nmouts Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Στα αγγλικα ηταν σε μενα Άρα για εσένα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Επειδή όμως δεν είναι σίγουρο αυτό, όποιος κάνει τέτοιο reset ας είναι προετοιμασμένος για το τι πρέπει να κάνει αν βρεθεί με κινέζικα μενού. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Υπαρχει κανενα antivirus να βαλουμε? Η δεν κανει τιποτα? ...εδω έχουμε τπτ ρε παιδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 ...εδω έχουμε τπτ ρε παιδια? Dr Web light Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekak Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Σχετικά με την εξαφάνιση εικονων και ήχων δε δούλεψε το card format. Έχω μια υποψία όμως πως το antutu battery saver (στο επιπεδο 3 που το ειχα) μπορεί να έκανε unmount την sd.. Δοκιμάζω και βλέπουμε. Επίσης δε μπορώ να αντιγράψω τις επαφές από το τηλέφωνο στην sd (μου βγάζει μήνυμα δεν υπάρχει κάρτα sd ή κάτι παρόμοιο), αυτό ακόμη και στις περιπτώσεις που φαίνεται η sd στην συλλογή (και εννοείται είναι προσβάσιμη από ES file explorer)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Σχετικά με την εξαφάνιση εικονων και ήχων δε δούλεψε το card format. Έχω μια υποψία όμως πως το antutu battery saver (στο επιπεδο 3 που το ειχα) μπορεί να έκανε unmount την sd.. Δοκιμάζω και βλέπουμε. Επίσης δε μπορώ να αντιγράψω τις επαφές από το τηλέφωνο στην sd (μου βγάζει μήνυμα δεν υπάρχει κάρτα sd ή κάτι παρόμοιο), αυτό ακόμη και στις περιπτώσεις που φαίνεται η sd στην συλλογή (και εννοείται είναι προσβάσιμη από ES file explorer)... υπάρχει περίπτωση να έχεις ενεργοποίση το multiuser? είχα και εγώ αντίστοιχο θέμα, δεν έχω μέσα sd card αλλά δεν έβλεπε ούτε τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού, δεν μπορούσα να βγάλω φωτογραφίες αλλά ούτε και να δω τις παλιές... βέβαια με τον ES file explorer τα έβλεπα όλα... πήγα και διέγραψα τον guest χρήστη που δημιούργησα και το θέμα λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Εχω την xtreme περίπου μια εβδομάδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!Με την τελευταία αναβάθμιση διορθώθηκε και το 15% στην μπαταρία επιτελους... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Υπάρχει τρόπος να συνδέσω το κινητό μου με μια τηλεόραση μέσω usb ή hdmi;παλιότερα Που είχα ένα samsung s3 είχα ένα καλώδιο HDMI αλλά δεν είναι συμβατό. Γνωρίζει κανείς κάτι; θα μπορέσω άραγε να δω σε μια samsung σειρα6 τηλεόραση που έχω καμιά ταινία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Γνωρίζει κανείς κάτι; θα μπορέσω άραγε να δω σε μια samsung σειρα6 τηλεόραση που έχω καμιά ταινία; Δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_ok Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Εχω την xtreme περίπου μια εβδομάδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!Με την τελευταία αναβάθμιση διορθώθηκε και το 15% στην μπαταρία επιτελους...[/quote Όντως, αρχίζουμε πλέον να χαιρόμαστε το κινητό 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Πρόσφατα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πράγματι, το τηλέφωνο γύρισε σχεδόν στην κατάσταση που ήταν όταν το παρέλαβα. Μετά το boot, έβγαλε κινέζικα μενού και 1-2 κινέζικα μηνύματα που έπρεπε να απαντήσω για να προχωρήσει, στα οποία δεν ήξερα τι να επιλέξω. Αφού πάτησα κάτι στην τύχη, μετά ευτυχώς θυμόμουν πως να αλλάξω τη γλώσσα σε Αγγλικά και κατάφερα να αποκτήσω πάλι επικοινωνία με το κινητό. Όπως λέει σωστά και ο trelaunder όλα τα δεδομένα που έχεις μέσα θα χαθούν, οπότε μετέφερε τα όλα είτε στην εξωτερική κάρτα SD, είτε στον Η/Υ σου. Εγώ μετά το reset, έκανα εγκατάσταση την Lolipop Extreme 1.3. Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο πετάει. Antutu από 40000 που είχα πριν, είναι πλέον στο 46500 και το βασικότερο, πολύ καλή και σταθερή μέχρι τώρα λειτουργία. Βέβαια πέρα από κάποια περίεργα κολλήματα στο wi-fi δεν είχα και πριν σοβαρά προβλήματα. Αλλά η διαδικασία της αναβάθμισης, όπως την περιγράφουν τα παιδιά εδώ, είναι σχετικά απλή και εύκολη και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Η συσκευή, αν δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο hardware πρόβλημα, είναι πολύ καλή και αξίζει να την αξιοποιήσεις και να την ευχαριστηθείς. Ελπίζω να βοήθησα. :) Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων εκτος μενου γιατι απο εκει δεν το δεχεται??? Παταω το κουμπι και δεν κανει τιποτα!!! ακυρο!!!το πηρε τελικα και με μια πρωτη ματια το τηλεφωνο επανηλθε!!!τωρα πρεπει να μαθω τη διαδικασια αλλαγης ρομ να το κανω να πεταει!!! Edited November 8, 2015 by panos4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Εχω την xtreme περίπου μια εβδομάδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!Με την τελευταία αναβάθμιση διορθώθηκε και το 15% στην μπαταρία επιτελους...[/quote Όντως, αρχίζουμε πλέον να χαιρόμαστε το κινητό 100% Αυτό το 15% τι κόλλημα με αυτό ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τις Official Rom αλλά ούτε με την γερμανική τώρα. Η xtreme μου είναι αδιάφορη γιατί απλός δεν μου καθησε ποτέ σωστά. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Ναι φιλε Πανο...αν το φωρτιζεις στο 20% δεν εχεις θεμα.Αλλα οταν φτανει στο 15% η μπαταρια εξαντλειται γρηγορα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Αυτό το 15% τι κόλλημα με αυτό ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τις Official Rom αλλά ούτε με την γερμανική τώρα. Η xtreme μου είναι αδιάφορη γιατί απλός δεν μου καθησε ποτέ σωστά. Ρε παιδιά ειμαι σε δίλλημα!!! Την γερμανική ή την Xtreme???? Θέλω να κάνω αναβάθμιση σημερα και δεν ξέρω ποια απο τις 2 να βάλω!!!!! Είμαι ήδη στην 5.1 20150623-142038 Έχω το πρόβλημα με το 15% τις μπαταρίας και επίσης χάνεται το σήμα στις κλήσεις!!! οχι πάντα αλλα τις πιο πολλές φορές.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Πότε δεν το φορτισα Από 20% και επάνω. Απλός ήθελα να δω το πρόβλημα που υπάρχει από τα 15% και κάτω. Πότε δεν κατέβηκε γρήγορα από τα 15 και κάτω. Δεν ξέρω τι φταίει και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Εγώ δεν φορτιζω την μπαταρία μέσα στο κινητό έχω 2 μπαταρίες και τις φορτιζω στο jiayu φορτιστη και εναλαξ. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekak Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Τελικά για την εξαφάνιση των φωτογραφιών μάλλον έφταιγε το multiuser, όπου κάπως είχε ανοίγει ο guest λογαριασμός. Πείραξα και κάτι στο build.prop για να μην γίνονται άλλοι χρήστες.. Σε ότι αφορά τη σύνδεση με τηλεόραση, είχε πάρει το μάτι μου στα κινεζομάγαζα (σε πολύ καλή τιμή) ένα hdmi stick το οποίο μπαίνει στο hdmi της tv και με wifi συνδεεται και με το κινητο και μεταδιδει ασυρματα εικόνα. Ψάξε για miracast dongle αν θυμαμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Ρε παιδιά ειμαι σε δίλλημα!!! Την γερμανική ή την Xtreme???? Θέλω να κάνω αναβάθμιση σημερα και δεν ξέρω ποια απο τις 2 να βάλω!!!!! Είμαι ήδη στην 5.1 20150623-142038 Έχω το πρόβλημα με το 15% τις μπαταρίας και επίσης χάνεται το σήμα στις κλήσεις!!! οχι πάντα αλλα τις πιο πολλές φορές.:O σε περίπτωση που είσαι ακόμα αναποφάσιστος εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την Xtreme. Έχει βγει η έκδοση 1.3 και αυτό το 15% και κάτω δεν υπάρχει σαν πρόβλημα πλέον. Ανάλογα την χρήση σε βγάζει και ένα 2ωρο. Edited November 9, 2015 by gorillaz_gr Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 σε περίπτωση που είσαι ακόμα αναποφάσιστος εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την Xtreme. Έχει βγει η έκδοση 1.3 και αυτό το 15% και κάτω δεν υπάρχει σαν πρόβλημα πλέον. Ανάλογα την χρήση σε βγάζει και ένα 2ωρο. Μία rom πιστεύω πως πρέπει να τη κρίνει ο καθένας υποκειμενικά από τα 2-3 πρώτα λεπτά χρήσης πόσο γρήγορη και smooth του φαίνεται... η xtreme είναι κλάσεις πιο smooth και το καταλαβαίνεις σε δευτερόλετα...η γερμανική όμως έχει πολλά καλούδια που δε τα έχει η xtreme και είναι πιο σταθερή στο βασικό θέμα κλήσεων και ποιότητας ήχου... προσωπικά θεωρώ τη smooth εμπειρία σημαντικότερη όλων αλλά αυτό είναι υποκειμενικό... το τηλέφωνο πετάει ούτως ή αλλως όποια rom κι αν του βάλεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μία rom πιστεύω πως πρέπει να τη κρίνει ο καθένας υποκειμενικά από τα 2-3 πρώτα λεπτά χρήσης πόσο γρήγορη και smooth του φαίνεται... η xtreme είναι κλάσεις πιο smooth και το καταλαβαίνεις σε δευτερόλετα...η γερμανική όμως έχει πολλά καλούδια που δε τα έχει η xtreme και είναι πιο σταθερή στο βασικό θέμα κλήσεων και ποιότητας ήχου... προσωπικά θεωρώ τη smooth εμπειρία σημαντικότερη όλων αλλά αυτό είναι υποκειμενικό... το τηλέφωνο πετάει ούτως ή αλλως όποια rom κι αν του βάλεις! Ευχαριστώ παίδες!!! Άρα πάω στην γερμανική γτ με ενδιαφέρουν πολύ οι κλήσεις!!! Να βάλω την RC1 που βγήκε τώρα??? και να ξετικάρω το userdata για να μην χαθούν δεδομένα και εφαρμογές??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekak Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Πρώτα απ όλα πάρε ένα Nandroid backup με κάποιο custom recovery (πχ. twrp). Εγώ έχω Γερμανική beta10 και γενικά μου πάει καλά πλέον (αφού λυθηκε και το multiuser) και αρκετά γρήγορα. Ναι, ξετίκαρε το userdata να σου μείνουν εφαρμογές και ρυθμίσεις κτλ. Άμα δεις ότι δεν έγινε σωστή εγκατάσταση ή κάτι δε δουλεύει σωστά, ξαναβάλε τη rom με τικαρισμένο του αντίστοιχο κουτάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Πρώτα απ όλα πάρε ένα Nandroid backup με κάποιο custom recovery (πχ. twrp). Εγώ έχω Γερμανική beta10 και γενικά μου πάει καλά πλέον (αφού λυθηκε και το multiuser) και αρκετά γρήγορα. Ναι, ξετίκαρε το userdata να σου μείνουν εφαρμογές και ρυθμίσεις κτλ. Άμα δεις ότι δεν έγινε σωστή εγκατάσταση ή κάτι δε δουλεύει σωστά, ξαναβάλε τη rom με τικαρισμένο του αντίστοιχο κουτάκι Με Nandroid backup οτι και να παθει μπορω να το επαναφερω όπως το είχα πριν την αναβαθμιση σωστα?? Και στο SPtools πατάω format + download??? ή firmware update??? Edited November 9, 2015 by kostasgtc13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Επειδή έχω δοκιμάσει και τις 2 ρομ η γερμανική είναι κλασης ανώτερη από ποιότητα ήχου. Ποιότητα στις κλείσεις. Από σήμα wifi, από σήμα κινητής τηλεφωνίας, από θέμα μπαταρίας 2 μερες ανετα, το 15% δεν έχει πρόβλημα σε εμενα. Όλα καλά. Η xtreme δεν με κάλυψε. Το μόνο που υπάρχει για εμένα είναι ότι η γερμανική δεν είναι η κάμερα στα 13mp αλλά δεν πειράζει και πολύ γιατί δεν τη χρησημοποιω καθόλου. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Επειδή έχω δοκιμάσει και τις 2 ρομ η γερμανική είναι κλασης ανώτερη από ποιότητα ήχου. Ποιότητα στις κλείσεις. Από σήμα wifi, από σήμα κινητής τηλεφωνίας, από θέμα μπαταρίας 2 μερες ανετα, το 15% δεν έχει πρόβλημα σε εμενα. Όλα καλά. Η xtreme δεν με κάλυψε. Το μόνο που υπάρχει για εμένα είναι ότι η γερμανική δεν είναι η κάμερα στα 13mp αλλά δεν πειράζει και πολύ γιατί δεν τη χρησημοποιω καθόλου. Στο Sptools τι πάτησες?>? format+download??? ή Update??? Γτ αν πατησω format all δεν θα χαθεί το ΙΜΕΙ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Στο Sptools τι πάτησες?>? format+download??? ή Update??? Γτ αν πατησω format all δεν θα χαθεί το ΙΜΕΙ???? Βαλε το update σε καμία περίπτωση το format all όπως είπες σβήνει το imei Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Βαλε το update σε καμία περίπτωση το format all όπως είπες σβήνει το imei Σε ευχαριστώ!!! θα την βάλω αυριο γτ τωρα τελειωσα βάρδια και παμε για υπνο!!! θα σου εντυπώσεις αυριο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Βαλε το update σε καμία περίπτωση το format all όπως είπες σβήνει το imei Επειδη δεν κολλάει υπνος δοκιμασα να το κάνω τώρα!!! μολις κανω εισαγωγή το scatter αρχείο, επιλέγω firmware update και μόλις ξετικάρω το recovery και το userdata αυτοματα μου γυρνάει στο download only!!! γτ??? να το κάνω ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts