mihelone Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλημερα. Απο το Jiayu S3 που ειχε αναλογο θεμα, δοκιμασε εγκατάσταση το Google installer από εδώ http://en.miui.com/thread-3998-1-1.html. Εγω το εκανα και δουλεψαν ολα καμπανα...Απλως θελει να κανεις register για να μπορεσεις να το κατεβασεις. Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν εννοείς στον google λογαριασμό στο κινητό, είναι τσεκαρισμένο αλλά λέγεται άτομα και όχι επαφές.πάλι όμως δεν συγχρονίζει τίποτα. Καμιά απάντηση παιδιά αν μπορείτε? Δεν μπορώ να συγχρονίσω. Αν εννοείς το Στοιχεία ατόμων... είναι άλλο πράγμα. Θα έπρεπε να έχεις και Επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luojo Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Μου λέει μόνο στοιχεία ατόμων.Δεν βγάζει κάτι για επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luojo Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καλημερα. Απο το Jiayu S3 που ειχε αναλογο θεμα, δοκιμασε εγκατάσταση το Google installer από εδώ http://en.miui.com/thread-3998-1-1.html. Εγω το εκανα και δουλεψαν ολα καμπανα...Απλως θελει να κανεις register για να μπορεσεις να το κατεβασεις. Σε ευχαριστώ πολύ mihelone. Μόλις είδα το μηνυμά σου και το εγκατέστησα. Δούλεψε μια χαρά. Ευχαριστώ, είχα σπάσει το internet να ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acer65 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλημέρα. Μόλις το πήρα και εγώ. Πως εισάγω τις επαφες απο το gmail? Έχω κάνει τα πάντα και δεν μπορώ να το καταφέρω. Επεξεργαστή φοράει ARMv7 1,3 Ghz core 4 καλησπέρα.το εχω κι εγω.πολυ καλο τηλεφωνο.φοραει τον mtk. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Snardragon φοραει.εχω αγορασει το π ,το οποιο είναι ιδιο σε επεξεργαστη. mtk φοραει τελικα.δουλευει αψογα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Το MT6582, το λέει και στο site της εταιρίας, μαζί με τις υπόλοιπες προδιαγραφές. http://www.k-phone.com/product/showproduct.php?lang=en&id=5 Μήπως μπορεί κάποιος να ζυγίσει σε ηλεκτρονική ζυγαριά (π.χ. κουζίνας) την μπαταρία του; :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Να ρωτήσω εσάς που το έχετε: το GPS του δουλεύει καλά (να κλειδώνει γρήγορα , να κρατάει και να μην χάνει το σήμα και να ειναι σταθερό το στίγμα). Και γενικότερα είσαστε ευχαριστημένοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luojo Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Όντως το GPS δεν δουλεύει σωστά.Αργεί να κλειδώσει κια χάνει το σήμα.Επίσης δεν δουλεύει καθόλου και η πυξίδα σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acer65 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Καλησπέρα .Εχω το Sygic εγκατεστημενο και δεν εχω κανενα απολυτως πρόβλημα.Κλειδωνει γρηγορα και με ακριβεια.Δουλευει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luojo Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 acer65 οσον αφορά την πυξίδα.έχεις δοκιμάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acer65 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 acer65 οσον αφορά την πυξίδα.έχεις δοκιμάσει? κατεβασα καποιες πυξίδες ...κανα 2 δουλεψαν,αλλα δε μπορω να πω ότι το εψαξα ιδιαιτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luojo Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 (edited) κατεβασα καποιες πυξίδες ...κανα 2 δουλεψαν,αλλα δε μπορω να πω ότι το εψαξα ιδιαιτερα. Θυμάσαι ποια δούλεψε? Δεν μου δουλεύει καμία. Edited April 10, 2015 by luojo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassilis_u8800 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλησπέρα και καλή χρονιά, σε εμένα έγινε με το kingroot. Παράθεση Lenovo K3 Note Samsung Note3 MagMa UX9.5 gugu0das Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madboy34 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 καλησπερα,αγορασα σημερα το λ,ποια καρτα σιμ μπαινει 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassilis_u8800 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Καλησπέρα. Έχεις την επιλογή ανάμεσα στις δύο κάρτες. Το μειονέκτημα είναι πως δεν μπορείς να έχεις Google services με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Πάντως έχει πολύ καλή αυτονομία. Edited February 22, 2016 by Vassilis_u8800 Παράθεση Lenovo K3 Note Samsung Note3 MagMa UX9.5 gugu0das Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Γνωριζετε που μπορω να βρω διαφανη θήκη σιλικόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts