Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη δεν κολλάει υπνος δοκιμασα να το κάνω τώρα!!! μολις κανω εισαγωγή το scatter αρχείο, επιλέγω firmware update και μόλις ξετικάρω το recovery και το userdata αυτοματα μου γυρνάει στο download only!!! γτ??? να το κάνω ετσι??

Και ας το κανει φορματ. Η Γερμανικη εχει ΙΜΕΙ, και αν δεν εχει, μπορει να βαλει.

Το φορματ το επιλεγουμε οταν παμε απο ΚΚ σε γλειφιτζουρι

To recovery γιατι το ξετικαρεις; το δεδομενα χρηστη ξετικαρεις να θες να κρατησεις τα δεδομενα σου

Edited by Barlost

Παίδες λίγο τη βοήθειά σας.

Προσπάθησα να περάσω πρώτα τη twrp 2.8.4.0 recovery με SP Flash tool (μετά θα πέρναγα Xtreme 5.1)και πατώντας τόσο DOwnload όσο και Firmware Update μου έβγαλε το εξής μνμ:

"PMT changed for the Rom, it must be downloaded". Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος σας και εάν ναι πως?

Κάπου διάβασα ότι για να λυθεί το πρόβλημα αυτό πρέπει να να δημιουργήσω με MTK DROID TOOLS το δικό μου scatter file ώστε τα partitions τόσο στη rom που θα εγκαταστήσω και αυτή που έχω να είναι τα ίδια. Ισχύει?

Το κινητό φοράει την S3SW 20150812 KK ROM.

Edited by nliossis

Βαλε το update σε καμία περίπτωση το format all όπως είπες σβήνει το imei

Πολλές φορές το format all λύνει πολλά προβλήματα . Και αν σβήσει το IMEI τι έγινε ;; Ανοίγεις τις τηλεφωνικές κλήσεις πατάς *#4634# και στο παράθυρο που θα ανοίξει πληκτρολογείς το ΙΜΕΙ που θα το βρείς στο καπάκι του κινητού σου . Και είσαι έτοιμος

παιδια εχω ενα προβλημα εχω την γερμανικη beta 10 με cosmote παρατηρησα οτι οταν εχω κλειστο το κινητο δεν μου ερχονται μηνυματα απο κλησεις οταν το ανοιξω μου το ειπε φιλος μου αλλα το διαπιστωσα και εγω οτι δεν ερχονται..το εχει κανεις αλλος αυτο??στην γερμανικη την τελευταια rc1 η την xtreme υπαρχει αυτο το προβλημα?

Πολλές φορές το format all λύνει πολλά προβλήματα . Και αν σβήσει το IMEI τι έγινε ;; Ανοίγεις τις τηλεφωνικές κλήσεις πατάς *#4634# και στο παράθυρο που θα ανοίξει πληκτρολογείς το ΙΜΕΙ που θα το βρείς στο καπάκι του κινητού σου . Και είσαι έτοιμος

Δεν είναι τόσο εύκολο το ξέρω πολύ καλά αυτό. Για να τα περάσεις θα έχεις πρόβληματα με το σήμα. Άκου και εμένα που τα πέρασα. Και καθε φορά θα χρειάζεται να το κάνει από την αρχή, που θα αλλάζει ρομ. Όσο για μετάβαση από το KK σε LOLIPOP δεν χρειάζεται να κάνεις format all data. Εγω με την πρώτη πάτησα firmware update από KK ΣΕ lolipop μια χαρά το έκανε.

Edited by panos314

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Μόλις το δοκίμασα με γερμανική beta 10 & cosmote στέλνει κανονικά sms ειδοποίηση κλήσης .
δηλαδη hammer το εκλεισες το κινητο και πηρες τηλ..και μετα το ανοιξες και σου ηρθε μηνυμα οτι ειχες μια κληση??

καλησπερα σας, μολις εβαλα την RC1 κρατοντας τα userdata, το κινητο κανει συνεχεις ανανεωσεις εδω και μια ωρα!!!

γραφει εκκινηση android βελτιστοποιηση εφαρμογης 1 απο 130

τερματιζει και ξανα απο την αρχη.

τι να κανω?

καλησπερα σας, μολις εβαλα την RC1 κρατοντας τα userdata, το κινητο κανει συνεχεις ανανεωσεις εδω και μια ωρα!!!

γραφει εκκινηση android βελτιστοποιηση εφαρμογης 1 απο 130

τερματιζει και ξανα απο την αρχη.

τι να κανω?

Απο ΚΚ πηγες στην 5; ή ειχες καποια 5αρα πανω; και ποια διαδικασια εκανες;

Σήμερα, μετά από πολύ καιρό προβληματισμού, αναβάθμισα από kitkat στη γερμανικη rc1. Όλα δείχνουν να δουλεύουν καλά.

Έχω μια ερώτηση: στις ρυθμισεις- ασφαλεια υπαρχει μια επιλογη mobile anti-theft που είναι on. Ομως δεν ξερω το password. Έχει κανείς ιδέα ποιό μπορεί να είναι;

δηλαδη hammer το εκλεισες το κινητο και πηρες τηλ..και μετα το ανοιξες και σου ηρθε μηνυμα οτι ειχες μια κληση??

Ναι και κλειστό αλλά και σε λειτουργία πτήσης, στέλνει μήνυμα

Πρέπει να σε απενεργοποιήθηκε η υπηρεσία. Στέλνεις κάπου μήνυμα το yes νομιζω για ενεργοποίηση της υπηρεσίας

Ήρθε το S3 της γυναίκας. Έχει θέμα με τον proximity, σβήνει η οθόνη όταν κάνεις κλήση, αλλά δεν ξανανάβει. Πέρυσι είχα φτιάξει ένα THL που είχε ίδιο θέμα, αλλάζοντας τις παραμέτρους του proximity calibration, αλλάζοντας το low threshold. Στο S3 δεν παίζει το αντίστοιχο μενού στο engineer menu, οπότε θέλει πείραγμα κατυθείαν το αρχείο. Αν ξέρει κανείς ποιό αρχείο ψάχνω, ας στείλει ένα μήνυμα. Κρίμα να πάει πίσω Κίνα για τέτοιο χαζό λόγο...

Απο ΚΚ πηγες στην 5; ή ειχες καποια 5αρα πανω; και ποια διαδικασια εκανες;

Όχι από την beta 10 με flash. Έσβησα τελικά όλα τα αρχεία και τα επανέφερα με το Titanium

Και ας το κανει φορματ. Η Γερμανικη εχει ΙΜΕΙ, και αν δεν εχει, μπορει να βαλει.

Το φορματ το επιλεγουμε οταν παμε απο ΚΚ σε γλειφιτζουρι

To recovery γιατι το ξετικαρεις; το δεδομενα χρηστη ξετικαρεις να θες να κρατησεις τα δεδομενα σου

Δεν πρεπει να το ξετικάρω??? αφού έχω twpr recovery!!! λογικα αν το αφησω δεν θα το αλλαξει το recovery???

Δεν το γνωριζω απλα ρωτάω!!! μην κάνω καμια πατατα!!!

Δεν πρεπει να το ξετικάρω??? αφού έχω twpr recovery!!! λογικα αν το αφησω δεν θα το αλλαξει το recovery??? Δεν το γνωριζω απλα ρωτάω!!! μην κάνω καμια πατατα!!!

εφόσον είσαι ήδη στην 5.1 άφησε απλά το Download Only, Και επίσης ότι ΔΕ θες να σου "σβηστεί". Οπότε μην τσεκάρεις το recovery και το user data. (μιλάω εκ πείρας)

εφόσον είσαι ήδη στην 5.1 άφησε απλά το Download Only, Και επίσης ότι ΔΕ θες να σου "σβηστεί". Οπότε μην τσεκάρεις το recovery και το user data. (μιλάω εκ πείρας)

Αν όμως δεν ξετικάρω το userdata θα τα σβήσει όλα!!! εγώ θέλω να κρατήσω τα δεδομένα και τις εφαρμογές!!

οπότε δεν τικάρω το recovery γιατι πέρασα custom (twrp) και επισης τα userdata!! οποτε αφήνω τα υπολοιπα!!!

Τελικά περάστικε η Γερμανική 5.1.1 RC1!!!! το τηλεφωνο πετάει!!! και έχει πολλά εξτρα!!!!

http://s27.postimg.org/oqd2qx9lr/Screenshot_2015_11_11_00_48_33.jpg' alt='Screenshot_2015_11_11_00_48_33.jpg'>

Edited by kostasgtc13

Ήρθε το S3 της γυναίκας. Έχει θέμα με τον proximity, σβήνει η οθόνη όταν κάνεις κλήση, αλλά δεν ξανανάβει. Πέρυσι είχα φτιάξει ένα THL που είχε ίδιο θέμα, αλλάζοντας τις παραμέτρους του proximity calibration, αλλάζοντας το low threshold. Στο S3 δεν παίζει το αντίστοιχο μενού στο engineer menu, οπότε θέλει πείραγμα κατυθείαν το αρχείο. Αν ξέρει κανείς ποιό αρχείο ψάχνω, ας στείλει ένα μήνυμα. Κρίμα να πάει πίσω Κίνα για τέτοιο χαζό λόγο...

Τι εννοείς ότι δεν παίζει το αντίστοιχο μενού; Δεν εμφανίζεται καθόλου, δε δέχεται τις αλλαγές...;

Σε εμένα ανοίγει κανονικά (είμαι ακόμα σε KitKat - δεν ξέρω τι γίνεται σε LP, αλλά δεν πιστεύω να αλλάζει κάτι...) και έχει επιλογές και για να περάσεις τιμές για low και high threshold, και ξεχωριστή επιλογή για να κάνεις calibrate κουνώντας το χέρι μπροστά από τον αισθητήρα

(οκ, δε δοκίμασα και να αλλάξω τιμές - μην το χαλάσω κιόλας αφού παίζει καλά όπως είναι... :p)

Δε βρισκω τη ρύθμιση για απόκρυψη κλήσεων στη γερμανική βήτα 8. Δεν ειναι εκει που επρεπε να ειναι, δεν εχει advance settings

Επισης απ'οτι βλέπω ειναι ασφαλης η μετάβαση σε RC1 διατηρώντας τα user data?

Δε βρισκω τη ρύθμιση για απόκρυψη κλήσεων στη γερμανική βήτα 8. Δεν ειναι εκει που επρεπε να ειναι, δεν εχει advance settings

Επισης απ'οτι βλέπω ειναι ασφαλης η μετάβαση σε RC1 διατηρώντας τα user data?

Μεχρι στιγμής ολα ειναι οκ!!! Με την RC1 το κιν ειναι σφεντονα!!!πάει πολύ καλα!!! και antutu 44676!!!

Αν δεν δίνω σημασία στο benchmark.

Rom γερμανική RC1.

45785 score

Edited by panos314

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Τι εννοείς ότι δεν παίζει το αντίστοιχο μενού; Δεν εμφανίζεται καθόλου, δε δέχεται τις αλλαγές...;

Σε εμένα ανοίγει κανονικά (είμαι ακόμα σε KitKat - δεν ξέρω τι γίνεται σε LP, αλλά δεν πιστεύω να αλλάζει κάτι...) και έχει επιλογές και για να περάσεις τιμές για low και high threshold, και ξεχωριστή επιλογή για να κάνεις calibrate κουνώντας το χέρι μπροστά από τον αισθητήρα

(οκ, δε δοκίμασα και να αλλάξω τιμές - μην το χαλάσω κιόλας αφού παίζει καλά όπως είναι... :p)

Δεν αφήνει να κάνω τίποτα, είτε calibration failed, είτε invalid value αν πάω να βάλω τιμές μόνος μου, ότι νούμερο και να βάλω...

Μεχρι στιγμής ολα ειναι οκ!!! Με την RC1 το κιν ειναι σφεντονα!!!πάει πολύ καλα!!! και antutu 44676!!!

Ευτυχώς και στη βήτα 8 όλα δουλεύουν ρολόι, ο μόνος λόγος για να αλλάζω είναι ότι η στάθμη της μπαταρίας πέφτει γρήγορα, άντε και το 15% bug. Απ' ότι έχω διαβάσει και τα δύο θέματα έχουν λυθεί, έτσι δεν είναι;

Εξακολουθώ να μη βρίσκω την απόκρυψη κλήσεων. κανείς;

Ευτυχώς και στη βήτα 8 όλα δουλεύουν ρολόι, ο μόνος λόγος για να αλλάζω είναι ότι η στάθμη της μπαταρίας πέφτει γρήγορα, άντε και το 15% bug. Απ' ότι έχω διαβάσει και τα δύο θέματα έχουν λυθεί, έτσι δεν είναι;

Εξακολουθώ να μη βρίσκω την απόκρυψη κλήσεων. κανείς;

το προβλημα της μπαταριας εχει λυθει απο την beta 10, το bug με το 15% με το battery calibration και μετα απο 2-3 φορτισεις και πληρεις αποφορτισεις.

εγω αφου δοκιμασα την beta 10 εβαλα και την extreme 1.3, πρωτη μερα και δουλευει μια χαρα, το εντυπωσιακο ειναι το Antutu σκορ, απο 44.000 πηγε κοντα στο 48.000.

Το κινητό μου φοράει την S3SW 20150812 KK ROM. Προσπαθώντας να περάσω την Xtreme 5.1 LP με sp flash tool v5.1528.00 (δοκίμασα και την τελευταία έκδοση) και με την επιλογή Download μου βγάζει το εξής μνμ

"PMT changed for the Rom, it must be downloaded". Το έχετε ξαναδεί?

Κάπου διάβασα ότι λύνεται με firmware update!! Αλλού ότι είναι θέμα scatter και ότι για να λυθεί το πρόβλημα αυτό πρέπει να να δημιουργήσω με MTK DROID TOOLS το δικό μου scatter file ώστε τα partitions τόσο στη rom που θα εγκαταστήσω και αυτή που έχω να είναι τα ίδια. Όσες φορές και να προσπάθησα με το συγκεκριμένο εργαλείο δε μπόρεσα να δω το κινητό. Τι ισχύει τελικά?

Μήπως τελικά εάν επιλέξω firmware update λυθεί?Πριν το κάνω θα ήθελα την άποψή σας.