gorillaz_gr Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Κάποιος που να ξέρει? προσωπική εμπειρία δεν έχω. χρησιμοποιώ μόνο tempered glass και νοιώθω είμαι οκ. από εκεί και πέρα, για μια αναζήτησ, μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ: δερμάτινες θήκες Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 offtopic - Από Aliexpress δεν μπορώ να ψωνίσω. Δεν μου παίρνει καμιά πιστωτική. Έχω δοκιμάσει με 2 visa της Alpha και με μια Debit Mastercard της Eurobank. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 προσωπική εμπειρία δεν έχω. χρησιμοποιώ μόνο tempered glass και νοιώθω είμαι οκ. από εκεί και πέρα, για μια αναζήτησ, μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ: δερμάτινες θήκες Έχω την original μαύρη δερμάτινη Jiayu που έχει και καθρέπτη στο ένα μέρος. Μου την έστειλαν δώρο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 offtopic - Από Aliexpress δεν μπορώ να ψωνίσω. Δεν μου παίρνει καμιά πιστωτική. Έχω δοκιμάσει με 2 visa της Alpha και με μια Debit Mastercard της Eurobank. Ζητα απο τον πωλητη να σου δωσει λογαριασμο paypal. Αν εχει τοτε στο στελνει και εισαι οκ.Το εχω κανει 2-3 φορες και με εξυπηρετησαν... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Ζητα απο τον πωλητη να σου δωσει λογαριασμο paypal. Αν εχει τοτε στο στελνει και εισαι οκ.Το εχω κανει 2-3 φορες και με εξυπηρετησαν...και μετά; τα "μεταφέρω" στο e-mail του ? Και πώς είμαι καλυμένος αν γίνει καμιά στραβή; Έτσι μπορεί να γίνει πληρωμή; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Σου στελνει paypal invoice, το πληρωνεις και εισαι κανονικα καλυμμένος με την προστασια του paypal, σε περιπτωση που γινει κατι... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Σου στελνει paypal invoice, το πληρωνεις και εισαι κανονικα καλυμμένος με την προστασια του paypal, σε περιπτωση που γινει κατι...Θα το δοκιμάσω. Thanks. Sorry για τα offtopic. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Θα το δοκιμάσω. Thanks. Sorry για τα offtopic. Και στο Pay pal πως μεταφερεις χρηματα? Επιτραπηκε ? Πολυ συμαντικο off-topic χρειαζομαι αμεσα τροπους για αγορα απο Ali. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Εγω που αγορασα την παρασκευη που μας περασε με Paypal ολα μια χαρα κανενα προβλημα με καρτα απο εθνικη και καταστημα το vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Εγω που αγορασα την παρασκευη που μας περασε με Paypal ολα μια χαρα κανενα προβλημα με καρτα απο εθνικη και καταστημα το vickmall Ευχαριστω για την απαντηση. Μολις πηρα τηλ. Το paypal στην Ιρλανδια. Μου ειπαν οτι οι απαγορευσεις ισχυουν κανονικα Ειναι συμαντικο να ακουσουμε και αλλες γνωμες επι του θεματος. Κατι καποιοι μας κρυβουν ισως;;;;;; Απο Ali παντως ξεραιλα.... Θεωρω το οφ τοπικ αυτο πολυ συμαντικο και ελπιζω να εχουμε και αλλα νεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 παιδια ειδατε μια ρομ στο needrom για το κινητο μας που ονομαζετε jiayu s3 plus official και ειναι για αυτο με τα 3 γιγα ραμ...σε ξεχωριστο νημα κατω κατω γραφει s3 plus και εχει μια ρομ.....καλα εχει βγει και εκδοση plus για το κινητο μας και δεν το ξερουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Εγω που αγορασα την παρασκευη που μας περασε με Paypal ολα μια χαρα κανενα προβλημα με καρτα απο εθνικη και καταστημα το vickmall Ευχαριστω για την απαντηση. Μολις πηρα τηλ. Το paypal στην Ιρλανδια. Μου ειπαν οτι οι απαγορευσεις ισχυουν κανονικα Ειναι συμαντικο να ακουσουμε και αλλες γνωμες επι του θεματος. Κατι καποιοι μας κρυβουν ισως;;;;;; Απο Ali παντως ξεραιλα.... Θεωρω το οφ τοπικ αυτο πολυ συμαντικο και ελπιζω να εχουμε και αλλα νεα :offtopic:παιδιά δε θέλω να ξεφύγουμε πολύ από το θέμα -υπάρχουν ήδη σχετικά νήματα και στο myphone.gr που μπορείτε να μάθετε πολλά-, αλλά εν συντομία το εξής: πολλά καταστήματα δεν εμφανίζονται ως "ηλεκτρονικό εμπόριο" στο PayPal οπότε μπορεί να "περάσει" η αγορά. Τέτοιες περιπτώσεις γνωρίζω το VickMall και το BangGood για παράδειγμα. Από εκεί και πέρα για το ποια κάρτα θα γίνει δεκτή και ποια όχι, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές. Εμένα μια φορά μου πέρασε η Πειραιώς Visa και μια όχι. Γενικότερα το σύστημα είναι καραμπερδεμένο, για αυτό και αποφάσισα μια μέρα και "φόρτωσα" το PayPal με τον γνωστό τρόπο.Ας μείνει εδώ για το νήμα μας. Περισσότερα στα "αδελφάκια" νήματα :thanks: Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 παιδια ειδατε μια ρομ στο needrom για το κινητο μας που ονομαζετε jiayu s3 plus official και ειναι για αυτο με τα 3 γιγα ραμ...σε ξεχωριστο νημα κατω κατω γραφει s3 plus και εχει μια ρομ.....καλα εχει βγει και εκδοση plus για το κινητο μας και δεν το ξερουμε?? Εχει βγει, αλλα ειναι με τον νεο επεξεργαστη με μικροτερο χρονισμο απο οτι ειδα. Καμια αλλη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 :offtopic:παιδιά δε θέλω να ξεφύγουμε πολύ από το θέμα -υπάρχουν ήδη σχετικά νήματα και στο myphone.gr που μπορείτε να μάθετε πολλά-, αλλά εν συντομία το εξής: πολλά καταστήματα δεν εμφανίζονται ως "ηλεκτρονικό εμπόριο" στο PayPal οπότε μπορεί να "περάσει" η αγορά. Τέτοιες περιπτώσεις γνωρίζω το VickMall και το BangGood για παράδειγμα. Από εκεί και πέρα για το ποια κάρτα θα γίνει δεκτή και ποια όχι, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές. Εμένα μια φορά μου πέρασε η Πειραιώς Visa και μια όχι. Γενικότερα το σύστημα είναι καραμπερδεμένο, για αυτό και αποφάσισα μια μέρα και "φόρτωσα" το PayPal με τον γνωστό τρόπο.Ας μείνει εδώ για το νήμα μας. Περισσότερα στα "αδελφάκια" νήματα :thanks: δυστυχως χρονικοι και ηλικιακοι περιορισμοι δεν μου επιτρεπουν μακροχρονιες εκδρομες σε ωκεανους νηματων και αποψεων. παρακαλω πολυ να μου πειτε εστω και με pm ποιος ειναι ο γνωστος τροπος που φορτωνεις το pay pal και ισως καποια λινκς που να κεντραρουν αξιοπιστα το θεμα. δεν θα επανελθω στο οφ τοπικ αλλα πραγματικα εχω αναγκη τις πληροφοριες αυτες. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Όσοι έχετε θέμα με το 4g που κάνει ώρα να το πάρει κάντε το εξής: Πηγαίνετε απλά στο engineer menu και μετά: BandMode -> τη SIM που έχει το 4g -> και ξετσεκάρετε τις ακόλουθες Band στο LTE Mode: 38, 39, 40, 41. Μετά σε 5 δευτερόλεπτα το κινητό θα παίρνει 4g. Κι όχι τα 2 λεπτά που έκανε πριν... Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 δυστυχως χρονικοι και ηλικιακοι περιορισμοι δεν μου επιτρεπουν μακροχρονιες εκδρομες σε ωκεανους νηματων και αποψεων. παρακαλω πολυ να μου πειτε εστω και με pm ποιος ειναι ο γνωστος τροπος που φορτωνεις το pay pal και ισως καποια λινκς που να κεντραρουν αξιοπιστα το θεμα. δεν θα επανελθω στο οφ τοπικ αλλα πραγματικα εχω αναγκη τις πληροφοριες αυτες. Ευχαριστω. περί PayPal και αγορών από το εξωτερικό καθώς και το "κολπο" γεμίσματος: Παράκαμψη CAPITAL CONTROLS Αγορές απο Εξωτερικό Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Παιδιά έχει τύχει κανένας από σας να στείλει αρχεία μέσω NFC?. Γιατί εγώ μόνο να στείλω μπορώ και όχι να δεχτώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Όσοι έχετε θέμα με το 4g που κάνει ώρα να το πάρει κάντε το εξής: Πηγαίνετε απλά στο engineer menu και μετά: BandMode -> τη SIM που έχει το 4g -> και ξετσεκάρετε τις ακόλουθες Band στο LTE Mode: 38, 39, 40, 41. Μετά σε 5 δευτερόλεπτα το κινητό θα παίρνει 4g. Κι όχι τα 2 λεπτά που έκανε πριν... Γεια σου φίλε. Το έκανα και πράγματι βελτίωσε πολύ τους χρόνους ενεργοποίησης το 4G. Η απορία μου είναι, χαλάει κάτι η ρύθμιση αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Το έχω έτσι εδώ και περίπου 1,5 μήνα χωρίς κάποιο πρόβλημα. Απ' ότι κατάλαβα οι bands που απενεργοποιούμε δεν χρησιμοποιούνται στις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης. Κι απ' ότι φαίνεται ούτε από τους παρόχους εδώ στην Ελλάδα. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Έβαλα τη xtream Rom και αρκετές φορές ενώ μιλάω με κάποιον χάνεται το σήμα και απο τις δύο κάρτες με αποτέλεσμα να διακόπτετε η συνομιλία. Έχει συμβεί και σε σας; τι μπορεί να φταίει; σημειωτέον ότι δεν είμαι σε κίνηση άλλα στο ίδιο σταθερό σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skylined Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Μου επεσε στο δρομο και γρατσουνιστηκε η οθονη αλλα λειτουργει κανονικα. Δεκτη καθε συμβουλη/βοηθεια. Επισης γνωριζει κανεις που ειναι η επιλογη απόκρυψης κλησεων σε γερμανικη ρομ; Όσοι έχετε θέμα με το 4g που κάνει ώρα να το πάρει κάντε το εξής: Πηγαίνετε απλά στο engineer menu και μετά: BandMode -> τη SIM που έχει το 4g -> και ξετσεκάρετε τις ακόλουθες Band στο LTE Mode: 38, 39, 40, 41. Μετά σε 5 δευτερόλεπτα το κινητό θα παίρνει 4g. Κι όχι τα 2 λεπτά που έκανε πριν... superb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timlaza Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπερα παιδια… ειμαι κατοχος του κινητου εδω και 8 μηνες.. Εχω ενα θεμα με το βιντεο.. Καθε φορα που τραβαω βιντεο η ποιοτητα του ειναι πολυ κακη… ειναι γεματο κουτακια λες και ειναι σε λειτουργια καρτουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Έβαλα τη xtream Rom και αρκετές φορές ενώ μιλάω με κάποιον χάνεται το σήμα και απο τις δύο κάρτες με αποτέλεσμα να διακόπτετε η συνομιλία. Έχει συμβεί και σε σας; τι μπορεί να φταίει; σημειωτέον ότι δεν είμαι σε κίνηση άλλα στο ίδιο σταθερό σημείο. υποτίθεται το έχουν διορθώσει αυτό... εμένα έχει καιρό να το κάνει. Μου επεσε στο δρομο και γρατσουνιστηκε η οθονη αλλα λειτουργει κανονικα. Δεκτη καθε συμβουλη/βοηθεια. Επισης γνωριζει κανεις που ειναι η επιλογη απόκρυψης κλησεων σε γερμανικη ρομ; τώρα μάλλον είναι κάπως αργά ειδικά αν τα σημάδια είναι "ενοχλητικά". δεν έχω κοιτάξει αν έχουν βγει ήδη ανταλλακτικές οθόνες στα κινεζομάγαζα. Ίσως να πρέπει να βάλεις μια ζελατίνα για να σταθεροποιήσεις τις γρατζουνιές μην γίνει τίποτα χειρότερο σε επόμενο πέσιμο. Όσο αφορά την απόκρυψη. Μετά την 4.3 έκδοση android αυτό έχει πάει σε ένα "υπομενού" μπορείς να παρεις τις οδηγίες από εδώ. Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη κάποια εφαρμογή στο Play. Επίσης αν κάνεις επεξεργασία αριθμού πριν την κλήση , αν θυμάμαι καλά είναι το #31# για απόκρυψη. Καλησπερα παιδια… ειμαι κατοχος του κινητου εδω και 8 μηνες.. Εχω ενα θεμα με το βιντεο.. Καθε φορα που τραβαω βιντεο η ποιοτητα του ειναι πολυ κακη… ειναι γεματο κουτακια λες και ειναι σε λειτουργια καρτουν.. εξαρτάται σε ποια έκδοση είσαι. Η "μαμά" εκδόσεις έχουν όντως ένα πρόβλημα. Δοκίμασε να παίξεις με το CameraMX και τις ρυθμίσεις βίντεο να δεις. Καλό θα ήταν το βίντεο να γίνεται πρώτα αποθήκευση στην εσωτερική μνήμη. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skylined Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) τώρα μάλλον είναι κάπως αργά ειδικά αν τα σημάδια είναι "ενοχλητικά". δεν έχω κοιτάξει αν έχουν βγει ήδη ανταλλακτικές οθόνες στα κινεζομάγαζα. Ίσως να πρέπει να βάλεις μια ζελατίνα για να σταθεροποιήσεις τις γρατζουνιές μην γίνει τίποτα χειρότερο σε επόμενο πέσιμο. Έχουν βγει στο aliexpress αλλά απ'ότι διαβαζω το πάνω μέρος (που χρειάζομαι) είναι κολλημενο με τα από κάτω στρώματα οπότε είναι ασφαλέστερο απλά να πάρω touch screen+digitiser μαζί. Οι γρατζουνιές είναι μικρές, δεν υπάρχει πρόβλημα Όσο αφορά την απόκρυψη. Μετά την 4.3 έκδοση android αυτό έχει πάει σε ένα "υπομενού" μπορείς να παρεις τις οδηγίες από εδώ. Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη κάποια εφαρμογή στο Play. Επίσης αν κάνεις επεξεργασία αριθμού πριν την κλήση , αν θυμάμαι καλά είναι το #31# για απόκρυψη. Το περίεργο είναι που η επιλογη δεν υπάρχει, κανονικά έπρεπε να έχει μία τρίτη επιλογή "advanced" αλλά το #31# δουλεύει! http://i67.tinypic.com/iqzuj8.jpg Edited November 25, 2015 by Skylined Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 βλέπω ότι οι πιο πολλοι παιδευεστε με την extreme και την γερμανική rom. Γιατί δεν δοκιμάζετε την official 5.1 http://www.needrom.com/download/17-09-android-5-1-for-the-jiayu-s3/ την έχω κανα 2μηνο και όλα δουλευουν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts