talos_2002 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Compared to June 4 release trial version, this version of software updates main points are as follows: 1, increasing the system bell. 2, modified front camera red hair problem. 3, to improve the sound quality loud speaker. 4, Hugh positive models displayed incorrectly issues. 5, modified high version NFC function does not work in question. 6, other known small bug. Ας υπάρχει και ο σύνδεσμος προς την κινέζικη σελίδα του φόρουμ της Jiayu bbs.ejiayu.com/thread-1266015-1-1.html Δυστυχώς μόνο εκεί τα βάζει. Δεν κατάλαβα αν αυτή η S3S-20150616-210055 είναι beta ή κανονική. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Ας υπάρχει και ο σύνδεσμος προς την κινέζικη σελίδα του φόρουμ της Jiayu bbs.ejiayu.com/thread-1266015-1-1.html Δυστυχώς μόνο εκεί τα βάζει. Δεν κατάλαβα αν αυτή η S3S-20150616-210055 είναι beta ή κανονική. Αυτη ειναι η official beta v3 lollipop Πανε στο needrom.com εκεί υπάρχει Edited June 19, 2015 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmp Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Αυτη ειναι η official beta v3 lollipop Πανε στο needrom.com εκεί υπάρχει Εγω χθες που το πηρα εκανα ενημερωση για update γιατι εχω την 4.4 εκδοση ... και μου εγραψε οτι δεν υπαρχει ενημερωση και οτι το συστημα ειναι ενημερωμενο. Τωρα με οσα λετε εχω μπερδευτει γιατι δεν ειμαι και τοσο γνωστης... απ οτι καταλαβα μπορω να κατεβασω την 5.1 lollipop και να την περασω χειροκινητα? Να περιμενω καλυτερα να την ανεβασει στο site της η ιδια η Jiayu? Παράθεση Looking for someone like me???:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Για όσο χρόνο το έχω δουλέψει απο προχθές που το πήρα μου φαίνεται αψεγάδιαστο μία μικρή ένσταση μονο για την ένταση του ήχου κλήσης για την ποιότητα έχω διαβάσει εδώ πως φτιάχνεται αν και δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Εγω χθες που το πηρα εκανα ενημερωση για update γιατι εχω την 4.4 εκδοση ... και μου εγραψε οτι δεν υπαρχει ενημερωση και οτι το συστημα ειναι ενημερωμενο. Τωρα με οσα λετε εχω μπερδευτει γιατι δεν ειμαι και τοσο γνωστης... απ οτι καταλαβα μπορω να κατεβασω την 5.1 lollipop και να την περασω χειροκινητα? Να περιμενω καλυτερα να την ανεβασει στο site της η ιδια η Jiayu?[/ Εχει βγει στο official site εκει που λες εσυ δεν θα βγει ποτε. Το official site ειναι εδώ http://112.95.238.153/forum.php?mod=viewthread&tid=1266015&extra=page%3D1&mobile=2 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Πω ρε φίλε.τι κινεζια και κακό είναι εδώ μέσα ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ας είναι καλά η μετάφραση χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmp Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Πω ρε φίλε.τι κινεζια και κακό είναι εδώ μέσα ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ας είναι καλά η μετάφραση χαχαχα Εβγαλες ακρη ? Γιατι ακομα και με την μουφα μεταφραση του google δεν μπορεσα να καταφερω κατι... Παράθεση Looking for someone like me???:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Πρεπει να εχει αναφερθει τουλαχιστον 10 φορες τις τελευταιες 3-4 μερες ποιες ειναι οι εναλλακτικες επιλογες που εχει καποιος και οι διαδικασιες που χρειαζονται ωστε να ειναι ολες οι εφαρμογες συμβατες. Επειδή ήμαστε και κάποιας ηλικίας και ρετάρουμε, δε βοηθάς λιγάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Μόλις παρέλαβα και εγώ ένα λευκό S3 advanced. Πολύ όμορφο!!! Προς ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται, το είχα παραγγείλει από To2c στις 8 Ιουνίου μέσω PostNL. Συνολικά δηλαδή, ταξίδευε 10 εργάσιμες. Ήρθε καλά συσκευασμένο και με όλα όσα έπρεπε να έχει μέσα. Τα δωράκια, ήταν μια silicon case στο χρώμα που είχα ζητήσει, και ένα Screen Protector ενώ είχα παραγγείλει και ένα tempered glass και μια SD 32G. Έχει εγκατεστημένο Google Play αλλά ακόμη δεν έχω δοκιμάσει πως παίζει. Αυτά τα λίγα για τώρα. - Για δες και πες μας το Google Play δουλεύει καλά από το to2c? - Το είχαν σε stock ή περίμενες να το φέρουν από το εργοστάσιο? Εμένα μου είπαν ότι θα το πάρουν το λευκό από το εργοστάσιο γιατί δεν υπάρχει πια σε stock! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Επειδή ήμαστε και κάποιας ηλικίας και ρετάρουμε, δε βοηθάς λιγάκι? Θα πας εδω.http://www.needrom.com/download/s3s-nfc3gb-ram-2015-02-13/ Θα κατεβασεις αυτο στο κινητο σου pa_gapps-modular-micro ... .4-20150308 Αφου το κατεβάσεις θα κλεισεις το κινητο θα εχεις πατημενο το volume up και μετα το power button θα περιμενεις να βγουν τρεις επιλογές με μικρα γράμματα 1recovery 2Fastboot 3Normalboot Εσυ θσ επιλεξεις το recovery θα μπεις σε recovery mod θα πατησεις install θα βρεις το αρχείο pa_gapps-modular-micro ... .4-20150308 αυτο στο τηλεφωνο θα κανεις install επανεκκίνηση και εισαι οκ Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Θα πας εδω.http://www.needrom.com/download/s3s-nfc3gb-ram-2015-02-13/ Θα κατεβασεις αυτο στο κινητο σου pa_gapps-modular-micro ... .4-20150308 Αφου το κατεβάσεις θα κλεισεις το κινητο θα εχεις πατημενο το volume up και μετα το power button θα περιμενεις να βγουν τρεις επιλογές με μικρα γράμματα 1recovery 2Fastboot 3Normalboot Εσυ θσ επιλεξεις το recovery θα μπεις σε recovery mod θα πατησεις install θα βρεις το αρχείο pa_gapps-modular-micro ... .4-20150308 αυτο στο τηλεφωνο θα κανεις install επανεκκίνηση και εισαι οκ ...σε recovery mode μου τα εχει ολα σε κινεζικα.Πως αλλάζει αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Εβγαλες ακρη ? Γιατι ακομα και με την μουφα μεταφραση του google δεν μπορεσα να καταφερω κατι... Δες εδω θα καταλαβεις πιστευω Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmouts Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Και εγώ 8 Ιουνίου το παρήγγειλα από to2c και Μόλις χθες φάνηκε στην Ελλάδα από ΕΛΤΑ.Αθήνα είσαι; Ναι Αθήνα είμαι φιλε μου. Στις 18 Ιουν. εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ και στο Βενιζέλος, και στις 19 το παρέλαβα στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Θα πας εδω.http://www.needrom.com/download/s3s-nfc3gb-ram-2015-02-13/ Θα κατεβασεις αυτο στο κινητο σου pa_gapps-modular-micro ... .4-20150308 Αφου το κατεβάσεις θα κλεισεις το κινητο θα εχεις πατημενο το volume up και μετα το power button θα περιμενεις να βγουν τρεις επιλογές με μικρα γράμματα 1recovery 2Fastboot 3Normalboot Εσυ θσ επιλεξεις το recovery θα μπεις σε recovery mod θα πατησεις install θα βρεις το αρχείο pa_gapps-modular-micro ... .4-20150308 αυτο στο τηλεφωνο θα κανεις install επανεκκίνηση και εισαι οκ Σ'ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό λέει οτι είναι για το advanced :( , με 'μας που έχουμε το απλό τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 ...σε recovery mode μου τα εχει ολα σε κινεζικα.Πως αλλάζει αυτο? Εμένα δεν εχει κινεζικα ειναι αγγλικα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ'ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό λέει οτι είναι για το advanced :( , με 'μας που έχουμε το απλό τι γίνεται? Νομιζω ίδια ειναι αλλα δεν ειμαι 100% σίγουρος Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmouts Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 - Για δες και πες μας το Google Play δουλεύει καλά από το to2c? - Το είχαν σε stock ή περίμενες να το φέρουν από το εργοστάσιο? Εμένα μου είπαν ότι θα το πάρουν το λευκό από το εργοστάσιο γιατί δεν υπάρχει πια σε stock! - Αρχικά να διευκρινήσω ότι δεν είμαι advanced android user. Μέχρι στιγμής έκανα εγκαταστάση το Gmail, Gmaps, YouTube και μερικά άλλα και φαίνεται ότι δουλεύουν καλά. Σε λίγο καιρό θα μπορώ να σου πω περισσότερα. :) - Όταν έκανα την παραγγελία μου είπαν ότι το είχαν σε stock. Αλήθεια έλεγαν γιατί ξεκίνησε άμεσα η αποστολή. Στις 8 Ιουν. έκανα την παραγγελία, στις 11 το είχε παραλάβει η μεταφορική στην Κίνα και στις 12 έφυγε από Κίνα για Ολλανδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 - Αρχικά να διευκρινήσω ότι δεν είμαι advanced android user. Μέχρι στιγμής έκανα εγκαταστάση το Gmail, Gmaps, YouTube και μερικά άλλα και φαίνεται ότι δουλεύουν καλά. Σε λίγο καιρό θα μπορώ να σου πω περισσότερα. :) - Όταν έκανα την παραγγελία μου είπαν ότι το είχαν σε stock. Αλήθεια έλεγαν γιατί ξεκίνησε άμεσα η αποστολή. Στις 8 Ιουν. έκανα την παραγγελία, στις 11 το είχε παραλάβει η μεταφορική στην Κίνα και στις 12 έφυγε από Κίνα για Ολλανδία. Δείχνει να δουλεύει καλά το Google Play! τουλάχιστον δεν βγάζει error μηνύματα σε εγκαταστάσεις εφαρμογών!! Tracking Number σου έδωσαν αμέσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmouts Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Δείχνει να δουλεύει καλά το Google Play! τουλάχιστον δεν βγάζει error μηνύματα σε εγκαταστάσεις εφαρμογών!! Tracking Number σου έδωσαν αμέσως? Όταν έκανα την παραγγελία ήταν σχετικά πρωί εκεί. Άμεσα ήρθε το email της παραγγελίας και την ίδια μέρα, 12 ώρες μετά, ήρθε το email με το tracking number. Στο site http://www.17track.net βέβαια, άρχισε να δείχνει πληροφορίες για το δέμα μετά από 2 ημέρες. Edited June 19, 2015 by nmouts συμπληρωματικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gamion Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Παιδιά το κινητάκι πως πάει από θερμοκρασίες? Έχει ένας φίλος μου άλλη μάρκα (mlais m52 red note) το οποίο έχει τον ίδιο επεξεργαστή και σήμερα που το χρησιμοποίησα μου φάνηκε να σηκώνει θερμοκρασία... Το δικό μας πως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 - Για δες και πες μας το Google Play δουλεύει καλά από το to2c? - Το είχαν σε stock ή περίμενες να το φέρουν από το εργοστάσιο? Εμένα μου είπαν ότι θα το πάρουν το λευκό από το εργοστάσιο γιατί δεν υπάρχει πια σε stock! Εγώ πρέπει να πρόλαβα το τελευταίο στοκαρισμένο στις 14/6 :p :p :p :p έφυγε στις 17/6 Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periergosR6 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Καλησπέρα! Παιδιά θα ήθελα γνώμες για το συγκεκριμένο κινητό από εκείνους που το έχουν παραλάβει (και όχι..., κάθε γνώμη δεκτή!) και το έχουν δοκιμάσει. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Elephone P7000. Ποιο πιστεύεται πως είναι η καλύτερη αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Καλησπέρα! Παιδιά θα ήθελα γνώμες για το συγκεκριμένο κινητό από εκείνους που το έχουν παραλάβει (και όχι..., κάθε γνώμη δεκτή!) και το έχουν δοκιμάσει. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Elephone P7000. Ποιο πιστεύεται πως είναι η καλύτερη αγορά; Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω δουλέψει το Elephone P7000 . Αλλά και να το ήξερα , πάλι jiayu S3 θα έπαιρνα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Mod της τελευταίας έκδοσης 5.1 με κάποιες βελτιώσεις και ενσωματωμένα gapps, twrp και superSU από έναν ικανό developer http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=61387344&postcount=3358 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korpel Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 παιδια να σας ρωτησω. οταν κανετε εγκατασταση νεου λογισμικου κανετε και φορματ η απλα download/firmware update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periergosR6 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω δουλέψει το Elephone P7000 . Αλλά και να το ήξερα , πάλι jiayu S3 θα έπαιρνα !!! Ναι αλλά για ποιους λόγους δεν εξηγείς. Ποιότητα κατασκευής; Χαρακτηριστικά; Φήμες; Τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts