Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό είναι σχεδόν όλο το κινητό. Σου χάλασε;

Όχι . Απλώς έχω το απλό S3 και θέλω να το μετατρέψω σε Advance . Εάν συμφέρει βέβαια :)

Όχι . Απλώς έχω το απλό S3 και θέλω να το μετατρέψω σε Advance . Εάν συμφέρει βέβαια :)

δεν συμφερει φιλε μου.για το απλο εχει 62 ευρω που την βρηκα.

δεν συμφερει φιλε μου.για το απλο εχει 62 ευρω που την βρηκα.

Πού την βρήκες ; Link παρακαλώ ;

Επειδή έχω ερωτευτεί αυτό το τηλέφωνο και νομίζω ότι θα γεράσω μαζί του !! :lol:

Πού την βρήκες ; Link παρακαλώ ;

Επειδή έχω ερωτευτεί αυτό το τηλέφωνο και νομίζω ότι θα γεράσω μαζί του !! :lol:

https://www.aliexpress.com/item/Original-mainboard-3G-RAM-16G-ROM-Motherboard-for-Jiayu-S3-FDD-LTE-4G-MT6752-Octa-Core/32755093086.html

σε αυτη την τιμη τωρα το βρηκα.δεν ειδα οτι δεν υπαρχει.σορρυ.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.aliexpress.com/item/Original-mainboard-3G-RAM-16G-ROM-Motherboard-for-Jiayu-S3-FDD-LTE-4G-MT6752-Octa-Core/32755093086.html

σε αυτη την τιμη τωρα το βρηκα.δεν ειδα οτι δεν υπαρχει.σορρυ.

ουτε στην αλλη τιμη που το βρηκα υπαρχει.στο γερμανικο σιτε της εταιριας το εχει πανω απο 120 ευρω.

Δεν υπάρχει γιατί της άλλαξαν τιμή πρός τα πάνω

https://www.aliexpress.com/item/Original-mainboard-3G-RAM-16G-ROM-Motherboard-for-Jiayu-S3-FDD-LTE-4G-MT6752-Octa-Core/32583307283.html

Άκυρο ούτε εδώ υπάρχει .!

ναι παιδια απο stable 4 και πανω μπορειται να κανετε dirty flash

Εγώ την πέρασα κατ ευθείαν από την RC5 . Χωρίς κανένα πρόβλημα .

Ο ήχος έχει γίνει καλύτερος απο τις προηγούμενες εκδόσεις , αλλά της RC5 είναι ποιό δυνατός .

Όταν δοκίμασα πρίν από καιρό την 7.1.1 δεν μου άρεσε , είχε πολλά προβλήματα και την εγκατέλειψα αμέσως .

Εδώ - με μια πρώτη ματιά - έχουν διορθωθεί και μάλλον θα παραμείνω .

Όσο για τις εφαρμογές που είχα στην RC5 δεν τις έχασα , όταν άνοιξε το τηλέφωνο στην καινούρια ρομ , η μαμά google :p φρόντισε και τις επανέφερε :D

Ούτε και οι φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο είχα περασμένο στην μνήμη του τηλεφώνου χάθηκαν

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Nα εμπιστευτω το vifocal για να αγορασω δυο πλακετες usb για το κινητο μας;

Πήρα απο το aliexpress

https://www.aliexpress.com/item/10-PCS-LOT-New-original-USB-plug-charge-board-with-micorphone-for-Jiayu-S3-cell-phone/32583184875.html?spm=2114.13010608.0.0.lfyhD1

Και γρήγορα ήρθε και μια χαρά δουλεύει

Nα εμπιστευτω το vifocal για να αγορασω δυο πλακετες usb για το κινητο μας;

Από το vifocal αγόρασα 2η μπαταρία και ήρθε μια χαρά.

Εχω ενα μαυρο s3 το οποιο εκτος απο την usb πλακετα, θελει και ενα εξαρτημα των τριων κουμπιων (εκεινο τις φωνης, και της εντασης) εκοψα ενα ακροδεκτη κατα λαθος. Υπαρχει τροπος να το βαλω μπροστα ;

Αλλιως το βλεπω να το δινω για ανταλλακτικα και ειναι κριμα, καθως τετοιες μικρες κολλησεις δεν μπορω να κανω.

YΓ .

Το καταφερα τελικα. Βραχυκλωνοντας το 5 και το 1 ποδαρακι. Τωρα το μελημα ειναι πως θα το κολλησω, ανταλλακτικο βρηκα!!

Edited by Barlost

ερωτηση προς τους κατεχοντες: εχει μια εγκαρσια τομη/ ραγισμα ακριβως στη μεση της οθονης (μαλλον χτυπημα απο κλειδι μεσα στην τσαντα της γυναικας μου) και πλεον το touch δεν ακουει απο τη μεση και κατω καθως και τα capacitive. τι παραγγελνω, σκετο digitizer ή πακέτο μαζι με την οθονη? η συσκευη τρεχει ακομα νερακι και ειναι αγαπημενη, δεν θελω να την βαλω στοπ συρταρι, η γυναικα εχει ερωτα με το Jiayu. ευχαριστω προκαταβολικα για τα φωτα σας :p
Αλλο πράγμα η Alfa...

sokolataki η μετάφραση για το MAD extras είναι λίγο ανάποδη :D

το αριστερά είναι δεξιά και το αντίθετο

Ναι το είδα και εγώ θα το διορθώσω και στην επόμενη έκδοση θα είναι όκ. Έχεις παρατηρήσει τίποτα άλλο στην τελευταία έκδοση;;

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ερωτηση προς τους κατεχοντες: εχει μια εγκαρσια τομη/ ραγισμα ακριβως στη μεση της οθονης (μαλλον χτυπημα απο κλειδι μεσα στην τσαντα της γυναικας μου) και πλεον το touch δεν ακουει απο τη μεση και κατω καθως και τα capacitive. τι παραγγελνω, σκετο digitizer ή πακέτο μαζι με την οθονη? η συσκευη τρεχει ακομα νερακι και ειναι αγαπημενη, δεν θελω να την βαλω στοπ συρταρι, η γυναικα εχει ερωτα με το Jiayu. ευχαριστω προκαταβολικα για τα φωτα σας :p

Πακέτο μαζί με οθόνη

Έχω αποφασίσει να αλλάξω μόνο το digitizer απο το S3 μου που ράγισε η οθόνη , και το έχω ήδη στά χέρια μου

https://www.aliexpress.com/item/Black-TP-for-Jiayu-S3-S3-Advanced-5-5-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Panel-No-LCD/32751684174.html?spm=2114.13010608.0.0.dfMZUc

Όμως δεν το έχω αλλάξει ακόμη γιατί περιμένω κάποια εργαλεία επισκευής οθόνης που δεν τα έχω λάβει ακόμη . Πιστεύω ότι μέσα στην βδομάδα θα τα έχω . Άν δεν βιάζεσαι θα ενημερώσω αν πέτυχε ή όχι .

Πάντως δεν θα έδινα 60 , 70 ευρώ που κάνει η οθόνη . Θα προτιμούσα να πάρω το παρακάτω τηλέφωνο που όπως βλέπω έχει κατέβει στα 99 δολάρια ( Εγώ το είχα πάρει 150 ευρώ πριν από λιγο καιρό ) . Θα άλλαζα την moathearboard πλακέτα του με την πλακέτα του σπασμένου S3 και θα είχα ένα καινούριο κινητό . Και θά μου μένανε και όλα τα υπολοιπα εξαρτήματα για ανταλλακτικά . Και η αλλαγή της πλακέτας είναι ποιό εύκολη απ ότι η αλλαγή της οθόνης . :)

http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html

Edited by george26

Ναι το είδα και εγώ θα το διορθώσω και στην επόμενη έκδοση θα είναι όκ. Έχεις παρατηρήσει τίποτα άλλο στην τελευταία έκδοση;;

προς το παρών όχι

η κατανάλωση RAM όντως ελαττώθηκε αλλά και πάλι είναι υψηλή σε μένα από ότι βλέπω (1,7 - 1,8 GB)

Έχω αποφασίσει να αλλάξω μόνο το digitizer απο το S3 μου που ράγισε η οθόνη , και το έχω ήδη στά χέρια μου

https://www.aliexpress.com/item/Black-TP-for-Jiayu-S3-S3-Advanced-5-5-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Panel-No-LCD/32751684174.html?spm=2114.13010608.0.0.dfMZUc

Όμως δεν το έχω αλλάξει ακόμη γιατί περιμένω κάποια εργαλεία επισκευής οθόνης που δεν τα έχω λάβει ακόμη . Πιστεύω ότι μέσα στην βδομάδα θα τα έχω . Άν δεν βιάζεσαι θα ενημερώσω αν πέτυχε ή όχι .

Πάντως δεν θα έδινα 60 , 70 ευρώ που κάνει η οθόνη . Θα προτιμούσα να πάρω το παρακάτω τηλέφωνο που όπως βλέπω έχει κατέβει στα 99 δολάρια ( Εγώ το είχα πάρει 150 ευρώ πριν από λιγο καιρό ) . Θα άλλαζα την moathearboard πλακέτα του με την πλακέτα του σπασμένου S3 και θα είχα ένα καινούριο κινητό . Και θά μου μένανε και όλα τα υπολοιπα εξαρτήματα για ανταλλακτικά . Και η αλλαγή της πλακέτας είναι ποιό εύκολη απ ότι η αλλαγή της οθόνης . :)

http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html

Δυστυχως ουτε και αυτοι το εχουν πια

Δυστυχως ουτε και αυτοι το εχουν πια

Τι έγινε βρε παιδιά !!! Ξέμεινε η αγορά από όλων των ειδών των τηλεφώνων Jiaju και των ανταλλακτικών του ::!!! :shock:

Edited by george26

[quote

Εγώ την πέρασα κατ ευθείαν από την RC5 . Χωρίς κανένα πρόβλημα .

Ο ήχος έχει γίνει καλύτερος απο τις προηγούμενες εκδόσεις , αλλά της RC5 είναι ποιό δυνατός .

Όταν δοκίμασα πρίν από καιρό την 7.1.1 δεν μου άρεσε , είχε πολλά προβλήματα και την εγκατέλειψα αμέσως .

Εδώ - με μια πρώτη ματιά - έχουν διορθωθεί και μάλλον θα παραμείνω .

Όσο για τις εφαρμογές που είχα στην RC5 δεν τις έχασα , όταν άνοιξε το τηλέφωνο στην καινούρια ρομ , η μαμά google :p φρόντισε και τις επανέφερε :D

Ούτε και οι φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο είχα περασμένο στην μνήμη του τηλεφώνου χάθηκαν

Μετά απο 2-3 ημέρες παραμονή στην mados αναθεωρώ την ποιό πάνω άποψή μου επειδή έφαγα πολλά κολλήματα , καθυστερήσεις γενικώς , μαύρες οθόνες , προβλήματα δικτύου και διάφορα άλλα . Επιστρέφω και πάλι στην RC5 όπου όλα δουλεύουν τέλεια.

Και η διαχείριση μνήμης στην mados είναι χάλια . 14% ελεύθερα στην mados , 45% ελεύθερα στην RC5

Edited by george26

Θα δούμε λέτε από τους Γερμανούς RC6?

Το παρακολουθεί κανείς;

Εχουμε ηδη φτασει στην εκδοση 7-Nougat.

h RC5 εχει να κανει με εκδοσεις του Lollipop

οποτε βαση καταστατικου, εχουμε ξεφυγει απο τις RC

Το κωδικό όνομα δεν έχει σημασία.

Ενδεικτικά το έβαλα. Εννοώ οποιαδήποτε αναβάθμιση σε 6η7 από τους Γερμανούς.

Υπάρχουν νέα;