τιμη τωρα το βρηκα.δεν ειδα οτι δεν υπαρχει.σορρυ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.aliexpress.com/item/Original-mainboard-3G-RAM-16G-ROM-Motherboard-for-Jiayu-S3-FDD-LTE-4G-MT6752-Octa-Core/32755093086.html σε αυτη την τιμη τωρα το βρηκα.δεν ειδα οτι δεν υπαρχει.σορρυ. ουτε στην αλλη τιμη που το βρηκα υπαρχει.στο γερμανικο σιτε της εταιριας το εχει πανω απο 120 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 (edited) Δεν υπάρχει γιατί της άλλαξαν τιμή πρός τα πάνω https://www.aliexpress.com/item/Original-mainboard-3G-RAM-16G-ROM-Motherboard-for-Jiayu-S3-FDD-LTE-4G-MT6752-Octa-Core/32583307283.html Άκυρο ούτε εδώ υπάρχει .! ναι παιδια απο stable 4 και πανω μπορειται να κανετε dirty flash Εγώ την πέρασα κατ ευθείαν από την RC5 . Χωρίς κανένα πρόβλημα . Ο ήχος έχει γίνει καλύτερος απο τις προηγούμενες εκδόσεις , αλλά της RC5 είναι ποιό δυνατός . Όταν δοκίμασα πρίν από καιρό την 7.1.1 δεν μου άρεσε , είχε πολλά προβλήματα και την εγκατέλειψα αμέσως . Εδώ - με μια πρώτη ματιά - έχουν διορθωθεί και μάλλον θα παραμείνω . Όσο για τις εφαρμογές που είχα στην RC5 δεν τις έχασα , όταν άνοιξε το τηλέφωνο στην καινούρια ρομ , η μαμά google :p φρόντισε και τις επανέφερε :D Ούτε και οι φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο είχα περασμένο στην μνήμη του τηλεφώνου χάθηκαν Edited March 11, 2017 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Nα εμπιστευτω το vifocal για να αγορασω δυο πλακετες usb για το κινητο μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Nα εμπιστευτω το vifocal για να αγορασω δυο πλακετες usb για το κινητο μας; Πήρα απο το aliexpress https://www.aliexpress.com/item/10-PCS-LOT-New-original-USB-plug-charge-board-with-micorphone-for-Jiayu-S3-cell-phone/32583184875.html?spm=2114.13010608.0.0.lfyhD1 Και γρήγορα ήρθε και μια χαρά δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Nα εμπιστευτω το vifocal για να αγορασω δυο πλακετες usb για το κινητο μας; Από το vifocal αγόρασα 2η μπαταρία και ήρθε μια χαρά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 (edited) Εχω ενα μαυρο s3 το οποιο εκτος απο την usb πλακετα, θελει και ενα εξαρτημα των τριων κουμπιων (εκεινο τις φωνης, και της εντασης) εκοψα ενα ακροδεκτη κατα λαθος. Υπαρχει τροπος να το βαλω μπροστα ; Αλλιως το βλεπω να το δινω για ανταλλακτικα και ειναι κριμα, καθως τετοιες μικρες κολλησεις δεν μπορω να κανω. YΓ . Το καταφερα τελικα. Βραχυκλωνοντας το 5 και το 1 ποδαρακι. Τωρα το μελημα ειναι πως θα το κολλησω, ανταλλακτικο βρηκα!! Edited March 12, 2017 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 sokolataki η μετάφραση για το MAD extras είναι λίγο ανάποδη :D το αριστερά είναι δεξιά και το αντίθετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 ερωτηση προς τους κατεχοντες: εχει μια εγκαρσια τομη/ ραγισμα ακριβως στη μεση της οθονης (μαλλον χτυπημα απο κλειδι μεσα στην τσαντα της γυναικας μου) και πλεον το touch δεν ακουει απο τη μεση και κατω καθως και τα capacitive. τι παραγγελνω, σκετο digitizer ή πακέτο μαζι με την οθονη? η συσκευη τρεχει ακομα νερακι και ειναι αγαπημενη, δεν θελω να την βαλω στοπ συρταρι, η γυναικα εχει ερωτα με το Jiayu. ευχαριστω προκαταβολικα για τα φωτα σας :p Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 sokolataki η μετάφραση για το MAD extras είναι λίγο ανάποδη :D το αριστερά είναι δεξιά και το αντίθετο Ναι το είδα και εγώ θα το διορθώσω και στην επόμενη έκδοση θα είναι όκ. Έχεις παρατηρήσει τίποτα άλλο στην τελευταία έκδοση;; ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ερωτηση προς τους κατεχοντες: εχει μια εγκαρσια τομη/ ραγισμα ακριβως στη μεση της οθονης (μαλλον χτυπημα απο κλειδι μεσα στην τσαντα της γυναικας μου) και πλεον το touch δεν ακουει απο τη μεση και κατω καθως και τα capacitive. τι παραγγελνω, σκετο digitizer ή πακέτο μαζι με την οθονη? η συσκευη τρεχει ακομα νερακι και ειναι αγαπημενη, δεν θελω να την βαλω στοπ συρταρι, η γυναικα εχει ερωτα με το Jiayu. ευχαριστω προκαταβολικα για τα φωτα σας :p Πακέτο μαζί με οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Πακέτο μαζί με οθόνη μπαταρια η HSA 3700mAh ειναι καλη η να σταφω στην οριτζιναλ? Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) ερωτηση προς τους κατεχοντες: εχει μια εγκαρσια τομη/ ραγισμα ακριβως στη μεση της οθονης (μαλλον χτυπημα απο κλειδι μεσα στην τσαντα της γυναικας μου) και πλεον το touch δεν ακουει απο τη μεση και κατω καθως και τα capacitive. τι παραγγελνω, σκετο digitizer ή πακέτο μαζι με την οθονη? η συσκευη τρεχει ακομα νερακι και ειναι αγαπημενη, δεν θελω να την βαλω στοπ συρταρι, η γυναικα εχει ερωτα με το Jiayu. ευχαριστω προκαταβολικα για τα φωτα σας :p Έχω αποφασίσει να αλλάξω μόνο το digitizer απο το S3 μου που ράγισε η οθόνη , και το έχω ήδη στά χέρια μου https://www.aliexpress.com/item/Black-TP-for-Jiayu-S3-S3-Advanced-5-5-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Panel-No-LCD/32751684174.html?spm=2114.13010608.0.0.dfMZUc Όμως δεν το έχω αλλάξει ακόμη γιατί περιμένω κάποια εργαλεία επισκευής οθόνης που δεν τα έχω λάβει ακόμη . Πιστεύω ότι μέσα στην βδομάδα θα τα έχω . Άν δεν βιάζεσαι θα ενημερώσω αν πέτυχε ή όχι . Πάντως δεν θα έδινα 60 , 70 ευρώ που κάνει η οθόνη . Θα προτιμούσα να πάρω το παρακάτω τηλέφωνο που όπως βλέπω έχει κατέβει στα 99 δολάρια ( Εγώ το είχα πάρει 150 ευρώ πριν από λιγο καιρό ) . Θα άλλαζα την moathearboard πλακέτα του με την πλακέτα του σπασμένου S3 και θα είχα ένα καινούριο κινητό . Και θά μου μένανε και όλα τα υπολοιπα εξαρτήματα για ανταλλακτικά . Και η αλλαγή της πλακέτας είναι ποιό εύκολη απ ότι η αλλαγή της οθόνης . :) http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html Edited March 12, 2017 by george26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 μπαταρια η HSA 3700mAh ειναι καλη η να σταφω στην οριτζιναλ? Σε konpson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Ναι το είδα και εγώ θα το διορθώσω και στην επόμενη έκδοση θα είναι όκ. Έχεις παρατηρήσει τίποτα άλλο στην τελευταία έκδοση;; προς το παρών όχι η κατανάλωση RAM όντως ελαττώθηκε αλλά και πάλι είναι υψηλή σε μένα από ότι βλέπω (1,7 - 1,8 GB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 ξερει καποιος πως μπορω να επαναφερω το efs file χωρις να εχω κανει back up? Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Έχω αποφασίσει να αλλάξω μόνο το digitizer απο το S3 μου που ράγισε η οθόνη , και το έχω ήδη στά χέρια μου https://www.aliexpress.com/item/Black-TP-for-Jiayu-S3-S3-Advanced-5-5-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Panel-No-LCD/32751684174.html?spm=2114.13010608.0.0.dfMZUc Όμως δεν το έχω αλλάξει ακόμη γιατί περιμένω κάποια εργαλεία επισκευής οθόνης που δεν τα έχω λάβει ακόμη . Πιστεύω ότι μέσα στην βδομάδα θα τα έχω . Άν δεν βιάζεσαι θα ενημερώσω αν πέτυχε ή όχι . Πάντως δεν θα έδινα 60 , 70 ευρώ που κάνει η οθόνη . Θα προτιμούσα να πάρω το παρακάτω τηλέφωνο που όπως βλέπω έχει κατέβει στα 99 δολάρια ( Εγώ το είχα πάρει 150 ευρώ πριν από λιγο καιρό ) . Θα άλλαζα την moathearboard πλακέτα του με την πλακέτα του σπασμένου S3 και θα είχα ένα καινούριο κινητό . Και θά μου μένανε και όλα τα υπολοιπα εξαρτήματα για ανταλλακτικά . Και η αλλαγή της πλακέτας είναι ποιό εύκολη απ ότι η αλλαγή της οθόνης . :) http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html Δυστυχως ουτε και αυτοι το εχουν πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 (edited) Δυστυχως ουτε και αυτοι το εχουν πια Τι έγινε βρε παιδιά !!! Ξέμεινε η αγορά από όλων των ειδών των τηλεφώνων Jiaju και των ανταλλακτικών του ::!!! :shock: Edited March 13, 2017 by george26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Στην mados δεν βρίσκω επιλογή για μεταφορά εφαρμογών στην SD . Υπάρχει τέτοια δυνατότητα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 (edited) [quote Εγώ την πέρασα κατ ευθείαν από την RC5 . Χωρίς κανένα πρόβλημα . Ο ήχος έχει γίνει καλύτερος απο τις προηγούμενες εκδόσεις , αλλά της RC5 είναι ποιό δυνατός . Όταν δοκίμασα πρίν από καιρό την 7.1.1 δεν μου άρεσε , είχε πολλά προβλήματα και την εγκατέλειψα αμέσως . Εδώ - με μια πρώτη ματιά - έχουν διορθωθεί και μάλλον θα παραμείνω . Όσο για τις εφαρμογές που είχα στην RC5 δεν τις έχασα , όταν άνοιξε το τηλέφωνο στην καινούρια ρομ , η μαμά google :p φρόντισε και τις επανέφερε :D Ούτε και οι φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο είχα περασμένο στην μνήμη του τηλεφώνου χάθηκαν Μετά απο 2-3 ημέρες παραμονή στην mados αναθεωρώ την ποιό πάνω άποψή μου επειδή έφαγα πολλά κολλήματα , καθυστερήσεις γενικώς , μαύρες οθόνες , προβλήματα δικτύου και διάφορα άλλα . Επιστρέφω και πάλι στην RC5 όπου όλα δουλεύουν τέλεια. Και η διαχείριση μνήμης στην mados είναι χάλια . 14% ελεύθερα στην mados , 45% ελεύθερα στην RC5 Edited March 14, 2017 by george26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 το nvram.bin αρχειο πως μπορω να το βρω παιδια...ξερει κανεις; Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Θα δούμε λέτε από τους Γερμανούς RC6? Το παρακολουθεί κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Θα δούμε λέτε από τους Γερμανούς RC6? Το παρακολουθεί κανείς; Εχουμε ηδη φτασει στην εκδοση 7-Nougat. h RC5 εχει να κανει με εκδοσεις του Lollipop οποτε βαση καταστατικου, εχουμε ξεφυγει απο τις RC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Το κωδικό όνομα δεν έχει σημασία. Ενδεικτικά το έβαλα. Εννοώ οποιαδήποτε αναβάθμιση σε 6η7 από τους Γερμανούς. Υπάρχουν νέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts