giorgosm11 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλησπέρα.. Εχω το S3 με περασμενη τη RC4 εδω κ ενα μηνα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω από την στιγμή ειναι οτι οι συνομιλητές μου εχουν επιστροφή ήχου, ακούνε δηλαδή τη φωνή τους . Αυτό παρατηρείται είτε καλέσω εγώ, είτε με καλέσουν και μπορώ να πω ότι συμβαίνει αρκετά συχνά έως πάντα. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλο το συγκεκριμένο πρόβλημα? Μήπως κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Δοκίμασε να παίξεις με τη ρύθμιση για ακύρωση θορύβου, μήπως βελτιωθεί (dialer -> ρυθμίσεις (εικονίδιο με 3 τελείες πάνω δεξιά) -> Calling accounts (ξεκάρφωτο!!!) -> Noise suppression) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλησπέρα.. Εχω το S3 με περασμενη τη RC4 εδω κ ενα μηνα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω από την στιγμή ειναι οτι οι συνομιλητές μου εχουν επιστροφή ήχου, ακούνε δηλαδή τη φωνή τους . Αυτό παρατηρείται είτε καλέσω εγώ, είτε με καλέσουν και μπορώ να πω ότι συμβαίνει αρκετά συχνά έως πάντα. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλο το συγκεκριμένο πρόβλημα? Μήπως κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει? Κι εγω το εχω οπως και το 15%της μπαταριας κλπ… περιμενω την rc5 μπας και ηρεμησουμε… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_ok Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλησπέρα.. Εχω το S3 με περασμενη τη RC4 εδω κ ενα μηνα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω από την στιγμή ειναι οτι οι συνομιλητές μου εχουν επιστροφή ήχου, ακούνε δηλαδή τη φωνή τους . Αυτό παρατηρείται είτε καλέσω εγώ, είτε με καλέσουν και μπορώ να πω ότι συμβαίνει αρκετά συχνά έως πάντα. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλο το συγκεκριμένο πρόβλημα? Μήπως κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει? Όταν τραβάμε βιντεο, μετά ο ήχος στην κλήση παρουσιάζει παράσιτα. reboot και φτιάχνει, είναι το γνωστο bug του lollipop στο S3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 πλέον στις RC, το θέμα γρήγορης αποφόρτισης μετά το 15% , αλλά και της γρήγορης φόρτισης λύθηκε... το μόνο παράπονο που έχω είναι πως ίσως σε κάποια κρυμμένη ρύθμιση, κάποιες εφαρμογές χάνουν κυρίως μέσω WiFi την επαφή τους με τον "έξω" κόσμο και δεν λαμβάνω ενημερώσεις , όπως για παράδειγμα η WhatsApp. Κατά τα άλλα αναμένουμε την RC5. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Κι εγω το εχω οπως και το 15%της μπαταριας κλπ… περιμενω την rc5 μπας και ηρεμησουμε… φοραω την rc4 Και ουτε το προβλημα της μπαταριας, ουτε με την επιστροφη ηχου εχω θεμα. Οποτε κατι αλλο φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Και εγώ την rc4 φοράω και ομολογουμένως στην αρχή είχα το συγκεκριμένο πρόβλημα μπαταρίας του 15% αλλά μετά από ένα battery calibration διορθώθηκε.οπότε το συστήνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Ανεξαρτήτως προβλήματος πάντως, καλό είναι να μην αφήνουμε τη μπαταρία να πέφτει κάτω απο 40% παρά μια φορά το μήνα. Φόρτιση 40%-80% κρατάει σε καλή κατάσταση τη μπαταρία. Το έχω εφαρμόσει σε αρκετές συσκευές και ισχύει. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλησπέρα.. Εχω το S3 με περασμενη τη RC4 εδω κ ενα μηνα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω από την στιγμή ειναι οτι οι συνομιλητές μου εχουν επιστροφή ήχου, ακούνε δηλαδή τη φωνή τους . Αυτό παρατηρείται είτε καλέσω εγώ, είτε με καλέσουν και μπορώ να πω ότι συμβαίνει αρκετά συχνά έως πάντα. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλο το συγκεκριμένο πρόβλημα? Μήπως κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει? ειχα και εγω το θεμα αυτο. ειδα μια βελτιωση μετα την εγκατασταση του dolby atmos. και φυσικα βελτιωση αισθητη στον ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaas Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 help Δε με ακουει ο συνομιλητης μου οταν τηλεφωνησω η οταν μου τηλεφωνησουν. Επισης ουτε απο viber με ακουν. Ειναι καποια ρυθμηση του τηλεφωνου που εσβησα κατα λαθος ? Pease αν μπορει καποιος να με βοηθεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 help Δε με ακουει ο συνομιλητης μου οταν τηλεφωνησω η οταν μου τηλεφωνησουν. Επισης ουτε απο viber με ακουν. Ειναι καποια ρυθμηση του τηλεφωνου που εσβησα κατα λαθος ? Pease αν μπορει καποιος να με βοηθεσει κάποια άλλη εφαρμογή για ηχογράφηση λειτουργεί; πχ το shazam για να βρίσκεις το κομμάτι που ακούς; εγκατέστησες κάποια εφαρμογή που πιθανόν να έκανε κάτι , γενικότερα δλδ έτσι όπως το θέτεις, μήπως γενικότερα έχεις πειράξει κάτι; Να φανταστώ μια επανεκκίνηση δε βοήθησε; Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_ok Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 update_JiayuS3_5_1_1-otaRC5 https://mega.nz/#!doQylTrL!gJ8GjY2GLPQrir7Zspqy_l1LPaPagU-aKztTzrTH1ZU αυτό είναι μήπως η αναβάθμιση σε RC5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 update_JiayuS3_5_1_1-otaRC5 https://mega.nz/#!doQylTrL!gJ8GjY2GLPQrir7Zspqy_l1LPaPagU-aKztTzrTH1ZU αυτό είναι μήπως η αναβάθμιση σε RC5? Πες μας αν θέλεις και *πού* τη βρήκες. Από το φόρουμ της jiayu.de, να υποθέσω...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μπήκε ήδη, αυτήν είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπερα, Γνωριζει κανεις πως να μπλοκαρω στην RC4 ενα νουμερο (πραγματικα και κυριολεκτικα!!!)απο το να με καλει; Καθως και τα SMS. Προτιμω native χωρις extra app Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_ok Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Από το jiayu.de στο facebook....Την έβαλα και γω, ολα εντάξει. δε μπορω να καταλαβω γιατι δε λειτουργει το fastcharge. Ο φορτιστής λέει έως 3Α ...μήπως φταίει το καλώδιο? Τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο fastcharge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Από το jiayu.de στο facebook....Την έβαλα και γω, ολα εντάξει. δε μπορω να καταλαβω γιατι δε λειτουργει το fastcharge. Ο φορτιστής λέει έως 3Α ...μήπως φταίει το καλώδιο? Τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο fastcharge? Εγκατάσταση απο recovery την κανουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπερα, Γνωριζει κανεις πως να μπλοκαρω στην RC4 ενα νουμερο (πραγματικα και κυριολεκτικα!!!)απο το να με καλει; Καθως και τα SMS. Προτιμω native χωρις extra app Ευχαριστω Αυτή είναι καλή ερώτηση! Όντως στην 4.4 είχε την κλασική native δυνατότητα του Android να βάλεις αριθμό σε blacklist. Στην RC4 που έχω κι εγώ, φαίνεται να έχει εξαφανιστεί! Για πείτε, το έχει εντοπίσει κάποιος... κρυμμένο πουθενά αλλού; (γενικότερα κάποια options φαίνονται να έχουν μεταφερθεί σε... περίεργα μέρη!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simopoulo Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 που στο καλο ειναι το fastcharge στην rc5? καλημερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 που στο καλο ειναι το fastcharge στην rc5? καλημερα!! Ρυθμισεις>Misk θα το βρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simopoulo Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ρυθμισεις>Misk θα το βρείς. ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Πες μας αν θέλεις και *πού* τη βρήκες. Από το φόρουμ της jiayu.de, να υποθέσω...; Αυτή είναι η rc 5? Η μόνο το fast Charge Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_ok Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Αυτή είναι η rc 5? Η μόνο το fast Charge Είναι η RC5...OTA update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Είναι η RC5...OTA update Την περνάς μέσω recovery? Η Flashtool tools? Και μετά Πως γίνεται αναβάθμιση? Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_ok Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Την περνάς μέσω recovery? Η Flashtool tools? Και μετά Πως γίνεται αναβάθμιση? Recovery... Κάνεις install το zip ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts