PLAYER74 Δημοσιεύτηκε January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 31, 2015 (edited) Μου πείραν δώρο αυτήν την συσκευή turbo-x λ και θέλω να κάνω root. κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη το κατάφερα με την εφαρμογή Kingo ROOT και τους drivers "ADB_usb_driver_120827_v3" Edited January 31, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 καλά δεν έχει google play :ooch:? Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PLAYER74 Δημ. January 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 έχει. και άλλα 3 stores ακόμα. ήθελα root για κάποιες εφαρμογές που το χρειάζονταν και είχα μείνει ικανοποιημένος από αυτές. π.χ. από την "Hide App-Hide Application Icon". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Αναρωτιέμαι ποιού κατασκευαστή να είναι αυτή η συσκευή. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiris Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Όταν το συνδέω στο PC μου βγάζει "ΥunOs" και μάλλον αυτό είναι το όνομα του κινέζου κατασκευαστή. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Σε εσάς που το έχετε, δουλεύει καλά το GPS; Στο δικό μου δεν πιάνει σχεδόν τίποτα και δεν δουλεύει ούτε η πυξίδα (μαγνητόμετρο). Μήπως πρέπει να το πάω για αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Πες μας αν μπορείς, τί λέει στο «Αριθμός έκδοσης» (Build number); Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiris Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ο Αριθμός έκδοσης του λ μου είναι 4805T4Z2_TB_V004 και το hardware version K480_MB_P2_V02. Σχετίζεται αυτό με το GPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Το έχεις ρουταρει? Αν ναι δοκίμασε τον οδηγό για το GPS εδώ στο φόρουμ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Βρήκα την πραγματική μάρκα του κινητού. Είναι το K-free K480. Edited March 9, 2015 by athanaso77 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiris Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Πού είναι αυτός ο οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Πού είναι αυτός ο οδηγός; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiris Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Θα κάνω τα βήματα και θα σας ενημερώσω τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 καλά δεν έχει google play :ooch:? μπορεις να ζητησεις να σου περασουνε το google play απο οτι ειχα ρωτησει γινεται ! αλλα αυτοι δεν το εχουνε προεπιλεγμενο μεσα , δεν ξερω το γιατι! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianno10 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Θα ηθελα να ρωτησω , το κινητο τι ποιοτητα βιντεο τραβαει, με τι αναλυση 1920χ1080 HD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Το κινητό έχει από ότι ξέρω snapdragon...! Ο οδηγός αυτός είναι για mediatek, και δεν κάνει τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Το κινητό έχει από ότι ξέρω snapdragon...! Ο οδηγός αυτός είναι για mediatek, και δεν κάνει τίποτα! Αν όντως έχει snapdragon... όντως άκυρος ο οδηγός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Αν όντως έχει snapdragon... όντως άκυρος ο οδηγός. Τα turbo x Ω - Ω2 έχουν mtk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowthodoris Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Στην σελιδα του πλαισίου δεν γράφει τι επεξεργαστη έχει αλλά γράφει 4πυρηνο στο 139€. Μου φαίνεται πιο πιθανό για mtk. Στο manual στα γράφει σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acer65 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Στην σελιδα του πλαισίου δεν γράφει τι επεξεργαστη έχει αλλά γράφει 4πυρηνο στο 139€. Μου φαίνεται πιο πιθανό για mtk. Στο manual στα γράφει σίγουρα Snardragon φοραει.εχω αγορασει το π ,το οποιο είναι ιδιο σε επεξεργαστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiris Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Δεν φοράει Snapdragon, ΜΤΚ (MediaTek) φοράει. 1000%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εφ'οσον είναι στα 1,3 ghz ο επεξεργαστής, τοτε λογικα είναι ο mtk 6582.Οι snapdragon είναι στα 1,2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ας βάλει κάποιος κάτοχος το cpu-z να μας πει τι επεξεργαστή φοράει η συσκευή τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luojo Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλημέρα. Μόλις το πήρα και εγώ. Πως εισάγω τις επαφες απο το gmail? Έχω κάνει τα πάντα και δεν μπορώ να το καταφέρω. Επεξεργαστή φοράει ARMv7 1,3 Ghz core 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλημέρα. Μόλις το πήρα και εγώ. Πως εισάγω τις επαφες απο το gmail? Έχω κάνει τα πάντα και δεν μπορώ να το καταφέρω. Στις ρυθμίσεις θα πας στον google λογαριασμό σου και θα σιγουρευτείς ότι οι επαφές είναι τσεκαρισμένες για συγχρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luojo Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν εννοείς στον google λογαριασμό στο κινητό, είναι τσεκαρισμένο αλλά λέγεται άτομα και όχι επαφές.πάλι όμως δεν συγχρονίζει τίποτα. Καμιά απάντηση παιδιά αν μπορείτε? Δεν μπορώ να συγχρονίσω. Edited February 28, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts