gorillaz_gr Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Καλησπέρα. Μήπως είναι εύκολο να μου δώσεις το link της ROM 6.0.1 που είχες και δούλευε η εφαρμογή wallet της Πειραιώς; Ευχαριστώ. βάλε στα Link σου αυτό και δε θα "ξαναχαθείς" ... MAD Team F/B Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Είχα κάνει γενικά backup με το Titanium και με το app backup & restore , το θέμα είναι ότι μάλλον δε μπορώ να τα επαναφέρω ... Τα φώτα σας παιδιά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Τις ανοιγμένες καρτέλες πως τις βλέπουμε και πώς τις "διώχνουμε" στην 7.1 ; Μέχρι τώρα πατούσαμε παρατεταμένα το κεντρικό "κουμπί" και μας εμφάνιζε όλες τις ανοιχτές καρτέλες και με την δυνατότητα διαγραφής κάθε μιάς ή και όλων μαζί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Είχα κάνει γενικά backup με το Titanium και με το app backup & restore , το θέμα είναι ότι μάλλον δε μπορώ να τα επαναφέρω ... Τα φώτα σας παιδιά ... τί εννοείς "μάλλον" δε μπορώ να τα επαναφέρω; καταρχάς έχουμε ξαναπεί, όταν αλλάζουμε rom και μάλιστα έκδοση πχ από 6 σε 7, από 7 σε 8 κλπ, επαναφέρουμε μόνο τα apk και αφού δούμε ότι όλα παίζουν καλά, κάνουμε επανεκκίνηση και μετά επαναφέρουμε τα data ΜΟΝΟ σε αυτές που χρειάζονται. πχ facebook, twitter, instagram και gmail δεν χρειάζονται επαναφορά :cool: Τις ανοιγμένες καρτέλες πως τις βλέπουμε και πώς τις "διώχνουμε" στην 7.1 ; Μέχρι τώρα πατούσαμε παρατεταμένα το κεντρικό "κουμπί" και μας εμφάνιζε όλες τις ανοιχτές καρτέλες και με την δυνατότητα διαγραφής κάθε μιάς ή και όλων μαζί . ρυθμίσεις -> buttons ...(home button -> long press action) :happy: Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Κατέβασα και πάλι το titanium αλλά δεν γράφει πουθενά ότι βρίσκει παλιές εφαρμογές για να τις κάνει restore.. Εδώ αρχικά το τηλέφωνο μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν είναι rooted !!! Αυτά πως τα κάνανε δεν μπορώ να καταλάβω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Κατέβασα και πάλι το titanium αλλά δεν γράφει πουθενά ότι βρίσκει παλιές εφαρμογές για να τις κάνει restore.. Εδώ αρχικά το τηλέφωνο μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν είναι rooted !!! Αυτά πως τα κάνανε δεν μπορώ να καταλάβω .. Ρυθμισεις--> Xtreme Extras--> System-->Root/unroot και το δικο μου τα ιδια εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Κατέβασα και πάλι το titanium αλλά δεν γράφει πουθενά ότι βρίσκει παλιές εφαρμογές για να τις κάνει restore.. Εδώ αρχικά το τηλέφωνο μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν είναι rooted !!! Αυτά πως τα κάνανε δεν μπορώ να καταλάβω .. η ROM δεν ειναι rooted !!! διαβάστε ρε παιδιά και κάνα FAQ στην πρώτη σελίδα του νήματος στο XDA :cry: , και Xtreme Rom να έχετε πάλι μόνο με την παρακάτω μέθοδο θα είστε σίγουροι ότι θα δουλέψει το Root. Πρέπει να περάσεις το SuperSU Recovery Flashable.zip , να το κάνεις ενημέρωση, να περάσεις και όποια εφαρμογή θες εσύ για BusyBox από Google Play και μετά να ξεκινήσεις το TitaniumBackup αφού φυσικά έχεις ορίσει στις ρυθμίσεις του, το σωστό φάκελο με τα αντίγραφα ασφαλείας. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ωραία τώρα έχω δώσει δικαιώματα και αρχίζω να περνάω ξανά τις εφαρμογές. Θα διαγράψω χειροκίνητα όλους τους παλιούς φακέλους και θα περάσω το titanium. Απορίες : Τι είναι το busybox και που χρησιμεύει ; Μου βγάζει ότι υπάρχει και update 2.51 !! και δεν μπορεί να το κατεβάσει ...Γιατί αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ωραία τώρα έχω δώσει δικαιώματα και αρχίζω να περνάω ξανά τις εφαρμογές. Θα διαγράψω χειροκίνητα όλους τους παλιούς φακέλους και θα περάσω το titanium. Απορίες : Τι είναι το busybox και που χρησιμεύει ; Μου βγάζει ότι υπάρχει και update 2.51 !! και δεν μπορεί να το κατεβάσει ...Γιατί αυτό ; εφόσον χρησιμοποιείς την Xtreme, μπορείς να κοιτάς το νήμα στο NeedRom Xtreme Rom. στην σελίδα 43 των σχολίων λένε πολλοί ότι δεν παίζει η αυτόματη εγκατάσταση σε 2.5.1 και έχουν δώσει link για να την κατεβάσεις χειροκίνητα. Δυστυχώς οι TF devs έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα, οτι το φορουμ τους είναι μόνο στα ισπανικά και έτσι δεν μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη με τις Rom τους. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 εφόσον χρησιμοποιείς την Xtreme, μπορείς να κοιτάς το νήμα στο NeedRom Xtreme Rom. στην σελίδα 43 των σχολίων λένε πολλοί ότι δεν παίζει η αυτόματη εγκατάσταση σε 2.5.1 και έχουν δώσει link για να την κατεβάσεις χειροκίνητα. Δυστυχώς οι TF devs έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα, οτι το φορουμ τους είναι μόνο στα ισπανικά και έτσι δεν μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη με τις Rom τους. η ROM δεν ειναι rooted !!! διαβάστε ρε παιδιά και κάνα FAQ στην πρώτη σελίδα του νήματος στο XDA :cry: , και Xtreme Rom να έχετε πάλι μόνο με την παρακάτω μέθοδο θα είστε σίγουροι ότι θα δουλέψει το Root. Πρέπει να περάσεις το SuperSU Recovery Flashable.zip , να το κάνεις ενημέρωση, να περάσεις και όποια εφαρμογή θες εσύ για BusyBox από Google Play και μετά να ξεκινήσεις το TitaniumBackup αφού φυσικά έχεις ορίσει στις ρυθμίσεις του, το σωστό φάκελο με τα αντίγραφα ασφαλείας. :bow: ειναι 4-5 που "τραβανε το καρο" και χαιρομαστε ολοι τη συσκευη μας :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Είναι αλήθεια ότι κάποια πράγματα δεν είναι πάντα ευδιάκριτα. Ευχαριστούμε όσους βοηθούν πάντα ! Τώρα εγκατέστησα το titanium backup pro που βρήκα σε κάποιο site. Βάζω να κάνει back up των εφαρμογών και μετά λέω να εκκινήσω το τηλέφωνο μέσω recovery και να κάνω και από εκεί backup. Το σκέφτομαι σωστά ; Γϊνεται το back up να πάει στην κάρτα μνήμης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Είναι αλήθεια ότι κάποια πράγματα δεν είναι πάντα ευδιάκριτα. Ευχαριστούμε όσους βοηθούν πάντα ! Τώρα εγκατέστησα το titanium backup pro που βρήκα σε κάποιο site. Βάζω να κάνει back up των εφαρμογών και μετά λέω να εκκινήσω το τηλέφωνο μέσω recovery και να κάνω και από εκεί backup. Το σκέφτομαι σωστά ; Γϊνεται το back up να πάει στην κάρτα μνήμης ; από τα λάθη μαθαίνεις.... πάντα να κάνετε πρώτα ένα backup μέσω recovery και μάλιστα μετά να το αντιγράψετε σε κάνα υπολογιστή. Μετά μπορείτε να κάνετε και backup εφαρμογών και data με όποιο πρόγραμμα σας έχει βολέψει. Προσωπικά οι πρώτες μου αγορές στο Google Play ήταν τα 4€ του titanium backup και πότε δε τα "εκλαψα" μέχρι σήμερα. Ενώ και αυτόν τον φάκελο αντιγράφω σε υπολογιστή. Αν και δεν είμαι "παιχνιδάς" πλεον πολύ λίγα apps χρειάζεται να επαναφέρω και τα data. sent from my JiaYu S3 through TapaTalk ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :bow: ειναι 4-5 που "τραβανε το καρο" και χαιρομαστε ολοι τη συσκευη μας :respect: ευτυχώς που είναι /ήταν Κυριακή και υπήρχε χρόνος για άμεσες απαντήσεις. Αρκει μην εμφανιστούν "καπάκι" οι ίδιες απορίες... :rolleyes: :rolleyes: sent from my JiaYu S3 through TapaTalk Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 βάλε στα Link σου αυτό και δε θα "ξαναχαθείς" ... MAD Team F/B Ευχαριστώ για το link. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω από που θα κατεβάσω την ROM 6.0.1 την οποία είχες δοκιμάσει και σου δούλεψε η εφαρμογή wallet της Πειραιώς. Ψάχνοντας στο site που φιλοξενεί τα αρχεία των ROM βρήκα αυτά τα link για το S3plus https://www.androidfilehost.com/?w=search&s=s3plus&type=files Είναι κάποιο από αυτό η ROM που ψάχνω; Μπορείς να μου πεις πια έχεις δοκιμάσει και δουλεύει η εφαρμογή; Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Ευχαριστώ για το link. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω από που θα κατεβάσω την ROM 6.0.1 την οποία είχες δοκιμάσει και σου δούλεψε η εφαρμογή wallet της Πειραιώς. Ψάχνοντας στο site που φιλοξενεί τα αρχεία των ROM βρήκα αυτά τα link για το S3plus https://www.androidfilehost.com/?w=search&s=s3plus&type=files Είναι κάποιο από αυτό η ROM που ψάχνω; Μπορείς να μου πεις πια έχεις δοκιμάσει και δουλεύει η εφαρμογή; Και πάλι ευχαριστώ. είναι απλό... "downloads" https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161031/564ca45e024494d2d5c1682a2fa2bc89.jpg sent from my JiaYu S3 through TapaTalk Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 είναι απλό... "downloads" https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161031/564ca45e024494d2d5c1682a2fa2bc89.jpg sent from my JiaYu S3 through TapaTalk Σε ευχαριστώ για ακόμη μία φορά. Ελπίζω να βρήκα το σωστό link. Προς επιβεβαίωση μιλάμε για αυτό; http://forum.xda-developers.com/jiayu-s3/development/rom-unofficial-aicp11-mm-jiayu-s3-plus-t3426599 Το θέμα είναι πως όταν πάω εδώ Download rom from here: https://www.facebook.com/MediatekAndroidDevelopers/ Δεν βρίσκω link για την ROM 6.0.1 αλλά για νεότερες. Συγνώμη που σε κουράζω. Εάν δεν έχεις εύκαιρο το link για να κατεβάσω την ROM δεν πειράζει. Θα ψάξω και εάν δεν την βρω θα μείνω με αυτή που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 έχω την twrp 2.8.7.0 και πέρασα το Android 7 αν περάσω τώρα την twrp 3.0.2.0 (η τελευταία δεν είναι αυτή?), θα αλλάξει τίποτα στο κινητό (εννοώ ρυθμίσεις, διάταξη κλπ) ή θα είναι όπως το έχω διαμορφώσει τώρα απλά θα έχει άλλη twrp μέσα? επίσης την περνάς απλά πηγαίνοντας στο recovery και μετά install στο .zip αρχείο και είσαι έτοιμος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Συγνώμη που σε κουράζω. Εάν δεν έχεις εύκαιρο το link για να κατεβάσω την ROM δεν πειράζει. Θα ψάξω και εάν δεν την βρω θα μείνω με αυτή που έχω. δεν έχει να κάνει με το αν κουράζομαι εγώ, αλλά με το πόσο κουράζεσαι εσύ και οι υπόλοιποι με "άσκοπα" μηνύματα.... ανησυχώ για τον τρόπο γραφής μου, μα τί έγραψα λάθος; εδικά στο Link από το facebook, αν σκρολάρεις αρκετά και φτάσεις στην ημερομηνία 12 Αυγούστου τα έχεις όλα στο πιάτο. Το λινκ που μου έδωσες εσύ μέσα στο XDA είναι από το s3+ ή S3 Plus, ξεκαθάρισε πιο μοντέλο έχεις.... εγώ σου είπα να δεις το νήμα για το S3/S3 Advanced τεσπα, μπορείς να κατεβάσεις και απευθείας από mediafire αν ΔΕΝ έχεις το s3 Plus :worry::worry::worry::worry: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχω την twrp 2.8.7.0 και πέρασα το Android 7 αν περάσω τώρα την twrp 3.0.2.0 (η τελευταία δεν είναι αυτή?), θα αλλάξει τίποτα στο κινητό (εννοώ ρυθμίσεις, διάταξη κλπ) ή θα είναι όπως το έχω διαμορφώσει τώρα απλά θα έχει άλλη twrp μέσα? επίσης την περνάς απλά πηγαίνοντας στο recovery και μετά install στο .zip αρχείο και είσαι έτοιμος? αν το έχεις σε zip , σωστά το περνάς με TWRP και δεν αλλάζει τίποτα στο κινητό σου, μόνο αν θα ξαναχρειαστείς την TWRP θα δεις άλλη έκδοση. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 το κατέβασα σε img είναι το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Οφείλω να γράψω για αυτούς που έχουν xtreme rom ότι βγήκε update 2.5.1 το οποίο για να εγκατασταθεί πρέπει να γυρίσετε τη γλώσσα τηλεφώνου στα ισπανικά ! Σε εμένα τα αγγλικά και τα ελληνικά δεν έπιασαν. Είναι λιγότερο απο 100mb και αναβαθμίζει το modem. Έπειτα βγήκε και 2.5.2 που είναι 1.5 mb αλλά και πάλι η προτροπή είναι να αλλάξει η γλώσσα σε ισπανικά ή αγγλικά απο τους developers της xtreme. Σε μένα όμως παρα το ότι την κατέβασα , δε μπορούσα να την κάνω install γιατί δεν το βγάζει σαν επιλογή. Πηγα και μέσω recovery αλλά δεν την εμφανίζει στο φάκελο tfota και δεν ξέρω ακόμα τι δεν πάει καλά... Το λάθος πρέπει να ειναι της ομάδας των Ισπανών αλλιως κάτι έχει το δικό μου κινητό. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 (edited) δεν έχει να κάνει με το αν κουράζομαι εγώ, αλλά με το πόσο κουράζεσαι εσύ και οι υπόλοιποι με "άσκοπα" μηνύματα.... ανησυχώ για τον τρόπο γραφής μου, μα τί έγραψα λάθος; εδικά στο Link από το facebook, αν σκρολάρεις αρκετά και φτάσεις στην ημερομηνία 12 Αυγούστου τα έχεις όλα στο πιάτο. Το λινκ που μου έδωσες εσύ μέσα στο XDA είναι από το s3+ ή S3 Plus, ξεκαθάρισε πιο μοντέλο έχεις.... εγώ σου είπα να δεις το νήμα για το S3/S3 Advanced τεσπα, μπορείς να κατεβάσεις και απευθείας από mediafire αν ΔΕΝ έχεις το s3 Plus :worry::worry::worry::worry: Ευχαριστώ για το link. Έχω αυτό το τηλέφωνο http://www.banggood.com/JIAYU-S3-4G-LTE-5_5-inch-3GB-RAM-MTK6752-1_7Ghz-Octa-core-Smartphone-p-954920.html?rmmds=myorder Κατέβασα την ROM και θα την εγκαταστήσω με το SP_Flash_Tool Σωστά; Τελικά δεν. Μου ζητά να του δώσω το αρχείο MT6752_Android_scatter αλλά η ROM που κατέβασα δεν έχει αυτό το αρχείο. Οπότε δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση της ROM με το SP_Flash_Tool και άλλο τρόπο δεν γνωρίζω. Edited October 31, 2016 by kost_pap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Ευχαριστώ για το link. Έχω αυτό το τηλέφωνο http://www.banggood.com/JIAYU-S3-4G-LTE-5_5-inch-3GB-RAM-MTK6752-1_7Ghz-Octa-core-Smartphone-p-954920.html?rmmds=myorder Κατέβασα την ROM και θα την εγκαταστήσω με το SP_Flash_Tool Σωστά; Τελικά δεν. Μου ζητά να του δώσω το αρχείο MT6752_Android_scatter αλλά η ROM που κατέβασα δεν έχει αυτό το αρχείο. Οπότε δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση της ROM με το SP_Flash_Tool και άλλο τρόπο δεν γνωρίζω. Αν ξεζιπαρεις το αρχειο το έχει μεσα το scatter!!!! σε όλες τις ρομ ετσι είναι!!! δοκιμασε το!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Αν ξεζιπαρεις το αρχειο το έχει μεσα το scatter!!!! σε όλες τις ρομ ετσι είναι!!! δοκιμασε το!! Ευχαριστώ Κώστα για το μήνυμα. Το είχα ήδη κάνει και δεν είχε το αρχείο που ήθελα. Τελικά έβαλα το TWRP Recovery και μετά μπόρεσα και έβαλα την ROM. Τώρα είμαι στην διαδικασία του να βάλω τα Gapps http://opengapps.org/ (επιλογή ARM64 και 6.0) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 (edited) Οφείλω να γράψω για αυτούς που έχουν xtreme rom ότι βγήκε update 2.5.1 το οποίο για να εγκατασταθεί πρέπει να γυρίσετε τη γλώσσα τηλεφώνου στα ισπανικά ! Σε εμένα τα αγγλικά και τα ελληνικά δεν έπιασαν. Είναι λιγότερο απο 100mb και αναβαθμίζει το modem. Έπειτα βγήκε και 2.5.2 που είναι 1.5 mb αλλά και πάλι η προτροπή είναι να αλλάξει η γλώσσα σε ισπανικά ή αγγλικά απο τους developers της xtreme. Σε μένα όμως παρα το ότι την κατέβασα , δε μπορούσα να την κάνω install γιατί δεν το βγάζει σαν επιλογή. Πηγα και μέσω recovery αλλά δεν την εμφανίζει στο φάκελο tfota και δεν ξέρω ακόμα τι δεν πάει καλά... Το λάθος πρέπει να ειναι της ομάδας των Ισπανών αλλιως κάτι έχει το δικό μου κινητό. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασα αυτή τη ρομ δεν είναι θέμα του τηλεφώνου σου αλλά του update edit: εβαλα ισπανικα και εγινε το update Edited November 1, 2016 by sokolataki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Έβαλα και γω με τη σειρά μου την 7.1 της ΜAD Team. Μέχρι στιγμής όλα καλά, το μόνο θέμα που έχω είναι μερικές αποσυνδέσεις του WIFI. Ενώ στη λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα βλέπω το ρούτερ μου και έχει τέρμα σήμα, όταν πάει να συνδεθεί εξαφανίζεται το σήμα και μου βγάζει "αποτυχία σύνδεσης". Δεν το έχω δοκιμάσει με άλλα ρούτερ άρα δε ξέρω ποιο από τα δυο φταίει. Το περίεργο είναι πως με αυτή τη ρομ έχω πολύ καλύτερο σήμα στις σιμ και περίμενα να μην έχω πάλι αποσυνδέσεις στο ρούτερ. Ξέρετε καμμιά λύση που να υπάρχει με αυτή τη ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Δοκίμασα αυτή τη ρομ δεν είναι θέμα του τηλεφώνου σου αλλά του update edit: εβαλα ισπανικα και εγινε το update Και σε μένα έγινε το update τώρα που έβαλα ισπανικά. Αυτο που δεν βλέπω είναι το εξής : πως βάζω επιλογή να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο στη κάρτα μνήμης ; Εξαφανίστηκε σαν επιλογή ; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts