Stavros8691 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Κανένας δεν ξέρει τι είναι η απολεστικη λειτουργία ΒΤ;;;;;;;;;; Βελτίωση της ποιότητας του ήχου, όταν χρησιμοποιεί κανείς το Bluetooth. Ουσιαστικά μεταφέρει όλο το ακουστικό φάσμα, χωρίς να κόβει-φιλτράρει κάποιες συχνότητες. Έχω την εντύπωση ότι το υποστηρίζουν μόνο οι Bluetooth συσκευές έκδοσης 4.0 κι όχι οι παλιότερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Λοιπόν έκανα το λάθος και δεν παρήγγειλα μαζί με το κινητό και θήκη (βλακεία αλλά μερικές φορές με τρώει η τσιγκουνιά:lol:) Επειδή θα παραγγείλω και κάποια άλλα πραγματάκια πάλι απο geekbuying εχω καταλήξει σε αυτές τις δύο θήκες: http://www.geekbuying.com/item/Brand-New-Protective-PU-Leather-Hard-Case-Cover-Shell-for-JIAYU-S3---White-343090.html http://www.geekbuying.com/item/Brand-New-Protective-PU-Leather-Hard-Case-Cover-Shell-for-JIAYU-S3---Black-344309.html Αν κάποιοι από εσάς έχετε τις εν λόγο θήκες θα ήθελα να μου πείτε τα υπέρ και τα κατά (σύμφωνα πάντα με τις δικές σας απαιτήσεις) Εγώ τις θήκες τις βλέπω στο net δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη εικόνα, αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι ο όγκος τους και μετά το design πχ η πρώτη έχει πολύ ωραία εμφάνιση όμως την δεύτερη την ''βλέπω'' ποιό λεπτή και είναι κλασική μαύρη, αν η πρώτη είναι αρκετά λεπτή θα πάρω αυτή αρκεί να μου το επιβεβαιώσει κάποιος που την έχει ευχαριστώ.:D Την πρωτη θήκη περιμενω να μου ερθει...λογικα απο εβδομαδα θα την εχω.Η αποψη μου ειναι να την κολλήσεις σε θήκη σιλικονης και οχι πανω στο κινητό απ´ ευθείας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Την πρωτη θήκη περιμενω να μου ερθει...λογικα απο εβδομαδα θα την εχω.Η αποψη μου ειναι να την κολλήσεις σε θήκη σιλικονης και οχι πανω στο κινητό απ´ ευθείας. Γιατί το λές αυτό δεν θα γίνει πολύ ογκώδες το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Γιατί το λές αυτό δεν θα γίνει πολύ ογκώδες το κινητό; Σιγουρα θα ειναι πιο ογκώδες, δεν ξερω κατα ποσο ευκολα αφαιρείτε το καπακι της συσκευής απο την θήκη μετα.Το λεω για να μην αχρηστεψουμε το καπακι του.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim86 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Χθες πήρα ένα δεύτερο αριθμό και διαπίστωσα πως το κινητό δεν ειναι dual 4g όπως αναφέρεται αλλα 4g σήμα μπορείς να πιάσεις μόνο στη πρώτη sim card slot στη δεύτερη slot έχεις μόνο 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmp Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλημερα σε ολους. Μετα απο αρκετο καιρο αλλα και λογω προβληματος του τωρινού μου κινητου, αποφασισα και εγω να ασχοληθω με την κινεζικη αγορα που γνωριζω "πιστευω" μετρια.. Μετα λοιπον απο γνωμες και ψαξιμο κατεληξα σε 3 κινητα. Στο elephone P7000 pioneer που ειναι κινηταρα αλλα δυστηχως ειναι σε έλλειψη.. η πολυ πιο ακριβό απ οτι στο δικο του store.. Στο Oneplus one που επίσης ειναι απιστευτο κινητο αλλα αυτο πραγματικα ειναι σε ελλειψη..εκτος και αν θες το 64αρι που κανει 50€ παραπανω.. και τίλος στο JIAYU S3 το οποίο ειναι αντάξιο των παραπάνω κτλ.. Τελικα παραγγειλα το jiayu s3 3gb ram 4g κτλ... το παραγγειλα απο το jiayu store με paypal και μου εκανε εντυπωση οτι μου εδινε μονο μια επιλογη για να μου αποσταλεί.. να πληρωσω 11€ παραπανω για να ερθει συστημένο αεροπορικά σε 10 με 25 εργασιμες μερες το αργοτερο με την singpost (εταιρια Σιγκαπουρης.) Συνολικα πληρωσα 192 € με τα εξοδα αποστολης. Διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες σ αυτο το θεμα... οι μισοι λενε οτι εχει προβληματα που με εχουν κανει να φτασω σε σημειο να το ακυρώσω και οι αλλοι μισοι λενε οτι ειναι απιστευτο και οτι εκαναν χρυσή αγορα... Επειδη ειμαι χαμηλόμισθος και δεν περισσεύουν τα λεφτα.. μπορει καποιος οι καποιοι που το εχουν να μου δωσουν μια ολοκληρωμενη εικονα.. προλαβαινω ακομα για ακυρωση. Χθες αργα την νυχτα εκανα την αγορα... Ευχαριστω :D Παράθεση Looking for someone like me???:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλημερα σε ολους. Μετα απο αρκετο καιρο αλλα και λογω προβληματος του τωρινού μου κινητου, αποφασισα και εγω να ασχοληθω με την κινεζικη αγορα που γνωριζω "πιστευω" μετρια.. Μετα λοιπον απο γνωμες και ψαξιμο κατεληξα σε 3 κινητα. Στο elephone P7000 pioneer που ειναι κινηταρα αλλα δυστηχως ειναι σε έλλειψη.. η πολυ πιο ακριβό απ οτι στο δικο του store.. Στο Oneplus one που επίσης ειναι απιστευτο κινητο αλλα αυτο πραγματικα ειναι σε ελλειψη..εκτος και αν θες το 64αρι που κανει 50€ παραπανω.. και τίλος στο JIAYU S3 το οποίο ειναι αντάξιο των παραπάνω κτλ.. Τελικα παραγγειλα το jiayu s3 3gb ram 4g κτλ... το παραγγειλα απο το jiayu store με paypal και μου εκανε εντυπωση οτι μου εδινε μονο μια επιλογη για να μου αποσταλεί.. να πληρωσω 11€ παραπανω για να ερθει συστημένο αεροπορικά σε 10 με 25 εργασιμες μερες το αργοτερο με την singpost (εταιρια Σιγκαπουρης.) Συνολικα πληρωσα 192 € με τα εξοδα αποστολης. Διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες σ αυτο το θεμα... οι μισοι λενε οτι εχει προβληματα που με εχουν κανει να φτασω σε σημειο να το ακυρώσω και οι αλλοι μισοι λενε οτι ειναι απιστευτο και οτι εκαναν χρυσή αγορα... Επειδη ειμαι χαμηλόμισθος και δεν περισσεύουν τα λεφτα.. μπορει καποιος οι καποιοι που το εχουν να μου δωσουν μια ολοκληρωμενη εικονα.. προλαβαινω ακομα για ακυρωση. Χθες αργα την νυχτα εκανα την αγορα... Ευχαριστω :D Περιμένω κι εγώ με ανυπομονησία να απαντήσει κάποιος στον stavro μιάς κι εγώ το έχω παραγγείλει όμως πλέον δεν μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία γιατί σε λίγες ημέρες καταφθάνει :p Y.Γ. Σήμερα παρήγγειλα και την θήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmp Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Y.Γ. Σήμερα παρήγγειλα και την θήκη Καλά με τέτοιο username δεν είναι και εύκολο να σου δώσει απάντηση κάποιος :p .... Την θήκη την παράγγειλα μαζί με το κινητό... ακόμα δεν έχει γίνει η αποστολή, είναι στον φούρνο :!: ... Παράθεση Looking for someone like me???:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ksaderfos26 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλημερα σε ολους. Μετα απο αρκετο καιρο αλλα και λογω προβληματος του τωρινού μου κινητου, αποφασισα και εγω να ασχοληθω με την κινεζικη αγορα που γνωριζω "πιστευω" μετρια.. Μετα λοιπον απο γνωμες και ψαξιμο κατεληξα σε 3 κινητα. Στο elephone P7000 pioneer που ειναι κινηταρα αλλα δυστηχως ειναι σε έλλειψη.. η πολυ πιο ακριβό απ οτι στο δικο του store.. Στο Oneplus one που επίσης ειναι απιστευτο κινητο αλλα αυτο πραγματικα ειναι σε ελλειψη..εκτος και αν θες το 64αρι που κανει 50€ παραπανω.. και τίλος στο JIAYU S3 το οποίο ειναι αντάξιο των παραπάνω κτλ.. Τελικα παραγγειλα το jiayu s3 3gb ram 4g κτλ... το παραγγειλα απο το jiayu store με paypal και μου εκανε εντυπωση οτι μου εδινε μονο μια επιλογη για να μου αποσταλεί.. να πληρωσω 11€ παραπανω για να ερθει συστημένο αεροπορικά σε 10 με 25 εργασιμες μερες το αργοτερο με την singpost (εταιρια Σιγκαπουρης.) Συνολικα πληρωσα 192 € με τα εξοδα αποστολης. Διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες σ αυτο το θεμα... οι μισοι λενε οτι εχει προβληματα που με εχουν κανει να φτασω σε σημειο να το ακυρώσω και οι αλλοι μισοι λενε οτι ειναι απιστευτο και οτι εκαναν χρυσή αγορα... Επειδη ειμαι χαμηλόμισθος και δεν περισσεύουν τα λεφτα.. μπορει καποιος οι καποιοι που το εχουν να μου δωσουν μια ολοκληρωμενη εικονα.. προλαβαινω ακομα για ακυρωση. Χθες αργα την νυχτα εκανα την αγορα... Ευχαριστω :D καλησπερα φιλε μου!Δεν ξερω αν ειδες το μηνυμα μου που εγραψα της προαλλες σε αυτο εδω το θεμα.Εγω το εχω απο την Τριτη κ δεν εχω καποιο προβλημα.Το διπλο ηχειο του παιζει αριστα και πολυ καλο ηχο τη μουσικη του,σημα gps κλειδωνει σε λιγα δευτερολεπτα και στο κεντρο της Αθηνας χρειαζεται λιγο παραπανω,αλλα λογικο.Καμερα,για κινεζικο κ για τα λεφτα του,παρα πολυ καλη!Οθονη που ειναι κ ο κυριως λογος που το πηρα,τα σπαει!για να μην μακρυγορω,ο,τι αλλο θελεις ρωτα με και θα απαντησω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλημερα σε ολους. Μετα απο αρκετο καιρο αλλα και λογω προβληματος του τωρινού μου κινητου, αποφασισα και εγω να ασχοληθω με την κινεζικη αγορα που γνωριζω "πιστευω" μετρια.. Μετα λοιπον απο γνωμες και ψαξιμο κατεληξα σε 3 κινητα. Στο elephone P7000 pioneer που ειναι κινηταρα αλλα δυστηχως ειναι σε έλλειψη.. η πολυ πιο ακριβό απ οτι στο δικο του store.. Στο Oneplus one που επίσης ειναι απιστευτο κινητο αλλα αυτο πραγματικα ειναι σε ελλειψη..εκτος και αν θες το 64αρι που κανει 50€ παραπανω.. και τίλος στο JIAYU S3 το οποίο ειναι αντάξιο των παραπάνω κτλ.. Τελικα παραγγειλα το jiayu s3 3gb ram 4g κτλ... το παραγγειλα απο το jiayu store με paypal και μου εκανε εντυπωση οτι μου εδινε μονο μια επιλογη για να μου αποσταλεί.. να πληρωσω 11€ παραπανω για να ερθει συστημένο αεροπορικά σε 10 με 25 εργασιμες μερες το αργοτερο με την singpost (εταιρια Σιγκαπουρης.) Συνολικα πληρωσα 192 € με τα εξοδα αποστολης. Διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες σ αυτο το θεμα... οι μισοι λενε οτι εχει προβληματα που με εχουν κανει να φτασω σε σημειο να το ακυρώσω και οι αλλοι μισοι λενε οτι ειναι απιστευτο και οτι εκαναν χρυσή αγορα... Επειδη ειμαι χαμηλόμισθος και δεν περισσεύουν τα λεφτα.. μπορει καποιος οι καποιοι που το εχουν να μου δωσουν μια ολοκληρωμενη εικονα.. προλαβαινω ακομα για ακυρωση. Χθες αργα την νυχτα εκανα την αγορα... Ευχαριστω :D Λοιπον νομιζω εχω απαντησει παραπανω. Θα σου πω την αποψη μου. Το telephone δειχνει πολυ καλο σε σπεκς αλλα απο οτι γνωριζω δεν ειναι ποιοτικη ουτε αξιοπιστη εταιρεια. Δηλ παιρνεις ρισκο αν το παρεις. Το 1+1 το ειχα περυσι. Σαν κινητο μπορω να σου πω συγκριτικα με το jiayu οτι στην καμερα ηταν ανωτερο ..στην οθονη τα ιδια και σαν ποιοτητα κατασκευης καλυτερα τα πλαστικα του 1+1. Αλλα τοτε που το ειχα ειχε πολλα bugs το1+1 οποτε δεν ξερω τι εχουν βελτιωσει απο τοτε. Σε ηχο νομιζω ειναι ιδια.και η αφη του jiayu ειναι καλυτερη γιατι το αλλο ηθελες αρκετες φορες διπλοπατημα..αλλα μπορει να εχουν διορθωθει αυτα. Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι δικαρτο. Το jiayu τωρα που το δοκιμασα σημερα λιγο περισσοτερο. Η μπαταρια μου φαινεται καλη, η οθονη ειναι καλη, ο ηχος καλος,στον ηλιο κανεις τη δουλεια σου, βλεπεις. Η αφη καλη ,καμια φορα κανει ενα γλιστρημα αλλα σπανια. Η καμερα το πρωι ειναι καλη αλλα σε εσωτερικο χωρο ημιφως ή βραδυ κλαφτα. Η μπροστινη τα ιδια. Σαν κατασκευη καλο. Το WiFi και δεδομενα υπεραριστα σφαιρατα. Το ακουστικο προς το παρον μου ειναι καλο δηλ ακου καλα οχι αριστα αλλα ουτε και αυτο που λενε χαλια.δεν εχω ενεργοποιησει ακομα την βελτιωση ηχου στο ακουστικο οποτε μπορει να γινει και καλυτερο. Και μαλλον και με ακουνε και καλα γιατι δεν μου παραπονεθηκε κανεις. Τι αλλο να σου πω; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 είδα αυτό το βίντεο με αυτή την θήκη ωραία φενεται αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό το αυτοκόλλητο που έχει από πίσω είναι καλό γιατί βάλε βγάλε δεν θα χαλάσει.? Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmp Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 καλησπερα φιλε μου!Δεν ξερω αν ειδες το μηνυμα μου που εγραψα της προαλλες σε αυτο εδω το θεμα.Εγω το εχω απο την Τριτη κ δεν εχω καποιο προβλημα.Το διπλο ηχειο του παιζει αριστα και πολυ καλο ηχο τη μουσικη του,σημα gps κλειδωνει σε λιγα δευτερολεπτα και στο κεντρο της Αθηνας χρειαζεται λιγο παραπανω,αλλα λογικο.Καμερα,για κινεζικο κ για τα λεφτα του,παρα πολυ καλη!Οθονη που ειναι κ ο κυριως λογος που το πηρα,τα σπαει!για να μην μακρυγορω,ο,τι αλλο θελεις ρωτα με και θα απαντησω! :) Ευχαριστώ ήσουν κατατοπιστικός..!! Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι δικαρτο. Το jiayu ευτυχώς είναι δίκαρτο.. ήταν ένας λόγος παραπάνω που το επέλεξα... Το θεμα ειναι με το play store τι παιζει γιατι απ οσο ξερω πρεπει να κανω καποιες ενεργειες...:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είδα αυτό το βίντεο με αυτή την θήκη ωραία φενεται αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό το αυτοκόλλητο που έχει από πίσω είναι καλό γιατί βάλε βγάλε δεν θα χαλάσει.? Εγω παραγγειλα μια silicon case... ωχ εκανα πατατα??:blink: Παράθεση Looking for someone like me???:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skodakiasss Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 (edited) για σας παιδιά. πριν κάνα μήνα παρέλαβα το jiayu s3 3gb το οπιο είχα παραγγείλει από το το2c και ξεχάσαν να βάλουν το google playstor. τους έκανα μια ερώτηση και μου δώσανε αυτό το λινκ για οδηγειες https://vid.me/i7i4 (ειναι στα κινεζικα) με λίγη τύχη και προσπάθεια εγκατέστησα το playstore.η ρομ είναι η μαμησια s3s20150507-083407. τώρα θα σάς ζαλίσω λίγο σε ερωτήσεις, Α) στα apps μου έχουν baidu kai baidu input kai to2c shopping.πηραζει αν κάνω απεγκατασταση? Β) με το playstrore κατεβάζουμε εφαρμογές και αλλάζουμε driver για την κάμερα και το gps?. κάπου εδώ διάβασα ότι με αναβάθμιση φτιαχνη καλύτερα η κάμερα και θα η θελα να το κάνω,και να βάλω μια εφαρμογή που τσεκαρη το σήμα gps kai μια εφαρμογή για gps. αν είναι εύκολο ας κάνει ένας ένα οδηγό για το τι μπορούμε να ξεφορτωθούμε από τα κινέζικα (εφαρμογές) και πια προγράμματα είναι καλό να έχουμε στο κινητό μας από κινητά δεν ξέρω και πολλά ήμουν κάτοχος ενός νοκια 3330 και sony ericson g502. A και κάτι άλλο στην αρχή τις σελίδας πήγα στο my devices που έχει παρουσιάσεις και είδα ότι στο jiayu s3 έχει αγγλικό manual? το έχει κανείς και αν το έχει είναι πλήρης οδηγός η quick guide? Edited June 6, 2015 by skodakiasss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 για σασ παιδια.πριν κανα μηνα παρελαβα το jiayu s3 3gb το οπιο ειχα παραγειλη απο το το2c και ξεχασαν να βαλουν το google playstor. του εκανα μια ερωτηση και μου δοσανε αυτο το λινκ για οδιγειεσ https://vid.me/i7i4 (ειναι στα κινεζικα) με λιγη τηχη και προσπαθεια εγκαταστησα το playstore.η ρομ ειναι η μαμησια s3s20150507-083407. τορα θα σασ ζαλισω λιγο σε ερωτησεις, Α) στα apps μου εχουν baidu kai baidu input kai to2c shopping.πιραζει αν κανω απεγκατασταση? Β) Όχι σβηστες άφοβα δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα gapps τα πέρασες? Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skodakiasss Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 sorry έκανα μαμακια και δεν πρόλαβα να γράψω όλο το μήνυμα και μόλις το συμπλήρωσα. το playstore πάντως μου έβγαλε την πίστη μέχρι να το περάσω. gapps είναι μαλών οι εφαρμογές δεν ξέρω θέλει μόνο download από playstore και μετά εγκατάσταση σαν το pc ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλημερα σε ολους. Μετα απο αρκετο καιρο αλλα και λογω προβληματος του τωρινού μου κινητου, αποφασισα και εγω να ασχοληθω με την κινεζικη αγορα που γνωριζω "πιστευω" μετρια.. Μετα λοιπον απο γνωμες και ψαξιμο κατεληξα σε 3 κινητα. Στο elephone P7000 pioneer που ειναι κινηταρα αλλα δυστηχως ειναι σε έλλειψη.. η πολυ πιο ακριβό απ οτι στο δικο του store.. Στο Oneplus one που επίσης ειναι απιστευτο κινητο αλλα αυτο πραγματικα ειναι σε ελλειψη..εκτος και αν θες το 64αρι που κανει 50€ παραπανω.. και τίλος στο JIAYU S3 το οποίο ειναι αντάξιο των παραπάνω κτλ.. Τελικα παραγγειλα το jiayu s3 3gb ram 4g κτλ... το παραγγειλα απο το jiayu store με paypal και μου εκανε εντυπωση οτι μου εδινε μονο μια επιλογη για να μου αποσταλεί.. να πληρωσω 11€ παραπανω για να ερθει συστημένο αεροπορικά σε 10 με 25 εργασιμες μερες το αργοτερο με την singpost (εταιρια Σιγκαπουρης.) Συνολικα πληρωσα 192 € με τα εξοδα αποστολης. Διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες σ αυτο το θεμα... οι μισοι λενε οτι εχει προβληματα που με εχουν κανει να φτασω σε σημειο να το ακυρώσω και οι αλλοι μισοι λενε οτι ειναι απιστευτο και οτι εκαναν χρυσή αγορα... Επειδη ειμαι χαμηλόμισθος και δεν περισσεύουν τα λεφτα.. μπορει καποιος οι καποιοι που το εχουν να μου δωσουν μια ολοκληρωμενη εικονα.. προλαβαινω ακομα για ακυρωση. Χθες αργα την νυχτα εκανα την αγορα... Ευχαριστω :D το κινητο το εχω σχεδον 2 μηνες, το χρησιμοποιω λογω δουλειας παρα πολλες ωρες την ημερα και δε με προδοσε ποτε απο μπαταρια. πολυ γρηγορο, προβληματα με το ηχειο ή το μικροφωνο δεν ειχα και η συνδεσμολογια ειναι αψογη. το μονο προβλημα ηταν ο συγχρονισμος των επαφων με το gmail αλλα και αυτο διορθωνεται με την εγκατασταση 2 app που θα βρεις εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59512822&postcount=649. το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ομως του κινητου ειναι οτι ειναι bestseller που σημαινει οτι θα εχεις συνεχως updates ανταλακτικα και φυσικα σχολια και συμβουλες απο κατοχους. ελπιζω να σε κατατοπισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skodakiasss Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 εμένα έκαναν κάνα μήνα να το στηλουν ,είχε κοληση στο αεροδρόμιο της συγκαπουρης . η συσκευασια ήταν αρκετά καλή και δεν ξεχάσαν να στηλουν τα εξτραδακια πουχα παραγηλη. μόνο που δεν είχαν γηρηση την γλώσσα στα αγγλικά και δεν έβαλαν το google playstore.αυτά όμως με βοήθεια από το foroum λύνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmp Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 το κινητο το εχω σχεδον 2 μηνες, το χρησιμοποιω λογω δουλειας παρα πολλες ωρες την ημερα και δε με προδοσε ποτε απο μπαταρια. πολυ γρηγορο, προβληματα με το ηχειο ή το μικροφωνο δεν ειχα και η συνδεσμολογια ειναι αψογη. το μονο προβλημα ηταν ο συγχρονισμος των επαφων με το gmail αλλα και αυτο διορθωνεται με την εγκατασταση 2 app που θα βρεις εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59512822&postcount=649. το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ομως του κινητου ειναι οτι ειναι bestseller που σημαινει οτι θα εχεις συνεχως updates ανταλακτικα και φυσικα σχολια και συμβουλες απο κατοχους. ελπιζω να σε κατατοπισα. Σ΄ευχαριστω... μια χαρα τα ειπες...:D εμένα έκαναν κάνα μήνα να το στηλουν ,είχε κοληση στο αεροδρόμιο της συγκαπουρης . η συσκευασια ήταν αρκετά καλή και δεν ξεχάσαν να στηλουν τα εξτραδακια πουχα παραγηλη. μόνο που δεν είχαν γηρηση την γλώσσα στα αγγλικά και δεν έβαλαν το google playstore.αυτά όμως με βοήθεια από το foroum λύνονται Απο το jiayu store το πηρες? Παράθεση Looking for someone like me???:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skodakiasss Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 όχι από το to2c. + JiaYu S3 Flip Protective Cover PU Leather Case http://imgur.com/sDecdkS,72oLCpT,C6FvbkL#0 http://imgur.com/sDecdkS,72oLCpT,C6FvbkL#1 http://imgur.com/sDecdkS,72oLCpT,C6FvbkL#2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xantzi Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 όχι από το to2c. + JiaYu S3 Flip Protective Cover PU Leather Case http://imgur.com/sDecdkS,72oLCpT,C6FvbkL#0 http://imgur.com/sDecdkS,72oLCpT,C6FvbkL#1 http://imgur.com/sDecdkS,72oLCpT,C6FvbkL#2 Επειδη προκειτε να παραγγειλω θηκη εχω να σε ρωτησω τα εξης: 1. Η θηκη σου αρεσε??? Μου φαινεται πολυ μουφα. 2. Ειναι θηκη με αυτοκολλητο και εβαλες δικια σου θηκη σιλικονης ή το εσωτερικο της θηκης υπηρχε? 3. Εχει λειτουργια s-view οταν κλεινει η θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skodakiasss Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 δεν είναι γνήσιο δέρμα,το κινητό χοντρενη κάπως, μου άρεσε,την σιλικόνη την είχε η θήκη και δεν ξέρω τη είναι το s-view (αν είναι οι μπροστά τρύπες έχει) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν είναι γνήσιο δέρμα,το κινητό χοντρενη λίγο,μου άρεσε ,τη σιλικόνη την είχε, και δεν ξέρω τη είναι το s-view (εάν είναι η τρύπες μπροστά έχει δες τις φοτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xantzi Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Ευχαριστω για την απαντηση. S view ειναι η λεοτουργια που οταν κλεινεις την θηκη εμφανιζεται το ρολοϊ και το πληκτρο για απαντηση στις κλησεις μεσα απο τις τρυπες. Επισης οταν ανοιγεις την θηκη ανοιγει κι η οθονη (χωρις να πατησεις καποιο πληκτρο ή double tap). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skodakiasss Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 sorry αυτό δεν το ξερό θα σου το πει κανίς έμπυρος γιατί εγώ από κινητά δεν τοχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 το κινητο το εχω σχεδον 2 μηνες, το χρησιμοποιω λογω δουλειας παρα πολλες ωρες την ημερα και δε με προδοσε ποτε απο μπαταρια. πολυ γρηγορο, προβληματα με το ηχειο ή το μικροφωνο δεν ειχα και η συνδεσμολογια ειναι αψογη. το μονο προβλημα ηταν ο συγχρονισμος των επαφων με το gmail αλλα και αυτο διορθωνεται με την εγκατασταση 2 app που θα βρεις εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59512822&postcount=649. το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ομως του κινητου ειναι οτι ειναι bestseller που σημαινει οτι θα εχεις συνεχως updates ανταλακτικα και φυσικα σχολια και συμβουλες απο κατοχους. ελπιζω να σε κατατοπισα. Εγλμενα παλι μου το στειλανε με play store και ουτε ειχα προβλημα με συγχρονισμο των επαφων απο google. Με το που το ανοιξα συγχρονισε αμεσως. Γιατι ειχατε τετοια θεματα; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korpel Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 μαλλον το προβλημα θα ηταν στο γεγονος οτι ισως τα gapps που χρησιμοποιησαν δεν ηταν αρκετα καλα (custom version η modded) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts