korpel Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Δεν πρόκειται να δείξει στα ΕΛΤΑ πάνε στο 17track ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι πολυ καλό τηλέφωνο το oneplus one αλλά και αυτό υστερεί λίγο στα benchmark δεν τον χάλασε τον φίλο σου που θα τον πατάς στα αυτια. Καλοπροερετα το λεω. σου λεω το θεμα ειναι οτι το εμφανιζει στο ελτα κουριερ για αυτο αναρωτιεμαι μην το εχουν στειλει διαφορετικα και οχι σαν απλο συστημενο. τον πηρα απο pandawill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebratho Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Επειδή σκέφτομαι κι εγώ να το "χτυπήσω" λίαν συντόμως, να ρωτήσω 2-3 πράγματα τους κατόχους: 1) Τα soft keys στο κάτω μέρος είναι φωτιζόμενα; 2) Το playstore είναι πράγματι εγκατεστημένο; Σκέφτομαι να το πάρω από το to2c που λένε ότι είναι. Το έχει αγοράσει κανείς από to2c και να του έρθει με εγκατεστημένο το playstore; 3) Πέρα από το playstore, τελικά αντιμετωπίζετε προβλήματα με το συγχρονισμό της συσκευής με το λαγαριασμό google; 3) Προερχόμενος από inew v3 στο οποίο ζορίστηκα για να σταντάρω το gps, σε εσάς που δουλεύει ρολόι το gps χρειαστηκε να το πειράξετε; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α, και κάτι άλλο ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης είναι ενοποιημένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Επειδή σκέφτομαι κι εγώ να το "χτυπήσω" λίαν συντόμως, να ρωτήσω 2-3 πράγματα τους κατόχους: 1) Τα soft keys στο κάτω μέρος είναι φωτιζόμενα; 2) Το playstore είναι πράγματι εγκατεστημένο; Σκέφτομαι να το πάρω από το to2c που λένε ότι είναι. Το έχει αγοράσει κανείς από to2c και να του έρθει με εγκατεστημένο το playstore; 3) Πέρα από το playstore, τελικά αντιμετωπίζετε προβλήματα με το συγχρονισμό της συσκευής με το λαγαριασμό google; 3) Προερχόμενος από inew v3 στο οποίο ζορίστηκα για να σταντάρω το gps, σε εσάς που δουλεύει ρολόι το gps χρειαστηκε να το πειράξετε; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α, και κάτι άλλο ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης είναι ενοποιημένος; 1. ειναι φωτιζομενα 2. αν το παρεις απο το vickmall που ειναι και πιο σοβαρο καταστημα, ειναι 3. οχι 4. δε χρειαζεται να κανεις απολυτως τιποτα με το gps 5. ειναι ενοποιημενος. Υποψιν παραγγειλα αλλο ενα 2 GB χθες απο vickmall για ενα φιλο, με δωρο ζελατινα και θηκη σιλικονης 172 ευρα ολα μαζι (0 μεταφορικα με SG post, το διαλεξα γιατι τωρα τελευταια μου ερχονται γρηγορα οι παραγγελιες) Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebratho Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 1. ειναι φωτιζομενα 2. αν το παρεις απο το vickmall που ειναι και πιο σοβαρο καταστημα, ειναι 3. οχι 4. δε χρειαζεται να κανεις απολυτως τιποτα με το gps 5. ειναι ενοποιημενος. Υποψιν παραγγειλα αλλο ενα 2 GB χθες απο vickmall για ενα φιλο, με δωρο ζελατινα και θηκη σιλικονης 172 ευρα ολα μαζι (0 μεταφορικα με SG post, το διαλεξα γιατι τωρα τελευταια μου ερχονται γρηγορα οι παραγγελιες) Σ'ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε είμαι μεταξύ του Jiayu s3 και του Ecoo E04.η αλήθεια είναι ότι κλινω προς το δεύτερο και αυτό επειδή διάβασα μερικά αρνητικά σχόλια για το s3 για τον ήχο και την φωτεινότητα της οθόνης και αν δεν κάνω λάθος για την κάμερα.Αληθεύουν αυτά και με το χέρι στην καρδιά θα μου προτείνατε το s3 ή αν θα σας δίνονταν η δυνατότητα θα παραγγελνατε το ecoo; Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 ρε μαγκες καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Το τρακινγκ ναμπερ που μα δινουν τα φιλαρακια μας οι κινεζοι δεν το ελεγχουμε στο elta.gr?γιατι εγω το κοιταξα και δεν μου το εμφανιζει αλλα αντιθετα μου το εμφανιζει στο ελτα κουριερ. τους ειχα πει να μου το στιελουν ξερετε με το αργο το συστημενο απλα. μηπως παιχτηκε τπτ και το στελνουν με κανα κουριερ? απο σιγκαπουρη εφυγε Θα πας στο elta.gr και δεξιά γραφει ´´εντοπισω αντικείμενο ´´ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα παιδια μολις παρέλαβα το τηλ.Μεχρι στιγμής ολα καλα πλυν εχω ενα θεμα με την μπαταρια.Με το που το άνοιξα εδιχνε 30% περιπου και μετα απο 20 λεπτα περιπου χρήσεις ,πηγε 1 %. Υπαρχει καμια rom να διορθώνεται αυτο?Καπου το διάβασα εδω μεσα αλλα δεν θυμαμε .... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 1. 2. αν το παρεις απο το vickmall που ειναι και πιο σοβαρο καταστημα, ειναι Εγώ το παρήγγειλα από geekbuying λέτε να μην το έχουν προ εγκατεστημένο:(; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Εγώ το παρήγγειλα από geekbuying λέτε να μην το έχουν προ εγκατεστημένο:(; σημερα εφθασε ενος φιλου μου απο εκει.ναι ειναι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Θα πας στο elta.gr και δεξιά γραφει ´´εντοπισω αντικείμενο ´´ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα παιδια μολις παρέλαβα το τηλ.Μεχρι στιγμής ολα καλα πλυν εχω ενα θεμα με την μπαταρια.Με το που το άνοιξα εδιχνε 30% περιπου και μετα απο 20 λεπτα περιπου χρήσεις ,πηγε 1 %. Υπαρχει καμια rom να διορθώνεται αυτο?Καπου το διάβασα εδω μεσα αλλα δεν θυμαμε .... Καλορίζικο . Κάνε 2-3 φορτίσεις και θα στρώσει, αλλά και μέσα σ'αυτά τα 20 λεπτά... δεν το κοιτούσες απλά :lol: :lol: έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 παιδια τελικα η camera ειναι sony? ή κινεζικη , μονο αυτο με αποτρέπει απο το να το παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 παιδια τελικα η camera ειναι sony? ή κινεζικη , μονο αυτο με αποτρέπει απο το να το παρω Ναι η πίσω είναι Sony και η μπροστά samsung Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μπορείτε να μου πειτε πως απ´ ενεργοποιώ την δόνηση στο πληκτρολογιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlomagnos Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μπορείτε να μου πειτε πως απ´ ενεργοποιώ την δόνηση στο πληκτρολογιο? προφιλ ηχου--> το εικονιδιο διπλα απο τις 'γενικες' (που ειναι το default προφιλ και λογικα αυτο εχεις επιλεγμενο)---->δονηση κατα την αφη (το τελευταιο κατω-κατω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 προφιλ ηχου--> το εικονιδιο διπλα απο τις 'γενικες' (που ειναι το default προφιλ και λογικα αυτο εχεις επιλεγμενο)---->δονηση κατα την αφη (το τελευταιο κατω-κατω) το εχω κανει αλλα τιποτα...οταν γραφω μηνυμα εξακολουθει να το κανει.το κανει μονο οταν γραφω με το πληκτρολόγιο:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xantzi Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 το εχω κανει αλλα τιποτα...οταν γραφω μηνυμα εξακολουθει να το κανει.το κανει μονο οταν γραφω με το πληκτρολόγιο:blink: Μπες στις ρυθμισεις-->γλωσσα και εισαγωγη(ή κατι τετοιο)-->εκει που λεει android keyboard πατας στα δεξια το εικονιδιο ρυθμισεων-->ξετικαρεις την επιλογη δονηση κατα το πατημα(ή κατι τετοιο). Ελπιζω να σε βοηθησα. Επειδη το εχω στα αγγλικα δεν ειμαι σιγουρος πως ονομαζεται ή καθε ρυθμιση παντως πιστευω πως θα τα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timlaza Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλησπερα παιδια..σημερα παρελλαβα απο vickmall. Το κινητο μιυ φαινεται πολυ καλο...θελω να ρωτησω αν εχουμε τη δυνατοτητα να κανουμε φακελους στην αρχικη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μια ερώτηση!!! παω να εγκαταστήσω το app του οπαπ και μου λεει οτι δεν ειναι διαθέσιμο στην χωρα μου!! ακι στο play store μου βγάζει μερικές κατηγορίες στα ρώσικα!!! τι παιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μπες στις ρυθμισεις-->γλωσσα και εισαγωγη(ή κατι τετοιο)-->εκει που λεει android keyboard πατας στα δεξια το εικονιδιο ρυθμισεων-->ξετικαρεις την επιλογη δονηση κατα το πατημα(ή κατι τετοιο). Ελπιζω να σε βοηθησα. Επειδη το εχω στα αγγλικα δεν ειμαι σιγουρος πως ονομαζεται ή καθε ρυθμιση παντως πιστευω πως θα τα βρεις. Ευχαριστω ,αυτο ηταν τελικα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timlaza Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Παιδια υπαρχει τροπος να αφαιρεθει απο την αρχικη οθονη η σελιδα με τη μουσικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδια υπαρχει τροπος να αφαιρεθει απο την αρχικη οθονη η σελιδα με τη μουσικη? Όταν είσαι στην αρχική οθόνη πάτα το πλήκτρο για τις επιλογές μετά add widget και μετά πάτα πάνω στο music widget για να το ξεμαρκάρεις και θα αφαιρεθεί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexb7 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Καλημέρα παίδες Παρέλαβα πριν 2 μέρες και το κινητό είναι πολύ καλό. Ένα πρόβλημα έχω, δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ μέσω της χρήσης δεδομένων της vodafone που έχω για πάροχο. Έκανα χθες αντικατάσταση της κάρτας ώστε να γίνει micro, αλλά δεν κατάφερα ακόμα να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα για το ίντερνετ. Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Βγήκε η lolipop 5.1 θα πάρουμε παιδιά είναι Preview Version 44+ benchmark βγάζει Edited May 28, 2015 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timlaza Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Καλημερα παιδια… εχω μια απορια… ποση ωρα σας παιρνει μια πληρη φορτιση? Εμενα εχθες ηταν η πρωτη φορτιση και απο 0 μεχρι 97% τις εκατο μου πηρε 9.30 ωρες. Και τωρα που το ανοιξα σε δεκα λεπτα εχει πεσει ηδη 5%.Μπορω να κανω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Καλημερα παιδια… εχω μια απορια… ποση ωρα σας παιρνει μια πληρη φορτιση? Εμενα εχθες ηταν η πρωτη φορτιση και απο 0 μεχρι 97% τις εκατο μου πηρε 9.30 ωρες. Και τωρα που το ανοιξα σε δεκα λεπτα εχει πεσει ηδη 5%.Μπορω να κανω κατι? Μπορεί να έχει πρόβλημα ο ο φορτιστής. Με 3 με 4 φορές πλήρης κύκλους φόρτισης θα στρωσει η μπαταρια. Αν θέλεις μπορείς να πάρεις έναν oem φορτιστη ίδια mA και πιστεύω να είσαι καλά. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε είμαι μεταξύ του Jiayu s3 και του Ecoo E04.η αλήθεια είναι ότι κλινω προς το δεύτερο και αυτό επειδή διάβασα μερικά αρνητικά σχόλια για το s3 για τον ήχο και την φωτεινότητα της οθόνης και αν δεν κάνω λάθος για την κάμερα.Αληθεύουν αυτά και με το χέρι στην καρδιά θα μου προτείνατε το s3 ή αν θα σας δίνονταν η δυνατότητα θα παραγγελνατε το ecoo; Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. καποιος που να μπορει να απαντησει παρακαλω?Τι θα μου προτεινατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts